|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Mój z Inglota jakos nie
![]() Ale ja na wierzch daje jeszcze bezbarwnym to po samym pomalowaniu nie jest tak chropowato ![]() A z Lovely dziś były tylko 2 żółte i jeden ciemnozielony to nie wzięłam....powstrzymałam się, poczekam aż ten chwilowy szał minie Lecę na razie też. Buziaki |
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
wyszlo mi 2 w1
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- o zielony to bym chciala ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- dobra szykuje sie i zmykam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesz się, przynajmniej nie jestes Majkolem
![]() Ja bym mogła wziąc i zielony, ale nie lubie brać jak jest coś jedno Bo ja zawsze biorę drugi z półki. ZAWSZE Tak jestem czwórką Ale wolałabym czarny tym razem ![]() To lece
|
|
|
|
#3544 |
|
Konto usunięte
|
Szczałeczka
![]() Deppomaniaczki! Dziś "Donnie Brasco" na Polsacie |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bym sie cieszyla, jakby ostatni dostala , to z natury weź ten essence, bo teraz powinnas trafic, jak ja ![]() bylam dzis w drogerii popatrzec , bo tyle tych firm i rzeczywiscie i Bell ma, ale w zestawach po 2, po 16 zl i Butterfly, ale jakis taki rzadki byl zielony, choc roz byl fajny, za 10 zl byly i jeszcze jakas po 15, Vipera tu tansza byla , bo po 14 ![]() a teraz te lovely to wdmo, w zadnym juz nie ma ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- zjadlam botwinke, z jajkiem, potem pyreczki i zsaidle mleko i teraz kawalek pizzy i znow skoncze salatka pomidorowo-ogorkowa, wszytskie ogorki zjemy zanim ukisna ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- klamka zapadla, zadzwonilam, umowilam Sonie na piatek ![]() juz siebie wyobrazam jak ja zawieziemy, a potem na telefon jak bede czekac , ja se nadaje kuka
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Was kochane, po moim 3-dniowym melanżu życia
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
pijakiem to ja bym nie mogla byc
kupilismy sobie piwo gorzowiak, miodowe, bo ciotka wczoraj chwalila, ze wisniowe i miodowe sa dobre z Witnicy, fuj, wzielam 2 lyki i sie 2 razy tak otrzasalam, ze makabra
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Lachony, dostałam propozycję przeniesienia do działu marketingu
![]() Kasa sporo wyższa ale podstawa + prowizja. Ale co drugi miesiąc to nawet może być 1.000-1.500 różnicy ![]() ale to sprzedawanie reklam ![]() a nie to co kocham czyli praca z tekstem, autorami, czytelnikami, na targach itp. mam do jutra podjąć decyzję
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
Pijaki się w piwo nie bawią, oni jadą z cięższymi napitkami
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko, jeszcze nie dostałam nic,ale czekam
![]() Groszku, na dniach wyślę Ci te próbki
|
#3551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Miodowe jest takie pyszne ![]() Ja właśnie dzis krótko bo mam Dżonego w tv ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() I jak Ci bilans wychodzi
|
|||
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeej! Asiek! Jednak dostałam! U babci była przesyłka
Dziękuje Kochana!
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia a jak teraz z zarobkami bo jak masz się męczyć za kasę albo robić to co lubisz za w miarę ok zarobki to ja bym została na starym stanowisku (mimo, że kasa korci)
|
#3554 |
|
Konto usunięte
|
Blue, ufoć się i pokaż
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28210224]Blue, ufoć się i pokaż
[/QUOTE]Łoo ale nie dziś - bom dziś niefotogeniczna
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Spocilo mi się ucho....Kasiunia moja dzwoniła
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
no z racji tego, że 800 zł miesięcznie wydaję na dojazdy to mega szału nie ma... ale zawsze coś tam zostaje...
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ta część Nibylandii chyba jest niekończącą się opowieścią
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia z jednej strony zawsze fajnie się robi to co się lubi najbardziej.
Z drugiej zależy jak się czujesz z tym marketingiem - ponoć sprzedaż to przyszłość teraz, zawsze rozszerzyłabyś swoje doświadczenie, a mimo wszystko w tym momencie nie wypadasz jednak tak do końca w branży. Kwestia finansów - zależy na ile zadowalający jest teraźniejszy poziom Twych zarobków Jeżeli jest ok, a totalny marketing Cię zupełnie nie kręci zostań na tym co jesteś...Jeżeli coś więcej przemawia za marketingiem oprócz kasy i przewyższa jakoś Twe aspiracje...spróbuj. No najlepiej se rozpisz plusy i minusy ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- No i oczywiście poradź się Grega ![]() <coby się nei czuł odrzucony,a doceniony, że liczysz się z jego zdaniem mimo, że np. podjęłaś już decyzje >
|
|
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
Blue, jutro koniecznie, nie przepuszczę Ci
Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo mwahahahahaaa! |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia a na czym teraz najbardziej Ci zależy, na lepszych zarobkach? masz jakąś szansę innego awansu na tym stanowisku na którym jesteś teraz?
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Tak chcemy foto Motylka
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahaha Kamu koment a propos Grega mnie zabił
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
No co to też ważne nie
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Jutro "przypadkiem" wejdzie i mam prze✂✂✂ane
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z Kamusią [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28210967]Blue, jutro koniecznie, nie przepuszczę Ci Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo mwahahahahaaa! Się zastanowię ![]() No weź ![]() Nie ma co oglądać, oprócz koszulki - to powiedzcie, że chcecie foto koszulki a nie moje - bo to coś innego.
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Najażniejsza jest zawartoc koszulki
|
|
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamusia, to jest tak, że od dwóch miesięcy z racji tego, że laska od marketingu odeszła, mnie dorzucono obowiązki marketingowe na ten czas. Jakoś mi to idzie, sprzedaję reklamy, stąd też taka propozycja. Ale tak szczerze... to cały czas łapię się na tym, że tylko czekam aż kogoś zatrudnią, żebym mogła wrócić do swoich artykułów, rozmów z autorami, jeżdżeniem na wywiadu itp. ... ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
teraz moje stanowisko to asystentka redakcji, kiedyś ma się ono nazywać sekretarz redakcji - czyli już lepsza kasa a możliwość awansu... redaktor naczelna, jeśli w którejś redakcji kiedyś któraś odejdzie ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- to jest tylko kasa na jednej szali i pasja na drugiej...
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia tu więc masz konflikt tragiczny tzw. możesz wybrać pozostanie na starym stanowisku (licząc na awans itp. ale np. odmowa stanowiska danego Ci teraz może zostać źle zrozumiana - oczywiście nie musi) z drugiej kasa na markietingu (ale np. przy kolejnych awansach w Twoim koniku mogą Cię pominąć - ale nie muszą). To trudny wybór.
|
#3569 |
|
Konto usunięte
|
Motylek, chcemy foto koszulki na Tobie
![]() Jusia, moim zdaniem powinnaś pozostać przy tym co kochasz |
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po tym co piszesz dla samej siebie lepiej byłoby Ci chyba zostać na tym co jesteś, ale z przedstawieniem dlaczego tak robisz oczywiście szefowej. Żeby jak Lusia pisze nie zostało to źle odebrane. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.