|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
również witam
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
nie
co kupujesz?? |
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- no właśnie chyba sporo dostałaś tej premii ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- u mnie znowu burza
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki oswiecicie mnie? Potrzebuje sobie kupić taki dłutka z kuleczkami na końcach do zdobienia paznokci... gdzie mogę znaleźć i jak to się nazywa profesjonalnie?
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
tym razem paletki cieni sleek
![]() i jaki myk - dostawa 0zł na paczkomat oczywiście skorzystałam wzięłam taki najbliżej mojej pracy ![]() no dobra, jak włączyłam sobie "przepis na życie" na tvn (uwielbiam ten serial) i kłądę się lulu do jutra ps. jutro moje chłopaki wracają
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-19 o 21:55 |
|
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
To dłutko to Sonda, powinno być w większej galerii kosmetycznej
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
|
|
|
|
#1598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
bozie a ja dopiero wstałam
![]() sarunieczka dziękować ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- hej hooooo - świeży kąsku
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mój mąż uważa że powinnam zaryzykować ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
a wiesz co jeszcze tego tak nie odczuwam , za malutki jeszcze jest maluszek ![]() jedyne co teraz czuje to ból piersi , wieczne zmęczenie i głod cholerny
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babki! Ja dziś cały czas w ruchu, dziękuję za rady związane z opryszczką...może jutro spróbuję tych maści jak mi nie zejdzie- kończą mi się plastry, a dość drogie są...zawsze nimi leczyłam opryszczkę i jestem zadowolona
![]() Ja też uwielbiam"Przepis na życie"ale nie przepadam za powtórkami
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak , ty sie napalasz że sprawisz mu radość , a odwdzięcza Ci się marnym " może być " nie ma nic gorszego
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście wcześniej, że lubicie malować paznokcie...ja nie cierpię...ale lubię mieć pomalowane a szaleję za pękaczami. Dziś kupiłam kolejny (srebrny) i myślę co pod to...może coś doradzicie...???
|
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
oj ja po pierwszej operacji to mam doslownie dwie małe kreseczki i trzeba się nieźle przyjrzeć aby je dostrzec :
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
ajjjj dziewczyny, straszną mam dziś tą @, normalnie jakby krwotok jakiś, chyba z 7 tamponów dziś użyłam i każdy jeden przeciekał aż! poprostu nie spodziewałam się czegoś takiego, że mnie tak krew zaleje
po ciężkim porodzie i komplikacjach z małą (bałam się czy w ogóle będzie sprawna ) wypuścili nas do domu z zapaleniem pępka i na następny dzień musiałam wrócić z nią do szpitala ale tym razem na oddział dziecięcy, ogólnie wkur.... się strasznie na ten szpital i zabrałam małą do innego szpitala, niestety wpadłyśmy z deszczu pod rynnę...tam to dopiero była masakra.... jak ją wyleczyli to po powrocie do domu okazało się, że tam nabawiła się zapalenia płuc (leżała na jednej sali z dzieckiem chorym właśnie na zapalenie płuc ale nie chcieli nas przenieść ) powrót do szpitala (z dwojga złego już wolałam ten pierwszy) no i tak jak mi to krwawienie połogowe niby ustępowało bo już było takie brązowawe plamienie to nagle znów pojawiła się czerwona krew i do tego czułam zgrubienia pod raną z cesarki. Bałam się, że to krwiaki(na sali po porodzie wszystkie 3 kobietki je miały, jedynie ja czwarta nie) I teraz zaczyna się komedia! wyobrażcie sobie, że żaden z lekarzy w tym szpitalu nie chciał mnie zbadać bo....nie leżałam na żadnym z jego oddziałow!!! bo byłam coprawda w tym szpitalu 24/h ale nie jako pacjentka ale matka chorego dziecka! jaką oni tam mają politykę to woła o pomstę do nieba! a ja zostawiałam noworodka samego na sali (miałyśmy tam izolatkę) i z rozdartym sercem szłam błagać od jednego do drugiego ginekologa żeby któryś sprawdził czy wszystko jest ok bo jak poszłam tam gdzie rodziłam- to teraz już nie należę pod nich, mam se iść na ginekologię, tam poszłam to żaden nie mógł bo nie leżę na ich oddziale ale może mnie zbadać taki jeden co ma swój gabinet a tam kolejka wiecznie długa i to tylko 2 razy w tyg a cholera wie co się dzieje z moim dzieckiem więc nie mogłam czekać w kolejce a żadna z pielęgniarek się nie zaopiekuje moim dzieckiem tyle czasu bo one nie mają czasu i takie błędne koło jak ku....a mogę być w ciąży jak 4 tygodnie temu urodziłam dziecko?!!!! potem oglądał mnie jeszcze chirurg....generalnie, krwawienie do 6 tyg ustało i żyję
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-07-20 o 01:12 |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paatal.pl mają też konto na allegro i też można na paczkomat wzięłam oh so special (długo się na nią czaiłam, bo jest przepiękna) i bad girl ![]() jedna do pracy, a druga na imprezkę
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
Witam w nowy dzionek
![]() Ja powtórek nie lubię oglądać Obojętnie czy to serial,progrma czy film-powtórka odpada.Resscue - na takim etapie ciąży jak Ty jesteś, to szwagier mówił do mnie ziarenko maku bo chyba teraz takiej wielkości jest Dzidzia, tak? Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo to już trochę czasu minęło Tak w ogóle,widzę że jesteś z okolic Jeździsz do COKu do Katowic? Bo ja jak byłam 8 lat temu konsultantką to był na dolinie3stawów i teraz w sobotę się tam rozpędziłam a tu zonk- jest w Altusie na Uniwersyteckiej Nie wiesz od kiedy?Co do dziwnego odżywiania w ciązy, to mnie ominęło. Jadłam normalnie, żadnych zachcianek ani nic
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieeee nie jeżdze do Coku do Katowic , z okolic hmmm a skad dokładniej jesteś ? a jestem w 8 tygodniu , z tego co wyczytałam to mam ziarenko fasolki w brzuszku - także mój mały maluszek
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 09:01 |
|
|
|
|
#1614 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ja lubie Chorzów ahaaaaa kochane jutro będę miała dla was małą niespodziankę
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 09:12 |
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
Też o takiej niespodziance pomyślałam
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
a nic ze mnie nie wyciągniecie
![]() mój Tomek chce sobie kupić motor bo zdał prawko a mi się dalej to nie podoba
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 09:36 |
|
|
|
#1620 |
|
Rozeznanie
|
Będziesz rodzić u siebie w Rybniku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

chyba sporo dostałaś tej premii

a wiesz co jeszcze tego tak nie odczuwam , za malutki jeszcze jest maluszek 

to sobie jadałam ogórki małosolne, śledzie marynowane , a zaraz po tym na deser pączki i bitą śmietanę 
jak ku....a mogę być w ciąży jak 4 tygodnie temu urodziłam dziecko?!!!! potem oglądał mnie jeszcze chirurg....
a mi się dalej to nie podoba