Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 23:53   #4111
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Dobre buty i torebka to podstawa.Dlatego tak marzy mi sie jakas drozsza. Widze po niektorych dziewczynach ktore spotykam w browarze,ze taka torebka naprawde dopelnia nawet najprostszy stroj, dodaje klasy i szyku. Szczerze to z daleka widac,ze to cudenko jest drozsze niz jakis h&m itp. Po skorze,wykonczeniach. Sa to z reguly proste i klasyczne wzory,ale maja jakas blaszke, okucia itp dzieki ktorym sa mega luksusowe
U mnie problem jest taki,ze po pierwsze mam wrazenie,ze ekspedientki z tych sklepow sa niemile, uwazaja sie za Bog wie kogo. Wiem jakie maja podejscie do mlodych dziewczyn ktore wchodza do takich sklepow. To mnie krepuje.
Po drugie , zwyczajnie nie mam z kim sie wybrac do browaru do takich sklepow bo moje kolezanki Zare uwazaja za mega luksus. Na zakupy chodze najczesciej sama (lub z mama kiedy jestem w domu) Kolezanki na kazdym kroku w sklepie komentuja na glos np " O jakie fajne sandalki, o moj Boze 89 zl! ale sa sliczne... nie kupie, to stanowczo za drogo, gdyby byly chociaz za 79 i tak w kolko" No nie dogaduje sie z nimi w kwestii ubran
Ja mam tak samo z moimi koleżankami
"o boże marynarka za 200zł tyle pieniędzy za taki kawałek szmatki, jak Ci się może to podobać, skąd masz na to pieniądze, po co Ci to, gdzie będziesz to nosić"
gdyby nie było mnie na to stać to bym nie kupowała, a skoro mi się podoba to kupuje i logiczne że będę nosić.
albo aluzje do mnie w stylu "no ładna ta marynarka kupiłabym sobie, ale nie jestem na tyle nienormalna żeby mieć kilkanaście marynarek"
a najlepsze jest to, że po uprzedniejszym krytykowaniu rzeczy które chce kupić bądź już mam, same po jakimś czasie przymierzają się do nich
oczywiście i tak potem nie kupują
I właśnie dlatego ostatnio tylko okazjonalnie jeżdze z nimi do sklepów, zazwyczaj wybieram się z mamą bądź siostrą

Cytat:
Ja nigdy nie spytalabym kogos o cokolwiek zwiazanego z pieniedzmi.
U mnie nikt tego wprost nie powie oprocz " ile ty masz ubran" "no akurat ty nie mozesz powiedziec,ze nie masz sie w co ubrac"itp Natomiast doskonale zdaje sobie z tego sprawe,ze pewnie komentuja to miedzy soba.Da sie to wyczuc. Czasami mam wrazenie,ze powinnam cale zycie pokutowac za to,ze zarobie i moge sobie cos kupic.
A najlepiej to jakbym zarobione pieniadze oddawala im ...
Niestety ludzie sa strasznie zazdrosni, najbardziej denerwuje mnie jesli taka osoba ktora widac,ze mi zazdrosci,wiem ,ze obgaduje itp i na kazdym kroku interesuje sie moim budzetem wmawia mi ,ze pieniadze nie maja dla niej znaczenia

Na dodatek pare razy oddalam full nowych ubran wlasnie tym osobom i nie uslyszalam nawet dziekuje. Na dodatek wielce mi wmawiali ,ze nie chca ,ze niby oddadza biednym,przy mnie nie nosza, dopiero na Fb wszystko sie wydalo jak widzialam zdjecia

Dziewczyny a Wy pozyczacie ubrania?
Ja nigdy nie pożyczam swoich ubrań i dodatków, bo za bardzo je kocham i szanuje, żeby ryzykować że ktoś może mi je zniszczyć.
No wyjątkiem jest tylko mama
Ostatnimi czasy koleżanki chciały żebym pożyczyła im kilka rzeczy na imprezę. Oczywiście odmówiłam, po czym stwierdziły że jestem dziwna i przesadzam.
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:54   #4112
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka masz baze? Ja swoim o takich rzeczach nie mowie bo uwazaja ,ze tylko to mi w glowie. Jeszcze wiele lat minie nim w tym kraju moda,zainteresowanie uroda uznanie za pasje! a nie snobizm.
tu masz zbliżenie na tą torebkę z tymi napisami na skórce, i z tego co widzę jest to ekoskóra, a nie skóra
bazę mam artdeco, ale coś ostatnio mi się nie sprawdza, chyba za ciepło, chcę kupić z urban decay ale ostatnio z szaleństwa kosmetycznego przeniosłam się na ciuchowe, PRZEZ WAS:P i musi to poczekać, poza tym nie cierpie kupować kosmetyków przez neta więc muszę się zmobilizować.

żeby nie było tak nie na temat zary, ide jutro zmierzyć fioletowego tulipanka, zrobię Wam pare zdjęć, chyba, że będę wyglądać jak wieloryb:d a jak coś znajde z wish list naszych to kupię.

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 00:04   #4113
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Oooo...ja przez to, że prawie wszędzie podróżuję autem przyzwyczaiłam się do tego, że zawsze wszystko mogę wziąć. I dlatego np. ciężko spakowac mi się do samolotu

Mi się wydaje, że to jakaś pomyłka... Chyba nie ma takiej marynarki.

Dziewczyny, ale Wy pędzicie... Nie ma szans nadrobić
bardzo często tak jest w gazetach, że jak nie pamiętają co jakiej było firmy albo ile kosztuje to wpisują co popadnie
sama się o tym przekonałam, jak byłam kilka miesięcy temu na sesji do polskiego magazynu modowego i potem jak oglądałam sobie tą gazete, to w opisie ubrań które miałam na sobie kilka rzeczy się właśnie nie zgadzało się
Stary 2011-07-19, 00:06   #4114
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Kojarzycie płaszczyk z bufkami z zeszłego roku? Były szare i takie kremowe. Właśnie swój uprałam i zafarbował od tej skórki, którą ma wszytą co by go można było powiesić. Jestem załamana. da się jeszcze cokolwiek z nim zrobić? Bo aktualnie mam fioletowe plamy na kołnierzu i jednym rękawie.
Up up. Może odbarwiacz jest w stanie pomóc? To taki ładny płaszcz był.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 00:08   #4115
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VeroniqueFashion Pokaż wiadomość
bardzo często tak jest w gazetach, że jak nie pamiętają co jakiej było firmy albo ile kosztuje to wpisują co popadnie
sama się o tym przekonałam, jak byłam kilka miesięcy temu na sesji do polskiego magazynu modowego i potem jak oglądałam sobie tą gazete, to w opisie ubrań które miałam na sobie kilka rzeczy się właśnie nie zgadzało się

wow, mialas sesje?

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
tu masz zbliżenie na tą torebkę z tymi napisami na skórce, i z tego co widzę jest to ekoskóra, a nie skóra
bazę mam artdeco, ale coś ostatnio mi się nie sprawdza, chyba za ciepło, chcę kupić z urban decay ale ostatnio z szaleństwa kosmetycznego przeniosłam się na ciuchowe, PRZEZ WAS:P i musi to poczekać, poza tym nie cierpie kupować kosmetyków przez neta więc muszę się zmobilizować.

żeby nie było tak nie na temat zary, ide jutro zmierzyć fioletowego tulipanka, zrobię Wam pare zdjęć, chyba, że będę wyglądać jak wieloryb:d a jak coś znajde z wish list naszych to kupię.
nie wkleilas linka
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 00:18   #4116
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
wow, mialas sesje?

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

nie wkleilas linka
tak w glamour, to była sesja z czytelniczkami... zgłaszając się nie podejrzewałam że się uda, jaka byłam zdziwiona gdy Paweł Marczewski do mnie zadzwonił z propozycją sesji
Stary 2011-07-19, 00:19   #4117
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
wow, mialas sesje?

nie wkleilas linka
starość nie radośćhttp://www1.yoox.com/item.asp/tskay/...ffiliatewindow

tu masz tą kremową większą bardziej pionową:
http://www.winterfashions.net/liu-jo...liu-jo-bags_7/
http://www.purseandco.com/2011/02/bo...ione-catalogo/

Stary 2011-07-19, 00:24   #4118
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Warszawianki, widziałyście gdzieś karmelowego shoppera?
MUSZE GO MIEĆ
Stary 2011-07-19, 00:28   #4119
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:

najbardziej podoba mi sie Twoja i ta kremowa tylko w kremowej martwi mnie kolor ,wolalabym taki jak twoj albo czarny/ jakis ciemny. Taka kremowa to ja w tydzien pobrudze;/
Stary 2011-07-19, 00:29   #4120
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Jest tu jakaś dobra dusza z Bydgoszczy ? Mam jutro chwilę wolnego czasu i zastanawiam się czy jest po co ciągnąć TŻ-ta do Zary? Znajdę coś jeszcze w małych rozmiarach? Pewnie u tulipanku nie mam co marzyć

oj, Kochana, nie ma po co ciągnąć TŻ-a. Nie ma kompletnie nic. Żadnej torebki ani butów z wyprzedaży.. z nowej kolekcji też marnie. byłam co prawda w piątek, ale myślę, ze niewiele się zmieniło. jednym słowem- bida.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 00:31   #4121
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej podoba mi sie Twoja i ta kremowa tylko w kremowej martwi mnie kolor ,wolalabym taki jak twoj albo czarny/ jakis ciemny. Taka kremowa to ja w tydzien pobrudze;/
jutro tam pobuszuje podobno jest jeszcze jeden butik w katowicach, zapytam gdzie i może uda mi się tam dotrzeć i jutro zdam relacje!

Stary 2011-07-19, 00:37   #4122
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
jutro tam pobuszuje podobno jest jeszcze jeden butik w katowicach, zapytam gdzie i może uda mi się tam dotrzeć i jutro zdam relacje!

idz juz spac, musisz miec sily
Stary 2011-07-19, 01:01   #4123
wisienka1000
Wtajemniczenie

czy to konto którejś z Was i Gabi wie o jej fotce na aukcji kredkowej kiecki?
http://allegro.pl/kolorowa-neon-tren...724735059.html

A może to konto Gabi??
Tak mi akurat wpadło w oko bo szukam wciąż rzeczy z mojej wish...

Na tym samym koncie jest tulipan w paski L jakby któraś szukała...ale cena chyba regularna

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-19 o 01:04
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 01:10   #4124
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
czy to konto którejś z Was i Gabi wie o jej fotce na aukcji kredkowej kiecki?
http://allegro.pl/kolorowa-neon-tren...724735059.html

A może to konto Gabi??
Tak mi akurat wpadło w oko bo szukam wciąż rzeczy z mojej wish...

Na tym samym koncie jest tulipan w paski L jakby któraś szukała...ale cena chyba regularna

tak to ja i gabi pozwolila

I tulipanka sprzedaje za regularna , proponowalam kiedys zakup za 199 jak go znalazlam,ale nikt sie nie odezwal a na mame jest za krotki,wiec go sprzedaje.

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-07-19 o 01:11
Stary 2011-07-19, 01:23   #4125
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:

I tulipanka sprzedaje za regularna , proponowalam kiedys zakup za 199 jak go znalazlam,ale nikt sie nie odezwal a na mame jest za krotki,wiec go sprzedaje.
aaaa no to ok myśałam, że ktoś podkradł jej zdjęcia... a z ceny się nie tłumacz, broń boże oby poszedł za 500!!!
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 01:23   #4126
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo...ja przez to, że prawie wszędzie podróżuję autem przyzwyczaiłam się do tego, że zawsze wszystko mogę wziąć. I dlatego np. ciężko spakowac mi się do samolotu

Mi się wydaje, że to jakaś pomyłka... Chyba nie ma takiej marynarki.

Dziewczyny, ale Wy pędzicie... Nie ma szans nadrobić
W instyle jest zarowa marynarka. fuksjowa ze studio. Pewnie o nia chodzi. Niestety jest juz nie do kupienia...
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 02:03   #4127
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
aaaa no to ok myśałam, że ktoś podkradł jej zdjęcia... a z ceny się nie tłumacz, broń boże oby poszedł za 500!!!

Oj fajnie by bylo
Stary 2011-07-19, 02:08   #4128
asik123456789
Zakorzenienie

Mam 2 typy torebek...z tego co widze ta pennyblack nieprzeceniona i kosztuje 890zl- chyba za duzo. ALe ta druga ochnika jest fajna- przypomina mi shoppera a pewnie jest mniejsza. cena ta sama.
http://www.luxlux.pl/artykul/18813/t...owa_pennyblack
http://www.luxlux.pl/artykul/18860/t...m_klasa_ochnik
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 06:34   #4129
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

mam do was pytanie czy posiada któraś z was marynarkę różową z czarnymi klapami i podszewką za 250zł? pokazana jest ona w najnowszym instyle i zastanawia mnie jaki ma ona materiał
pewnie o tę chodzi

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TUDIO%2BBLAZER
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 07:02   #4130
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
taaa... kopertowki
Zła kobieto
Cytat:
ja właśnie czytałam, że połowa lipca ma być już cieplejsza ale nie tak bardzo, ale końcówka ma być bardzo ciepła i sierpień również
Oj, mam nadzieję, bo jak będzie cały tydzień padać to się obawiam że się skończy na pracy
Cytat:
Raczej nie będziesz mogła robić zdjęć w takich sklepach.
Jak będziesz w Milano i chcesz pochodzić po takich bardziej luksusowych butikach to idź koniecznie na via montenapoleone łatwo tam dojść na piechotkę z katedry Duomo
aa i jeszcze jest kilka butików w tym LV w tym starym centrum handlowym pod szklanym dachem obok Duomo
Ja w LV w Londynie robiłam zdjęcia telefonem, torby były wyeksponowane w taki sposób że się chciało zabrać wszystkie do domu

Cytat:
A ja mam wprost przeciwnie 90% moich wyjazdów, jak nie więcej, to samotne wyjazdy do mamy do Poznania, pociągiem. Jak się parę razy nadźwigałam torby z rzeczami których potem nie nosiłam to się nauczyłam pakowania Na tydzień w lato byłabym w stanie spokojnie się zmieścić w bagaż podręczny, o ile nie zabieram butów i ciuchów do biegania.
Cytat:
Kiedyś w Glamour na dwóch stronach były te same spodnie pokazane i za każdym razem były podpisane inaczej
Pokażesz zdjęcia z gazety?
Stary 2011-07-19, 07:41   #4131
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a Wy pozyczacie ubrania?
Kiedyś pożyczyłam koleżance czarną sukienkę na wesele, fakt, sukienka droga nie była, bo kupiona za 50zł na wyprzedaży w Motivi, ale stała się jedną z moich ulubionych, mówiłam, prasować tylko na lewą stronę... Do tej pory wisi w szafie, bo dostałam ją całą "wyświeconą"

Czasem też nie mogłam się doprosić o zwrot danej rzeczy, więc teraz pożyczam tylko mamie, a ona mi Sama też od nikogo nie pożyczam, wolę kupić sobie to coś

Cytat:
To niby racja,ale nie rozumiem po co ten ktos sam rozpoczyna rozmowe o finansach przy mnie i mowi "wiesz,bo u nas bieda" "nie mamy co jesc" "jest strasznie ciezko, Ty masz lepiej!" Mam ochote walic glowa w sciane Ja NIGDY nie mowilabym komus takich rzeczy.
Na dodatek ciagle teksty "ale ty jestes jedynaczka"
Mowie Wam, powinnam z tego powodu poscic. Moze wtedy poczuliby sie lepiej.
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
O matko ja też to słyszę Jestem jedynaczka, więc mam lepiej, mam wszystko, kurcze, to nie moja wina, że nie mam rodzeństwa, a ludziom to przeszkadza widać.
Co do tej kolezanki, to mam taką sąsiadkę, ktora mówi, że jest strasznie biedna, na nic ją nie stac. Tylko ma piekny dom, jej córka też ma dom, terenowe auto, quada, druga córka mieszka w Australii. włosy robia sobie zawsze u stylisty fryzur jakiegos znanego, ale biedne są
Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Nieźle ! Ja pomimo tego, że jestem jedynaczką takich 'wyznań' nie słyszę
O matko, myślałam, że tylko ja znam takich koszmarnych ludzi

I tak, też jestem jedynaczką, ale jakbym sobie na coś nie zarobiła, to bym nie miała I jak ktoś zaczyna "a bo Ty jesteś jedynaczką..." to nie wytrzymuję!!!

Jedna z moich aż dwóch przyjaciółek, zarabia ze 3 razy tyle co ja i zawsze jej na wszystko szkoda, dobrze, ze chociaż nie mówi, że nie ma

Moja teściowa ostatnio kupiła sobie buty, pokazuje mi i mówi: Wiesz już dawno mi się podobały, ale były takie drogie, a teraz przecenili...
Myślę sobie pewnie wcześniej z 200zł kosztowały, to pytam ile, a ona mi mówi, że zapłaciła 39zł z 79zł No ręce mi opadły, rozumiałabym to gdyby ich nie było na to stać, ale w ich sytuacji Ona nigdy nie była w żadnej sieciówce, robi zakupy tylko na bazarach itp, bo mówi, że tam pewnie drogo

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
BTW jeśli już przy torebkach jesteśmy, załączam moje torebkowe marzenie. I jeszcze kopertówka do kompletu.
Aaaaaaa, to i moje marzenie Oba, odkąda zobaczyłam w SATC tą kopertówkę to

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja też mieszkam w domu i ciesze sie, że nie muszę mieszkać w akademiku czy w mieszkaniu z kims, bo jak słyszę te różne opowieści to aż włos się jeży na głowie.
Obejrzałam własnie 4 odc Czystej krwi- ta seria jest świetna
Ja dziś dopiero obejrzę Ale fakt, po 3 pierwszych też uważam, że super

Cytat:

Szkoda, że wtedy mi się jeszcze nie podobał

Dziewczęta, czy gdybyście widziały którąś z tych rzeczy mogłabym liczyć na Waszą pomoc? Bardzo, bardzo, bardzo pięknie proszę na kolankach wręcz

Tulipanek paskowy, albo nawet kwiatkowy w obojętnie jakim rozmiarze M, L, XL jakby się napatoczył to weźcie dla mnie

Bluzka - rozmiar S, Koszulka - M...

Albo jakby któraś z Was natknęła się na marynarki: Różowa S, albo kolejarka S lub M

Mogą być nawet przybrudzone podkładem Przepraszam baaardzo, że tak truję Wiem, że pewnie nie ma już szans na cokolwiek z tej listy, ale a nuż się ktoś natknie

Pieniążki oczywiście mogę przesłać od razu mój nr. tel. 513509307
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2644714500_1_1_3.jpg (32,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2553830064_1_1_3.jpg (16,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0839010250_1_1_3.jpg (18,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2149728630_1_1_3.jpg (16,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2366938400_1_1_3.jpg (14,7 KB, 2 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-19 o 07:42
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:21   #4132
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam
Nie oj tam oj tam tylko kusisz za bardzo A Pani Pusia kusi tą fioletową za 249zł

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:40   #4133
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Dziewczyny chce któraś z was czerwoną sukienkę z załącznika?? jutro będę ją oddawać bo źle się w niej czuję
Jakbym była taka szczupła jak Ty, to bym brała, ale ja L muszę mieć

malwina2208198721 z z czego ta sukienka? Bo ostatnio znajoma mówiła, że jak zrobiła ślad od żelazka na czerwonej kiecce to wymoczyła przez X czasu w czerwonym perwolu (jak czarna, to bym moczyła w czarnym chyba), później wyprać na delikatnym programie albo ręcznie i wyprasować przez wilgotną szmatkę z dużym wyrzutem pary... Próbowałaś tak? Bo mi to pomogło na wybłyszczone turkusowe bawełniane spodnie...
Stary 2011-07-19, 08:40   #4134
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobaltowa Pokaż wiadomość
ja mam beżową i będę ją prała pierwszy raz w tym tygodniu, pewnie dopiero w weekend bo zarobiona jestem, to dam znać, czy przeżyła. Jest moją ulubioną marynarką i boję się troszkę tego prania Na razie nic mi się z nią nie stało, nie mechaci się itp. ale wydaje mi się, że ma materiał podatny na zaciągnięcia (chociaż na razie nie mam na to dowodów)
To daj znać jak będzie wyglądała po praniu Oby wszystko z nią było ok

Stary 2011-07-19, 08:41   #4135
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
a za ile ta bluzeczka? duży ma dekolt...?

ja mam tę z nowej kolekcji.. na razie wisi w szafie
ma dekolt, ale czy duży to nie powiedziałabym, jest w miarę głęboki,, ale temu można zaradzić delikatnie zbierając dwa końce dekoltu nitka a za ile bluzka za 69,90? za 69,90

pokazałabyś się w tej bluzce z nowej kolekcji ?
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:41   #4136
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chciała miu miu niekoniecznie ten kolor

ta z diora też bym nie pogardziła... hmm..
Ooo tak te dwie i ja bym chciała

Wczoraj (w sumie to przez brata) zamówiłam na all tuskowe sukienki beżową i czarną. Najpierw kliknęłam beżową i pytam się go co sądzi o czarnej. No i on mówi, że ta beżowa na lato fajna a na później na jakąś imprezę to ta czarna jest też fajna. Powiedział, że do marynarki z klapami czarnymi z h&m będzie fajnie wyglądać
No to ja dalej siedzę i się wpatruję w zdjęcie czarnej i już sobie próbuję wyobrazić z tą marynarką
I zaczął się śmiać. Pytam się o co chodzi, a on mówi, że on wie, że i tak kliknę tę czarną. Podszedł do kompa no i to on kliknął czarną, bo mówi że wie że i tak zamówię, to po co mam się stresować, że ktoś ją mi wykupi

Czy to się kwalifikuje pod zaroholizm?

Edytowane przez czarnulka066
Czas edycji: 2011-07-19 o 08:50
Stary 2011-07-19, 09:06   #4137
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość

Wczoraj (w sumie to przez brata) zamówiłam na all tuskowe sukienki beżową i czarną. Najpierw kliknęłam beżową i pytam się go co sądzi o czarnej. No i on mówi, że ta beżowa na lato fajna a na później na jakąś imprezę to ta czarna jest też fajna. Powiedział, że do marynarki z klapami czarnymi z h&m będzie fajnie wyglądać
No to ja dalej siedzę i się wpatruję w zdjęcie czarnej i już sobie próbuję wyobrazić z tą marynarką
I zaczął się śmiać. Pytam się o co chodzi, a on mówi, że on wie, że i tak kliknę tę czarną. Podszedł do kompa no i to on kliknął czarną, bo mówi że wie że i tak zamówię, to po co mam się stresować, że ktoś ją mi wykupi

Fajnego masz brata

Dziewczyny, ja tak z innej beki. Znacie jakieś biura podróży, które oferowałyby wczasy 7dni leżenia i 7dni zwiedzania? Może być trochę krócej. Aaaa i koniecznie musi być autokarem, ja panicznie boję się latać samolotem

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 09:11   #4138
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:

zdecydowanie TAK

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Fajnego masz brata

Dziewczyny, ja tak z innej beki. Znacie jakieś biura podróży, które oferowałyby wczasy 7dni leżenia i 7dni zwiedzania? Może być trochę krócej. Aaaa i koniecznie musi być autokarem, ja panicznie boję się latać samolotem
posylam pw
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 09:42   #4139
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Fajnego masz brata
Jak się troszczy o spokój i zdrowie psychiczne swojej siostry

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Fioletowe dresiary licytacja od 150zł
http://allegro.pl/zara-marynarka-roa...722186415.html
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...721929057.html

I zielona:
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...725048506.html

I beż:
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...725483193.html

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
zdecydowanie TAK
Czyli jak najbardziej nadaję się na ten wątek tym bardziej, że czuję, że nie będzie to uleczalna choroba

Stary 2011-07-19, 09:45   #4140
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się troszczy o spokój i zdrowie psychiczne swojej siostry

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Fioletowe dresiary licytacja od 150zł
http://allegro.pl/zara-marynarka-roa...722186415.html
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...721929057.html

I zielona:
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...725048506.html

I beż:
http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...725483193.html

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Czyli jak najbardziej nadaję się na ten wątek tym bardziej, że czuję, że nie będzie to uleczalna choroba
no pewnie ze sie nadajesz wzorowo przeszłaś wstępną kwalifikacje na zaroholiczkę
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości