|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Ale Ci dobrze
![]() 2,5 tygodnia ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj rano dzwonią do mnie [ z pierwszego ] że zapraszają mnie jutro na rozmowę ![]() ![]() ![]() Jakieś wskazówki? Jak to wygląda? ![]()
#2974 |
Zakorzenienie
|
chai a co to za praca ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Można się dołączyc?
Troche czasu zajęło mi znalezienie Was ![]() Ja już w nowym mieszkanku-jest super, ale zaczynam się powoli nudzic i humor ostatnio nie dopisuje...do porodu 24 dni ![]() Mieszkanko umeblowane można powiedziec w 60%, jeszcze brakuje wielu rzeczy, ale nie mamy kasy narazie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Oliweczka
![]() Chai jaka praca? i wogole :kciuki : zebys dostala ta prace ja znow w kuchni gotowanko ,sprzatanko itp matko jak ja chce swoja kuchnie ... dobrze ze jeszcze 2 tyg bedzie tylko dla nas no niecale 2 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
daj znac koniecznie jak urodzisz
24 dni to juz niedlugo ![]() super a jakies fotki domku ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam w sklepie, poszło jednak 46 zł ![]() napiszę moją listę zakupów, a co ![]() kupiłam mleko małej, szynkę, ser żółty, 5 parówek, 2 wody, 2 paczki otrębów, 2 brokuły, włoszczyznę ![]() ![]() generalnie prawie nic nie mam w takim razie ![]() ser i szynka to tylko po 5 plasterków ![]() chyba dziś tą brokułową ugotuję ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-19 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fotki zaraz postaram się wkleic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Helo girls
![]() Obiecuję ze niedługo będę więcej znów się udzielać ale na razie jestem pochłonięta remontem i wszystkim co z tym związane ![]() Już niedługo kończymy ![]() Oliweczka witaj znów kochana ![]() Punto wytrzymaj jeszcze 3 dni ![]() Lilo łączę się z Tobą w bólu ![]() Wczoraj kupiłam sukienkę na wyprzedaży za 39 zł pozniej wkleję zdjęcie to Wam pokażę. Miłego dzionka,idę prasować milion ciuchów ![]()
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wklej wklej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
co to się dzieje, każda coś remontuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a odpoczywasz chociaż?? ![]() ![]() my czekamy na 2 tyg urlopu P. ale już wiem, że pół spędzimy osobno. tzn ja u rodziców on u rodziców. na z bratankiem on na rybach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chai - co to za praca???? trzymam kciuki ![]() od 3 godzin łażę po domu w ręczniku na głowie. Lili narobiłaś mi ochoty na te placki, wiem co będę miała dziś na obiad ![]() odważyłam się na interwencję u sąsiada, co to sobie do północy słuchał koncertu fortepianowego jakby disko urządzał. idę do niego, dzwonię, nic. dzwonię drugi raz nic. dzwonię chamsko trzymając łapę na guziku przez 5 min. NIC. poszłam do jego córki (Bogu dzięki mieszka piętro wyżej). objaśniam sprawę. ona idzie do niego i co? dziadek SE SPAŁ. a muzyka na full taki, że dzwonka w środku nie było słychać ![]() no nie wytrzymałam już. odkąd tu mieszkamy, to do tego miesiąca co noc dyskoteka, ale nie wiedziałam, że córka jego tu mieszka. od zalania już wiem ![]() i dziś była cisza w nocy ![]()
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam, ze tylko z młodymi lokatorami taki problem, chociaz nie.... jak chodziłam do liceum i byłam u siebie to sąsiadka Radio Maryja zawsze słuchała na maxa ![]() to było przeżycie ![]() ![]() placki zrób, a mnie na te zbójeckie wzięło, ale nie mogę tyle żreć, bo d... rośnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dołączam zdjęcia-obejrzyjcie sobie-
No więc tak-na pierwszym zdjęciu wózek- na gondoli stoi fotelik, więc dlatego to wygląda trochę inaczej, a stoi on w pomieszczeniu gospodarczym. Następnie kuchnia- w pełni umeblowana, pokój Julki, w którym narazie stoi komp i łóżeczko, ale jak się urodzi, to łóżeczko przeniesiemy do naszej sypialni, piate zdjęcie to nasza sypialnia-jeszcze nie mamy narzuty, narazie kocyk ja zastępuje, łazienka-też w pełni umeblowana, aby pod prysznicem trzeba zmienic baterie, przedpokój z szafami wnękowymi( na zdjęciu widac jedną-druga jest obok psa), salon częściowo umeblowany- w miejscu tego małego stolika będzie stłao akwarium, a bliżej okna TV, a po prawej stronie stół, no i mój Tofik-kłaczek, który wszędzie roznosi swoje kudły!!!!Swoja drogą ma któras sposób na kłaki psa? Te zdjęcia robiłam w piątek chyba-teraz doszły jeszcze obrazy ![]() Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-07-19 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
oliweczka witamy
![]() ![]() pochwal się remontem ![]() ![]() ![]() A ja kupilam biale michalki ![]() ![]() ![]() tz chce pokazac jakim jest dobrym męzem i sprzata ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- oliweczka ładne macie mieszkanko ![]() ![]() Mamy takie same drzwi wejsciowe i pies znajomy ![]() przygotowujesz jakos tofika na pojawienie sie Julci? |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
O, akurat na fotki Oliweczki się załapałam
![]() ![]() ![]() My z TŻem zrobiliśmy sobie wczoraj romantyczny wieczór, a potem obejrzeliśmy film. O 3 poszliśmy spac... ;PWstaliśmy po 10, zjedliśmy śniadanko i niedługo pojedziemy do rodziców TŻa na działkę, przywieziemy trochę warzywek to zawsze będzie jakaś oszczędność ![]() U nas ładna pogoda, ale mnie jakoś tak głowa boli - chyba mam kaca po wczorajszym szampanie:P Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-19 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
kobieta za ladą
|
olweczka super mieszkanko!!
moja tylko rada mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ![]() zamieńcie sypialnie na pokój Juluśki albo przestaw sobie łóżko bo nie wiem z której strony będziesz spać będzie ci początkowo trudno wstawać do małej ![]() a za dwa lata bym zamieniła na dzisiejszy układ ![]()
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() psiak słodziak ![]() do storczyków bym kupiła z czasem jakieś donice ozdobne, ale oczywiście bez przesadzania z tych osłonek, bo to je zabija (wiem po moich ![]() dudi dobrze gada, póki co musiałabyś mieć wyrko małej i Wasze w jednym pomieszczeniu, to nieuniknione przez przynajmniej rok ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tofik wie, że Julcia siedzi w brzuszku ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie gotuję brokułową ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Piękne to mieszkanko, i te kolory... nie to co nasza norka. jest mi tu cudownie, ale szczyt nowoczesności to to nie jest. Meble są takie jak miałam w dzieciństwie... Ale chyba porobię fotki i pokażę Wam. A co tam. Może coś podpowiecie co bym mogła zmienić najlepiej bez kosztów:P A storczyki również kocham. Co ktos przychodzi to robi takie oczy wielkieeee "skąd ty je masz?!". Hihi. A ja mówię, że mam malutko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() w takim razie czekamy na fotki ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A łóżeczko Julki pisałam w opisie przy zdjęciach, że będzie stało w naszej sypialni- napewno przez 6 miesięcy-potem zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
obstawiałam w myślach 60 m.
ale mam wprawne oko ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Ja na obiad dzisiaj planuję schabowe z ziemniaczkami i mizeria do tego-właśnie muszę przedzwonic do męża, kiedy zacząc robic?
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() A co do tych osłonek, to kiedyś słyszałam, że storczyki nie lubia byc zasłaniane kolorowymi, tylko przezroczystymi i kupiłam takie szklane przezroczyste, jakby popękane-wiesz jakie? ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Narazie spadam-mąż dzownił, że zabiera mnie na wycieczkę-czytaj na działkę, więc obiad zrobi się póżniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dajemy Tifiemu teraz witamine H, która ma niby przyspieszyc zrzucanie siersci. Ale tym sposobem jest jej wszedzie mnóstwo ![]() ![]() ja sie czuje dobrze ![]() ![]() ![]() A ja planuje zrobić pokoik dla L i zeby malenstwo tam samo spało ![]() ![]() Bo my mamy sypialnie pomalowaną na brązowo, teraz ta ciemna szafa i dzieci sie boją tego pokoju ![]() No i chcialam nauczyć ze to jest Jej/Jego pokoj i tam moze sie czuć bezpiecznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po prostu ich nie dostrzegłam na zdjęciu, tzn. wydawało mi się, ze masz te plastikowe (za dużo przed kompem chyba ![]() ale pachnie ta moja zupa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Ja osobiście nie zostawiłabym malutkiego dziecka od razu samego, bo nie daj Boże nakryje się kołderką za mocno albo zakrztusi, różnie bywa wg mnie, ale to tylko moje zdanie ![]() nam mała się od początku taiła i w moment musiałam podbiec do wyrka, a jakby było w innym pokoju to bym nie słyszała ![]() nasza pierwsze pół roku spała w pokoju z ciemnymi meblami i fioletowymi ścianami ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dawno nie jadłam. Też bym nie zostawiła takiego maleństwa samego w pokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Troszkę wyprasowałam,teraz czas na chwilę przerwy
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.