|
|
#2611 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Mieszkałam 2 lata na Ruczaju i bardzo dobrze mi sie mieszkalo. Wszystko pod nosem, w miarę spokojnie było na ulicach wieczorami. Mnóstwo osób wokół, przyjaciółka mieszkała naprzeciwko mnie... ehh... jakie czasy...
|
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
hardgirl dlatego też w końcu zebrałam tyłek i pojechałam sie zapisać
![]() Hiperaktywna dzięki za opinię coraz bardziej się przekonuje ze to dobry pomysł
Edytowane przez Tindomerel Czas edycji: 2011-07-19 o 13:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#2613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do poruszania sie po krk polecam stronke: http://krakow.jakdojade.pl/Znajduje Ci polaczenia mpk i ladnie wszystko zaznacza Cytat:
Wrocilam z plazy...i ze smarowania plecow przystojniakowi ![]() |
||
|
|
|
#2614 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Twoje studia są tak ciekawe, nie szkoda Ci czasu na pracę?
|
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28222971]Ja siadam wygodniej na krześle biurowym, a Ty opowiadaj...[/QUOTE] ja też...aaaaa
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
Tindo, ja szukałam mieszkania we wrześniu 2010 cały jeden dzień
A znalazłam naprawdę piękne, przytulne i tanie! gniazdko ze świetnym właścicielem ![]() Mam też za sobą 4 lata mieszkania w akademiku I tak naprawdę to za młodu polecam życie w grupie, gdzie ciągle coś się dzieje, wokół jest mnóstwo ludzi i szalonych pomysłów a na starość (czytaj ostatnie lata studiów/po studiach) już mieszkanko No ale to mój punkt widzenia.A jeśli chodzi o prawko to ruszamy tyłek i zdajemy! Nie zostawiamy na potem Hard to samo ![]() E milka, jak ja Ci zazdroszczę ![]() gg22 myślałaś już coś więcej o tym Krymie? Bo my się z Kubą zastanawiamy czy objazdówka po wybrzeżu Morza Czarnego czy po Francji, ale nie wiemy jak ceny itp. (nie chce mi się sprawdzać i pomyślałam, że może wykorzystam Twoją wiedzę )
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-07-19 o 14:09 |
|
|
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
e milka ty to masz raj
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28222971]Ja siadam wygodniej na krześle biurowym, a Ty opowiadaj...[/QUOTE]
Gdy widzisz taki wzrok i fajnego kolesia to nie da sie odmowic posmarowania plecow Pozniej gadka szmatka i co? "a moze sie zgadamy wieczorem na piwko"Taki tyci Ale juz ruszam z tego raju do pracy, paaaa
|
|
|
|
#2620 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z prawem jazdy masz racje, nie można się poddawać |
|||
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wcale się nie dziwie, mnie też się nie chce ślęczeć i szukać ![]() powiem tak- NIE WIEM hehe a tak serio to ceny sa niższe niż u nas, czasem nawet dużo niższe, targować się można, można jechać na jana i szukać na miejscu- dużo ludzi tak robi, ale.... ale musi być.rozmawiałam wczoraj z kolegą, który był rok temu na Krymie i potwierdził to co wyczytałam na wielu forach, a mianowicie że jest lipa w dogadaniu się, no chyba że się zna cyrylicę ![]() opinie o wyjeździe samochodem są różne, większość jednak wybiera pociąg, ale.... na dworcach masz wszystko w cyrylicy , jedzie się 12godz. i więcej , można nie dostać biletu np. na powrót![]() w wiele miejsc jak się chce zwiedzić można dojechać jedynie taksą, ale jak nie zna się rosyjskiego to się z taksiarzem nie dogadasz... brzmi kiepsko:/ sama nie wiem czy my się jednak wybierzemy. Też chciałam objazdówkę żeby trochę zobaczyć, ale nie chcę utknąć na zielonych stepach z rozkręconym samochodem, albo bez biletu na pociąg:/ Cytat:
smaruj smaruj i każdemu następnemu dawaj nr tel kolejnej z nas aaaaaa! znowu info w klubie ![]() ale ja mam dzisiaj dużo ważnych mysli do przekazania
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28223618]Czyli na którą jesteście umówieni?
[/QUOTE]Na jutro bo...dzisiaj mam randke z innym przystojniakiem ![]() |
|
|
|
#2624 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
i super
Po co się ograniczać
|
|
|
|
#2626 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ale niestety, nigdy nie miałam szczęścia do szybkiego znajdowania tanich i pięknych mieszkań...
|
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaaak.. daleko daleko stąd i na długo
![]() ja też na łuku, highfiveee ![]() osiedle bardzo spokojne. poczytaj sobie o zakrzówku albo lepiej nie..
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Okej czyli mam rozumieć, że po zakrzówku lepiej nie chodzić samej wieczorami
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
Tindo, ja nie mieszkałam w akademikach UJ, ale znam takich co tak, a dokładniej na Bydgoskiej
W moim akademiku było super. Otwierałaś drzwi i wchodziłaś do przedpokoju, a stamtąd były drzwi do łazienki i do pokoju + duży balkon. A wszystko to na 2 osoby Także, gdy się mieszkało ze swoją dobrą kumpelą/facetem można było również urządzić super gniazdko za 335zł/os (cena z 2009r) ![]() Dżi-dżi, dzięki. My właśnie chcemy tak pół kosztem, czyli jeździmy i śpimy w autku ewentualnie na polu namiotowym od czasu do czasu Eh uwielbiam tak jeździć i zwiedzać i nie płacić za noclegi, ale kiedyś czytałam, że niszczą i okradają samochody na Ukrainie Malla, a ile płacisz za swoje mieszkanie?
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
nie cierpię grzebania w kompie, instalowania tego wszystkiego, czekania
i nic nie działa
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś ma doświadczenie z niemieckimi proszkami, płynami do prania?
Chodzi za mną dawno temu przypadkiem zasłyszana opinia, że niemieckie są takie dobre, ale nie wiem czy to nie bujdy jakieś ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko troszke daleko do kampusu uj tak na moje oko dwa autobusygg22 Jesli chodzi o komputer i sprawy z nim związane to totalnie sie nie znam więc nie pomogę do oglądania filmów mam KMplayer'a i jestem zadowolona |
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o opinię że tam kradną to myślę, że to jest na takiej samej zasadzie jak i Niemcy sądzą o nas. nie ma co demonizować. Czytałam relację faceta, który wybrał się samochodem i raczej miał dobre odczucia. a bo ja wiem ![]() wzięłam biurowego lapa, zainstalowałam mu all playera, cacaoweb- czyli to co mi potrzebne do oglądania filmów chciałam kino 5,ale do tego potrzebna jest mozzilla. no to też ściągnęłam i się okazało że w wersji 5.0 wtyczka nie działa . no i w tym momencie odpalam stronę z serialami i d***pa. zawiesza się w tym samym momencie
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Największym plusem tej całej Ukrainy są $ za paliwo, bo gdyby nie to to wybrałabym ukochaną Francję ![]() To poszukaj Codecpacka jakiegoś jeszcze
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Żona mojego taty tylko niemieckie. Doświadczenie mam z płynem do płukania, choc nazyw nie pamiętam - żaden Silan ani Lenor nie pachniał tak długo, jak on.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się kiedyś wysiliłam i napisałam maile do polskich przedstawicielstw, czemu u nas inaczej smakuje kawa, kakao, czemu proszki słabiej pachną - to dostałam odpowiedź że z badań rynku im wyszło że Polakom taki smak lepiej odpowiada, a z proszkami to muszę mieć mylne wrażenie bo to samo Mall - dziś otwarłam daktyle i się biję po łapach żeby następnego nie zjeść, a zaraz będę robić herbatę
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie o proszkach itp
To teraz pytanie drugie: gdzie mogę je dostać w Krakowie? Myślałam o placu Imbramowskim
|
#2639 |
|
Copyraptor
|
Tindomerel, cześć
fajnie, że zawitałaś
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że na giełdzie będą wystawione, ale to zapytam jeszcze tatę bo on często jeździ
Na Balickiej w weekendy
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Dokładnie myślałam o Ruczaju bo to bliziutko i miałabym najwygodniej 

coraz bardziej się przekonuje ze to dobry pomysł

Miasto małe w porównaniu z Krakowem, ale już zaopatrzyłam się w mapkę i mam nadzieję że jakoś to będzie

i fajnego kolesia to nie da sie odmowic posmarowania plecow 

, jedzie się 12godz. i więcej

do oglądania filmów mam KMplayer'a i jestem zadowolona