Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 10:17   #1831
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
a poza tym dziś 4o dni do ślubu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:23   #1832
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Ciężko was dziewczyny nadgonić, tak szybko piszecie
Chciałam się pochwalić, że we wtorek obroniłam się na 5 i na dyplomie też mam 5 także jestem wykwalifikowanym pedagogiem

W końcu kupiłam butki chyba w ostatnim sklepie je znalazłam i brakuje mi tylko bielizny

Jeszcze parę rzeczy zostało do załatwienia, ale to zdążymy zrobić

pozdrawiam
Dokładnie przez weekend tu nie zaglądam i w poniedziałek ledwie daje radę
za obronę i zakupy.
Dodaję buty które zakupiłam z myślą że będą na zmianę ale w sumie obcas maja tak samo wysoki jak ślubne (fot. 2)
Byłam dzisiaj tez na giełdzie kwiatowej i zakupiłam goździki na próbę. Jak stworzę cos wartego uwagi to pokażę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9024.jpg (103,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9018.jpg (105,8 KB, 28 załadowań)
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 12:52   #1833
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dzien dobry po weekendzie

Lista gosci w koncu zamknieta Bedzie 94 gosci + 6 dzieci.
Siostra tez przeprosila i powiedziala, ze powinnam ja znac na tyle, zeby wiedziec, ze ona tak tylko gadala, a przyjsc i tak by przyszla
Tylko nerwy mi zepsula tym gadaniem
No ale teraz juz dobrze i moge znowu cieszyc sie nadchodzacym dniem.
Wszystko juz pozalatwiane, zostaje tylko odliczac dni do wyjazdu

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
Witam
Ja się właśnie dzisiaj dowiedziałam, że jednak nie mam fryzjerki
Niby byłyśmy wstępnie umówione, ale jak siostra poszła dziś się zapisać już na konkretną godzinę, to okazało się, że babka ma mieć jakąś operację w sierpniu i możliwe jest, że nie będzie mogła mnie uczesać...
Kazała sobie szukać kogoś innego...
Dzięki Bogu, że ma tam na miejscu siostrę i ona trzyma rękę na pulsie. Już mi znalazła jakąś inną fryzjerkę, no i ma się porozglądać jeszcze. Nie wiem co ja bym bez niej zrobiła Wiedziałam kogo sobie na świadkową wybrać
Dobrze, ze masz kogos na miejscu i mysle, ze spokojnie znajdziesz inna fryzjerke.

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj rozmawiałam z kościelnym. Musimy kupić wino mszalne, 3 świece, które będziemy sami zapalać, chlebek no i kwiaty trzeba zamówić na ołtarz
Bardzo dziwne To kosciol juz nawet na wino mszalne nie ma???

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja też pierwsze słyszę
Nadrobiłam Was, ale padnięta jestem. Zaczęliśmy remont i trochę pracy przed nami. Do tego byliśmy podpisac umowę i wpłacic zaliczkę Panu, co nas będzie wiozl do ślubu. Obejrzeliśmy autko również od wewnątrz, i jesteśmy zadowoleni. No i kolejna sprawa z głowy.
za autko.

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem za bardzo do tyłu, to dobrze. Dziś był dzień załatwiania ślubnego. Balony - kupione, figurka - odebrana, koszula na zmianę dla TŻ i skarpetki - kupione, spodnie TŻ - poprawione, pierwszy taniec - obcykany, wszystkie papiery u proboszcza - złożone, część ciast (nasz rodzinka piecze) - obgadana, wódka - odebrana, brwi wyregulowane, oczyszczanie twarzy - zrobione (choć teraz na ramionach mi coś wyskakuje - ja to mam przerąbane). Normalnie wielkimi krokami zbliżamy się do wielkiego finału!
Jeszcze 3 tygodnie! (tzn, było właściwie wczoraj, bo już po północy ).
Śpijcie i śnijcie słodko Sierpnióweczki
bardzo udany dzien.

Cytat:
Napisane przez spacja_ Pokaż wiadomość
Witajcie, można dołączyć? Ślub cywilny 27.08 o 15 Jednocześnie boje się i nie mogę doczekać
Witaj Jaka bedziesz miala suknie? Planujecie jakies przyjecie po slubie?

Cytat:
My w sobotę zakupilśmy winko Carlo Rossi, po 12 butelek różowego i czerwonego i 6 białego i chcemy jeszcze 6 dokupić promocja w biedronce była za 16 zł
A dziś w ramach zakończenia zapraszania TŻ zabrał mnie nad Solinę faaajnie było, cieplutko
My tez chcemy to winko kupic. A jak nie ma promocji to jaka jest cena normalnie?

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Dokładnie przez weekend tu nie zaglądam i w poniedziałek ledwie daje radę
za obronę i zakupy.
Dodaję buty które zakupiłam z myślą że będą na zmianę ale w sumie obcas maja tak samo wysoki jak ślubne (fot. 2)
Byłam dzisiaj tez na giełdzie kwiatowej i zakupiłam goździki na próbę. Jak stworzę cos wartego uwagi to pokażę
Sliczne te butki
Stary 2011-07-18, 12:59   #1834
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
My tez chcemy to winko kupic. A jak nie ma promocji to jaka jest cena normalnie?
w Biedronce i bez promocji cena ok 17 zł wiec spoko ale w innych sklepach jak się orientowałam to ceny były w przedziale 22-24 zł
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:07   #1835
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Siostra tez przeprosila i powiedziala, ze powinnam ja znac na tyle, zeby wiedziec, ze ona tak tylko gadala, a przyjsc i tak by przyszla

u nas lista jeszcze nie zamknięta :/

za wszystkie załatwione sprawy

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-18, 14:06   #1836
Karenw
Wtajemniczenie

GG do Karenw

Pochwalę się moją dekoracją na stół - biało-fioletową - z racji koloru przewodniego.
Jest to oczywiście żywy kwiatek no i biały (bo jakiś taki żółtawy wyszedł na zdjęciu). Jeden kielich będzie gdzieś tak na 6 par (w sensie 3 po jednej i 3 po drugiej).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 005.jpg (120,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 006.jpg (107,5 KB, 26 załadowań)
Karenw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:16   #1837
anetka111
Raczkowanie

cześć

Ja bylam na dzialce przygotowac wszystko na panienski ktory juz w ta sobote, malo dziewczyn bedzie ale na pewno będzie fajnie bo przyjdą te którym zależy.
Jutro odbieram sukienke i już się nie mogę doczekać jeśli się uda to moja swiadkowa zrobi jakieś zdjęcie, bo tak jak pisalam w Madonnie jest ciężko nie pozwalają.

Dzisiaj zadzwonila do mnie ciotka do kiedy ma potwierdzić swoje przybycie (na zaproszeniu miala napisane do 1 lipca) obudzila sie teraz. powiedziala ze nie wie czy przyjdzie i jej corka też nie wie. wydaje mi sie ze corka to sama powinna zadzwonić wkoncu ma 30 lat mieszka z chlopakiem ale widocznie nie ma języka
anetka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:19   #1838
butterfly20
Zakorzenienie

Ja mam przymiarkę w Madonnie w przyszłym tygodniu i tez się zastanawiam,czy pozwolą zrobić zdjęcie
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:51   #1839
thea2
Zadomowienie

Cytat:
hej Dziewczyny witam was w ten piękny słoneczny poniedziałek ja dziś od rana na nogach, zdążyłam już odwiedzić Urząd Pracy i ostatni raz jako panna się tam podpisać

No właśnie Miałam zamiar pisać, że jeszcze tylko 40

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
A ja jutro idę odebrać poprawione bolerko, mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze. A ze spraw ślubnych już nam prawie nic nie zostało. Wczoraj skończyliśmy kurs tańca, teraz tylko ćwiczyć co jakiś czas musimy by nic nie zapomnieć.
A to super, już macie z głowy

Cytat:

Sliczne te butki
Już niedługo, zobaczysz jak szybko minie czas do wyjazdu I bardzo się cieszę, że z siostrą już jest ok To naprawdę ważne- o ile mniej nerwów Cieszę się, że siostra się pojawi

Cytat:
Napisane przez Karenw Pokaż wiadomość
Pochwalę się moją dekoracją na stół - biało-fioletową - z racji koloru przewodniego.
Jest to oczywiście żywy kwiatek no i biały (bo jakiś taki żółtawy wyszedł na zdjęciu). Jeden kielich będzie gdzieś tak na 6 par (w sensie 3 po jednej i 3 po drugiej).
Bardzo fajna dekoracja brawo
Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
cześć

Ja bylam na dzialce przygotowac wszystko na panienski ktory juz w ta sobote, malo dziewczyn bedzie ale na pewno będzie fajnie bo przyjdą te którym zależy.
Jutro odbieram sukienke i już się nie mogę doczekać jeśli się uda to moja swiadkowa zrobi jakieś zdjęcie, bo tak jak pisalam w Madonnie jest ciężko nie pozwalają.

Dzisiaj zadzwonila do mnie ciotka do kiedy ma potwierdzić swoje przybycie (na zaproszeniu miala napisane do 1 lipca) obudzila sie teraz. powiedziala ze nie wie czy przyjdzie i jej corka też nie wie. wydaje mi sie ze corka to sama powinna zadzwonić wkoncu ma 30 lat mieszka z chlopakiem ale widocznie nie ma języka
Udanego panieńskiego, na pewno będzie fajnie, bo lepiej 5 dziewczyn, którym naprawdę zależy nić cała grupa "przypadkowych":ehe m: Oby udało się zrobić zdjęcie
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja mam przymiarkę w Madonnie w przyszłym tygodniu i tez się zastanawiam,czy pozwolą zrobić zdjęcie
Ja nie rozumiem, dlaczego nie pozwalają robić zdjęć w tej Madonnie Przecież to już TWOJA suknia, nawet jeśli nie zapłaciłaś całej kwoty. Naprawdę nie rozumiem i bardzo mnie denerwują takie praktyki

A ja dziś dzwoniłam do pana kamerzysty i umówiliśmy się wstępnie na sesję lub taki minifilmik narzeczeński Bo o dziwo mój K. się ostatecznie zgodził na taki filmik W ogóle jestem w szoku, bo na układ taneczny też się zgodził, chętnie ćwiczy i nawet fajnie mu wychodzi (nic trudnego, ale ładne, nie przesadzone figury, takie delikatne).

Dzwoniłam też do kwiaciarki, ale nie wiem, czy będę u niej zamawiać kwiaty, bo bardzo mnie zdenerwowała swoim podejściem do klienta Niby poprosiłam o wpisanie mnie na 27 sierpnia, ale nie wiem, czy jeszcze w ogóle się do niej będę odzywać, bo jestem uczulona na nawet najmniejsze przejawy olewactwa i "co to ja nie jestem, wielka kwiaciarka artystyczna".
Stary 2011-07-18, 15:15   #1840
anetka111
Raczkowanie

Mam problem pomózcie musze już zamowic kokardki na wodke i nie wiem jaki kolor. Salę mam bialo-lososiowo-morelowa. i te kokardki brac biale, lososiowe, ecru czy moze złote tu jest link i te kolory co wymienilam ja już nie wiem. Boje się że trzy pierwsze kolory ktore wymienilam sa mdle i to wszystko będzie takie mdle. http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...716572289.html

a moze dwa kolory? niby TŻ mowi że jeden ale nie potrafi mi pomoc ktory
anetka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:10   #1841
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
w Biedronce i bez promocji cena ok 17 zł wiec spoko ale w innych sklepach jak się orientowałam to ceny były w przedziale 22-24 zł
To spora roznica w cenie Bede musiala zrobic rozeznanie zanim kupimy.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

u nas lista jeszcze nie zamknięta :/

za wszystkie załatwione sprawy
Dzieki A u was do kiedy musicie juz zamknac liste?

Cytat:
Slicznie sie prezentuje
Stary 2011-07-18, 17:16   #1842
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
Mam problem pomózcie musze już zamowic kokardki na wodke i nie wiem jaki kolor. Salę mam bialo-lososiowo-morelowa. i te kokardki brac biale, lososiowe, ecru czy moze złote tu jest link i te kolory co wymienilam ja już nie wiem. Boje się że trzy pierwsze kolory ktore wymienilam sa mdle i to wszystko będzie takie mdle. http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...716572289.html

a moze dwa kolory? niby TŻ mowi że jeden ale nie potrafi mi pomoc ktory
ja bym wybrała z tych kolorów co wymieniłaś ecru ale jeśli chciałabyś coś żywszego to wg mnie mogłabyś wziąć te w kolorze mango od tego sprzedawcy co wkleiłaś albo wziąć trochę ecru i trochę mango ten kolor jest ciut ostrzejszy a ciągle w tonacji
Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
A ja dziś dzwoniłam do pana kamerzysty i umówiliśmy się wstępnie na sesję lub taki minifilmik narzeczeński Bo o dziwo mój K. się ostatecznie zgodził na taki filmik W ogóle jestem w szoku, bo na układ taneczny też się zgodził, chętnie ćwiczy i nawet fajnie mu wychodzi (nic trudnego, ale ładne, nie przesadzone figury, takie delikatne).

Dzwoniłam też do kwiaciarki, ale nie wiem, czy będę u niej zamawiać kwiaty, bo bardzo mnie zdenerwowała swoim podejściem do klienta Niby poprosiłam o wpisanie mnie na 27 sierpnia, ale nie wiem, czy jeszcze w ogóle się do niej będę odzywać, bo jestem uczulona na nawet najmniejsze przejawy olewactwa i "co to ja nie jestem, wielka kwiaciarka artystyczna".
fajnie, że TŻ dał się namówic na filmik ja nad moim pracuję nad sesją narzeczeńską :P

to może poszukaj inne kwiaciarki? olewactwo to straszna sprawa, a najgorsze w połączeniu z cwaniactwem
ja się z moją kwiaciarką na środę wieczorem umówiłam mam nadzieję, że się dogadamy
Stary 2011-07-18, 17:16   #1843
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki A u was do kiedy musicie juz zamknac liste?
termin potwierdzeń mieliśmy do piątku (15.07), zostało 9 os, które się nie określiły :/, a na salę planujemy się wybrać (ustalić menu i podpisać ostateczną umowę) gdzie ok 28.07 - jak P. będzie miał wolne - mieliśmy jechać jutro, ale nie mamy za bardzo czasu :/

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-07-18 o 22:01
Stary 2011-07-18, 18:15   #1844
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
To i tak nieźle z tym potwierdzaniem My mamy jeszcze 2 tygodnie na potwierdzenie i dopiero kilka osób dało nam znać co i jak i to przy zapraszaniu. Telefonicznie nie potwierdził nikt.
U nas też każdy czekał do ostatniej chwili, jeszcze zostało nam kilka osób. Ostatecznie ze strony Tż-ta mało osób przyjdzie i teraz się głowię kogo jeszcze doprosić

Cytat:
Napisane przez justa963 Pokaż wiadomość
sukienke mam taką...myślałam o różach albo kaliach....albo to w połączeniu? kolorystycznie to uwielbiam pudrowe róże, fiolety,brzoskwinie itp kolorki no i oczywiście wszelkiego typu pastelowe buty i bolerko mam pod kolor sukienki....biżuterii jeszcze nie wybrałam
ładna

Cytat:
no ja myślałam o czymś takim...ale nie jestem pewna jak to będzie ze sobą pasowało....chyba kula lepsza ze względu na to,że już suknia jest prosta więc bukiet z kali to chyba było by już za dużo;/
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
A i rozdaliśmy wszystkie zaproszenia

Cytat:
A my dostaliśmy zaproszenie od dalszego kuzyna mojego K. na jego ślub i wesele na koniec września i zostaliśmy zaproszeni już jako małżeństwo Zrobiło mi się bardzo miło, strasznie fajnie się poczułam
My też już dostaliśmy jedno zaproszenie właśnie jako małżeństwo

Cytat:
Stary 2011-07-18, 20:43   #1845
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

hej
mam nadzieje ze mnie kochane nie wydziedziczycie z sierpniowek za ostatnie moje nie udzielanie sie poprostu brak mi czasu, jutro ide na probny makijaz wiec obiecuje ze wrzuce zdjecia do klubu

i oczywiscie gratulujuje wszystkich zalatwionych spraw

miego wieczorku
Stary 2011-07-18, 20:48   #1846
butterfly20
Zakorzenienie

Thea ja nie wiem czemu tak jest w Madonnie:/

A my dzisiaj byliśmy w poradni.Jeszcze tylko spotkanie w czwartek i przyszły poniedziałek,nie będę musiała robić wykresów.Dzisiaj ogólnie mieliśmy tylko wprowadzenie,pani naprawdę całkiem fajna.Tzn. wiadomo,że mówiła o antykoncepcji według tego,jak postrzega ją Kościół i to jest zrozumiałe. Natomiast fajnie się jej słuchało i wielu punktach miała wiele racji.
Powiedziała natomiast,że ona nas nie będzie zmuszać do poznawania NPR jeśli nie chcemy. Mamy na następne spotkanie zdecydować się,czy chcemy się nauczyć NPR,czy chcemy sobie pogadać o czymś innym. A na koniec powiedziała,że mamy to za darmo.

Kurczaki-ja to naprawdę mam farta z trafianiem na fajne nauki,poradnię,Księży
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:32   #1847
nouilles
Raczkowanie

POMOCY!! byłam na próbnej fryzurze.. jak powiedziałam że mi się nie podoba to pani fryzjerka sie obraziła i powiedziała że brak mi fantazji i polotu...
myslałam że mi głowę urwie jak wyjmowała wsuwki.. na pewno do niej nie pójdę!! NIGDY! szukam dobrego fryzjera w Warszawie, polecicie coś?
Bardzo proszę o pomoc, bo tylko 40 dni do slubu zostało!
nouilles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:46   #1848
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouilles Pokaż wiadomość
POMOCY!! byłam na próbnej fryzurze.. jak powiedziałam że mi się nie podoba to pani fryzjerka sie obraziła i powiedziała że brak mi fantazji i polotu...
myslałam że mi głowę urwie jak wyjmowała wsuwki.. na pewno do niej nie pójdę!! NIGDY! szukam dobrego fryzjera w Warszawie, polecicie coś?
O kurczę... Niefajna sprawa... Niestety nie jestem z Warszawy, więc nie mogę pomóc... Ale myślę, że bez problemu kogoś znajdziesz

PS. Dziś już tylko (albo aż) 33 dni do ślubu... Przyznam, że zaczynam trochę panikować :P Wybraliśmy już, jakie winietki zrobimy... Jak zrobię prototyp, to wkleję zdjęcie w klubie

Jestem strasznie zła, bo mało kto nam potwierdził, że będzie... musimy zacząć obdzwaniać...
Stary 2011-07-18, 23:14   #1849
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
hej Dziewczyny witam was w ten piękny słoneczny poniedziałek ja dziś od rana na nogach, zdążyłam już odwiedzić Urząd Pracy i ostatni raz jako panna się tam podpisać

- cóż dodać...

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
A ja jutro idę odebrać poprawione bolerko, mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze. A ze spraw ślubnych już nam prawie nic nie zostało. Wczoraj skończyliśmy kurs tańca, teraz tylko ćwiczyć co jakiś czas musimy by nic nie zapomnieć.
same sukcesy!

Cytat:

Polska czeka, no i

Cytat:
Bardzo ładna, gustowna!

Cytat:
No właśnie Miałam zamiar pisać, że jeszcze tylko 40

Ja nie rozumiem, dlaczego nie pozwalają robić zdjęć w tej Madonnie Przecież to już TWOJA suknia, nawet jeśli nie zapłaciłaś całej kwoty. Naprawdę nie rozumiem i bardzo mnie denerwują takie praktyki

no i współczucia z kwiaciarką - ale w tej kwestii jest w czym wybierać,, więc nie będzie problemu!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj byliśmy w poradni.Jeszcze tylko spotkanie w czwartek i przyszły poniedziałek,nie będę musiała robić wykresów.Dzisiaj ogólnie mieliśmy tylko wprowadzenie,pani naprawdę całkiem fajna.Tzn. wiadomo,że mówiła o antykoncepcji według tego,jak postrzega ją Kościół i to jest zrozumiałe. Natomiast fajnie się jej słuchało i wielu punktach miała wiele racji.
Powiedziała natomiast,że ona nas nie będzie zmuszać do poznawania NPR jeśli nie chcemy. Mamy na następne spotkanie zdecydować się,czy chcemy się nauczyć NPR,czy chcemy sobie pogadać o czymś innym. A na koniec powiedziała,że mamy to za darmo.

Kurczaki-ja to naprawdę mam farta z trafianiem na fajne nauki,poradnię,Księży
Dzień za dniem, a tu Sierpniówki wciąż coraz szybciej do przodu.

Cytat:
Na pewno kogoś znajdziesz
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:28   #1850
justa963
Raczkowanie

ufff.....dziś byłam na kolejnych ślubnych zakupach i tak kupiłam: bieliznę na ślub, pończochy, buty, i kolczyki a zamiast bolerka zdecydowałam się na bardzo delikatny szalo kwiatki się na razie nie boje....choć nie wiem czy akurat w hurtowni będą mieli takie odcienie róż jak bym chciała ehh....coraz mniej czasu a jeszcze tyle do załatwienia...
justa963 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 04:34   #1851
ardillka
Zadomowienie

Dzien dobry Choc dla wszystkich pewnie to srodek nocy ja ide 1 dzien do pracy. Trzymajcie kciuki, opowiem jak wroce
Milego dnia wszystkim

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:24   #1852
Ifwka
Zakorzenienie

Uff to i ja się pochwalę, zakupiłam wczoraj bieliznę dla Tż (on oczywiście nawet nie myśli o takich sprawach) i drugą koszulę która miała być na wszelki wypadek ale ponieważ jest "slim fit" i wygląda dużo lepiej niz ta pierwsza, to Tż właśnie ją założy a tamta zostanie na zapasie. Później w klubie wkleje zdjęcie mojego bukieu próbnego
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:28   #1853
fitalasa
Raczkowanie

Cytat:
Dzien dobry Choc dla wszystkich pewnie to srodek nocy ja ide 1 dzien do pracy. Trzymajcie kciuki, opowiem jak wroce
Milego dnia wszystkim
ojej tak wcześnie do pracy wstajesz? współczuję, ja o 6 nie mogę się obudzić a co dopiero o tej porze
Stary 2011-07-19, 09:36   #1854
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-19, 10:01   #1855
aga-6
Raczkowanie

Brawa za dnia i pozamykane listy gości, u nas potwierdzenie odbywa się do 1 sierpnia więc kwestia listy jeszcze w toku.

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
hej
mam nadzieje ze mnie kochane nie wydziedziczycie z sierpniowek za ostatnie moje nie udzielanie sie poprostu brak mi czasu, jutro ide na probny makijaz wiec obiecuje ze wrzuce zdjecia do klubu

i oczywiscie gratulujuje wszystkich zalatwionych spraw

miego wieczorku
Czekamy na zdjęcia
Cytat:
Nieprofesjonalne podejście do klienta!!! Ma prawo Ci się nie podobać, tak jak dziewczyny pisały na pewno uda się znaleźć innego fryzjera.
Ja się wczoraj dowiedziałam, że kobieta która miała mnie czesać od połowy sierpnia idzie na urlop (jest w ciąży i to będzie coś koło 8 miesiąca) i kto inny ma mnie czesać, w sobotę próbna i też zaczynam się martwić, że będę szukać innego salonu.

Cytat:
ufff.....dziś byłam na kolejnych ślubnych zakupach i tak kupiłam: bieliznę na ślub, pończochy, buty, i kolczyki a zamiast bolerka zdecydowałam się na bardzo delikatny szalo kwiatki się na razie nie boje....choć nie wiem czy akurat w hurtowni będą mieli takie odcienie róż jak bym chciała ehh....coraz mniej czasu a jeszcze tyle do załatwienia...
klask i:
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Uff to i ja się pochwalę, zakupiłam wczoraj bieliznę dla Tż (on oczywiście nawet nie myśli o takich sprawach) i drugą koszulę która miała być na wszelki wypadek ale ponieważ jest "slim fit" i wygląda dużo lepiej niz ta pierwsza, to Tż właśnie ją założy a tamta zostanie na zapasie. Później w klubie wkleje zdjęcie mojego bukieu próbnego
klask i:
Cytat:
Cześć
Cześć

Ja wczoraj z rodzicami zakupiłam wino rodzice są genialni, tata mówi, że wina jest w sam raz a mama, że za mało, uwielbiam ich!!! a TŻ w szoku, że tak mało zapłaciłam z wino pozostał jeszcze szampan
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:44   #1856
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Milego dnia wszystkim
Kciukaski
Miłego dzionka i powodzenia, koniecznie daj znać
Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
ojej tak wcześnie do pracy wstajesz? współczuję, ja o 6 nie mogę się obudzić a co dopiero o tej porze
Ja mam tak samo, lepiej o tej porze mi się kłaść spać niż wstawać
Cytat:
Cześć
Heloooooo
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:49   #1857
jusztyska
Zadomowienie

Hej Wszystkim

czy Wam też się dziś tak strasznie nic nie chce?
Stary 2011-07-19, 11:06   #1858
sanderek5
Raczkowanie

O taaaaaaaak Jusztyska - żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce, to by było super

ardillka - trzymam kciuki i czekam na relację z pierwszego dnia pracki

gratuluję wszystkim ślubnych zakupów

u mnie na razie przygotowania stoją w miejscu
Stary 2011-07-19, 11:09   #1859
jusztyska
Zadomowienie

ardillka za pierwszy dzień w pracy

a wiecie co, Paula chyba dziś ma obroną! więc i za Paulę
Stary 2011-07-19, 11:10   #1860
thea2
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
Cytat:
Hej Wszystkim

czy Wam też się dziś tak strasznie nic nie chce?
Tak Mam tak samo

ardillka, powodzenia w pracy !!
No i trzymamy kciuki za paulę, bo faktycznie całkiem możliwe, że dziś ta obrona. A jeśli nawet nie dziś to i tak trzymam kciuki, przydadzą się na zaś

A mój suwaczek mówi, że do ślubu został tylko1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:13
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości