|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
![]() A dlaczego jutro ? Bo juz ide spac i pisze z telefonu ![]() ok blondaski do jutra ![]() i dobrej nocy
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sweetdeal.pl/deal/Koszali...a-w-koszalinie
kocham tą stronę
|
#1653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju aż 6 ![]() ja to tylko potrzebowałabym nowych do cieni, pudru, brwi jak już wymieniać to po całości ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
ale odrost jakby rudział i bardziej widoczny się staje ale włosy farbowane robią się chłodne racja tak zaobserwowałam u koleżanki miłośniczki płukanek
|
||||
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero w domku jestem
![]() ![]() Novelove mnie zainspirowała ofertami iiiii... Paulinka-zobacz http://www.groupon.pl/oferty/warszawa-polnoci chyba jestes akurat z Legionowa jak dobrze pamietam? ![]() ja sobie kupiłam to http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/542018 ![]() ide do lodówki...pora na kolacje ![]() Edit: Czeko ,mogłabys zerknac?? co to jest oksybrazja? warto spróbować? http://www.groupon.pl/oferty/warszawa-pld-zachod Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-07-19 o 01:31 |
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że aż doceniłam
Za delikatną mam budowę na coś większego to by była porażka ![]() Nie w pewnym sensie a oszustwo wyobrażacie sobie minę faceta po zdjęciu takiego stanika powiększającego o 2 rozmiary? ![]() A w ogóle, to chciałam nadać orędzie do narodu ![]() Po 1 ja także zauważyłam, że odżywka herbala to jednak do maski się nie umywa.. Po 2 mam po niej łupież - tzn nie wiem czy po niej, ale odkąd jej używam zauważyłam łupież ![]() ![]() A teraz już zmykam miłego dnia blodaski
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu taka mała a u góry biust i przez to ramiona wydawały się szerokie i taka zabudowana klata tragedia a ja jeszcze starałam się je maskować i nosiłam golfy w sumie mój kompleks biustu minął dopiero jak poznałam Tż czyli całe gimnazjum jeszcze mi towarzyszył o żadnym dekolcie mowy nie było ![]() z pewnością facet miałby minę nietęgą ![]() o a już myślałam że jestem kosmitką bo tylko ja widzę różnicę między maską a odżywką
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-19 o 08:14 |
|
|
|
|
#1657 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jakieś półtora miesiąca temu miałam dekoloryzację u fryzjerki schodziłam z czarnego koloru. Teraz moje włosy są właściwie rude i mam już tego dość, chciałabym je przemalować na blond tylko nie wiem jaka farba da oczekiwany efekt. Bardzo proszę o jakieś rady. W załączniku dodaję zdjęci moich aktualnych włosów i wymarzonego koloru.
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kiedys sie mazalam pacami albo gabkami i to sie jak dla mnie nie umywa do pedzla. Teraz to wiem ![]() Ja to bym bardzo chciala zestaw ktory sie składa 36 pedzli ale na chwile obecna moge kupic tylko 6 ![]() Juz zaraz ci napisze stronke. Ale znajdziesz ja sama w google bo pisze z tel i nie moge wysylac likow ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Lady W googlach znajdziesz Makeupbox.pl albo Maestro S.C. Maestro tez ma ten rodzaj pedzla i ma rozmiar 20 ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Lady Jak bedziesz na stronie makeupbox kliknij na pedzle hakuro i juz bedziesz miec o nich wszystko.
|
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
Cześć blondasy, czytam Was regularnie, rzadko coś piszę, ale duchowo cały czas tu jestem
![]() Nie mogę się doczekać już wakacji, które będą 7.08!!! Niby lecę "tylko" do Polski, ale nad morze i jestem mega, mega, megapodekscytowana. Zapisałam się na siłownię po dwóch latach obleśnego lenistwa. Jestem koszmarnie gruba w tym momencie i nie pasuje to do mojego blondu (który swoją drogą wcale nie wygląda ładnie teraz - zżółkł, farbowałam L'oreal Creme Excellence). Jakoś się boję eksperymentowania z innymi farbami, chyba brakuje mi tu dobrej koleżanki na wygnaniu
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obsługuję się prawie jak z kremem zresztą ja za bardzo takich nie lubię póki lato to cieszę się że nie muszę używać ale niedługo skończy się i trzeba będzie póki co mój makijaż kończy się na pomalowaniu rzęs i ust ewentualnie cień i puder mineralny ale to na wieczór ![]() 36 pędzli do czego Ci tyle? już sobie szukam i oblukam wszystko maestro też widziałam na all ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- no to tak oglądam i myślę o Pędzel Hakuro H70 do cieni, Pędzel Hakuro H50 do pudru, Pędzel Hakuro H54 - ten nadawałby się do płynnego już czytałam namówiłaś ![]() to te 3 w sumie tylko upatrzyłam bo do niczego więcej mi nie potrzebne szkoda że do brwi nie ma
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-19 o 08:59 |
|
|
|
|
#1661 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Lady ja plynne podklady nakladam pedzlami- mam jednego flat topa z pixie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sh.html&next=1 i jeden pedzel hakuro h54 - oba cudowne
![]() mi sie teraz marzy nowy pedzel do rozu
|
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko tyle ode mnie ![]() A jesli chcesz sie skierowac ku puderku mineralnym to po co Ci H54? H50 zrobisz i to i to. Tylko widomo jesli ma byc do tego i tego to bys musiala go czesto prac No i jak to nie ma do brwi oczywiscie ze jest. Juz Ci podaje. ![]() Ale to juz maestro Seria 610, 630, 640, 660. I musze powiedziec ze maestro tez sa swietne. Naprawde godne polecenia ![]() A ja kocham sie w pedzlach i wszystko nimi tobie. CHCE JE WSZYSTKIE. Dla mnie dobry pedzel to podstawa m up. ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() bo ja ogromna.
|
|
#1663 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() poza tym do podkladu mam tez pedzel do blendowania cieni z hakuro- h77 ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
podklad super stapia sie z buzia, nie tworzy efektu maski, no cudownie ![]() nie da sie zrobic krzywdy
|
||
|
|
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że nie robi efektu maski to nie jest dla mnie zaleta bo mażąc się podkładami nie zauważyłam jeszcze takowego ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() tylko po co mi do podkładu jak się nim nie maluję ale wiadomo lepiej od razu w jednej przesyłce zamówić![]() ekonomiczniej ![]() to już lecę zobaczyć te maestro
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-19 o 10:03 |
||
|
|
|
#1665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z legionowa ojoj !dziękuję kochana ! wykupuję akurat wykorzystam na chrzciny dziękuję za pamięć![]() ![]() Cytat:
ooo a miałam ją kupić to teraz się poważnie zastanowię
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yatta i ja kontra Infa i Kitka ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Buahhot o to ten do eyelinera to już wyszło że 4 biorę a do czego teraz będzie mi służył ten z revlona z włosia naturalnego kupiłam bo pisało że nadaję się "Pędzel jest doskonały do wykończenia makijażu pudrem, rozświetlaczem, pudrem brązującym lub nalożenia sypkiego podkładu mineralnego" i w sumie dla mnie good do mineralnego do innych nie próbowałam go ale skoro mówicie że lepsze syntetyczne
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa dziewczynki 3majcie kciuki może będę pracować dorywczo !!!!!
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady no ale to już 2:2
większa szansa że będzie do dupy chociaż kiedyś używałam maski i rzeczywiście była cudowna |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupię też ![]() obraziłam się troszkę na gliss kura czarnego nie tylko ja opowiem Wam historię Tż mył głowę i użył tego gliss kura potem bo myślał że jak czarny to dla facetów |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Wtajemniczenie
|
miałam nie mówić nikomu bo boję się że nie wypali, ale Wam chyba mogę jako asystentka dentysty brrrr bzium borowanko tak więc kciukasy żeby wyszło po mojej myśli proszę ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby wyszło po Twojej myśli ![]() faceci nawet przeczytać nie raczył tzn tylko że odżywka a jak czarna to już na 100% dla mężczyzny
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady Wiesz nie bede Cie namawiac, efekt maski to nie tylko. Podklad nakladany pedzlem swietnie wtapia sie w skóre bo robi to dokladniej. Gabka tylko sie jakby wklepuje i uklepuje albo wychodzi mazanie. Palcami tez nie uzyska sie takiego efektu. Ale zrobist jak zechcesz. Ja gabek np nie cierpie. A ten pedzelek ktory juz masz mozna np konturowac twarz lub do brozera albo rozu. ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Paulinko To trzymam kciuki aby wypaliło.
|
|
#1674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo blodasy! w moim życiu taki zamieszanie ostatniooo... ze ulalaa... moze jakoś wytrwam...
![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może spróbować tym revlonem nałożyć i zobaczę jak mi to w ogóle wyjdzie ![]() ja to zawsze najpierw paluszkami albo gąbeczką a potem pędzelkiem jak już było nałożone to śmigałam ale samego podkładu bezpośrednio nie rozprowadzałam pędzelkiem ![]() spróbuję co mi szkodzi to mam w planie zamówić ten do pudru sypkiego i do cieni na pewno i do podkładu wezmę ( to też musi być syntetyczny?)i do pudru na pewno skoro mówicie że najlepszy syntetyczny a ja zawsze myślałam że z naturalnego najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() zostaję na razie przy nich ![]() no maseczka super jak cieszę się że ją mam jeszcze ale odzywka serio niby skład taki sam konsystencja podobna a tu taka różnica żałuję że ją kupiłam ten czarny gliss kur nie jest aż taki fajny ja np myję głowę prawie codziennie to już jakiś przypadek jest jak co dwa dni i powiem szczerze że na drugi dzień niefajnie włosy wyglądają jakieś oklapnięte ![]() jeśli myślisz kochana o nowej to może skusisz się też na tą nivea coraz więcej blondzi zadowolonych jest nie ma jak maseczka herbala bo z facetami to tak jest że jak czarne, granatowe opakowanie to od razu musi być dla nich Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-19 o 10:54 |
||
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady to Ty już pofarbowałaś tym garnierem? chyba przeoczyłam
![]() Lady, Adzi dziękuję za kciuki mam nadzieję że się uda
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do reszty wlasnie czyli cienie , brazery, roze, pudry juz wlosie naturalne. Skoro masz juz jeden pedzelek z naturalnego wlosia to kup sobie np. H50 lub ten odpowiednik z maestro. A co do brwi to zdecydowanie polecam Ci maestro S 660 r 2.
|
|
#1679 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
super
trzymam kciukasy ![]() Cytat:
![]() Lady no mi też nie robi żaden podkład maski, może źle się wyraziłam Chodzi o to, że podkład idealnie jest rozprowadzony, stapia się ze skórą, trudno jest nałożyć grubszą warstwę- bo palcami da się nałożyć nierównomiernie, za to pędzlem nie A jesli chodzi o pędzel do kresek i brwi to polecam syntetyczny dwustronny (skośna końcówka i cieniutki pędzelek do eyelinera) z Catrice https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ner-brush.html, do brwi płaski skośny z h&m http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=677 lub skośny z Essence http://www.flickr.com/photos/fragdiegurus/5430322299/ wszystkie sa synetetyczne, Catrice kosztuje 9,99, h&m płaciłam 4,90 a za essence chyba 5,99 albo 6,99. |
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja się przywituję i lecę się ogarnąć, bo piękna pogoda dziś ![]() a ja podkład rozprowadzam gąbeczką i też nigdy sobie nie zrobiłam krzywdy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

? 

w sumie mój kompleks biustu minął dopiero jak poznałam Tż