Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 17:18   #1741
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale pewnie im chodzi o krem, w końcu nie napisali, że zestaw tylko, że krem z zestawu, a to wiadomo, że się wlicza
no to pewnie tak, tylko sam krem, reszta która występuje w zestawie to już nie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:19   #1742
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to jak Ty ich używasz, że Ci się kończą? mi się chyba nigdy ni skończą, chyba szybciej przeterminują
Bo to opakowanie perełek mam chyba z 4 lata Ale ja też używam ich na nogi - ładnie "ozłocają" nóżki, na ramiona, dekolt. Zapewne już dawno były przeterminowane, ale fajnie się ich używało, więc zostawiłam To nie krem, żeby powodował uczulenie
Stary 2011-07-18, 17:23   #1743
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

ja nie rozumiem z czym macie problem z AM napisane jest wyraznie kup zestaw ANEW AQUA YOUTH a dostaniesz na niego 40%, kup 5 produktów ANEW/ na zdjeciu pokazane sa kremy/ a dostaniesz 45%, dla mnie jasne ze zestaw nie wlicza sie do tych 5 produktow, natomiast sam krem za 35 zł ze str 5 tak
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:33   #1744
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
ankoro

ja mam 16 lat mam drobne wypryski i niby powinnam używać Avon Clearskin a używam Avon Clearskin Professional. i myślę, że nic się nie stanie Twojej córce a nawet ta maseczka jej pomoże bo naprawdę pomaga bardziej niż maseczki z Clearskin. świetnie oczyszcza skórę, po kilku użyciach widać efekty
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Zamówiłam z netto 9 aromatyczny błyszczyk do ust Sugared Fig. Bo znalazłam w starym katalogu, że on jest brązowy a oni mi wysłali 2 x Honeydew Bo u nich błyszczyk nazwa błyszczyka sugared fig to kolor honeydew i nazwa honeydew to sugared fig
Dziękuję za rady i odpowiedzi.
Stary 2011-07-18, 17:37   #1745
loveve
Zakorzenienie

ma któraś z Was lakier SUNSHINE ?
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:13   #1746
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
też się skusiłam na te perełki kiedyś, użyłam może dwa razy, stały 5 lat, aż w końcu wyrzuciłamnie znalazłam dla nich zastosowania na co dzień

Ja bardzo lubię perełki rozświetlające Chociaż mam tłustą cerę, to muszę się maznąć z obu stron i buźka inaczej wygląda

Natomiast po raz pierwszy słyszę, że można ich używać również na nogi

Człowiek jednak całe życie się uczy
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:14   #1747
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
ma któraś z Was lakier SUNSHINE ?

tak, i na katalogowym od dawna już jest
despa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 18:22   #1748
jagoda352
Zadomowienie

[QUOTE=katniewojt;28203458]Ja ostatnio kupiłam paletkę z netto Neutral Tones i jestem zachwycona Śliczne kolorki

Przegapiłam Szkoda

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Widzę, że bierzecie lakier Vanilla Shake Taki ładny kolor?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Dziewczyny

W netto 11 na pierwszej stronie jest:
- Koncentrat rozświetlający
- Serum witaminowe "Źródło Energii"
- Kuracja intensywnie nawilżająca w świetnej cenie 9,90

Może stosowałyście któryś specyfik?

Chyba moja lista się wydłuży
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:25   #1749
Limonatka
Zakorzenienie

Mam kurczę problem bo nie wiem jak rozwiązać taką sytuację:

Robiłam zakupy z kat. 10 w COKu. Kupiłam na kwotę nieco ponad 39,90 zł więc mogłam zakupić zestaw biżuterii Irene za 24,90 zł. Teraz muszę zwrócić jeden produkt kupiony tego dnia i niestety tym samym kwota łączna tamtych zakupów spadnie mi poniżej 39,90 zł, a innych zakupów w kat.10 nie mam (i nie wiem czy będę jeszcze miała). Co teraz? Czy Avon może mnie ścigać, że mam teraz oddać zestaw biżuterii?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:26   #1750
izka@izka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
NIech urzędnicy lepiej powiedzą dlaczego nas okradają- ceny wszystkiego rosną, podatek podnieśli o jeden punkt procentowy, jakieś durne wszelakie składki rosną, a zasiłek pogrzebowy zmalał o ok 1500 zł
pomyliłaś forum
Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny drogie, chciałabym zrobić zwrot produktu zakupionego w COKu, tylko nie wiem co wpisać w rubryce nr faktury, bo nie mogę znaleźć tego świstka papieru, który dają jak się robi zakupy w COKu, a w Internecie mam tylko nr zamówienia. Może być ten numer zamówienia?
nie , to jest numer zamówienia, a ty potrzebujesz nr. faktury, to jest inny numer nie ten
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Nieprawda, że jakikolwiek zysk. Istnieje coś takiego jak kwota wolna od podatku. Dopiero jeśli ją przekroczysz, to musisz płacić.
Wszyscy jeszcze zapomnieli, że mamy cos takiego jak: pomocne w sprzedaży, co działa jak koszty uzyskania przychodu, u mnie jakoś zazwyczaj wynoszą więcej niż zysk.

ja z 11 mam zamiar zamówić tylko preparat clearskin do mycia ciała, nic więcej nie potrzebuję.

Edytowane przez izka@izka
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:29
izka@izka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:34   #1751
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Alice In Nightmareland Pokaż wiadomość
Chyba zrobiłam sobie krzywdę stosując tą szafirową emulsję Anew:/ Uparłam się by pociągnąć te 14 dni, po których cera jest niby odnowiona itd. Ale nie wytrzymałam dłużej niż 7 dni, bo moja cera zaczęła się tak strasznie przetłuszczać, że nie mogę tego opanować. Masakra;( Kładę na twarz maseczki oczyszczająco- matujące, smaruję się matującymi kremami... Nic nie pomaga.. Mam nadzieję, że mi to przejdzie, strasznie zareagowała moja skóra.. Wszystkie inne kremy z Anew, z tej serii mi pasują, na noc jest świetny, na oczęta też.. Ale tą emulsję chyba sam diabeł mi podsunął
na ten krem było dużo "skarg" niestety ....

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 18:41   #1752
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka@izka Pokaż wiadomość
pomyliłaś forum

nie , to jest numer zamówienia, a ty potrzebujesz nr. faktury, to jest inny numer nie ten

Wszyscy jeszcze zapomnieli, że mamy cos takiego jak: pomocne w sprzedaży, co działa jak koszty uzyskania przychodu, u mnie jakoś zazwyczaj wynoszą więcej niż zysk.

ja z 11 mam zamiar zamówić tylko preparat clearskin do mycia ciała, nic więcej nie potrzebuję.
nic nie pomyliłam, a Ty się wymądrzasz.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:26   #1753
mardy bum
Rozeznanie

wrzuciłam na katalogowy obiecane zdjęcia farby. Nie oddają one jednak w 100 % koloru. Jest bardzo ładny, taki ciepły, jak roztopiona czekolada . Mama zadowolona. Na ostatnim zdjęciu starałam się uchwycić odrosty- siwiutkie, wyszły troszkę jaśniej, jednak mama ma włosy podniesione więc tego nie widać na co dzień.
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:26   #1754
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eLeN83 Pokaż wiadomość
dziewczyny zamówiła któraś z was ten zestaw polerek ze spa? bo nie wiem czy w nich jest też pilniczek, a na tym by mi zależało, i nie wiem czy to otwierać w ogóle, bo może się tego pozbędę tak to... muszę mieć czym spiłować paznokcie poza domem czasem, a duży pilniczek zabierał mi za dużo miejsca w torebce :P

Są dwa pilniczki i dwie polerki[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez eLeN83 Pokaż wiadomość
Sprawuje się całkiem przyzwoicie, ja akurat używam go awaryjnie ( jak paznokieć złamie się w nieoczekiwanym momencie) bo jednak dłuższy pilniczek lepiej leży w dłoni. Pilniczki wyglądają jak naklejki i w porównaniu z polerkami są dużo cieńsze więc nie wiem na jak długo by wystarczyły. No i pisałam wcześniej,że "szurają " o siebie i troszkę się odklejają ale warto mieć w kosmetyczce
dzięki za info

wiecie może czy ta odżywka przyspieszająca rośnięcie paznokci działa?
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:29   #1755
loveve
Zakorzenienie

dziękuję despa , znalazłam

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-07-18 o 19:30
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 19:29   #1756
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
właśnie to jest ten sam numer
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:31   #1757
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Natomiast po raz pierwszy słyszę, że można ich używać również na nogi
Człowiek jednak całe życie się uczy
Wiesz w zasadzie nigdzie nie było napisane że nie można, a nie lubię takich złocistych balsamów bo później wszystko mam w tym balsamie, a te perełki dziwnym trafem jakoś się nie "ześlizgiwały" z ciała.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
na ten krem było dużo "skarg" niestety ....
Ja zastosowałam go 5 razy - miałam pakiet próbek. Wiem, wiem, za wcześnie Ale zapchał mnie tak, że masakra. Do tego szczypała i piekła mnie po nim buźka Kiedyś jak przez przypadek wjechało mi się nim na usta to myślałam, że zwariuję tak piekło
Stary 2011-07-18, 19:38   #1758
mardy bum
Rozeznanie

O której linii Anew mówicie ? Nie chcę polecać klientką, skoro taki syf
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:51   #1759
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nikt o tym nie zapomina i nadal nie zmienia to faktu, że każdy przychód powinno się ewidencjonować
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:08   #1760
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Mam kurczę problem bo nie wiem jak rozwiązać taką sytuację:

Robiłam zakupy z kat. 10 w COKu. Kupiłam na kwotę nieco ponad 39,90 zł więc mogłam zakupić zestaw biżuterii Irene za 24,90 zł. Teraz muszę zwrócić jeden produkt kupiony tego dnia i niestety tym samym kwota łączna tamtych zakupów spadnie mi poniżej 39,90 zł, a innych zakupów w kat.10 nie mam (i nie wiem czy będę jeszcze miała). Co teraz? Czy Avon może mnie ścigać, że mam teraz oddać zestaw biżuterii?
nie, nikt nie będzie cię ścigał... oferta działa do zamówienia, zamówienie było w porządku. Natomiast to nie Twoja wina że coś musisz z jakichkolwiek powodów zwracać

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Wiesz w zasadzie nigdzie nie było napisane że nie można, a nie lubię takich złocistych balsamów bo później wszystko mam w tym balsamie, a te perełki dziwnym trafem jakoś się nie "ześlizgiwały" z ciała.
Ja zastosowałam go 5 razy - miałam pakiet próbek. Wiem, wiem, za wcześnie Ale zapchał mnie tak, że masakra. Do tego szczypała i piekła mnie po nim buźka Kiedyś jak przez przypadek wjechało mi się nim na usta to myślałam, że zwariuję tak piekło
ooo.. to może i ja go tak wykorzystam, bo inaczej będę ganiać te kulki jeszcze 20 lat

cieszę się w sumie, że nie tylko ja tak reagowałam na tę szafirową emulsję bo już myślałam że dziwakiem jakimś jestem
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:11   #1761
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie, nikt nie będzie cię ścigał... oferta działa do zamówienia, zamówienie było w porządku. Natomiast to nie Twoja wina że coś musisz z jakichkolwiek powodów zwracać
No to fajnie, dziękuję za pomoc!

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:50   #1762
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Alice In Nightmareland Pokaż wiadomość
Chyba zrobiłam sobie krzywdę stosując tą szafirową emulsję Anew:/ Uparłam się by pociągnąć te 14 dni, po których cera jest niby odnowiona itd. Ale nie wytrzymałam dłużej niż 7 dni, bo moja cera zaczęła się tak strasznie przetłuszczać, że nie mogę tego opanować. Masakra;( Kładę na twarz maseczki oczyszczająco- matujące, smaruję się matującymi kremami... Nic nie pomaga.. Mam nadzieję, że mi to przejdzie, strasznie zareagowała moja skóra.. Wszystkie inne kremy z Anew, z tej serii mi pasują, na noc jest świetny, na oczęta też.. Ale tą emulsję chyba sam diabeł mi podsunął
Ja po tej emulsji to normalnie z pól roku się leczyłam :nie tylko mi się świeciła cera, wręcz miałam cała twarz w krostach(takich ropnych)- pozapychało mi pory. Pierwszy raz w życiu miałam brzydką, zasyfioną twarz Sporo dziewczyn pisało ze miały podobny problem. Jedynie co słyszałam, to to ze osoby z bardzo suchą cerą całkiem dobrze te emulsję oceniają
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:54   #1763
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja po tej emulsji to normalnie z pól roku się leczyłam :nie tylko mi się świeciła cera, wręcz miałam cała twarz w krostach(takich ropnych)- pozapychało mi pory. Pierwszy raz w życiu miałam brzydką, zasyfioną twarz Sporo dziewczyn pisało ze miały podobny problem. Jedynie co słyszałam, to to ze osoby z bardzo suchą cerą całkiem dobrze te emulsję oceniają
całe szczęście, że nie przyszło mi na myśl ją wypróbować
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:06   #1764
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość

A już się na nią czaiłam jak kiedys była w demo za 21zł. Całe szczescie jej nie kupiłam

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:12   #1765
alloffkowa
Zakorzenienie

Dobrze że mi kobiecie z tłustą cerą nie przeszło bez myśl żeby ja kupić
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:49   #1766
ewuu_xd
Przyczajenie

Mam pytanie, mianowicie pierwszy raz zamówiłam paczkę do COK'u, wcześniej zawsze regularna lub kurier, konsultantką na papierze jest moja mama, czy ja mogę odebrać paczkę bez problemu? Czy jednak potrzebuje jakichś zgód, dowodów, nie wiadomo czego?
ewuu_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:56   #1767
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuu_xd Pokaż wiadomość
Mam pytanie, mianowicie pierwszy raz zamówiłam paczkę do COK'u, wcześniej zawsze regularna lub kurier, konsultantką na papierze jest moja mama, czy ja mogę odebrać paczkę bez problemu? Czy jednak potrzebuje jakichś zgód, dowodów, nie wiadomo czego?
Z tego co się ostatnio dowiadywałam (chciałam upoważnić Mamuśkę) to jeśli masz to samo nazwisko co Twoja mama oraz ten sam adres to wydadzą Ci ją bez problemu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 22:37   #1768
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja mama powinna wypełnić blankiet z upoważnieniem i osobiście odnieść do cok'u. U nas w Bydgoszczy bez tego nie wydadzą paczki.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:41   #1769
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też jest tak, że bez uprzednio wypełnionego blankietu zgody na wydanie paczki nie oddadzą jej innej osobie, nawet o tym samym nazwisku - i sprawdzają zawsze dowód osobisty.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:01   #1770
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Nieprawda, nie wprowadzaj w błąd. W przypadku zakupów w Coku nie ma tradycyjnego nr faktury, rolę tego pełni nr zamówienia.

Cytat:
Widzę, że zależy od Coku. U nas jest tak, że jeśli w dowodzie jest ten sam adres, to wydadzą (jak na poczcie ).
Zadzwoń i zapytaj. Ja przed pierwszym odbiorem zadzwoniłam.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości