|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy!! Już nie wiem co zrobić:(
A więc tak... Wiem, że takich wątków jest masę, ale chciałabym żebyscie pomogły mi rozwiązać mój przypadek. Włosy z natury mam cienkie i deliketne. I tu zaczyna się problem... Żeby wyglądały "do ludzi" myję je co 2 dni, i trochę się boję czy im to nie szkodzi... Uzywam szmaponu Pantene gęste i mocne. Po umyciu prostuję je na okrągłej szczotce, na drugi dzień są strasznie oklapnięte, powywijane, nie są tłuste, tylko no... takie bez zycia. Żeby je doprowadzić do porządku robię z nich loczki na prostownicy, ale mam wyrzuty sumienia, bo wiem, że je to bardzo niszczy. Są jakieś takie przesuszone, sianko się robi
. Chciałabym żebyście pomogły mi wybrac kosmetyki do ich pielęgnacji, tak, żebym nie musiała ich torturować na prostownicy, żeby się jakoś tak same z siebie ładnie układały, albo chociaż żeby nie były takie przyklapnięte na drugi dzień, bo myc je codziennie to masakra... Liczę na wasza pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!! Już nie wiem co zrobić:(
Ja mam tak samo, jak umyję włoski to mam super tzn. puszyste i same sie ukladaja. Ale na drugi dzien nie są juz takie same, tylko oklapnięte. Ja mam włosy przetluszczajace, ale suche konce. Myje tez co 2 dni, aktualnie mam szampon z proteinami perły Elseve, a odzywke maske nivei. Do ukladania uzywam pianki.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!! Już nie wiem co zrobić:(
mam ten sam problem, z tym, że ja musze myć włosy codziennie (to dopiero jest męczarnia) i tak patrzę na te moje marne włosy i płakac mi się chce, bo mam ich o połowę mniej niż kiedys. zniszczone nie są tylko strasznie mi wypadają.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

. Chciałabym żebyście pomogły mi wybrac kosmetyki do ich pielęgnacji, tak, żebym nie musiała ich torturować na prostownicy, żeby się jakoś tak same z siebie ładnie układały, albo chociaż żeby nie były takie przyklapnięte na drugi dzień, bo myc je codziennie to masakra...

_cleooo_