Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł na następną część Naszego wątku
Czy szkrab maly czy tez duzy zmiana diety mu posłuży-mamy III-IV.2011 9 17,31%
Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011 25 48,08%
Cycki idą w odstawkę, bo czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 2 3,85%
Mleka już nie wystarczają, zupki maluchy zajadają- mamy III-IV.2011 1 1,92%
Słoiczki, brokuły, zupa- nie straszna nam zielona kupa- mamy III-IV.2011 2 3,85%
Mleczko idzie w odstawkę, czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 13 25,00%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 15:27   #3421
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Mirabilka-

to twój Karolek podobnie do Nadii je
ja bym niemowlaka na taki zwykły basen nie puściła

diatoma- może Tymo musi się przyzwyczaić, może dany smak mu nie pasi po prostu, nie zniechęcaj się.

ja chyba się dołączę do tego konkursu, dam jakąś fote z Lucjankiem
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:28   #3422
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny w Biedronce jest namiot podobny do tego co w decathlonie był – ale ¼ ceny tego co w decathlonie – ok. 25 zł. http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/
super, że to wkleiłaś Bo w tym tygodniu miałam zamówić jakiś na all ale w takim razie zaraz spadam do Biedrony

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dziękuje kochane za kciuki ale niestety wróciłam z przychodni i dupa blada nic nie wyhodowali , jutro idę po skierowanie do alergologa a za tydz pojadę do dermatologa
kurcze Co to takiego jest, może alergolog coś pomoże

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:32   #3423
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
z tego co kojarzę to mięso jest dopiero po 5 miesiącu

ale dziwnie piszą, bo na tych popularnych słoiczkach to zawsze jest napisane PO danym miesiącu a nie OD
no właśnie to był jakiś słoiczek nieznanej firmy kij z tym i tak będę kupowac te znane

no to właśnie nie pamiętam czy to było od czy po ale mniejsza z tym i tak mięso się chyba podaje później... nie wiem może i składniki tam były te co powinny być ale jakoś dziwnie mi to brzmi 5miesięcznemu dziecku spaghetti podawać

Cytat:
Dziewczyny w Biedronce jest namiot podobny do tego co w decathlonie był – ale ¼ ceny tego co w decathlonie – ok. 25 zł. http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/

jaaa dziewczyno dziękuję właśnie szukam czegoś taniego zaraz jade do biedrony mam nadzieję że mi nie wykupili ludziska jeszcze a mam tylko 2 biedrony

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja na początku byłam kompletnie rozbita,
teraz bym już inaczej do tego podeszła,
ale wtedy miałam doła,
pamiętam jak poszliśmy na pierwszy spacer,
tz był szczęśliwy a mi się chciało płakać
heh a ja jak poszłam na pierwszy spacer to wręcz byłam szczęśliwa że w końcu z domu wyszłam wtedy dół zaczął mijac powoli...

ja też zalogowałam się na tym konkursie fajnie by było taką chustę wygrać wanilko sa 2 miejsca pierwsze z chustą dawaj

o jestem tu

http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3733 w sierpniu biorę udział i proszę o głosiki wtedy

corolady udało mi się dziś na ciebie w końcu zagłosowac
ego do ciebie też poszło

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:33   #3424
gosiawolna
Rozeznanie

dziekuje
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:38   #3425
traicionera
Zakorzenienie

eirene, dodałam cie już do zakładek
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-18, 15:48   #3426
trzyrazyi
Zadomowienie

MONTI jak ja sie ciesze ze ty znowu na watku
mam pewnosc ze to ty i ze zyjesz i mam nadzieje ze nikt si enie podszywa pod ciebie
hihihihih
Stary 2011-07-18, 15:57   #3427
traicionera
Zakorzenienie

Nadii się odwidziało leżenie i co ja chce położyć, to płacz, cały czas albo musi siedzieć, albo się podciągać na moich palcach
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 16:02   #3428
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no właśnie to był jakiś słoiczek nieznanej firmy kij z tym i tak będę kupowac te znane

no to właśnie nie pamiętam czy to było od czy po ale mniejsza z tym i tak mięso się chyba podaje później... nie wiem może i składniki tam były te co powinny być ale jakoś dziwnie mi to brzmi 5miesięcznemu dziecku spaghetti podawać

jaaa dziewczyno dziękuję właśnie szukam czegoś taniego zaraz jade do biedrony mam nadzieję że mi nie wykupili ludziska jeszcze a mam tylko 2 biedrony

heh a ja jak poszłam na pierwszy spacer to wręcz byłam szczęśliwa że w końcu z domu wyszłam wtedy dół zaczął mijac powoli...

ja też zalogowałam się na tym konkursie fajnie by było taką chustę wygrać wanilko sa 2 miejsca pierwsze z chustą dawaj

o jestem tu

http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3733 w sierpniu biorę udział i proszę o głosiki wtedy

ego do ciebie też poszło

ja juz zaczelam glosowac
licza sie glosy od teraz czy od sierpnia???
Stary 2011-07-18, 16:03   #3429
madzik2221
Zakorzenienie

dziekuje za gratki ale moje rece ledwo juz ten ciezar nosza-ja nie wiem co to bedzie dalej.
wyszlam na dwor i troche mi lepiej.mam nadzieje ze to nic groznego

Monti
witamy ty chudzino Fabianek cudnie wyglada a ty to lachon jestes ze ho ho

Eirene
jakie smaki dajesz tych sloiczkow?podawalas juz kaszki?

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:14   #3430
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Anessa[/B] nie chce cie martwić ale przy hemoridach nie powinno sie cwiczyc! bo one przeciez wychodza z wysilku. mi kiedys wyszly po intensywny aerobicu. potem nie chodzilam z 2 tyg i sie schowaly. wiec wrocilam na sale ijuz pod koniec cwiczen czulam ze te małpy znow wylazły ibolalo okropnie. wiec odpuscilam na kolejny miesiac. wiec przy kuracji lekami, a mi pomaga zawsze procto glyvenol bralam i czopki i masc na raz. ale z wysilkiem sie wstrzymaj.
a na nadgrastek polecalabym krioterpie
wiesz, ja nie szaleje tak bardzo z tymi cwiczeniami Przede wszystkim z powodu mleka w cysiach, nie chce, zeby Nino mi pozniej plul Raczej nazwalabym to rozciaganiem miesni i ogolnym ruszeniem d.upska
Ale dziekuje za rade
Co do krioterapii to chetnie bym sie wybrala, ale czytalam, ze nie jest wskazana przy niedoczynnosci tarczycy Tylko nie wiem czy taka ogolna czy miejscowa? Popytam w srode na wizycie

Cytat:
hmmm pierwsze to nie mam pojęcia bo nie miałam
a z zapaleniem to nie ma żartów kochana moja ciotka musiała miec operację także dobzre że zastrzyki dostaniesz i będzie dobrze

ziarniną tez się nie przejmuj dostaniesz leki i mam nadzieję że obędzie się bez zabiegu

na pocieszenie ci powiem - ja też mam ziarninę czeka mnie zabieg raczej, dodatkowo zrobił mi się stan zapalny...
Tez sie boje, ze moge miec w koncu operacje na ten nadgarstek

Cytat:

[I]Chciałam się Tajki spytac- bo widzę, że mała w „dorosłym”basenie… ale chyba i tak nie odp.
Jak to jest z basenem? Kiedy można iśc z małym? Bo ta chlorowana woda musi być jakas specjalna? Bo się zastanawiałam np. nad termami w Bukowinie tatrzańskiej – ale nie wiem jak to jest. Jak ktoś wie to proszę o info dziękujemy
Ja nie Tajka ale co wiem to napisze U mnie jest basen lekko chlorowany i jest z przeznaczeniem dla niemowlakow i malych dzieci Zajecia sa juz dla 6 tygodniowych szkrabow ale dla mnie to ciut za wczesnie i z malym pojde jak bedzie mial moze 4 lub 5 miesiecy. Na pewno po wszystkich szczepieniach
Woda ozonowana jest lepsza ale chlorowana jednak lepiej zabija bakterie a wiadomo, ze duzo chloru byc nie moze dla maluszkow, bo nawet by basenu kontrole nie pozwolily uzywac, wiec mysle, ze jest to bezpieczne

