|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze że 29.07 paczka będzie u mnie ![]() A była taka śliczna ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- http://lula.pl/lula/1,94042,9952596,...y_piekne_.html
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co, to odezwe sie do Ciebie na pw ![]() na pewno nie obciela ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- "http://lula.pl/lula/1,94042,9952596,Naszyjnik i_z_ludzkich_wlosow___prz erazajace_czy_piekne_.htm l[/url" nie wyszedl mi cytat ;p czy ktos to kupuje.... Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-19 o 01:03 |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za jedna? ![]() Nie wiem... ale pojawia się tam mój nick i obce nazwisko ![]()
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kali hahaa, wydalo sie... wczoraj mowilas,ze masz nowy naszyjnik... i wszystko jasne |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ta od Madoxa czy jak mu tam Skąd ona w ogóle się wzięła? Idola? Szansy na sukces? ![]()
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy kojarze go, ale,ze oni niby sa para??nie wiem ).. honorata urwala sie z internetu za czasow emo pisala photobloga, a pozniej wrzucala swoje gnioty na youtubie i ktos ja dostrzegl ;phanusia, no mow cos
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-19 o 01:30 |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nikogo nie zabija
![]() Cytat:
Na pudelku pisze że są parą Aaa! Czyli wylansowała się na youtube
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
a cos sie dzieje? czy tak po prostu?
ja spadam za godzine. nie wiem,czy zasne, ale bede probowac musze wstac o 10, bo jade do lekarza na zastrzyk odczulajacy (mialam byc 3 tygodnie temu )
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
nic sie nie dzieje
Czasem mam takie dni
|
|
|
|
#2803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no i ja też kupiłam ten zegarek- kto zaczął z tymi zegarkami
:pala :![]() 2 godziny walczyłam z paypalem i mbankiem- co oni tam porobili trzeba powiązać kartę- kiedyś tak nie było![]() miałam limit na operacje internetowe 0zł na karcie i nie mogłam jej powiazać- jak ją powiązałam zmieniając limit to paypal pobrał opłatę manipulacyjną i wykorzystałam limit operacji na dzień i znowu nie mogłam zapłacić- jestem wykończona- a mam upiec ciasto, umyć włosy z vatiki i umalować paznokcie- chciałabym tez trochę pospać Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia- trzymam kciuki Cytat:
Cytat:
![]() to tematy o oszczędzaniu na jakiś poważny cel są hanusia |
||||
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
monia, nie mozemy zorganizowac zjazdu, bo wszystkie bedziemy mialy takie same parki, torebki, pomalowane paznokcie, zegarki itp
lece, dobranoc wszystkim! ![]() hanusia ![]() monia
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-19 o 02:47 |
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/ i paznokcie pomalowane tymi samymi lakierami /myślę, ze są w to zamieszani kosmici ![]() a ja mam umyty łeb i ciasto w piekarniku- taki postęp jeszcze z półtorej dwie godziny i już będę w łóżeczku dobranoc daguś- brunetowych snów dobranoc wszystkim /
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
ja cos nie moge zgasic kompa.. nie wiem jak wstane o 10
![]() jakie ciasto robisz?? o taaaaaaak- "brunetowych snow" dobranoc drugi raz
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szarlotkę- są papierówki ![]() ja tez się muszę zwlec o 10- ale jak tak dalej pójdzie to jeszcze nie bedziemy spały i problem obudzenia z głowy ![]() ![]() ![]() no to jeszcze raz- brunetowych snów jejku- teraz do mnie dotarło, ze muszę wstać wcześniej żeby polukrować ciasto, bo ono idzie ze mną |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wcinam śniadanko i popijam kawkę a potem jadę z tż do SH Aniu wysłali nasze zegarki A w ogóle szło by pomyśleć coś o jakimś zjeździe klonów
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Już wiem kiedy będę miała egzamin teoretyczny, ale nie powiem Postanowiłam sobie, że nikomu nie powiem kiedy będę zdawała na prawko
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() A ja nie umiem kupować na ebayu ![]() Tzn. ogarniam, że to takie inne allegro, ale nie umiem się paypalem posługiwać i dupa Może ktoś ma chwilę czasu żeby mi wytłumaczyć? ![]() ![]() Byłabym bardzo wdzięczna ![]() Cytat:
Z mojej strony to żaden protest, nie lubię jak się mnie w bambuko robi po prostu. Wrócę do kupowania tam jeśli polityka firmy będzie taka jak na początku, jeśli nie to moim zdaniem za jakiś czas nie będzie nawet do czego wracać ![]() Cytat:
![]() Żeby wyczyścić konto rabatowe kliknę chyba kristy tą płócienną. Nie chce żadnej z ekoskóry bo pewnie niedługo zacznie się z nią coś dziać a już mi nie wymienią, bo pewnie orzekną, że nosiłam tam ponad 2 kg ( zawsze ładuje w takie ładne torby ziemniaki na przykład i to od razu po 5 kg ).
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana to nic trudnego. .Zarejestruj się na stronie paypal według wskazówek potem będę dalej tłumaczyć jak kupować na ebay ![]() A mi właśnie przyszedł sweter z ebay a jedna paczka chyba zaginęła albo nie została wysłana a sprzedawca nie odpowiada na maile :/
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-19 o 11:55 |
|
|
|
|
#2813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() u nas też - 2 sekundy i zrobione ![]() a ja się pytam, gdzie Monia polazła z tą szarlotką ![]() ale tu się zakupowy wątek zrobił . tylko ja nic nie klikam? jak sprzedam 2 marynarki na all to może coś sobie kupię . tylko muszę je wystawić najpierw, a nie chce mi się
|
|
|
|
|
#2814 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś to było prościej, bo korzystałam z karty mamy, a teraz i ona i wszyscy w ogóle zmówili się przeciwko mnie i nikt mi nie chce dać ![]() Bo na NL, asosie itd. też będę mogła zapłacić przez paypal, nie? ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Nawet zdjęć jeszcze nie zrobiłam, a no i pomierzyć to wszystko trzeba
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście Zapomniałam zadać konkretnego pytania masz konto w banku internetowym?
|
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam w mbanku.
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
No to skoro masz już konto na paypalu to teraz pójdzie z górki ![]() Załóżmy że kupiłaś coś na ebay. Pierwsze co robisz logujesz się na stronie paypal. Klikasz "dodaj środki" po czym "doładuj konto błyskawicznie". Tam działasz według wskazówek. (akceptujesz regulamin, podajesz kwotę którą chcesz wpłacić na konto paypal KWOTA W PLN itd.) Gdy masz już środki na koncie paypal logujesz się na ebay. Wchodzisz na "moje konto" i przy kupionej rzeczy klikasz "payment now" (ebay uk) Tam działasz według wskazówek (ebay łączy Cię z paypalem, zabiera Ci kasę i reszta dzieje się już sama). Po jakimś czasie rzecz przychodzi do Ciebie i wystawiasz komentarz
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście to nie jest takie trudne Super, dzięki za wskazówki
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli będziesz miała jakieś pytania to wal śmiało
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wstałam dopiero pół godziny temu...
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Pisze że 29.07 paczka będzie u mnie 

to może zamień się z kimś kto szarej aidy do ludzi jakoś nie wyciąga za często - no 1 raz tylko
albo na czarną emi z all...

znaczy kojarze go, ale,ze oni niby sa para??nie wiem
).. honorata urwala sie z internetu

Może ktoś ma chwilę czasu żeby mi wytłumaczyć? 
. tylko muszę je wystawić najpierw, a nie chce mi się