|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Cytat:
![]() ![]() co do miejsca w szafie, i ja mam ten problem. A i tak nie mam w czym chodzić, jak co do czego przyjdzie ![]() Dopiero doczytalam "w szafach" - to ile masz tych szaf, anka? ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2011-07-17 o 16:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Byłam wczoraj u fryzjera, mam grzywkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Selene, mam jedną szafę w sypialni, ale taką dużą, głęboką, trzyczęściową (jedna część na długie rzeczy, dwa rzędy na krótkie, jeden pion półek i półki nad tym wszystkim), plus dwa skrzydła szafy wnękowej w przedpokoju - jedno na długie rzeczy całe moje i dwa rzędy na krótsze, 80 % moje, 20 % mąż. I do tego komodę gdzie 4 szuflady są moje.
Do tego mam dwa skrzydła w przedpokoju przeznaczone na buty i torebki (mamy duzy przedpokój ![]() Jak tak to opisałam to mi się zdaje że to nie tak znowu dużo. Zrobiłam niedawno remanent i wywaliłam to, co już mi się nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Uf. Nareszcie mam dostęp do Interenetu. Od miesiaca byłam na detoksie internetowym. Dałam młodszemu bratu laptopa, zeby zrobił mi internet (mówiąc ze jak zrobi to mu zaplace) i nic nie wskórał, ale za to, ze sie meczył i tak mu zapłaciłam, a internetu nie miałam. Dzisiaj się wkurzyłam (mam akurat wolne dzisiaj), wzięłam laptopa all odinstalowałam i zainstalowałam ponownie i chodzi! A mogłam zaoszczedzic. I właśnie zauważyłam, że nie działa mi literka c (ci - c z kresczką :/). No nic, wracam do podczytywania Was, bo głównie to tylko tutaj robiłam, rzadko się udzielałam.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Hej Beatiska
![]() A doszłaś w końcu co nie działało z netem? Na mój gust to nie masz włączonej pl czcionki , stąd brak ć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z ć już sobie poradziłam. po prostu pewien program wykorzystywał go jako skrót ![]() ------------------------ mam mini urlop (4 dni) i zastanawiam sie jak go wykorzystać. Na pewno na poszukiwanie pracy, bo nie miałam teraz internetu, więc tę sprawę zaniedbałam. Mysle jeszcze jak najefektywniej wykorzystac ten czas, b potem w piątek nie powiedzieć, ze zmarnowałam 4 dni na ogladanie TV i przesiadywanie na wizazu.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Czasem trzeba się poobijać, heh
![]() Chociaż ja ostatnio efektywnie działam. Urlop mam i co i prawie nic czasu wolnego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
niedawno wróciłam z pracy, trochę się wynudziłam (ale tylko godzinę) i mam dużo siły i energii, więc wychodzę pojezdzic trochę. Pusta lodówka, ale nie mam jakoś ochoty iść na zakupy. No ale pewnie jutro trzeba będzie ![]() Anka, do kiedy urlop? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
BAN stały
|
czesc Dziewczyny, jestem z powrotem, bylam nad morzemz TŻtem w Niechorzu, warunki super, pogoda ladna, dopisala nam tym razem wyjatkowo, ciesze sie, odpoczelam troche, nawet sie w morzu wykapalam-dosc ciepla woda. niestety nie oszczedzalam nic- w sensie na smacznym jedzeniu, ale bylo warto, poza tym raz do roku nad polskie morze jedziemy, pozdrawiam, milego wieczoru, do jutra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzeniona
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
widzialam fajna torbe w Levisie, bardzo lubie torebki, nie wiem czy jest na wyprzedazy, bo tam jest drogo i sie balam zajrzec, bo torebek mam pelno i mam ,,zakaz'' na ich kupowanie, ale w tym tyg. sie odwaze i zajde tam, ja na wyprzedazach kupowalam najczesciej spodenki, bielizne lub t-shirty, ale tych ostatnich mam pelno i nie wiem czysie skusze. polecam restauracje SABAT. miesci sie ona w Niechorzu, Rewalu i w Pobierowie, ta z Rewala najbardziej mi sie podoba, ale menu maja wszedzie takie same. w tym pensjonacie w ktorym bylam byl: agent Tomek i v-ce ministrer sportu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i zapoznałaś się z którymś np. na stołówce? ![]() ja jadę nad morze w czwartek i mam tylko wielką nadzieję, że w ten weekend pogoda również dopisze ![]() a dziś byłam we włoskiej restauracji z kuponem grouponu i wielki plus dla niej - w żaden sposób nie czułam się jak klient drugiej kategorii. Menu jak dla wszystkich, obsługa sympatyczna, lokal też naprawde fajny, a jedzenie pyszne - wybralam sobie pierś kurczaka z grilla w sosie kurkowym z kawałkami grzybów i grillowanymi warzywami, mniam ![]() coś czuję, że niedługo się tam wybiorę, bo mam niedosyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Selene, kocham wszystko co w sosie grzybowym, czy to borowikowym, czy kurkowym, a do tego grillowane, az mi slinka cieknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzeniona
|
Ja nie przepadam za grzybami, właściwie to ich nie lubię, ale pieczarki na pizzy zjem... Dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Do końca tygodnia
![]() Witaj ponownie, Zip ![]() Dziewczyny, ja grzybów nienawidzę!!! Jedyne co to pieczarki na pizzy spieczone mogę zjeść. Ale grzyba nigdy (nawet pieczarki gotowanej). Są takie....gumkowate. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-18 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
pumas, ja też uwielbiam sos grzybowy wszelaki... i kocham grzybki, ostatnio mam fazę na kurki
![]() - risotto z kurkami, kasza z kurkami, kurczak z kurkami - mogą być różne kombinacje, wszystko zjem, mniam. Grzybową też uwielbiam ![]() anka, invisible, nie jestem w stanie pojąć tej awersji do grzybów, mam do nich słabość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
ja lubię grzyby
mam jakieś parcie na zakupy ciuchowe, ale nie umiem nic znaleźć nic mi się nie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
BAN stały
|
Selene _ pewnie, ze tak, mam nawet fotki. na stolowce wszyscy razem jedlismy, to jest dosc kameralny pensjonat, wiec neie bylo sily sie nie spotkac, ministrowi sie oberwalo za to, ze u nas nie ma aquaparku. tam zawsze jakies vipy sa.
pumas ja grzyby dosc lubie, szczegolnie marynowane i w sosie do mieska. pycha, jak bylam mala, to nie moglam jesc pieczarek, bo od razu mnie mdlilo, ale teraz juz jest ok. anka_res udanego urlopu Ci zycze i duzo sloneczka. a teraz niestety znowu szara rzeczywistosc i na szkolenie ![]() Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-19 o 05:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Listonosz dzisiaj przyniósł mi galeta od Neuilly
![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję za pomoc ![]() Neuilly, jako fachowca spytam Cię jeszcze - Wiesz może, czemu bordeaux nie ma tak fajnie rozwiązanego rzemyczka że można regulować długość tylko trzeba wiązać? Bo takie coś właśnie dostałam w Azore i już myślałam, że to standard w dużych wisiorach. Myślisz, że można chalupniczo tak ten rzemyk zamotać, żeby się regulował? Bardzo to wygodne jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzeniona
|
Pokaż
![]() Ja korzystając z tego, że jestem na urlopie w moim miasteczku rodzinnym, wybrałam się do optyka. Rozbieżność między cenami tutaj a warszawskimi jest ogromna. Pani pomogła mi wybrać śliczne oprawki, naprawdę fajnie się czułam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Dobra, już kiedyś obiecywałam to wklejam całość
![]() Moja galetowa kolekcja (nic w por z kolekcją Neuilly ![]() W kwestii okularów....ostatnio kupowałam dwie pary hurtem około 4 lata temu w salonie optycznym w Leżajsku. Obie pary wraz ze szkłami z antyrefleksem etc kosztowały jakieś 500 zł (za dwie). Z czego oprawki po około sto kilkadziesiąt za sztukę (i były tam jedne z droższych). Nie dość, że nic im nie jest do dziś (acz mało już używam, noszę kontakty, to przez te 4 lata prawie używałam dwóch par dzień w dzień) to jeszcze nie zliczę razów gdy byłam zaczepiana na ulicy z pytaniem (również za granicą ![]() ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-19 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzeniona
|
Śliczna biżuteria
![]() Vision Express to moim zdaniem porażka. Ceny z kosmosu, a jakość usług słaba. Nie bez powodu średnio co kilka miesięcy robią 50% obniżkę albo inne promocje. Gdyby mieli klientów, to nie musieliby tego robić. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Najładniejsze moim zdaniem są Light Azore Blue (te środkowe) i w sumie najtrudniej je dostać - to o te walczyłam dwa miesiące we Wrocławiu
![]() Nawet na fotce widać jak się mienią na zupełnie różne kol - kolczyki i wisior są identyczne, a na foto wyglądają na różne ![]() Te z lewej, Colorado Topaz też trudno dopaść, ale chyba dlatego, że je wycofano raczej, niż przez atrakcyjność wizualną. Chociaż ja ten komplet bardzo lubię i często noszę do pracy i na spotkania, ale to LAB zbiera mi najwięcej komplementów ![]() Ten galetowy sub-temat to powinien się nazywać "money pit" a nie oszczędzanie, zwłaszcza, że trzy sztuki z tego kupiłam ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Dziewczyny, nie wierzę ![]() Właśnie mi się znalazło i klikło wisiurek galetowy Capri Blue na Allu za 80 zł + wysyłka ![]() Cena regularna 200 zł.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
BAN stały
|
anka_res piekna kolekcja, gratuluje
![]() ![]() babka nad morzem miala ladny komplet Swarovskiego, ja chcialam same kolczyki gdyz wisorkow az tak czesto nie nosze, niestety nie chciala sprzedac osobno, a szkoda. w pracy z dziecmi wisorki sa niebezpieczne. ta torba w Levisie byla przeceniona na 210 zl. nie wiem czy to dobra cena? co myslicie? fajna torebke widzialam w Mango na zime, duza, pojemna, ale i lekka, a to dla mnie najwazniejsze, bo i tak duzo do torby pakuje, nawet zakupy tez sie zdarza czasami, do tego problemy z kregoslupem, wiec musi byc lekka. ta torba z Mango 180 zl, ale nie jest z wyprzedazy, to cena regularna, wiec sie srednio oplaca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
BAN stały
|
agusiownik tez dzis poszlam na shopping i nic, nawet w normanej cenie, na wyprzedazy juz wszystko przebrane i przegrane, lipa straszna, nic juz nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
Anka, powoli, powoli a nazbierasz tak jak ja
![]() Zakupy z Tobą to sama przyjemność ![]() ![]() Jak znajdę chwilkę czasu to też wkleję swoje zbiory swarovskiego. Może zrobimy tu bazarek? ![]() W kwestii rzemyków, moje duże galety wszystkie były tak wiązane jak Twój czerwony. Pierwszy raz widzę takie wiązanie jak w Twoim LAB - ja musiałam wszystkie sama wiązać - a może to dziewczyny w salonie tak związały? Ciekawe ... pierwszy raz to widzę ![]() ![]() Ja jestem padnięta, wykupiłam sobie karnet SPA z basenem i zamierzam od jutra popołudniami po pracy relaksować się przez najbliższy tydzień ![]() ![]() ZIP - co za towarzystwo ![]()
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2011-07-19 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
BAN stały
|
neuilly. zazdroszcze Ci spa, ja co prawda bylam nad morzem, ale tylko weekend i chce jeszcze. Mamie na imieniny wykupie chyba jakis bon do spa. za to w czwartek jade znowu z TŻtem na Lagune do aquaparku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Neuilly, tylko co miałoby być celem takiego bazarku - mam wrażenie, że z bazarku powinno nam ubywać, a w tym przypadku, jestem pewna - zatowarowanie będzie się nam mnożyć (w cudowny niewyjaśniony sposób
![]() ![]() Wklej kolekcję koniecznie, jak będziesz mieć czas, oj czuję że piękna jest. Dziewczyny, idę wreszcie na Pottera!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.