Znow mialam problem z uspieniem Adiego Plakal mi w nieboglosy jak go do bujaczka polozylam, ale pogadalam, pogladzilam lapke, smoczka dawalam i zasnal i spal do teraz jakas 1h

co do tematu kojca, to moze i my mamy miejsce ale wole jednak kupic lozeczko turystyczne i postawic na dole w salonie, bo i tak nie ma regulowanej wysokosci, wiec moze posluzyc jako kojec No i na podroze jak znalazl Planujemy moze we wrzesniu pojechac do Wloch w regiony gdzie wczesniej mieszkalismy i poodwiedzac stare konty

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:22   #3431
aja1
Zakorzenienie

wanilka ja używałam nenedent bez fluoru
http://www.e-sloneczna.pl/Products-1...uoru-50ml.aspx

ale jest teraz też ziajka bez fluoru

co do pęcherzyków to mam nadzieję, że alergolog pomoże

kurcze 30 mamy szczepienie i mam nadzieję że dostanę skierowanie na to usg bioderek,
niby jak ją pediatra oglądała to ok, ale biorąc pod uwagę, że mam problemy ze swoimi biodrami i to jest genetyczne to chcę sprawdzić dokładniej i Kaśkę jak da radę zapisać, bo kiedyś nie robili.

Montii żyjesz

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:23   #3432
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
wiesz, ja nie szaleje tak bardzo z tymi cwiczeniami Przede wszystkim z powodu mleka w cysiach, nie chce, zeby Nino mi pozniej plul Raczej nazwalabym to rozciaganiem miesni i ogolnym ruszeniem d.upska
Ale dziekuje za rade
Co do krioterapii to chetnie bym sie wybrala, ale czytalam, ze nie jest wskazana przy niedoczynnosci tarczycy Tylko nie wiem czy taka ogolna czy miejscowa? Popytam w srode na wizycie

Tez sie boje, ze moge miec w koncu operacje na ten nadgarstek

Ja nie Tajka ale co wiem to napisze U mnie jest basen lekko chlorowany i jest z przeznaczeniem dla niemowlakow i malych dzieci Zajecia sa juz dla 6 tygodniowych szkrabow ale dla mnie to ciut za wczesnie i z malym pojde jak bedzie mial moze 4 lub 5 miesiecy. Na pewno po wszystkich szczepieniach
Woda ozonowana jest lepsza ale chlorowana jednak lepiej zabija bakterie a wiadomo, ze duzo chloru byc nie moze dla maluszkow, bo nawet by basenu kontrole nie pozwolily uzywac, wiec mysle, ze jest to bezpieczne

Znow mialam problem z uspieniem Adiego Plakal mi w nieboglosy jak go do bujaczka polozylam, ale pogadalam, pogladzilam lapke, smoczka dawalam i zasnal i spal do teraz jakas 1h

co do tematu kojca, to moze i my mamy miejsce ale wole jednak kupic lozeczko turystyczne i postawic na dole w salonie, bo i tak nie ma regulowanej wysokosci, wiec moze posluzyc jako kojec No i na podroze jak znalazl Planujemy moze we wrzesniu pojechac do Wloch w regiony gdzie wczesniej mieszkalismy i poodwiedzac stare konty
ja kupilam lozeczko turystyczne z graco (jedziemy za 3yug.do PL) i bedzoe jak znalazl kupilam to z regulowana glebokoscia,bo jak pojedziemy to chce jednak ze mala spala na prawie tej wysokosci jednak co ja a nie przy samej ziemi...potem posluzy mi jako kojec(nawrzucam pileczek i mala bedzie chulac :d
Stary 2011-07-18, 16:35   #3433
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
ja kupilam lozeczko turystyczne z graco (jedziemy za 3yug.do PL) i bedzoe jak znalazl kupilam to z regulowana glebokoscia,bo jak pojedziemy to chce jednak ze mala spala na prawie tej wysokosci jednak co ja a nie przy samej ziemi...potem posluzy mi jako kojec(nawrzucam pileczek i mala bedzie chulac :d
A mozesz podac linka do tego lozeczka?

Moj Nino

Stary 2011-07-18, 16:35   #3434
Castia
Wtajemniczenie

Eirene zakodowane, głosik już poszedł na was fajne zdjęcie!!!

Anessa ojjj to ci się nazbierało, współczuje! zdrówka życzę

wanilko szkoda że nic nadal nie wiesz mam nadzieję, że w końcu alergolog w końcu wam pomoże!

montii witaj super foty, też chce mieć taką figurę

musisz sobie z trzyrazyi wyjaśnić parę spraw

ja jeszcze po ciazy nie wróciłam do swojej wagi a już przytyłam 2kg
wszystko przez słodycze, nie potrafię powiedzieć NIE
głupia jestem!!!

diatoma może zmień firmę tych zupek, dajesz Tymkowi tylko z jednej firmy posiłki?może mu po prostu nie smakują

my dziś nie byłysmy nawet na spacerze jak zaczęłam się wybierać to przyszła megaaaa burza no a teraz moja panna spi.
jejjj zanim jej te wszystkie zęby wyjdą to ja osiwieję, jest taka biedna przez to a mi brakuje cierpliwości do niej choć powinnam przecież zrozumieć że ją to po prostu boli
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:47   #3435
Mirabilka
Zakorzenienie

ja wróciłam z Biedrony: były czerwone, groszkowa zieleń i zgnita.

Za tą cenę to super - teraz musimy opanowac składanie bo się jakos to wywija. Za rok na wakacje będzie jak ulał nad morze.

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:50   #3436
traicionera
Zakorzenienie

http:// pl.lennylamb.com/user/show_photo/3734

jakby ktoś chciał do zakładek

aja- warto zrobić usg na pewno, bo w tym wieku łatwiej skorygować nieprawidłowości.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-18, 17:10   #3437
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Na piersi po 6 miesiącu chyba.Tak planowałam - przez 6 miesięcy tylko pierś ale będzie 5 miesięcy Niektóre dziewczyny już bardziej w tym siedzą bo już zaczęły podawać słoiczki a ja jeszcze laik w tym temacie.
To tak jak ja. Trzeba się dokształcić w tym temacie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
wczoraj o tym pisałam, przeszukaj posty
No niestety nie mam na tyle czasu aby wszystko dokładnie czytać. Szkoda, że po prostu nie odpowiedziałaś mi na pytanie.

Cytat:
dziękuje kochane za kciuki ale niestety wróciłam z przychodni i dupa blada nic nie wyhodowali , jutro idę po skierowanie do alergologa a za tydz pojadę do dermatologa

niutka rewelacyjny ten kojec, chyba sobie taki sprawie, tylko muszę pomyśleć gdzie ja go postawie sprawdzałam na allegro i na razie nie ma używanych ale pooglądam inne może będzie coś fajnego

jaką pastą myłaś myłaś ząbki, taką szczoteczkę już mam i masuję od paru dni Nadii dziąsełka żeby się przyzwyczajała (zachwycona to ona nie jest :P )

jaaaa

nie wiem z jakiego miasta jesteś ale chyba ze śląska jak dobrze kojarzę, a w jakimś większym mieście w pobliżu?? co do spadku wagi to może karm małą częściej żeby ci pediatra nie kazała dokarmiać MM, ja bym spadek wagi skonsultowała z pediatrą

izunia
trzymam kciuki za dobre wyniki z porannego moczu

patrycja
kolejne dziecię powyżej 7 kg łał rosną nam te dzieciaczki

aja ja dostałam skierowanie na usg bioderek na pierwszej wizycie u pediatry

madzik
gratulujemy wagi ponad 7 kg

olusia nam pediatra kazała odstawić wit K jak tylko mała skończyła 3 miesiąc. gratuluje wejścia w spodnie z przed ciąży

coralady
właśnie doczytałam że znalazłaś neurologa

ahtaga
z tego co kiedyś czytałam to mei tai jest dla siedzących dzieci ale mogę się mylić

anessa biedactwo ale ci sie dziadostw przypałętało

montti witaj z powrotem i o matyldo jaka z ciebie laska to fiu fiu, a Fabianek śliczny mrrrr do schrupania przystojniaczek

diatoma może jeszcze się wstrzymaj albo dawaj mu po troszeczku do spróbowania jak sama będziesz jadła, może będzie chciał cię naśladować
za kciuki

Cytat:

o jestem tu

ego do ciebie też poszło
Ja też już zagłosowałam

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość

aja- warto zrobić usg na pewno, bo w tym wieku łatwiej skorygować nieprawidłowości.
kurcze nie wchodzi mi ta stronka wyślij mi adres na pw

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:12   #3438
laseczkaa
Zadomowienie

hej

ja tylko na chwile . wybaczcie ale nie jestem w stanie was dziś nadrobić
w weekend byliśmy u babci tż - pierwsza noc małego poza domem - zniósł ją ładnie dziś na 19.30 idę na kurs -właśnie po woli się szykuję, a w środę mamy drugie szczepienie - na samą myśl już się boję...

dziś kończymy 3 miesiące

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:18   #3439
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej

ja tylko na chwile . wybaczcie ale nie jestem w stanie was dziś nadrobić
w weekend byliśmy u babci tż - pierwsza noc małego poza domem - zniósł ją ładnie dziś na 19.30 idę na kurs -właśnie po woli się szykuję, a w środę mamy drugie szczepienie - na samą myśl już się boję...

dziś kończymy 3 miesiące
Gratulacje z okazji 3 miesiąca. No i trzymam kciukasy za szczepienie

traicionera zagłosowanie

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:25   #3440
trzyrazyi
Zadomowienie

anessa ja mam cos takiego
http://www .gracotravelcot.co.uk/contour-electra.html
spacja po www
tylko,ze ja mam bez przebieraka i tego palaku.....samo lozeczko bez pierdulek,kupilam uzywane w swietnym stanie
Stary 2011-07-18, 17:28   #3441
traicionera
Zakorzenienie

laseczka- gratuluje 3 miesiączków

dziękuję za glosy dziewczyny

czy ciemieniucha wygląda jak taki jakby łupież i złuszczona skora? Bo Nadii się takie coś zrobiło W jaki sposób się tego pozbyć?
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-18, 17:32   #3442
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:

o jestem tu

ego do ciebie też poszło
DziękujemyBędziemy na was głosować

Cytat:
ja juz zaczelam glosowac
licza sie glosy od teraz czy od sierpnia???
Teraz też się liczą,ale szanse są już raczej marne.Lepiej ruszyć w sierpniu pełną parą

A m po wizycie u neurologa i ...jestem trochę podłamana Okazało się,że Lilka ma niedowład stawu barkowego prawego Pani doktor pytała mnie o wiele rzeczy np. czy po porodzie coś nie zauważyli,na wizycie patronażowej itd.Kurcze nikt nic nie zauważył.Potem stwierdziła,że możliwe ze dopiero teraz ta asymetria się wyostrzyła.Za tydzień idziemy na usg główki,a poźniej rehabilitacja.Pochwaliła mnie,ze tak szybko zaczeliśmy działać.Choć byłam prywatnie dała mi skierowanie na usg do szpitala za które nie będe musiała płacic i później będziemy juz jej pacjentkami w przychodni przyszpitalnej.To plus,bo to ta sama pani doktor do ktorej nie dostalam się ze skierowaniem.A ja teraz się martwię o Lilusie

Ta doktor to jednocześnie pediatra,więc powiedziałam o spadku wagi,a ona kazała się tym nie martwić,bo Mała jest dożywiona i to może chwilowe.Obserwować mam i tyle.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:34   #3443
ego_ego
Wtajemniczenie

nareszcie nadrobiłam, a miałyście duzo nie pisać

dziękujemy wszystkim za głosy

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
W
ego, ego, oczywiście już zagłosowałam
mam nadzieję, że coś wygrasz!!
ja też mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Mam dwie w chuście, na trzeciej sięga po żyrafę, w końcu ma i wielka stopa
no wróciliscie wreszcie
super zdjęcia, jaka Ty chuda jesteś

Cytat:
szkoda, że nic nie wyhodowali ale trzymam za Was kciuki
mam nadzieję, że też weźmiesz udział w przyszłym m-cu

Cytat:
o jestem tu

już w zakładkach i zagłosowane

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
kurcze 30 mamy szczepienie i mam nadzieję że dostanę skierowanie na to usg bioderek,
niby jak ją pediatra oglądała to ok, ale biorąc pod uwagę, że mam problemy ze swoimi biodrami i to jest genetyczne to chcę sprawdzić dokładniej i Kaśkę jak da radę zapisać, bo kiedyś nie robili.

Montii żyjesz
a dlaczego nikt Ci nie dał skierowania wcześniej, przecież jest zalecenie, że usg bioderek po 6 tyg życia?????

Cytat:

suuuuper, juz zagłosowalam
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:49   #3444
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
laseczka- gratuluje 3 miesiączków

dziękuję za glosy dziewczyny

czy ciemieniucha wygląda jak taki jakby łupież i złuszczona skora? Bo Nadii się takie coś zrobiło W jaki sposób się tego pozbyć?
smaruj glowke oliwka albo emolium,oilatum przed kapiela albo po a potem zczesuj szczotka do wloskow dla dzieci
u mnie emolium pomoglo tak ze wogole tego nie widac

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

A m po wizycie u neurologa i ...jestem trochę podłamana Okazało się,że Lilka ma niedowład stawu barkowego prawego Pani doktor pytała mnie o wiele rzeczy np. czy po porodzie coś nie zauważyli,na wizycie patronażowej itd.Kurcze nikt nic nie zauważył.Potem stwierdziła,że możliwe ze dopiero teraz ta asymetria się wyostrzyła.Za tydzień idziemy na usg główki,a poźniej rehabilitacja.Pochwaliła mnie,ze tak szybko zaczeliśmy działać.Choć byłam prywatnie dała mi skierowanie na usg do szpitala za które nie będe musiała płacic i później będziemy juz jej pacjentkami w przychodni przyszpitalnej.To plus,bo to ta sama pani doktor do ktorej nie dostalam się ze skierowaniem.A ja teraz się martwię o Lilusie

Ta doktor to jednocześnie pediatra,więc powiedziałam o spadku wagi,a ona kazała się tym nie martwić,bo Mała jest dożywiona i to może chwilowe.Obserwować mam i tyle.
biedna dobrze ze to dosc wczesnie wykryte przynjamniej pozniej nie bedzie problemow jak teraz zaczniecie to rehabilitowac.nie przejmuj sie kochana choc wiem ze to trudne,bedzie dobrze

a my po pierwszej kaszce ryzowej.Michal byl zachwycony mimo ze to zwykla kaszka.dalam mu 4 lyzeczki i chcial wiecej ale na pierwszy raz wystarczy.jutro dam mu jeszcze a potem czekam na reakcje
musze mu wogole podac jabluszko albo cos innego bo od wczoraj kupki nie bylo a nigdy tak nie mial.poza tym jest rozdrazniony i ma problem z zasypianiem.nie wiem czy to wina tej kupki czy skoku rozwojowego zglupiec idzie

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:12   #3445
Montii
Zakorzenienie

dziewczyny dzięki za komplementy
ale i tak najwięcej mam w boczkach, brzuchu a tego nie widać na zdjęciach

diatoma
- mały to cały tata!

castia
heh ja wróciłam do wagi sprzed ciąży na...całe 2 tyg..a teraz mam +3 kg..uwielbiam słodkie...

wanilko ciekawe co z pęcherzykami Nadusi....

dziewczyny które biorą udział w konkursie, dajcie linka to dodam sobie do zakładek ale na PW plizzzzzzzzzzz

może ja też wezmę w sierpniu udział.. hm,

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:14   #3446
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
anessa ja mam cos takiego
http://www .gracotravelcot.co.uk/contour-electra.html
spacja po www
tylko,ze ja mam bez przebieraka i tego palaku.....samo lozeczko bez pierdulek,kupilam uzywane w swietnym stanie
Swietne! Tez mialam na uwadze Graco, bo wiem, ze maja dobra jakosc wyrobow Tylko ja z przwijakiem musze wyczaic

Moj Nino

Stary 2011-07-18, 18:17   #3447
Ahtaga
Wtajemniczenie

Monti co to za chusta? Jaki rozmiar? Fajnie wygląda, a ja po przeglądzie nosidełrk chyba kupuję właśnie chustę chociaż widzę, że Marsupi kosztuje 205zl to chyba znośna cena.

(nie moge zlikwidowac pogrubienia;/)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:19   #3448
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
DziękujemyBędziemy na was głosować

Teraz też się liczą,ale szanse są już raczej marne.Lepiej ruszyć w sierpniu pełną parą

dacie rade, rehabilitacja na pewno pomoże
dobrze, ze w przypadku wagi jest ok

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
nareszcie nadrobiłam, a miałyście duzo nie pisać

dziękujemy wszystkim za głosy

ja też mam nadzieje

no wróciliscie wreszcie
super zdjęcia, jaka Ty chuda jesteś

szkoda, że nic nie wyhodowali ale trzymam za Was kciuki
mam nadzieję, że też weźmiesz udział w przyszłym m-cu

już w zakładkach i zagłosowane

a dlaczego nikt Ci nie dał skierowania wcześniej, przecież jest zalecenie, że usg bioderek po 6 tyg życia?????

suuuuper, juz zagłosowalam
Właśnie dziwne, ze nie dali skierowania, to chyba standard jest

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
smaruj glowke oliwka albo emolium,oilatum przed kapiela albo po a potem zczesuj szczotka do wloskow dla dzieci
u mnie emolium pomoglo tak ze wogole tego nie widac

biedna dobrze ze to dosc wczesnie wykryte przynjamniej pozniej nie bedzie problemow jak teraz zaczniecie to rehabilitowac.nie przejmuj sie kochana choc wiem ze to trudne,bedzie dobrze

a my po pierwszej kaszce ryzowej.Michal byl zachwycony mimo ze to zwykla kaszka.dalam mu 4 lyzeczki i chcial wiecej ale na pierwszy raz wystarczy.jutro dam mu jeszcze a potem czekam na reakcje
musze mu wogole podac jabluszko albo cos innego bo od wczoraj kupki nie bylo a nigdy tak nie mial.poza tym jest rozdrazniony i ma problem z zasypianiem.nie wiem czy to wina tej kupki czy skoku rozwojowego zglupiec idzie
dzieki za poradę, dziś już posmaruje
o widzisz, jak kaszka posmakowała

Cytat:
dziewczyny dzięki za komplementy
ale i tak najwięcej mam w boczkach, brzuchu a tego nie widać na zdjęciach

diatoma
- mały to cały tata!

castia
heh ja wróciłam do wagi sprzed ciąży na...całe 2 tyg..a teraz mam +3 kg..uwielbiam słodkie...

wanilko ciekawe co z pęcherzykami Nadusi....

dziewczyny które biorą udział w konkursie, dajcie linka to dodam sobie do zakładek ale na PW plizzzzzzzzzzz

może ja też wezmę w sierpniu udział.. hm,
Montii, zaraz ci dam boczki i brzuch
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-18, 18:35   #3449
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Monti co to za chusta? Jaki rozmiar? Fajnie wygląda, a ja po przeglądzie nosidełrk chyba kupuję właśnie chustę chociaż widzę, że Marsupi kosztuje 205zl to chyba znośna cena.

(nie moge zlikwidowac pogrubienia;/)
oo a ja płaciłam 252zł
a chustę mam rozmiar M z lennylamb tkana bambusowa, tecza

[QUOTE=traicionera;2820870 2

Montii, zaraz ci dam boczki i brzuch[/QUOTE]
są są serio pokazalabym ci na żywo...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:37   #3450
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
oo a ja płaciłam 252zł
a chustę mam rozmiar M z lennylamb tkana bambusowa, tecza

są są serio pokazalabym ci na żywo...
taki striptiz dla zboczeńców
normalnie az się trudno oprzeć

iizabelaa- klepałam dziś Nadie po pupci, jak leżała na brzuszku i to działa
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości