Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 18:01   #1921
sarenka1
Przyczajenie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

.
sarenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 18:05   #1922
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ja nie pomoge bo tez sie rzadko maluje i tylko oczy i usta na twarz nie nakladam nic wiecej
No to tak jak ja. Jednak mam różowe policzki, sińce pod oczami i blade czoło, chciałabym wyrównać koloryt.
Stary 2011-07-19, 18:13   #1923
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Witam

Agusiowata-Wszystkiego najleprzego z okaziji rocznicy
Kwiatuszek-pomysł na konto jak najbardziej trafny
Ariena- sernik wygląda baaardzo smacznie

Piszecie o żarciu a mnie aż zgina Niedobre jesteście (żartuję!!)
Wam się przejadły schabowe, a ja mogę je jeść codziennie, tak samo ziemniaki i kluski w każdej postaci . Mięso może nie istnieć, ale chłop "protein " potrzebuje...

Mówiąc o ziemniakach....babka zawsze skarżyła się jak to nieraz tak biednie było (za czasów wojny) że mieli tylko łupiny z ziemniaków do jedzenia, jakież było moje "zdziwienie" gdy zobaczyłam że tutaj te łupiny są bardzo popularne (zapiekane, nadziewane lub jak kto chce). Ironia losu
mnie tez mam w glowie tyle potraw ktorych bym teraz zjadla
ariena tez mam since pod oczami wiec nie wychodze bez korektora
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 18:33   #1924
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
ariena tez mam since pod oczami wiec nie wychodze bez korektora
Oj tak, korektor też mam w sztyfcie i go używam. Ale sama się dziwnie czuję, że tak bez podkładu sam korektor choć wtapia mi się w skórę dobrze.
Stary 2011-07-19, 18:43   #1925
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Oj tak, korektor też mam w sztyfcie i go używam. Ale sama się dziwnie czuję, że tak bez podkładu sam korektor choć wtapia mi się w skórę dobrze.
ja na korektor daje puder ale taki transparentny...
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 19:00   #1926
Telka10
Zakorzenienie

Temat - kosmetyki + malowanie jest mi zupełnie obcy...używam kredki do oczu, tuszu (który nigdy nie pasuje, a zawsze kupuje inny...) i błyszczyka...wybór pudru to dla mnie katorga więc się nie pudruje - chyba że faktycznie muszę, bo mi coś wyskoczy...
Mogę za to polecić dobre kremy i żele do cery naczynkowej, suchej, uczulonej na słońce
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:08   #1927
olenkalejdi
Zadomowienie

Jej jej jej
Jedno popołudnie nieobecności a tyle nadrabiania mam. No trudno, dam sobię radę hhehe. Widzę, że tamat o kosmetykach się rozkręcił.

Ja wróciłam właśnie od męża z pracy a wcześniej byłam na masażu

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Witam

Mówiąc o ziemniakach....babka zawsze skarżyła się jak to nieraz tak biednie było (za czasów wojny) że mieli tylko łupiny z ziemniaków do jedzenia, jakież było moje "zdziwienie" gdy zobaczyłam że tutaj te łupiny są bardzo popularne (zapiekane, nadziewane lub jak kto chce). Ironia losu
Witaj corvete

Ten sposób jedzenia ziemniaków musi być ciekawy, co kraj to obyczaj. Choć ja sobie nie wyobrażam jedzenia łupin nawet z nadzieniem. Chyba, że całe ziemniaki zapiekane w łupinach i potem przekrojone na pół wydłubane ze środka trochę miąższu i z nadzieniem to tak. Ostanio widziałam felieton o babeczce która porzuciła karierę w korporacji na rzecz tego by założyć bar serwujący takie tylko specjały, jak te pieczone ziamniaki. Dobrze jej idzie, po 3 miesiącach działalności jest na zero. Ciekawe jak tam nasza koleżanka wątkowa, która założyłą restaurację. Jest zapracowana i nie zagląda, ale strasznie jestem ciekawa co u niej.

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
ja nie pomoge bo tez sie rzadko maluje i tylko oczy i usta na twarz nie nakladam nic wiecej
Jak dokłądnie tak samo. Ostanio nawet mi się zdarza nie malować nic i mój maż twierdzi, że wyglądam bosko. Hymm gdzie on to widzi bo ja nie wiem.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
No i placki z cukinii są...oczywiście przyprawione po swojemu najadłam się że będę się teraz zataczać
A prasowanie nie ruszone...ciągle coś innego do roboty wynajduję
Ja jednak zrobiłam nadziewane cukinie zamiast placka po zbójnicku.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:26   #1928
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
mnie po pantene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-szampon.html bardzo dlugo moja skora dochodzila do siebie i teraz jest wrazliwa
zrobilam Ci kilka zdj wloskow po umyciu na niektorych sa ciut mokre moim zdaniem wygladza ten szampon...
http://img810.imageshack.us/img810/3...0720111224.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/2998/190720111216.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/4...0720111207.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/2772/190720111204.jpg
no piękne włoski, piękne chociaż Ty tyle robisz zabiegów na te włosy że ja już sama nie wiem czy to od szamponu
Kupie sobie i ten co arni polecała i ten co Ty no i tą odżywkę zobaczymy co to będzie

a ja kupiłam produkty na zapiekankę i mówię Tż, że mam ochotę zrobić a On na to że "ja tego nie będę jadł" i co tylko dla siebie będę musiała zrobić a nie zbyt mi się to opłaca bo jemu też trzeba coś będzie ugotować

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-07-19 o 20:30
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:58   #1929
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Co można zrobić z cukinii?? Mam dwie i tak się na nie patrzę i już nie wiem jak je zjeść
Leczo, placki ziemniaczane z cukinią (tylko nie wiem czy nowe ziemniaki się nadają). Niektórzy cukienie jedzą tak jak kotlety.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:06   #1930
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

a ja kupiłam produkty na zapiekankę i mówię Tż, że mam ochotę zrobić a On na to że "ja tego nie będę jadł" i co tylko dla siebie będę musiała zrobić a nie zbyt mi się to opłaca bo jemu też trzeba coś będzie ugotować
Co on taki wybredny jest?

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

pofarbowałam włoski na kolor machoń. Cudownie
Stary 2011-07-19, 21:42   #1931
agusiowata
Zakorzenienie

byliśmy dziś na przejazdżce rowerowej. po drodze kupiliśmy koszyk na rower.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

zamówiliśmy dziś wypasioną pizze
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:01   #1932
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
byliśmy dziś na przejazdżce rowerowej. po drodze kupiliśmy koszyk na rower.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

zamówiliśmy dziś wypasioną pizze
Super miła i aktywna rocznica

smacznego
Stary 2011-07-20, 00:26   #1933
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę za to polecić dobre kremy i żele do cery naczynkowej, suchej, uczulonej na słońce
Oooo to chętnie posłucham A raczej poczytam Ja mam bardzo suchą cerę i w sumie rok temu szukając makijażystki na ślub dowiedziałam się że mam też naczynkową. Mam ciągle rumieńce i niestety pod oczami na policzkach widać naczynka.

Wybierałam dziś ten podkład chyba godzinę. Od razu sprawdziłam opinie i jest ponoć do dupy. No ale ja się nie znam, pewnie znowu odcień źle dobrałam bo nie był jak sprawdzić w świetle dziennym. Mam nadzieję że będzie przynajmniej lepszy nić ten co wywaliłam bo tamten był tragiczny. Teraz kupiłam Rimmela a nie jakieś Miss Sporty itp.
Następnym razie poczytam na necie o jakiś podkładach do suchej skóry a nie tak w ciemno kupuje.
Stary 2011-07-20, 04:49   #1934
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
mnie tez mam w glowie tyle potraw ktorych bym teraz zjadla
No właśnie. póki co, mąż albo na rożnie coś zrobi albo rzuci na grill. Ja nie mam kiedy i jest gooorącooo.

36+ C, a po jutrze ma być + 48 C...rekord. Pieca nie ruszam

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Ja wróciłam właśnie od męża z pracy a wcześniej byłam na masażu

Ale Ci dobrze.....

Witaj corvete

Ten sposób jedzenia ziemniaków musi być ciekawy, co kraj to obyczaj. Choć ja sobie nie wyobrażam jedzenia łupin nawet z nadzieniem. Chyba, że całe ziemniaki zapiekane w łupinach i potem przekrojone na pół wydłubane ze środka trochę miąższu i z nadzieniem to tak. Ostanio widziałam felieton o babeczce która porzuciła karierę w korporacji na rzecz tego by założyć bar serwujący takie tylko specjały, jak te pieczone ziamniaki. Dobrze jej idzie, po 3 miesiącach działalności jest na zero. Ciekawe jak tam nasza koleżanka wątkowa, która założyłą restaurację. Jest zapracowana i nie zagląda, ale strasznie jestem ciekawa co u niej.

Witaj
Chyba jak każde "nowe i nieznane" nie jest zawsze dobrze przyjmowane (znowu mi się zrymowało?!)

No napewno jest zagoniona. Człowiek więcej się napracuje gdy ma własną działalność, szszególnie na początku.

Jak dokłądnie tak samo. Ostanio nawet mi się zdarza nie malować nic i mój maż twierdzi, że wyglądam bosko. Hymm gdzie on to widzi bo ja nie wiem.

Ech...kobiety.

Ja jednak zrobiłam nadziewane cukinie zamiast placka po zbójnicku.
też takie lubię

Cytat:
no piękne włoski, piękne chociaż Ty tyle robisz zabiegów na te włosy że ja już sama nie wiem czy to od szamponu

Eve się stara, więc ma piękne włosy. Gdy bym tylko ja takie mogła mieć.....

Kupie sobie i ten co arni polecała i ten co Ty no i tą odżywkę zobaczymy co to będzie

Szkoda, a tak w nawiasie mówiąc, dlaczego się pytałaś? A gdy byś zrobiła i "podstawiła pod nos" to wiedział by co to jest? Nie zjadł by?

Cytat:
Co on taki wybredny jest?

pofarbowałam włoski na kolor machoń. Cudownie
To fajnie że jesteś zadowolona. Moje się proszą o fryzjera bo odrosty widać, ale....nie mam kiedy bo on w innym mieście ma zakład :-(

Cytat:
Oooo to chętnie posłucham A raczej poczytam Ja mam bardzo suchą cerę i w sumie rok temu szukając makijażystki na ślub dowiedziałam się że mam też naczynkową. Mam ciągle rumieńce i niestety pod oczami na policzkach widać naczynka.

Ja też. Chętnie sama bym się włączyła ale nie mam kiedy.

Wybierałam dziś ten podkład chyba godzinę. Od razu sprawdziłam opinie i jest ponoć do dupy. No ale ja się nie znam, pewnie znowu odcień źle dobrałam bo nie był jak sprawdzić w świetle dziennym. Mam nadzieję że będzie przynajmniej lepszy nić ten co wywaliłam bo tamten był tragiczny. Teraz kupiłam Rimmela a nie jakieś Miss Sporty itp.
Następnym razie poczytam na necie o jakiś podkładach do suchej skóry a nie tak w ciemno kupuje.

jeżeli chcesz najleprze kosmetyki do makijażu wpisz w Google Kett kosmetyki. siedzibę mają w Londynie, a sklepy w Niemczech, Holandii, Węgrzech itp.
Podkład wybiera w tym samym odcieniu co dekolt, a nie według nadgarstka czy szyji. I nie prawdą jest że powinien być o ton lub dwa ciemniejszy jak to recytują kosmetyczki. I....wciska się lekko w skórę a nie smaruje, a jeżeli już to tylko do dołu bo twarz ma włoski i te włoski "się kołtunią" i makijaż nie jest gładki

Kett to profesjonalne kosmetyki. Poczytaj sobie na ich temat i sama zobaczysz. Owszem, mogą się wydawać drogie, ale więcej się wydaje na te "zwykłe" bo jełczeją i trzeba wyrzucić, a tak kupi się jedno i wystarcza na baaardzo długi czas. Nie jełczeją itd.
W aplikacji aerozolu, trzeba mieć sprzęt, ale nie musi, gdy rozprowadza się go wilgotną gąbką do makijażu. W sumie ciekawe jak dla mnie, może zaciekawi i Ciebie
Możesz zobaczyć aplikację na youtube
Lub na ich stronę (są videa)
http://www.google.ca/url?sa=t&source...UWEtdwMF4OmV9A

Zmykam na razie. Komary się przyplątały nie wiadomo z kąd. Taka gorąc i sucho, a im się jeszcze latać chce. Krwiopijce jedne
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 07:47   #1935
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
nie w kazdej u mnie czesto jej nie ma nigdzie ale w galerii ja widzialam albo w aptekach dbam o zdrowie ale nie zawsze, tylko tam mozna zamowic na int i odebrac na nastepny dzien tak zamawialam rybki bo ich nigdzie nie bylo

mnie po pantene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-szampon.html bardzo dlugo moja skora dochodzila do siebie i teraz jest wrazliwa
zrobilam Ci kilka zdj wloskow po umyciu na niektorych sa ciut mokre moim zdaniem wygladza ten szampon...
http://img810.imageshack.us/img810/3...0720111224.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/2998/190720111216.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/4...0720111207.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/2772/190720111204.jpg

u mnie juz po burzy, moja mama dzwonila i u niej polamalo drzewa a grad byl olbrzymi

Piękne włoski masz, Eve
U nas ulewa była po południu i grzmiało gdzieś bokiem wieczorem

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Witam

Agusiowata-Wszystkiego najleprzego z okaziji rocznicy
Kwiatuszek-pomysł na konto jak najbardziej trafny
Ariena- sernik wygląda baaardzo smacznie

Piszecie o żarciu a mnie aż zgina Niedobre jesteście (żartuję!!)
Wam się przejadły schabowe, a ja mogę je jeść codziennie, tak samo ziemniaki i kluski w każdej postaci . Mięso może nie istnieć, ale chłop "protein " potrzebuje...

Co kraj to obyczaj a ja bardzo lubię testować nowości

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:

Jak bym słyszała mojego tatę: "Pizza to nie obiad", "Tego nie będę jeść" itp a jak już mama podstawi pod nos to potrafi zapytać skrzywiony co to jest
Szkoda że mąż nie chce się przekonać, tyle pyszności Go omija

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
No właśnie. póki co, mąż albo na rożnie coś zrobi albo rzuci na grill. Ja nie mam kiedy i jest gooorącooo.

36+ C, a po jutrze ma być + 48 C...rekord. Pieca nie ruszam

też takie lubię

Szkoda, a tak w nawiasie mówiąc, dlaczego się pytałaś? A gdy byś zrobiła i "podstawiła pod nos" to wiedział by co to jest? Nie zjadł by?

To fajnie że jesteś zadowolona. Moje się proszą o fryzjera bo odrosty widać, ale....nie mam kiedy bo on w innym mieście ma zakład :-(

jeżeli chcesz najleprze kosmetyki do makijażu wpisz w Google Kett kosmetyki. siedzibę mają w Londynie, a sklepy w Niemczech, Holandii, Węgrzech itp.
Podkład wybiera w tym samym odcieniu co dekolt, a nie według nadgarstka czy szyji. I nie prawdą jest że powinien być o ton lub dwa ciemniejszy jak to recytują kosmetyczki. I....wciska się lekko w skórę a nie smaruje, a jeżeli już to tylko do dołu bo twarz ma włoski i te włoski "się kołtunią" i makijaż nie jest gładki

Kett to profesjonalne kosmetyki. Poczytaj sobie na ich temat i sama zobaczysz. Owszem, mogą się wydawać drogie, ale więcej się wydaje na te "zwykłe" bo jełczeją i trzeba wyrzucić, a tak kupi się jedno i wystarcza na baaardzo długi czas. Nie jełczeją itd.
W aplikacji aerozolu, trzeba mieć sprzęt, ale nie musi, gdy rozprowadza się go wilgotną gąbką do makijażu. W sumie ciekawe jak dla mnie, może zaciekawi i Ciebie
Możesz zobaczyć aplikację na youtube
Lub na ich stronę (są videa)
http://www.google.ca/url?sa=t&source...UWEtdwMF4OmV9A

Zmykam na razie. Komary się przyplątały nie wiadomo z kąd. Taka gorąc i sucho, a im się jeszcze latać chce. Krwiopijce jedne
Matko Święta jakie gorąca w jakim Ty regionie mieszkasz

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 07:54   #1936
arnama
Zakorzenienie

Witajcie! (z pracy)
Dziś i tu zapowiada się upał ciężko będzie w pracy wytrzymać
Wczoraj wpadły kumpele, było mnóstwo śmiechu przy oglądaniu zdjęć Mąż przywiózł kolegę ze swoich rodzinnych stron i nocował u nas posiedzieliśmy do 1.... ale już spokojniej było, choć też głośno
Fajnie jak by nam się tak kontakty odnowiły z Dziewczynami Gdyby tak częściej się spotykać
No, a teraz trzeba zacząć coś robić,,,,, a taaaaak mi się nie chce nie wyspanam

Stary 2011-07-20, 08:13   #1937
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Witajcie! (z pracy)
Wczoraj wpadły kumpele, było mnóstwo śmiechu przy oglądaniu zdjęć Mąż przywiózł kolegę ze swoich rodzinnych stron i nocował u nas posiedzieliśmy do 1.... ale już spokojniej było, choć też głośno
Fajnie jak by nam się tak kontakty odnowiły z Dziewczynami Gdyby tak częściej się spotykać
No, a teraz trzeba zacząć coś robić,,,,, a taaaaak mi się nie chce nie wyspanam
hejka

Ty to zawsze pierwsza na posterunku
witaj o poranku kawkę pijesz?
też bym chciała ale nie mam. Wczorajsze cukinie wyszły przepysznie. Postawiłam na kolację ze świecami i miły wieczorek
a co do dzisiejszego dnia to znowu będę na masażu i koleś będzie mnie obmacywał. Wczoraj chciał mi pomóc zawiązać buty, bo miałam takie obkręcane wstażeczką wokół łydek, przedwczoraj zaś dotykał nóg, bo takie głądkie. Już widzę pierwsze efekty masażu. Jestem bardziej odprężona i dodatkowo ponoć mam skórę na pupci i nogach jak niemowlak. Nieźle.

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Piękne włoski masz, Eve
Zgadzam się, piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
pozazdrościć

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Wczoraj wpadły kumpele, było mnóstwo śmiechu przy oglądaniu zdjęć :
Tęsknie do takich szalonych spontanów sprzed lat. Teraz mamy spokojne ułożone spotkania ale również miło

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-07-20 o 08:11
Stary 2011-07-20, 08:13   #1938
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

