|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
kiedy mialam wieksze problemy z cera nakladalam go na cala twarz, a teraz tylko punktowo- swietnie sie sprawdza uwielbiam ten puder ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- cos kolo 80zl. wez malutkie pudeleczko i popros w aptece o odlanie z testera |
|
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja płaciłam mniej kupowałam poprzez all w łódzkiej aptece ok 50 zł tzn 53zł chyba Cytat:
wiecie co kiedyś niezły podkład był w yves rocher sklepach |
||
|
|
|
#2943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U wielu osób, które przed minerałami używały fluidów występuje oczyszczanie się skóry z toksyn, co skutkuje przejściowym pogorszeniem się cery. Czytałaś wątki minerałowe na wizażu? Mi fluidy w ogóle nie służyły... Zbawieniem okazał się ten "mineralny" L'Oreal, a teraz od jesieni jestem na Lumiere i zauważyłam, że moje zaczerwienienia na policzkach są mniejsze. |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
monia, a znasz ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...10.html&next=1 czytalam,ze niezle kryje i nie ma efektu maski. cena zaporowa, ale ponoc wydajny ;p
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drogich kosmetyków, jesli już, wolę zawsze kupić coś z kolorówki ale miałam kiedyś Shiseido- taki kremowy kompakt- był doskonały obecnie zadowalam się Lorealem true matchem ale fluidem zwykłym /chociaż mam w planach i ten polecany przez dominikę/ no i czaem używam la roche'a |
|
|
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem, ze przy odstawieniu fluidow i przejsciu na mineraly skora sie moze oczyszczac ale ja fluidu nie uzywam od kilku miesiecy wiec nie o to chodzi Podobno Lucy jest kaprysna i sie moze zwazyc na twarzy, mi sie ostatnio tak zwazyla, ze uciekalam do domu czym predzej No ale tak czy owak mnie wszystko co sypie strasznie przesusza
|
|||
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
maggie, gdzie Ty jestes
![]() mopska wychodzi za maz |
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja mam odwrotnie moge wiecej wydac na podklad/puder niz na kolorowke moj tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ck.html&next=1 nie wiem czemu ma tak slabe opinie. rzesy mam dlugie, ale tusz super je pogrubia i jeszcze wydluza a eyeliner mam z lovely i tez jest ok Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-20 o 01:31 |
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie jest martni ja się pytam? muszę do kąpieli - wrócę - może jeszcze ktoś będzie
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
monia, daga: Pachnidło super. No i, Alan Rickman, najpiękniejszy głos świata, jak ktoś go dobrze opisał, gdyby czekolada mogła mówić, to mówiłaby jego głosem
![]()
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamten był prezentem i był kupiony za granicą- miał prostokątne granatowe pudełeczko i ...... to było z.......... 9 lat temuo ale miałam tez w takiej puderniczce ten 3 kolorowy ooo! właśnie sama go kupiłam i nie byłam specjalnie zadowolona- moim zdaniem nic nie robił a w końcu po długim opędzlowywaniu zostawiał ślady pudru na twarzy także Shiseido Shiseidowi nie równy ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martini pewnie wypoczywa i popija martini hanusia zamilkla
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczamy
![]() jak wszyscy pojda to ogladne khana edit: no i zostalam sama dobranoc wszystkim!!monia na pewno jeszcze wpadnieszhanus
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-20 o 02:21 |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() przyszłam, pobyłam i poszłam wszyscy śpią albo oglądają brunetów ![]() daga, hanusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() papatki |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Śpiochy! Wstawać!
![]() Dzień dobry Na dziś mam dwa zadania ![]() - Uprzątnąć moją szafę ![]() - Zrobić deser z owoców, galaretek i śmietany ![]() Wyobrażacie sobie ? Wygrałam licytację sukienki 29.006. Wpłaciłam w ten sam dzień. Sukienka do dziś do mnie nie dotarła. Napisałam klika maili bez odzewu. Wczoraj się wkurzyłam i wysłałam maila że wystawiam negatywny komentarz i otwieram spór na paypal. Dziś Pani odpisała że bardzo mnie przeprasza ale internet jej nawalił i nie wysłała mojej sukienki NO LITOŚCI. Zapytała też czy ma wysłać tę sukienkę teraz czy chcę zwrotu pieniędzy. Wzięłam kasę bo nie mam ochoty na tę sukienkę czekać kolejnego miesiąca :/.
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:01 |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Kali ja też mam problem, ale z allegro. Nie wpłaciłam, pieniędzy. 3 tyg temu zamówiłam mamie te rajstopy w sprayu Sally Hansen, mial do mnie przyjsc jakis mail i tam mialam uzupelnic dane - nie przyszedl, facet odpisal ze wypelnili go za mnie
. To pytam sie jaki jest ten ndywidualny nr konta a on na to "prosze sie wstrzymac z wplata" i tzak sobie czekam... w poniedziałek napisałam maila czy moge zrezygnowac z zakupu bo to za dlugo trwa .... a tu cisza . No i teraz nie wiem co zrobić.
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej ich i złóż zamówienie na innej aukcji ![]()
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
kali, Iduś
|
#2961 |
|
BAN stały
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu w Krakowie mega burza
grzmi, leje
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Hej U mnie też leje i grzmi Ta babka zwróciła mi kasę
|
|
#2964 |
|
BAN stały
|
o, a w warszawie słońce. za to w nocy była burza i ulewa. tak się błyskało, że usnąć nie mogłam
|
|
|
|
#2965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajna zabawa Miłe sytuacje się zdarzały, jak np. dostawałam kartki zwrotne z podziękowaniami, albo jakieś dziecko ( chyba z Chin jeśli dobrze pamiętam) narysowało mi na pocztówce smoka i słońce, bo jeszcze pisać nie umie dobrze, a tym bardziej po angielsku Cytat:
Dużo Finów jest zarejestrowanych i w sumie często losuje się Finlandię. Cytat:
![]() Ło matko, jak jestem niedospana to takie teksty potrafią mnie na łopatki rozłożyć Muszę sobie kawe strzelić, bo się nie uspokoję ![]() Chciałam zamówić sobie dwie rzeczy z New Looka, ale nie opłaca mi się zamawiać 2 rzeczy i płacić tyle za przesyłkę. A na wspólnych zamówieniach jak na złość nikt niczego nie organizuje. Ugh.
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Moje torebki dziś przyszły. Jestem zadowolona ![]() Haddi jest piękna. Jedna rzecz, do której mogłabym się przyczepić (ale nie muszę), to brak regulacji paska. Pei jest urocza. Niby kolor byle jaki, ale jednak fajny. Nie wiem, jak sie będzie nosić, ale póki co się zachwycam Obie śmierdzą podobnie Natomiast Aida śmierdzi wyjątkowo Poza tym zamek nieco ciężko chodził, bo jest z tych metalowych. Ale posmarowanie świecą pomogło. Teraz chciałabym, aby wywietrzały, ale pewnie i tak jutro będę którąś z nich debiutować
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Foty będą?
|
|
|
#2969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Spróbuj tych firm, które wymieniłam, mają różne formuły. |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrabiam więc tylko się przywitałam i czytam dalej ...---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ale tu wesoło wczoraj było ![]() Monia nie pij dziś już koktajli z zielonych warzyw i owoców U mnie wczoraj było pięknie - upał ale mam nadzieję, że jutro się już przejaśni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

No i Loreal testuje, choc pewnie tym razem kupie cokolwiek mi wpadnie w rece i bedzie dobrze wygladac na skorze bo tych marek ktore nie testuja jest tak malo i nie wiem, czy bym dala rade cos porzadnego i nie testowanego dostac do soboty

- wrócę
- może jeszcze ktoś będzie
lat temu

dobranoc wszystkim!!
na pewno jeszcze wpadniesz
. To pytam sie jaki jest ten ndywidualny nr konta a on na to "prosze sie wstrzymac z wplata"