Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 16:38   #1351
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gadałam z mamą i stwierdziłyśmy że to jest za szybko... jest wiele czynników których byśmy nie dali rady przyspieszyć... no nic ale fajnie że w ogóle ich zainteresowałam :P a nóż widelec będzie 2 edycja i zadzwonią ;p a i oczywiście jak wyjdzie 1 edycja to oglądam... żeby wiedzieć mniej więcej co pokazują a co nie ;p i czy dobrze zrobiłam że odmówiłam

ale emocje dziewczyny co nie ;p widzicie takich emocji nikt wam nie dostarczy jak PM 2012 jagodzia a co mamy chyba najciekawszy wątek ze wszystkich
gratuluję podjęcia decyzji, jak opowiedziałam Tż-towi o tej sytuacji to zapytał czemu ja się nie zgłosiłam

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
oooooooooooo kfa!!!!!!!1
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:40   #1352
(kicia)
Zakorzenienie

no cóż pora do pracy miłego wieczoru
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:49   #1353
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja mam tylko dwie takie naprawdę dobre koleżanki (można je nazwać przyjaciółkami) TŻ też ma dwóch kolegów z którymi utrzymuje stały kontakt. Chodzi ci o delegacje z pracy? Ja nie mam stałej pracy a TŻ pracuje u ojca.
No to mi wyjaśniłaś, dzięki!

Co do "Poza czasem"-Jeszcze przed urodzeniem siostrzenicy bardzo często przebywałam tam z moją siostrą. Bardzo dobre ciasta mają, szarlotka z lodami i bita śmietaną pycha, kawa mrożona też mi bardzo smakowała, desery lodowe są dostępne i dużo innych kaw, herbat, itp. Ale od lutego tam nie byłam. Kiedyś jak z TŻtem będzie mieli czas i ochotę polecam tam zawitać. Tylko, żeby później na mnie nie było

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no cóż pora do pracy miłego wieczoru
Dziękuję i wzajemnie miłego. I mało interesantów!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2011-07-18 o 16:53
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:54   #1354
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No to mi wyjaśniłaś, dzięki!

Co do "Poza czasem"-Jeszcze przed urodzeniem siostrzenicy bardzo często przebywałam tam z moją siostrą. Bardzo dobre ciasta mają, szarlotka z lodami i bita śmietaną pycha, kawa mrożona też mi bardzo smakowała, desery lodowe są dostępne i dużo innych kaw, herbat, itp. Ale od lutego tam nie byłam. Kiedyś jak z TŻtem będzie mieli czas i ochotę polecam tam zawitać. Tylko, żeby później na mnie nie było

Dziękuję i wzajemnie miłego. I mało interesantów!!!!!
Kiedyś tam zajrzeliśmy ale był dosłownie tłum ani jednego wolnego stolika więc może właśnie tam zaprosimy rodziców.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:54   #1355
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Zgadzam się z vesną, pod warunkiem, że mogłabym wybierać bez limitu kasowego i narzucanych usługodawców Wtedy wzięłabym na pewno MP Studios i zespół the Beat Brothers (jedni i drudzy po 7 tys. liczą sobie za usługi , w przypadku zespołu to cena z poprawinami i dojazdem, bo są z Wawy). I może zastanowiła się nad zmianą lokalu, ale tylko ze względów czysto wizualnych.

Ocho, u mnie zaczyna grzmieć.
ten zespół bierze 7 tysięcy ??? Za co? Mnie się to nie podoba - wg mnie kobieta fałszuje a muzyka jakby z dziecinnych organek
http://www.youtube.com/watch?v=nZdHP...embedded#at=57
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:00   #1356
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
ten zespół bierze 7 tysięcy ??? Za co? Mnie się to nie podoba - wg mnie kobieta fałszuje a muzyka jakby z dziecinnych organek
zbyt wysoko się cenią a zespół jak zespół mnie akurat się średnio podoba

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:02   #1357
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A przymierzałaś w tym komisie tę suknię?
A świadkowa niefajnie się zachowuje, ale w sumie z drugiej strony, skoro robi Ci go za darmo, to przecież w każdej chwili może Cię pomalować... Fakt, na weselu fajnie, bo sprawdzasz trwałość, ale równie dobrze możecie iść wtedy do klubu i zobaczysz, jak się 3ma.
Przymierzałam ją... jest perfekcyjna, jak na mnie szyta... ale nie mam teraz takich pieniędzy... dzwoniłam zapytać czy byłaby możliwość zrobić zdjęcie tej sukienki... oczywiście odp. brzmi NIE. Pani powiedziała, że w ostateczności część mogę zapłacić po dwóch tygodniach, bo oni będą musieli rozliczyć się z PM. Gie prawda... po prostu pewnie oni by chcieli miec już od razu swój zysk...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 17:02   #1358
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
zbyt wysoko się cenią a zespół jak zespół mnie akurat się średnio podoba
No za 7 tyś to spodziewałam się czegoś mega. A tu pani tylko mega fałszuje

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-07-18 o 17:05
Stary 2011-07-18, 17:06   #1359
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No za 7 tyś to spodziewałam się czegoś mega. A tu pani tylko mega fałszuje
za 7 tys taki fałsz to ja podziękuję

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-18, 17:08   #1360
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Kiedyś tam zajrzeliśmy ale był dosłownie tłum ani jednego wolnego stolika więc może właśnie tam zaprosimy rodziców.
To tez chyba o czymś świadczy Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-18, 17:11   #1361
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tylko dwie takie naprawdę dobre koleżanki (można je nazwać przyjaciółkami) TŻ też ma dwóch kolegów z którymi utrzymuje stały kontakt. Chodzi ci o delegacje z pracy? Ja nie mam stałej pracy a TŻ pracuje u ojca.
Nie będziecie zapraszali więcej znajomych?

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Przymierzałam ją... jest perfekcyjna, jak na mnie szyta... ale nie mam teraz takich pieniędzy... dzwoniłam zapytać czy byłaby możliwość zrobić zdjęcie tej sukienki... oczywiście odp. brzmi NIE. Pani powiedziała, że w ostateczności część mogę zapłacić po dwóch tygodniach, bo oni będą musieli rozliczyć się z PM. Gie prawda... po prostu pewnie oni by chcieli miec już od razu swój zysk...
A nie możesz liczyć na pomoc rodziców?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:12   #1362
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Mnie też nie porywają, jak kto woli.

Ale gdybym miała ful kasiory, to zamówiłabym se na wesele Łowców.B! serio Bo podoba mi się jak grają, a wokal Pindura

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-18, 17:13   #1363
ksylwia
Zadomowienie

Nena1984 Pochodzę z Zamościa i pewnie ślub będzie w Zamościu, ale wesele zarezerwowałam w nowo wybudowanej sali w połowie drogi pomiędzy Krasnymstawem, a Zamościem. Jeśli chodzi o zespół to będzie kapela rockowa - Whisky z Lublina.

A Ty gdzie robisz wesele, jaka kapela i dla mnie teraz nr 1 - w jakim kościele ślub i ile tam wynosi "co łaska"?

p.s. mi w sumie nie zależy na konkretnym kościele. W Zamościu podoba mi się kolegiata (obecnie w remoncie, a na przyszły rok planowany jest II etap inwestycji) oraz kościół Sw. Michała (na przeciwko Łukasza) - także obecnie w remoncie. Zrobimy mały wywiad i wybierzemy ten kościół, gdzie ksiądz będzie przychylny i nie będzie z nas zdzierał.
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:13   #1364
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Nie nie . To jest taki malutki samochodzik. Sterowany na pilota. kiedyś widziałam filmiki na youtube gdzie są organizowane wyścigi takich samochodzików. Pełen fuuul wypas. Świecące światła, otwierane drzwi i wszelkie bajery. I właśnie TZ wspominał że nawet czasem są takie które się tankuje. Może przesadziłam z tą ceną bo nigdy się nie orientowałam, jednak jakby mu już kupowała to na prawde coś genialnego
Hm, to mnie zaciekawiłaś... A możesz mi podać jakiegoś linka do takich autek? Bo nawet nie wiem, jak tego szukać w necie..

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Hm, to najlepiej by było dostać namiar do PMki. Ja bym Ci radziła iść tam i walczyć o niego, bo PMka na pewno jeśli chce, to się zgodzi na raty...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:20   #1365
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie będziecie zapraszali więcej znajomych?
A po co mam zapraszać jakiś znajomych z którymi utrzymuję kontakt na zasadzie "cześć" i przelotnego spotkania na ulicy raz na kilka miesięcy. Zapraszam tylko bliskie mi osoby. A o tych dziewczynach i chłopakach mogę powiedzieć że to bardzo bliskie osoby

Stary 2011-07-18, 17:24   #1366
kasiamniam
Wtajemniczenie

jagodzia ale czad gratuluje ze Cie wybrali no ale ja bym sie chyba tez nie zdecydowala to za malo czasu i wszystko bylo by takie w biegu..

ja wlasnie przegladam zaproszenia i bardzo podobaja mi sie te:

http://kartkoland.pl/index.php?optio...d=66&Itemid=75 tylko Tz musi skombinowac swoje zdjecie z dziecinstwa

http://www.youtube.com/watch?v=xCB39xgrOvU ale sukniaaaa planuje tez taka strzepiasta [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
A po co mam zapraszać jakiś znajomych z którymi utrzymuję kontakt na zasadzie "cześć" i przelotnego spotkania na ulicy raz na kilka miesięcy. Zapraszam tylko bliskie mi osoby. A o tych dziewczynach i chłopakach mogę powiedzieć że to bardzo bliskie osoby
tez mam takie samo zdanie co i Ty a rodzine z ktora nie widzialam sie wieki i nie utrzymuje kontaktu tez nie mam zamiaru zapraszac i dlatego bedzie u nas tylko ok.70 osob
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:24   #1367
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja wlasnie przegladam zaproszenia i bardzo podobaja mi sie te:

http://kartkoland.pl/index.php?optio...d=66&Itemid=75 tylko Tz musi skombinowac swoje zdjecie z dziecinstwa
Śmieszne

Stary 2011-07-18, 17:24   #1368
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no spoko, nie ma co zapraszać ludzi aby zapraszać
Tylko zdziwiło mnie,że tak mało znajomych. Ja bez moich dziewczyn nie wyobrażam sobie tej nocy
Stary 2011-07-18, 17:25   #1369
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się ja zapraszam tylko parę koleżanek tych z którymi utzrymuję kontakt najbliżej i nikogo więcej

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-18, 17:25   #1370
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Gratuluję asertywności
o to to Zakupiłam "cos pożyczonego" i zaraz zabieram się za czytanie.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:28   #1371
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko zdziwiło mnie,że tak mało znajomych. Ja bez moich dziewczyn nie wyobrażam sobie tej nocy
Tak mało znajomych bo inni okazali się interesowni i niezbyt szczerzy. A o tej czwórce możemy powiedzieć, że są na dobre i złe. Poza tym utrzymujemy dobre kontakty z kuzynostwem i ich traktujemy jako przyjaciół

Stary 2011-07-18, 17:33   #1372
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mało znajomych bo inni okazali się interesowni i niezbyt szczerzy. A o tej czwórce możemy powiedzieć, że są na dobre i złe. Poza tym utrzymujemy dobre kontakty z kuzynostwem i ich traktujemy jako przyjaciół
A u mnie właśnie wszyscy młodzi z rodziny porozjeżdżali się i nie ma takiego kontaktu jak kiedyś,a szkoda.
Stary 2011-07-18, 17:34   #1373
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Nena1984 Pochodzę z Zamościa i pewnie ślub będzie w Zamościu, ale wesele zarezerwowałam w nowo wybudowanej sali w połowie drogi pomiędzy Krasnymstawem, a Zamościem. Jeśli chodzi o zespół to będzie kapela rockowa - Whisky z Lublina.

A Ty gdzie robisz wesele, jaka kapela i dla mnie teraz nr 1 - w jakim kościele ślub i ile tam wynosi "co łaska"?

p.s. mi w sumie nie zależy na konkretnym kościele. W Zamościu podoba mi się kolegiata (obecnie w remoncie, a na przyszły rok planowany jest II etap inwestycji) oraz kościół Sw. Michała (na przeciwko Łukasza) - także obecnie w remoncie. Zrobimy mały wywiad i wybierzemy ten kościół, gdzie ksiądz będzie przychylny i nie będzie z nas zdzierał.
hehe, moze będziemy mieć w tym samym miejscu wesele, co?? Bo my też jakoś w połowie drogi między zamościem a krasnymstawem - w Ujazdowie (ale by było )
Zespołu nie znam, myślałam że będziecie mieli kogoś z zamościa, ale chyba kiedyś pisałaś coś o tym zespole, że to znajomi wasi są?
My będziemy mieć zespół Texas

Co do kościoła. Moja parafia to właśnie Michał, mojego Tżta - Kolegiata, a my wybraliśmy Redemptorystów (mały kościółek na Starym Mieście obok PUP - pewnie wiesz który to). Same formalności z licencją na ślub w innym kościele kosztowały nas 50 zł. Rozmawiałam z jedną dziewczyną to w zeszłym roku u Redemptorystów płaciła 450 zł (ale to naprawdę podobno co łaska) plus coś dla organisty (my mu chyba zapłacimy za to żeby milczał ). Moja przyjaciółka z kolei 3 lata temu w kolegiacie płaciła koło 500 zł. (ale nie wiem czy to wg cennika, czy sami tak zdecydowali) Michał w remoncie?? nie kojarzę. Co do księży to się nie wypowiem, bo nie znam. W Michale są od jakiegoś czasu mega rotacje i tych nowych nie kojarzę. Kościół jest piękny i z zewnątrz i od środka ale dla mnie za duży

Możesz polecić jakąś fryzjerkę/makijażystkę...czy jeszcze się nie rozglądałaś w tym temacie?

Stary 2011-07-18, 17:35   #1374
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bez swoich też sobie nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o to to Zakupiłam "cos pożyczonego" i zaraz zabieram się za czytanie.
Ciekawa jestem, czy Ci się spodoba
Czytałam opinie o filmie i w sumie mówią, że banalnie zrobili... Szkoda, bo to naprawdę fajna historia.

Tak mi się nic nie chce, że chyba sobie włączę jakiś film albo książkę poczytam... Zdycham sobie powolutku, zastanawiam się, czy uda mi się jutro pójść do pracy.... Już dziś na mnie trochę dziwnie patrzyli, jak smarczałam co 5 minut, chyba bali się, że zarażę, czy coś

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:35   #1375
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny!!!! uwaga
napisałam do programu TLC co mieli kręcić polskie śluby i wszytko sponsorować. I zadzwonili do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedyny warunek to to że bym musiała brać ślub na przełomie sierpnia i września tego roku!!!!!!!!
jak przeczytałam tę wiadomość, to aż mnie zatkało Widzę, że decyzja podjęta
teraz to możesz zagrać w totka

Cytat:
suknia moich marzeń! Szał ciał normalnie.
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja bym się na coś takiego nie zdecydowała. Nawet gdyby fajna kasę proponowali. Bo jednak ślub to sprawa intymna, to coś pomiędzy mną a moim przyszłym mężem. Całe przygotowania, radość nie wiem czy umiałabym to tak przed kamerami przeżyć. Ale najważniejszy aspekt to rodzina i moja i TŻta. Wiecie ile osób mogłoby po prostu na ten ślub nie przyjść. My nie mieszkamy w Stanach, gdzie wszyscy chcą się pokazać, mieszkamy w Polsce, społeczeństwo jest bardziej skryte. Poza tym pewnie w takich programach musi być trochę pikanterii, mały skandalik... Zaczną wygrzebywać niewygodne sprawy i co wtedy. Przecież nikt z nas nie jest idealny. A chciałabym mieć z tego dnia jak najlepsze wspomnienia, nie takie, że w telewizji pokazali moją kłótnie z matką czy siostrą, nie taką, że wujek się spił na weselu. A no właśnie i wydaje mi się, że goście nie bawiliby się tak dobrze jak na "normalnym" weselu.
Jejku ja po prostu taka jestem- realistka, twardo stąpam po ziemi dlatego mi sie coś takiego nie podoba.
Chciałam Jagodzi coś napisać, a tu proszę - Gosza już wszystko za mnie powiedziała Podpisuję się obiema rękami i nawet nogami pod Twoimi słowami.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:39   #1376
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
a u nas na 120 osób tak 70 to będą znajomi, czyli pół na pół w zasadzie. Ale my z Tżtem wywodzimy się z dwóch różnych środowisk, jesli chodzi o znajomych i dlatego tyle ich mamy. Studiowaliśmy w zupełnie różnych miastach, zupełnie co innego (ja humanistka, on inżynier) i stąd to się wzięło. Ja się z kolei martwię się że rodziny trochę mało będzie, bo rozjechana po całym świecie i pewnie nie wszyscy dadzą radę przyjechać

Stary 2011-07-18, 17:45   #1377
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Co do kościoła. Moja parafia to właśnie Michał, mojego Tżta - Kolegiata, a my wybraliśmy Redemptorystów (mały kościółek na Starym Mieście obok PUP - pewnie wiesz który to). Same formalności z licencją na ślub w innym kościele kosztowały nas 50 zł. Rozmawiałam z jedną dziewczyną to w zeszłym roku u Redemptorystów płaciła 450 zł (ale to naprawdę podobno co łaska)

Możesz polecić jakąś fryzjerkę/makijażystkę...czy jeszcze się nie rozglądałaś w tym temacie?
Kościół Redemptorystów kojarzę - też tam chyba podejdę i się popytam jak to cenowo wygląda. Bo chciałabym przez starówkę się przespacerować w sukni Może też do kolegiaty zajrzę ( tam brał ślub mój brat).

O zespole Texas słyszałam od kogoś, że dobry - profesjonalny wokal. Co do ich repertuaru się nie wypowiem, bo nigdy nie byłam na weselu, gdzie grali. Dużo biorą? Robicie poprawiny?

Fryzjerkę i makijażystkę polecam w dwóch miejscach - U Moniki Masilonis na Wyszyńskiego. Świetne fryzury dziewczyny czeszą, makijaże też są OK. Polecam makijaże także w salonie na Harcerskiej Secret - ale u właścicielki - Magdy.
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:48   #1378
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
O zespole Texas słyszałam od kogoś, że dobry - profesjonalny wokal. Co do ich repertuaru się nie wypowiem, bo nigdy nie byłam na weselu, gdzie grali. Dużo biorą? Robicie poprawiny?

Fryzjerkę i makijażystkę polecam w dwóch miejscach - U Moniki Masilonis na Wyszyńskiego. Świetne fryzury dziewczyny czeszą, makijaże też są OK. Polecam makijaże także w salonie na Harcerskiej Secret - ale u właścicielki - Magdy.
3.500. Poprawin nie robimy
u tej fryzjerki byłam kiedyś, ale nie byłam zadowolona. Mimo że cena za usługi, że tak powiem...godna stolicy. O tej Harcerskiej nie słyszałam jeszcze, muszę się wybrac.

A co do miejsca wesela, nie macie czasem w Ujazdowie?

Stary 2011-07-18, 17:48   #1379
tusia_m
Zakorzenienie

Madziuniusia - ja też bym na Twoim miejscu nie odpuszczała i jakims cudem wywalczyła/dostała/zdobyła kontakt do PMki. Wydaje mi się, że poszłaby na takie coś, przecież jej zależy, by suknię sprzedać.

znajomi/koledzy na weselu - nawet nie liczyłam, ale dosyć sporo ich będzie. u nas tak jak u Neny ja mam "swoich" dobrych znajomych, TŻ "swoich" (teraz mogę powiedzieć, że są już NASI ) . Do nich dołączy kuzynostwo i będziemy mieli dużo młodych ludzi na weselu.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:48   #1380
Jamee
Zakorzenienie

Jak nie było pracy tak nie było a teraz są dwie Jutro po pierwszej pracy lecę zaraz na szkolenie kasjerów i będę na kasie w tesco tak się śmialiśmy, że po ukończeniu studiów skończymy w tesco

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości