|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
|
|
|
|
#4532 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() (No wiem, wiem, nie jestem specjalnie oryginalna, ale szczęka wciąż majta mi się gdzieś w okolicach podłogi )
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Emiks;28203155]Ewo, wow to ja zapewne powiem, jak zobaczę real photo Twojej kolekcjonerskiej symulacji z Fragrantica
![]() ... a tymczasem dziękuję ![]() ale u mnie jest troche jako odlewki ZAZDROSZCZE!!!!!
|
|
|
|
#4535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oj chwilowo mnie nie stać, mogłabym mu co najwyżej zapłacić w naturze... znaczy w odlewkach
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Emiks, też padłam.
Poza Angel i Wish łączy nas wachlarz z drzewa sandałowego. Czy Twój też nadal tak cudnie pachnie?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Emiks, cudowna kolekcja. Chyba nie będziesz miała nic przecilko jakbym zapisała sobie Twoją kolekcje na kompie.
gratuluje Ci.
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Emix, fiesz co.... zazdrość nie pozwala mi na jakikolwiek komentarz...
![]() Ochłonę, dojdę do siebie to cuś sensowengo napiszę
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Emiks, nie skomentuje, bo musze sie zająć zbieraniem szczęki z podłogi
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#4541 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją Shalimar'ową kolekcję uwielbiam zarówno zapachowo, jak też flakonowo, szczególnie limitowane edycje Kiedyś je wypożyczę dla londyńsiego Harrods'a na wystawę Shalimar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
... z tym padaniem to jakaś epidemia? ![]() O Wish coraz częściej myślę, że powinnam mu znaleźć nowy dom, gdzie będzie bardziej kochany a wachlarz ciągle pachnie ![]() Cytat:
![]() ale... ... Wszelkie prawa zastrzeżone! Kopiowanie, powielanie, rozpowszechnianie i wykorzystywanie zdjęć lub ich elementów bez zgody autora zabronione Cytat:
![]() Cytat:
idę po szuflę
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2011-07-19 o 09:42 |
||||||
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O lepszym domu dla Wish też myślałam, ale po zmieszaniu go z Blonde wychodzi z niego śliczny miód gryczany, więc na razie poczekam. Mój ma ze 20 lat, leży w kartoniku z szybką i nadal tak pachnie, że mrrrrrrr... Bardzo zacne i godne miejsce znalazłaś dla niego.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-07-19 o 10:01 |
|
|
|
|
#4543 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
BC, BdM i wieeeele innych cudów... Gratuluję ogromnie Cytat:
Wiele nas łączy/łączyło: Euphoria, Nina, HP, Addict, Słoń i wieeele innych. Gratulacje Cytat:
szczególnie Shalimary |
|||
|
|
|
#4544 |
|
Konto usunięte
|
emiks piekna kolekcja
|
|
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciąg dalszy mnie otrzeźwił Cytat:
A ja mam cztery flakony Eau de Shalimar Ostatni przybył w czerwcu, ktoś pamiętał, że go usilnie szukałam... wiele miesięcy temu... ale to szczegół, w końcu liczą się intencje ![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. po prostu aby oko nacieszyć
|
|
#4549 |
|
spin doctor
|
Emiks-uwielbiam takie kolekcje, tzn. kilka flaszek jakiegoś zapachu w różnych wersjach
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em, pamiętam, że niedawno wklejałaś zdjęcia kolekcji i pamiętam cudną rodzinę El Szarm el Szejk Szalimar i Trucizn diorowych i Addicta też pamiętam i chyba Flowerbombę Extreme, ale Micallefów to sobie nie przypominam, albo mi pamięć szwankuje ![]() Szczękoopad Ale i tak najbardziej podoba mi się rodzina Shalimarów, jest niesamowita i każdy flakonik inny
|
|
|
|
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beyza - czad i odlot Przyznaj się, luuubisz śliczne rodzinki W tym gąszczu zapachów łączy nas jedynie Innocent i OI. Śliczne zdjęcia Cytat:
Magsch, bardzo ładnie Łączy nas Bombka, Stella ( u mnie w innych wersjach) i Aniołek. Wielu Twoich zapachów w ogóle nie znam ![]() Emiks, zjawiskowa kolekcja )- Donna Karan - Black Cashmere edp - Givenchy - Organza Indecence edp - Thierry Mugler – Angel edp - Thierry Mugler – A*Men edt - Guerlain - Shalimar Ode a la Vanille Limited Editions - Gucci Pour Homme edt - Bond No. 9 - New Haarlem edp - Comme des Garcons Series 3 Incense - Jaisalmer edt - Fendi - Theorema edp - Victor & Rolf - Flowerbomb La Vie En Rose
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-07-19 o 19:33 |
|||
|
|
|
#4552 |
|
Konto usunięte
|
Ponieważ moja kolekcja znikneła, a ja już tych fotek nie mam żeby uzupełnić
obfociłam to co mam teraz... ![]() Nie będę opisywać, bo w większości to popularne zapachy, jedynie opiszę odlewki ![]() Odlewki: na górze od lewej - Cinema YSL edp, Satellite Padparadscha, Chanel Allure edp, Chanel No.5 Eau Premiere, Dzing!, Dior J'adore, Bronze Goddess Estee Lauder na dole od lewej - Sex on the Beach Demeter, Salt Air Demeter, Escada Moon Sparkle, Always Happy Demeter, Calypso Vanille, UBV Lutens, Water Lilly J.del Pozo, Wet garden Demeter, Cacharel Amor Amor Tentation, Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion, Demeter Saddle, Yvresse, Lalique Perles edp, Twillight, Escada Magnetism, ta niepdpisana to Angel klasyk Muglera, Princess Vera Wang, Nina Ricci L'elixir, Casmir Chopard, Amor Amor Cacharel
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-07-20 o 21:15 |
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje lacza nas ;Alien,Amor Amor ,Deep Red,Nina,Crystal Noir,Midnight Fantasy,Cinema,Angel...za zdrosze Pink Sugar i WishaAgnyska-dziekuje
|
|
|
|
|
#4554 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ oczywiście Jest mi niezmiernie miło, że oglądanie mojej kolekcji sprawia Ci przyjemność Cytat:
Cytat:
był też Addict i Flowerbomb Extreme Natomiast kolekcja Micallef, to moje nowe uwielbienie i - po krótkiej przerwie na spełnienie kilku innych marzeń, nie tylko zapachowych - zamierzam kontynuować swoją przygodę z M.M Harmonia, ład i porządek... oj, tak Cytat:
i cieszę się ogromnie, że zapachowo mamy tyle wspólnego ze sobą Cytat:
obecnie łączy nas zaznaczone + ze zdjęć Wish, Tea For Two, Alien, a kilka innych zapachów łączyło wcześniej Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2011-07-19 o 20:52 |
|||||
|
|
|
#4555 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i niedlugo bedzie nas laczyc jeszcze wiecej, bo pare flakonikow z Twojej kolekcji mam w planach ![]() Cytat:
oczywiscie nie musze mowic jak bardzo podziwiam za wytrwalosc w budowaniu kolekcji ktora zaprezentowalas strone wczesniej w tym watku Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-07-19 o 21:23 |
||
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
no nie gadaj :O mam nadzieję, że mi się tak nie stanie
piękna kolekcja ![]() obecnie łączy Nas: Deep Red, Amor Amor, Halloween, Alien edp, Fantasy Midnight, Crystal Noir, Amor Amor Tentation, Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion łączyło więcej ale czystki zrobiłam i robię nadal ![]() |
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nęcą mnie Twoje Cleany (przed jakimś zlocikiem Ci o nich przypomnę, cobyś wzięła do zaprezentowania, hę? ), Eau de Iceberg wspominam bardzo miło Aż dwie flachy T4T? Szalona! O, i jeszcze Wisha zazdraszczam. Bardzo ładnie u Ciebie Cytat:
Żeby nie było, zazdraszczam pozytywnie, ale i tak lubię swój chaos choć czasami mam go serdecznie dosyć
|
||
|
|
|
#4559 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratuluję ogromnie
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
poison
![]() pięknie i słodko ![]() Dużo nas łączy, m.in Escada Magnetism, nina L'elixir, Kenzo Amour, malina YR, Hypnose, Wish, a Aliena wczoraj posłałam w świat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Padłam na widok kolekcji Shalimar'ów 

a wachlarz ciągle pachnie 

BC, BdM i wieeeele innych cudów... Gratuluję ogromnie
ale ciąg dalszy mnie otrzeźwił 
obfociłam to co mam teraz...
oczywiscie nie musze mowic jak bardzo podziwiam za wytrwalosc w budowaniu kolekcji ktora zaprezentowalas strone wczesniej w tym watku