![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
dziękuje ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
witaminka nie chcę Cie martwić, ale teraz z tym zatrudnieniem na niby to ciężko jest przejść.... bardzo często stwierdzjaą wyłudzenia. Ja też chciałam, ale zrezygnowałam.
Uważam ze przez to że prowadzę swój interes jestem poszkodowana na maksa no ale przyzwyczaiłam się juz do tego ze nic mi się nie należy, ze z pracy wezmą mnie na porodówkę i ze z porodówki zawiozą do pracy..... (tak w skrócie) tak wyobraza sobie to złodziejski zus... wklejam fotki brzuchola 8 kg na + ![]()
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najwyzej powiem ze tą kase oddam ... z becikowego albo cuś... ehhhhh mialo byc pieknie, a wyszlo ... porazka... jeszcze do tego przed chwila dzwonili z Luxmedu i odwołali mi wizyte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz własnie powinien być gdzieś koło pępka, to pewnie czujesz dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
muffinka oj współczuję Ci przeżycia
![]() urwisek witam ![]() joamic1 ja od początku chciałam czterokołowca. Dziś poprzyglądałam się tym wózkom z obrotowymi kołami i jestem pewna, ze takich kółek nie chcę i to tylko dlatego, ze są mniejsze. Jakoś mi sie wydaje, zę małe kołeczka z przody i duże z tyłu nie do końca dadzą sobię rade na bardzo nierównym terenie. Miam nadzieję, że dam radę nadrobić wszystko - ale się poddaję. |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, ale ja prowadze dzialalnosc, nie wiedzialam/nie planowalam w tym roku w ciaze zachodzic i za obnizone skladki zus wychodzi mi 800 zł zasilku... tżet bez pracy... dziecko w drodze, wyprawka w polu... ciezko cos nie kombinowac, dlatego sie zdecydowalam... mialam znajoma w zusie, ale powiedziala ze w tej kwestii nie da rady... bo gdyby ja ktos skontrolowal to ma przesrane, wiec nie chce nikogo narazac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie u mnie w poprzedniej części to nie działało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jejku jaki malusi masz brzus ![]() ![]() A tych =8 nigdzie nie widać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idź na zwolnienie od razu zanim Ci wypłacą to sporo czasu minię, bo przecież po co się spieszyć. Cytat:
To może tej osobie u której jesteś zatrudniona przedstaw jak sprawa wygląda, pewnie wtedy zrozumie. Oj szkoda, że tak z wizytą wyszło, ale nie denerwuj się bo to nie pomaga.
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie wyliczyli 415 zł z zusu za L4 miesięcznie + nie płacisz społecznego więc jeszcze do tego 117 zł ( tyle chyba jest na uldze), oplat miesięcznie mam 4 tysiące, a ZUS daje mi 415 zł , nic tylko puszczają z torbami takie kobiety jak my ( swoją droga Pani w zusie powiedziała mi ze moglam sie wstrzymac z ciążą ![]() dziś zawiozłam L4 do zusu zobaczymy ile będę miała zwrotki... w biurze powiedzieli mi tak jak pisałam, ze 415...
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Wpadlam na chwile podejrzec czy piszecie jak szalone czy subtelnie i skromnie
![]() ![]() ![]() przyjaciolki spia. Baby po 21 lat a po spacerze po zoo padly jak muchy ![]() ![]() Aniu przykro mi z powodu laptopa, dobrze ze Tz sien ie wkurzyl. Moj tez by sie nie wkurzyl ![]() Muffinko straszna sprawa z tym krwawieniem ![]() Joamic gratuluje corci!!! ![]() ![]() ![]() Witam nowe towarzyszki ![]() uciekam od razu obudzić małpy, niech gadaja ze mna a nie spia!!!! prosze o kciuki na jutro w okolicach 17 ![]() Ps. Stesknilam sie za Wami, czuje sie nieswojo jak nie wiem co u Was ![]() Ps.2 swietna nazwa watku! mnie sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ZUS to niestety złodziejska firma - osobiście uważam, że osoby prowadzące własną działalność powinny mieć takie same prawa i przywileje jak pracownicy. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My zdecydowaliśmy się na X-Landera Xa kolor ametyst ![]()
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro napewno będę trzymać kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Ona231;28229087]Gdzie Ty masz te 8 kg na plusie, bo ja ich nie widzę, a jeszcze wzrok dobry mam
![]() ![]() ![]() Idź na zwolnienie od razu zanim Ci wypłacą to sporo czasu minię, bo przecież po co się spieszyć. kobiety waże 79 kg ![]() ![]() jestem strasznie grubej kosci (jak tata) bo nie było nigdy wagi po mnie widac zawsze ważyłam 63-65 kg przy wzroscie 177cm. w styczniu (przez siedzący tryb pracy) przytyłam można powiedziec samoistnie do 71 kg. wtedy postanowilam sie odchudzac, a za 1,5 miesiąca dowiedzialam sie ze jestem w ciąży i odchudzanie poszło w las ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz juz lece ![]() Na weekend chyba gdzies wyjezdzam z Tz, mowil ze ma dla mnie niespodzianke ![]() buziaaaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=truscafka;28229267]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Goldika kciuki trzymam już
![]() ![]() truscafka naprawdę po Tobie nie widać, teraz to Ty się nie odchudzaj, potem polecą kg spokojnie ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-19 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
ania21_21 to fajnego masz tżta, dobrze że taki wyrozumiały
truscafka jakby mi jakaś ktoś powiedział, że mogłam się z ciążą wstrzymać to bym zakipiała. Ci w zusie to chyba sobie jaja robią - to jest dosłownie jałmużna. goldika trzymam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
joamic1 wiem, ze nie wszystkie 4-kołowce mają małe koła z przodu - male koła mają tylko te co kółka mają obrotowe
truscafka nie powiedziałabym, że ważysz 79kg Cytat:
![]() ania21_21 ja też do tej pory przytyłam 10kg a jestem w 23tyg (za niedługo zacznie sie 24) i się tym wcale a wcale nie przejmuję, bo do 18-tu jeszcze daleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
joamic gratuluje córeczki ![]() Aniu współczuje laptopa, ale dobrze, ze masz kochanego męża. Ja dopiero niedawno, jakąś godzine temu wróciłam do domu ![]() Specjalnie pojechałam wcześniej na pobranie krwi, ale wchodzę, a tam pełna poczekalnia. Oczywiście nikt mnie nie przepuścił, czekałam godzinę. Potem pobieranie krwi i wypicie 75 g glukozy, a potem po godzinie kolejne pobieranie, no i po dwóch kolejne. Miałam taki kryzys jak czekałam, ze myslałam, ze zaraz zamdleję ![]() ![]() Ledwo po tym badaniu doczołgałam sie do galerii żeby coś zjeść. Po śniadanku/obiedzie, bo już była godzina 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro jak będę mieć chwilke to zrobie zdjęcia, ale tylko niektórych rzeczy, kurcze aż 2 wielkie worki tego nakupiłam ![]() Teraz lecę podlać kwiatki na tarasie i pędze pod prysznic i lulu. Miłego wieczorku kochane ![]()
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Oj to zawsze sobie można zrobić powtórkę z rozrywki. Ja muszę wymyśleć gdzie bym chciała się wybrać bo mi tż obiecał jednodniowy wypad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na słodycze w większej ilości pozwalałam sobie tylko w I trymestrze.tak więc to nie słodycze teraz Cytat:
w mojej rodzinei nie chudnie się ot tak po pordzie-trwa to deliktranie mówiac długo. nie każda też tyje karmiąc piersia-jak to u mnie w rodzinie też się zdarzało. to chyba nic złego,że w ciązy też cchę wyglądać dobrze a przede wszystkim czuć się dobrze zarówno psychicznie jak i fizycznie.bo to,że będę jeść wszyyystko a przede wszytski cukier to wcale nie jest ani zdrowe dla mnie ani dla dziecka,więc staram się wykluczyć słodycze z diety
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-19 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dygotka Twoje samopoczucie jest najważniejsze bo to ono ma spory wpływ na zdrowie maluszka. Na pewno ten szybki przyrost kg nie miło Cię zaskoczył, może skonsultuj to z lekarzem. Może coś doradzi.
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-19 o 18:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
dzień dobry w nowym wątku
![]() ![]() ![]() Muffinko, straszne przeżycia, dobrze, że maluszkowi nic nie jest! Przytulam mocno, musiałaś się strasznie strachu najeść! Joamic gratuluje córci!! Piękny filmik ![]() Truskafko, wstaw nam zdjęcie w ciąży a nie sprzed ![]() Witam nową mamusię!! ![]() ![]() aaa i Darusia ma wózek też widziałam, fajny, ale też te 3 kółeczka do mnie nie przemawiają, wiadomo, rzecz gustu ![]() Aniu dopisz mojemu synkowi imię Kacper ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
kkkasikkk jakby w kolejce w sklepie byli meżczyźni to moze prędzej byś wyprosiła, ale fajnie że Ci sie tak zakupy udały - to rekompensata za to kłucie i czekanie w przychodni.
Ja na ludzi dzisiaj narzekać nie mogę bo jak byłam dziś w rossmanie ta jak przyszłą ekspedientka na drugą kasę, bo kolejka ustawiła sie niesamowita a ja stałam niemal na końcu, to nikt się nie ruszył tak jaby czekali abym sobie wolniutko podeszła - i Pani obsłużyła mnie pierwszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.