Ty to zawsze pierwsza na posterunku
witaj o poranku kawkę pijesz?
też bym chciała ale nie mam. Wczorajsze cukinie wyszły przepysznie. Postawiłam na kolację ze świecami i miły wieczorek
a co do dzisiejszego dnia to znowu będę na masażu i koleś będzie mnie obmacywał. Wczoraj chciał mi pomóc zawiązać buty,mo miałam takie obkręcane wstażeczką wokół łydeczek, przedwczoraj zaś dotykał nóg, bo takie głądkie. Już widzę pierwsze efekty masażu. Jestem bardziej odprężona i dodatkowo ponoć mam skórę na pupci i nogach jak niemowlak. Nieźle.
Super ten masaż też bym chciała mnie trzyma od wczoraj ten bół w kręgosłupie
Też zrobiłam nadziewane cukinie ale jeszcze nie jedliśmy.... nie zdążyliśmy wczoraj, zanim wszystko się zrobiło, był najwyższy czas by odwiedzić moją babcię, chciałam jej zanieść w końcu płytę o którą mnie prosiła. Więc poszłam bez obiadu, a mąż pojechał do swojej babci. Potem ledwo zdążyłam dokończyć te cukinie i posprzątać na szybko i "zwalili się" ludziska dzisiaj mam w je pracy do żarcia to spróbuję
Kawkę już kończę a ciężko nie być na posterunku od rana, jak się zaczyna pracę o 7:00
Oj coś dziś nie mam humorku....

Stary 2011-07-20, 08:14   #1939
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Mniami
Stary 2011-07-20, 08:17   #1940
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Tęsknie do takich szalonych spontanów sprzed lat. Teraz mamy spokojne ułożone spotkania ale również miło
No my zazwyczaj też mamy spokojne domóweczki, no ale tych diabłów wcielonych nie bywało
Zwłaszcza jedna z nich jest nie do poskromienia
Ale czas to zmienić i zapraszać je z nami... np do domku dziadków
Tylko nie wiem kiedy znów się tam wybierzemy
A spontany są zawsze najlepsze tak ogólnie.....

Stary 2011-07-20, 08:18   #1941
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Też zrobiłam nadziewane cukinie ale jeszcze nie jedliśmy.... nie zdążyliśmy wczoraj, zanim wszystko się zrobiło, był najwyższy czas by odwiedzić moją babcię, chciałam jej zanieść w końcu płytę o którą mnie prosiła. Więc poszłam bez obiadu, a mąż pojechał do swojej babci. Potem ledwo zdążyłam dokończyć te cukinie i posprzątać na szybko i "zwalili się" ludziska dzisiaj mam w je pracy do żarcia to spróbuję
Kawkę już kończę a ciężko nie być na posterunku od rana, jak się zaczyna pracę o 7:00
To jest masaż na jakiś specjalnych łóżkach. Łożka to takie poduchy dmuchane, które można sobie zakupić do domciu koszt to okolo 1000 zł. Naprawdę działają, co prawda nie wiem czy na te wszystkie dolegliwości co oni tam wymieniają ale kurczę mnie to broszka ważne, że relaksuje. A ja po całym dniu wymiękam z bólu pleców. łożka nazwyają się endabio czy jakoś tak.
Stary 2011-07-20, 08:20   #1942
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Wax z proteinami mlecznymi w aptekach
miałam, świety był, ale na skóre głowy nie dawałam go

Cytat:

śliczne masz

ja mam takie...
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=99213

Cytat:
Ja uwielbiam wszelkie szampony i odżywki
ja też, kiedyś to bylo moje wielkie zboczenie

Cytat:
Temat - kosmetyki + malowanie jest mi zupełnie obcy...używam kredki do oczu, tuszu (który nigdy nie pasuje, a zawsze kupuje inny...) i błyszczyka...wybór pudru to dla mnie katorga więc się nie pudruje - chyba że faktycznie muszę, bo mi coś wyskoczy...
ja sie w ogóle nie maluje

Cytat:
Witajcie! (z pracy)
u mnie leje od 6 z grzmotami

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:26   #1943
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Hymm trzeba ci poprawić humor jakimś mega kawałem, ale naszej nadwornej kawalistki jeszcze brak na posterunku. Polecam tymczasem demotywatory.

