|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
![]() za obronę i zakupy.Dodaję buty które zakupiłam z myślą że będą na zmianę ale w sumie obcas maja tak samo wysoki jak ślubne (fot. 2) Byłam dzisiaj tez na giełdzie kwiatowej i zakupiłam goździki na próbę. Jak stworzę cos wartego uwagi to pokażę
|
|
#1833 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry po weekendzie
![]() Lista gosci w koncu zamknieta Siostra tez przeprosila i powiedziala, ze powinnam ja znac na tyle, zeby wiedziec, ze ona tak tylko gadala, a przyjsc i tak by przyszla ![]() Tylko nerwy mi zepsula tym gadaniem ![]() No ale teraz juz dobrze i moge znowu cieszyc sie nadchodzacym dniem. Wszystko juz pozalatwiane, zostaje tylko odliczac dni do wyjazdu Cytat:
![]() Cytat:
To kosciol juz nawet na wino mszalne nie ma???Cytat:
za autko.Cytat:
bardzo udany dzien. Cytat:
Jaka bedziesz miala suknie? Planujecie jakies przyjecie po slubie?Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec spoko ale w innych sklepach jak się orientowałam to ceny były w przedziale 22-24 zł
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas lista jeszcze nie zamknięta :/ za wszystkie załatwione sprawy
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się moją dekoracją na stół
- biało-fioletową - z racji koloru przewodniego.Jest to oczywiście żywy kwiatek no i biały (bo jakiś taki żółtawy wyszedł na zdjęciu). Jeden kielich będzie gdzieś tak na 6 par (w sensie 3 po jednej i 3 po drugiej). |
|
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
cześć
Ja bylam na dzialce przygotowac wszystko na panienski ktory juz w ta sobote, malo dziewczyn bedzie ale na pewno będzie fajnie bo przyjdą te którym zależy. Jutro odbieram sukienke i już się nie mogę doczekać jeśli się uda to moja swiadkowa zrobi jakieś zdjęcie, bo tak jak pisalam w Madonnie jest ciężko nie pozwalają. Dzisiaj zadzwonila do mnie ciotka do kiedy ma potwierdzić swoje przybycie (na zaproszeniu miala napisane do 1 lipca) obudzila sie teraz. powiedziala ze nie wie czy przyjdzie i jej corka też nie wie. wydaje mi sie ze corka to sama powinna zadzwonić wkoncu ma 30 lat mieszka z chlopakiem ale widocznie nie ma języka
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przymiarkę w Madonnie w przyszłym tygodniu i tez się zastanawiam,czy pozwolą zrobić zdjęcie
|
|
|
|
#1839 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To naprawdę ważne- o ile mniej nerwów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież to już TWOJA suknia, nawet jeśli nie zapłaciłaś całej kwoty. Naprawdę nie rozumiem i bardzo mnie denerwują takie praktyki ![]() A ja dziś dzwoniłam do pana kamerzysty i umówiliśmy się wstępnie na sesję lub taki minifilmik narzeczeński Bo o dziwo mój K. się ostatecznie zgodził na taki filmik W ogóle jestem w szoku, bo na układ taneczny też się zgodził, chętnie ćwiczy i nawet fajnie mu wychodzi (nic trudnego, ale ładne, nie przesadzone figury, takie delikatne). Dzwoniłam też do kwiaciarki, ale nie wiem, czy będę u niej zamawiać kwiaty, bo bardzo mnie zdenerwowała swoim podejściem do klienta Niby poprosiłam o wpisanie mnie na 27 sierpnia, ale nie wiem, czy jeszcze w ogóle się do niej będę odzywać, bo jestem uczulona na nawet najmniejsze przejawy olewactwa i "co to ja nie jestem, wielka kwiaciarka artystyczna".
|
|
#1840 |
|
Raczkowanie
|
Mam problem pomózcie musze już zamowic kokardki na wodke i nie wiem jaki kolor. Salę mam bialo-lososiowo-morelowa. i te kokardki brac biale, lososiowe, ecru czy moze złote tu jest link i te kolory co wymienilam ja już nie wiem. Boje się że trzy pierwsze kolory ktore wymienilam sa mdle i to wszystko będzie takie mdle. http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...716572289.html
a moze dwa kolory? niby TŻ mowi że jeden ale nie potrafi mi pomoc ktory |
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede musiala zrobic rozeznanie zanim kupimy.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeśli chciałabyś coś żywszego to wg mnie mogłabyś wziąć te w kolorze mango od tego sprzedawcy co wkleiłaś albo wziąć trochę ecru i trochę mango ten kolor jest ciut ostrzejszy a ciągle w tonacji![]() Cytat:
ja nad moim pracuję nad sesją narzeczeńską :Pto może poszukaj inne kwiaciarki? olewactwo to straszna sprawa, a najgorsze w połączeniu z cwaniactwem ![]() ja się z moją kwiaciarką na środę wieczorem umówiłam mam nadzieję, że się dogadamy
|
||
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
termin potwierdzeń mieliśmy do piątku (15.07), zostało 9 os, które się nie określiły :/, a na salę planujemy się wybrać (ustalić menu i podpisać ostateczną umowę) gdzie ok 28.07 - jak P. będzie miał wolne
- mieliśmy jechać jutro, ale nie mamy za bardzo czasu :/
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-07-18 o 22:01 |
|
|
|
#1844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mam nadzieje ze mnie kochane nie wydziedziczycie z sierpniowek za ostatnie moje nie udzielanie sie poprostu brak mi czasu, jutro ide na probny makijaz wiec obiecuje ze wrzuce zdjecia do klubu i oczywiscie gratulujuje wszystkich zalatwionych spraw ![]() miego wieczorku
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Thea ja nie wiem czemu tak jest w Madonnie:/
A my dzisiaj byliśmy w poradni.Jeszcze tylko spotkanie w czwartek i przyszły poniedziałek,nie będę musiała robić wykresów.Dzisiaj ogólnie mieliśmy tylko wprowadzenie,pani naprawdę całkiem fajna.Tzn. wiadomo,że mówiła o antykoncepcji według tego,jak postrzega ją Kościół i to jest zrozumiałe. Natomiast fajnie się jej słuchało i wielu punktach miała wiele racji. Powiedziała natomiast,że ona nas nie będzie zmuszać do poznawania NPR jeśli nie chcemy. Mamy na następne spotkanie zdecydować się,czy chcemy się nauczyć NPR,czy chcemy sobie pogadać o czymś innym. A na koniec powiedziała,że mamy to za darmo. Kurczaki-ja to naprawdę mam farta z trafianiem na fajne nauki,poradnię,Księży
|
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
POMOCY!! byłam na próbnej fryzurze.. jak powiedziałam że mi się nie podoba to pani fryzjerka sie obraziła i powiedziała że brak mi fantazji i polotu...
myslałam że mi głowę urwie jak wyjmowała wsuwki.. na pewno do niej nie pójdę!! NIGDY! szukam dobrego fryzjera w Warszawie, polecicie coś? Bardzo proszę o pomoc, bo tylko 40 dni do slubu zostało! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Dziś już tylko (albo aż) 33 dni do ślubu... Przyznam, że zaczynam trochę panikować :P Wybraliśmy już, jakie winietki zrobimy... Jak zrobię prototyp, to wkleję zdjęcie w klubie ![]() Jestem strasznie zła, bo mało kto nam potwierdził, że będzie... musimy zacząć obdzwaniać...
|
|
|
|
|
#1849 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cóż dodać...Cytat:
same sukcesy!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no i współczucia z kwiaciarką - ale w tej kwestii jest w czym wybierać,, więc nie będzie problemu! Cytat:
Dzień za dniem, a tu Sierpniówki wciąż coraz szybciej do przodu.Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
ufff.....dziś byłam na kolejnych ślubnych zakupach i tak kupiłam: bieliznę na ślub, pończochy, buty, i kolczyki
a zamiast bolerka zdecydowałam się na bardzo delikatny szal o kwiatki się na razie nie boje....choć nie wiem czy akurat w hurtowni będą mieli takie odcienie róż jak bym chciała ehh....coraz mniej czasu a jeszcze tyle do załatwienia...
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Choc dla wszystkich pewnie to srodek nocy ja ide 1 dzien do pracy. Trzymajcie kciuki, opowiem jak wroce![]() Milego dnia wszystkim
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Uff to i ja się pochwalę, zakupiłam wczoraj bieliznę
dla Tż (on oczywiście nawet nie myśli o takich sprawach) i drugą koszulę która miała być na wszelki wypadek ale ponieważ jest "slim fit" i wygląda dużo lepiej niz ta pierwsza, to Tż właśnie ją założy a tamta zostanie na zapasie. Później w klubie wkleje zdjęcie mojego bukieu próbnego
|
#1853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1855 | ||||
|
Raczkowanie
|
Brawa za dnia i pozamykane listy gości, u nas potwierdzenie odbywa się do 1 sierpnia więc kwestia listy jeszcze w toku.
Cytat:
Cytat:
Ja się wczoraj dowiedziałam, że kobieta która miała mnie czesać od połowy sierpnia idzie na urlop (jest w ciąży i to będzie coś koło 8 miesiąca) i kto inny ma mnie czesać, w sobotę próbna i też zaczynam się martwić, że będę szukać innego salonu. Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() ![]() klask i:Cześć ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj z rodzicami zakupiłam wino rodzice są genialni, tata mówi, że wina jest w sam raz a mama, że za mało, uwielbiam ich!!! a TŻ w szoku, że tak mało zapłaciłam z wino pozostał jeszcze szampan
|
||||
|
|
|
#1856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miłego dzionka i powodzenia, koniecznie daj znać Cytat:
![]() Heloooooo |
||
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wszystkim
![]() czy Wam też się dziś tak strasznie nic nie chce?
|
|
|
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
O taaaaaaaak Jusztyska -
żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce, to by było super ![]() ![]() ardillka - trzymam kciuki i czekam na relację z pierwszego dnia pracki ![]() gratuluję wszystkim ślubnych zakupów ![]() u mnie na razie przygotowania stoją w miejscu
|
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
ardillka
za pierwszy dzień w pracy ![]() a wiecie co, Paula chyba dziś ma obroną! więc i za Paulę
|
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Tak ![]() ardillka, powodzenia w pracy !! No i trzymamy kciuki za paulę, bo faktycznie całkiem możliwe, że dziś ta obrona. A jeśli nawet nie dziś to i tak trzymam kciuki, przydadzą się na zaś ![]() A mój suwaczek mówi, że do ślubu został tylko1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-07-19 o 11:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

22.05.2008
14.08.2011

Wiedziałam kogo sobie na świadkową wybrać
To kosciol juz nawet na wino mszalne nie ma???

poprostu brak mi czasu, jutro ide na probny makijaz wiec obiecuje ze wrzuce zdjecia do klubu
klask i:
za pierwszy dzień w pracy