|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Ja uciekam kochane
tylko nie pijcie żadnych koktajlów ogórkowo, winogronowo, bananowego
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-07-22 o 00:06 |
|
|
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak ![]() tyle narazie z tego wiem ![]() Cytat:
![]() ja tez bym poszla na wesele 31 lipca jakbym byla w Polsce ale juz do tego czasu raczej nie wroce bo za bilet musialabym zaplacic ok. 1000zl
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez zapisalam ![]() Cytat:
lepszy jak mnie wena nie opusci do tego czasu w tym samym dniu co ktoras z Was ;p |
||
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny pomysly z tym postcrossing
![]() Wylosowałam Niemcy, Holandię, USA, UK i Białoruś Jutro postaram się wysłać pierwszą kartkę, genialny pomysł!
|
#2916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Na "Pachnidło" w Kinie pod Baranami
![]() letnie kino za 6 już widziałam z 3 razy ten film, ale dalej robi na mnie wrażenie
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piorun_kulisty Fajny ten postcrossing, ja chyba zaczne pisac listy do marzycielskiej poczty ![]() Do soboty cos kupie tylko, ze ja nie potrafie dobrac koloru podkladu w drogerii, tam zawsze swiatlo jest takie fatalne ![]() Tez sie ucieszylam, ze jest na kinomaniaku
|
|
|
|
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie się film za bardzo nie podobał /książka też nie/ ale wizyta w kinie na tym filmie bardzo utkwiła mi w pamięci i mam sentyment |
|||
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Primarku za 9f postaram sie zaraz poszukac zdjecie jakies na necie![]() edit: nie moge znalezc zadnego zdjecia w necie, jutro zrobie aparatem
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-07-20 o 00:33 |
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2924 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, umalowałam paznokcie i spadam do wyra, bo jutro od 8 do 19 gniję w pracy.....koniec urlopu i mam traume ![]() Cytat:
w końcu świadkową jestem ![]() Sukienkę mam z ręki krawcowej szara z różowym paskiem na biodrach i kokardą buty zakładam cieliste (na przebranie mam czarne) i torebke Lizzy czarną zabieram Cytat:
toż ja 3 lata po ślubie no i remontuję - mieliśmy zdążyć do 23 lipca a tu tymczasem jestesmy w lesie i z tym majdanem u rodziców robimy porządki i co nam nie trzeba to wynosimy do teścia (po sąsiedzku ) żeby w miarę jakoś było....Nie przejmuj sie - jest późno Cytat:
Cytat:
mnie przy okazji maźnie kosmetyczka Panny Młodej Podkład na poprawiny mam Bourjois healthy mix lub jak upalnie będzie to sam Creme Puff z MF mi wystarczy Dobranoc
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie maluje delilatnie i to od baaaardzo dawna, tylko, ze jakis czas temu przestalam uzywac podkladu ktory byl moim ulubionym bo nie pasowala mi testujaca na zwierzetach firma, potem zaczelam szukac podkladow mineralnych, ale uzywalam ich krotko bo zrobilo sie lato i nie chcialam zapychac skory, troszcczke sie opalilam i stwierdzilam, ze nie jest mi to konieczne. No ale na weselu chce wygladac nieskazitelnie tym bardziej, ze nie wiem jakich innych gosci moge sie spodziewac ![]() Cytat:
![]() Ja sie poczulam prawie jak mama Roxi
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-07-20 o 00:34 |
||
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozecie mi skladac zawsze wtedy, gdy bedziemy swietowac czyjes urodziny. moze traficie )
|
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak no tak![]() późno i ten koktajl miłego dnia w pracy reniu i miłych snów! ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() t o już po w tym roku
|
||
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
co robi radoslaw u Twoich rodzicow??
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak chce zrobic tylko, ze inny mam odcien skory na rekach niz na twarzy, a jak na twarz pacne kilka kolorow to bede wygladala jak mohikanin. Poza tym wkurzaja mnie ochorniarze i sprzedawczynie w drogeriach
![]() Cytat:
Najpierw myslalam, zeby zapisac sie do fryzjera bo oczywiscie wlosow ukladac tez nie potrafie, ale dochodze do wniosku, ze z makijazem jest jeszcze gorzej ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() mogę prosić o kliknięcie mojego kodu? ważność kończy mi się za kilka dni |
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-07-20 o 00:48 |
|
|
|
|
#2934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybka obiecała, ze mnie nauczy .... ale jak wirtualnie????? ![]() dobranoc mi naprawdę koktajl zaszkodził ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-20 o 00:45 |
||||
|
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
jest dobrze, nie rycz
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spac bo juz pozno, dobranoc
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc moniuleczko |
|
|
|
|
#2938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Miałam ostatnio mineralny kryzys, ale już mi przeszło Te proszki są naprawdę lepsze od drogeryjnych podkładów, nawet tych pseudomineralnych, jak np. polecany przeze mnie True Match Minerals L'Oreala (choć jako drogeryjny podkład jest naprawdę super, zanim nie poznałam prawdziwych minerałków używałam go non stop i jeszcze czasami wracam).Zamów sobie próbki Lumiere, Meow, Lauress lub innej firmy, jest tyle odcieni, że na pewno sobie coś dobierzesz... I nie zapomnij o odpowiednim pędzlu, bo tylko z takim malowanie się minerałami ma sens
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobrze kryje moim zdaniem, bardzo długo się utrzymuje, ale .... trudno się go nakłada i trochę potrafi wysuszyć ale traktuje go jako podkład na dłuższe imprezy właśnie daga który masz kolor - ivory 01???? |
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyelinerem tez poslugiwac sie nie umiem, ale czarna kredka mi odpowiada ![]() Dobranoc do Reni faktycznie bylo, chyba, ze Ty tez juz uciekasz? ![]() Ten Loreal jest sypki a ja po tym co zrobily sypkie mineraly mi ostatnio na twarzy mam uraz No i Loreal testuje, choc pewnie tym razem kupie cokolwiek mi wpadnie w rece i bedzie dobrze wygladac na skorze bo tych marek ktore nie testuja jest tak malo i nie wiem, czy bym dala rade cos porzadnego i nie testowanego dostac do soboty![]() Cytat:
![]() A ile kosztuje ten podklad? Bo jak mam zaplacic wieksza kwote na jednorazowe uzycie to juz lepiej pojde do kosmetyczki
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

Niebo blyskalo sie jak na dyskotece 

:boun ce:

już widziałam z 3 razy ten film, ale dalej robi na mnie wrażenie

to ja już teraz bede okna zamykać w czasie burzy