|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
pamiętamy, pamiętamy ![]() u mnie też miał żółtą kropkę i go nie dostałam- info na fakturze produkcja zakończona Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-07-19 o 19:27 |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Torebki daję zawsze, nawet na głupią pomadkę Poza tym zawsze dorzucam katalog i próbkę.A próbki perfum też pokazuję na nudniejszych lekcjach ![]() Dokia, odpowiedź oczywiście tutaj zamieszczę
|
|
#1833 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy nie dadza np. 1 zł ![]() wiadro?
|
|
#1836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą regulamin tego zabrania ![]() a co do reklamówek to wszystkie zamówienia pakuje w reklamówki a do niej katalog/próbki |
|
|
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
trochę Was śledziłam:czytałam jak jeszcze miałam jak [ jak miałam dostęp do neta
] ale nie nadrobiłam wszystkiego . A ogólnie to nie było mnie prawie przez 3 tygodnie w swoim mieście [ takie wakacje miałam a żeby nie było off-topa to teraz o Avonie : zamawiałam ostatnio m.in nowe lakiery : żółty i coral beat , pojemniczki podróżne z logo ,mgiełkę senses i takie tam i lakier Coral Beat to mój ulubiony nowa mgiełka fajna [w końcu coś , co nie wysusza a pojemniczki z logo całkiem Ok , ale nie wiedzieć czemu myślałam ,że będą troszkę większe a i strasznie mi się nie podoba ta nowa gąbka do mycia wydaje się taka szorstka i dziwna
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-07-19 o 20:06 |
|
|
|
#1839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze daję do zamówienia katalog Również do każdego zamówienia powyżej 10zł daję jakąś próbkę gratis. Próbki zazwyczaj biorę z promocji A na kredki i pomadki kupiłam małe torebeczki na allegro.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi na temat próbek
Ogólnie paczka mała i nie ma się czym bardzo pochwalić... Mam kapelusz Simone, jutro postaram się zrobić foto Odesłałam dzisiaj trwały błyszczyk do ust, owszem jest dość trwały ale te jego klejenie się już mnie dobijało P.s. Po dzisiejszej wizycie z kurierem jestem oficjalnie z nim na Ty
|
#1841 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że to pewnie było już trylion razy na forum, ale nie potrafię się w tym połapać (z netto i demo). Czy produkty demo można zwrócić? No bo to niby jest dla naszego użytku, to chyba gwarancja do trzech miesięcy nie obowiązuje?
A netto można oddać? Tak mi się wydaje, że ktoś kiedyś pisał, że przesłał i bez problemu pieniądze dostał z powrotem. Dobrze kojarze obydwie sprawy?
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na zapas ![]() a dlaczego tak mnie wypatrujesz ? właśnie sprawdzałam w strefie HARMONOGRAM szkoleń "Piękno Sukcesu" ale to już kolejny raz gdy nie ma mojej miejscowości na liście coś misię wydaje ,że szkolenia w moje miejscowości robią chyba 2 razy w roku jak jedno było to nie miałam możliwości pójścia
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-07-19 o 21:45 |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy chyba myślą, że kokosy na tym zarabiamy ![]() Ale czasami opłaca się zamówić próbki Ostatnio dałam koleżance próbki tego nowego zapachu my vibe i nowych treselle i zamówiła oba
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieniędzy nie dostaniesz co najwyżej będziesz miała nadpłatę w strefie / mniej do zapłaty za nieuregulowane rachunki
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z netto chyba ktoś tu pisał, że zwracał jakiś produkt -w tej chwili nie pamiętam kto po perypetiach z moją paczką z zepsutego paczkomatu -mam ją już u siebie nowy zapach serii Senses Hollywood Starlet przypomina mi zapach tradycyjnej linii Dove Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-07-19 o 21:07 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze jej nie testowałam
na razie tylko ją obejrzałam jakoś nie mogę się do nie przekonać , by zacząć jej używać aktualnie czeka sobie na swoją kolej ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
możliwe , ale to chyba był wyjątek z tym zwrotem netto ![]() moja ostatnia paczka przyszła nie dość ,że opóźniona o jeden dzień [ a brałam na płatnego kuriera] to kosmetyki porozwalane w paczce( np podkład oddzielnie a pudełko oddzielnie) , katalogi i formularz przesyłki zwrotnej pogięte minikatalogów dostałam o dziwo za dużo bo łącznie 24 szt. oj jeśli pachnie podobnie do wersji Dove original to ja podziękuję nie lubię tego zapachu
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Odkryj zapach luksusu, bogactwa eleganckich nut kwiatowych, pomarańczy i wanilii" ja akurat ich nie wyczuwam, co prawda mam lekki katar ale to może dlatego mam inne odczucia zapachowe |
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
A ja akurat mam zamówienie na 2 kremy Anew(na dzień i na noc) i mama chciała jakiś to może też Anew weźmie. Ale jeszcze 2 produktów to nie sprzedam, ale w sumie na wodzie mi nie zależy, a w kremy też mnie nie stać by prezentować, bo się potem mogą u mnie nie sprzedać. Chyba, że po zmianie opustu wyjdą jak darmowe? Ale to bym musiała policzyć.
|
|
|
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
Ja również każde,nawet najmniejsze zamówienie pakuję z katalogiem w reklamówkę z logo. Jakoś sobie inaczej nie wyobrażam. Oczywiście do każdego zamówienia próbka obowiązkowo
|
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam dziś farbę czekoladowy brąz, już mam na głowie i musze powiedzieć, że strasznie mnie piekla po nałożeniu przez pierwsze 5 minut. Kolor fajny, odżywki ładnie pachną, ciekawe jak z trwałością.
Tresele mystique po prostu boski, ale na zimowe wieczory, romantyczne wieczory. nie wiem czy sobie zostawić czy sprzedać. A kolczyki Ivala są swietne, i bierzcie je dziewuszki dopóki są, bo cena w 10 korzystna i są lekkie, i się nie obracają i w ogóle bajera :p
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Rozeznanie
|
kiedys tak, w pakiecie jest 10 ml za 6,50, a w słoiczku 50 ml. Musiałabym kupić 5 zestawów próbek, żeby była taka sama ilość kremu jak w słoiczku co daje 32,50 zł czyli i tak mniej niż za krem w opakowaniu oryginalnym. Wcześniej te próbki były tańsze, o ile dobrze pamiętam to nawet za 5 zł...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łapię się na program motywacyjny, więc wyjdzie 24,75zł.
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie lubie :p Ivala niewiele ma "złota", jedynie te obwódki, które z resztą są "przybrudzone"
|
#1859 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Da się zwrócić z netto i z demo
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

[ prawie miesiąc ]
może już mnie nie pamiętacie
dostawa portfeli miała być 15 lipca ale odpisali ,że jednak nie ma i nie będzie..
[ a nie były one dla mnie ] klientce powiedziałam już ,że ich jednak nie będzie [ i jeśli tak powiedzieli to oby tak było bo inaczej przyślą a ona nie zechce i będzie zwrot ;( ]

Poza tym zawsze dorzucam katalog i próbkę.
ale mniejsza z tym
zresztą regulamin tego zabrania 

wydaje się taka szorstka i dziwna