Swoja drogą, kidyś ide sobie chodnikiem a przede mną taki widok. Kobieta bardzo jasny farbowany blond, dłuższe wlosy -prawie jak peruka. Lat na około ja wiem 60. Biała lateksowa kurteczka pod nią coś rożowego i białe długie kozaki z zeszłej epoki-fuj nie lubię takich. Spódniczka czarna krótka. Pomyśłam sobie o demotach od razu. Gdybym miała aparat cyknęłabym fote ukradkiem.
Podpis by brzmiał

Galerianka-40 lat później
a pod spodem
"białe kozaczki-jedno pozostaje niezmienne"

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

u mnie leje od 6 z grzmotami
Witaj motylku

zaskoczę was u mnie piękna pogoda, ciekawe na jak długo
życie jest piękne
Stary 2011-07-20, 08:32   #1944
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
To jest masaż na jakiś specjalnych łóżkach. Łożka to takie poduchy dmuchane, które można sobie zakupić do domciu koszt to okolo 1000 zł. Naprawdę działają, co prawda nie wiem czy na te wszystkie dolegliwości co oni tam wymieniają ale kurczę mnie to broszka ważne, że relaksuje. A ja po całym dniu wymiękam z bólu pleców. łożka nazwyają się endabio czy jakoś tak.
Moi dziadkowie zainwestowali w coś podobnego

Kurczę chyba sie wybiorę dziś na zakupy kosmetyczne, bo coś mi się baza popsuła pomalowałam się rano i.... wyglądam jak zombie cały podkład się jak by "ściął" na twarzy i wyglądam jak bym miała łuszczącą skórę
Miałam trochę więcej czasu na makijaż rano i chciałam sobie zaszaleć... efekt? chyba muszę to szybko z siebie zmyć.... cienie w ogóle mi zeszły nie wiem co się stało z tą bazą może się przeterminowała, bo mam ją już jakiś czas, a ostatnio nie używałam
Ogólnie uwielbiam się malować mogła bym to robić godzinami a nie raz jak miałam chwilkę to eksperymentowałam sobie z jakimiś wariacjami ostatnio nie mam już na to czasu

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Hymm trzeba ci poprawić humor jakimś mega kawałem, ale naszej nadwornej kawalistki jeszcze brak na posterunku. Polecam tymczasem demotywatory.

Swoja drogą, kidyś ide sobie chodnikiem a przede mną taki widok. Kobieta bardzo jasny farbowany blond, dłuższe wlosy -prawie jak peruka. Lat na około ja wiem 60. Biała lateksowa kurteczka pod nią coś rożowego i białe długie kozaki z zeszłej epoki-fuj nie lubię takich. Spódniczka czarna krótka. Pomyśłam sobie o demotach od razu. Gdybym miała aparat cyknęłabym fote ukradkiem.
Podpis by brzmiał

Galerianka-40 lat później
a pod spodem
"białe kozaczki-jedno pozostaje niezmienne"

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Witaj motylku

zaskoczę was u mnie piękna pogoda, ciekawe na jak długo
życie jest piękne
hehe dobre
Ja w ogóle nie przepadam za białymi butami... a kozaczki to już w ogóle porażka

Stary 2011-07-20, 08:38   #1945
olenkalejdi
Zadomowienie

Dziś planuję zrobić zapiekankę z tego przepisu mojej koleżanki blogowej.
http://anuszkowyswiat.blogspot.com/2...-za-oknem.html

Powiem, wam, że jest ona fantastyczna w smaku. Naprawdę. wogóle anuszka ma jakieś magiczne przepisy. Już kilka wypróbowałam choć ona o tym nie wie.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Moi dziadkowie zainwestowali w coś podobnego

Kurczę chyba sie wybiorę dziś na zakupy kosmetyczne, bo coś mi się baza popsuła pomalowałam się rano i.... wyglądam jak zombie cały podkład się jak by "ściął" na twarzy i wyglądam jak bym miała łuszczącą skórę
:
Też mi się tak wydaje, z tego co opisujesz, że pewnie się kosmetyk przeterminował inaczej nie byłoby takich jazd. Ja kupiłam jakiś czas temu nowy zupełnie podkład, którego dotąd nie kupowałam firmy Olay w sztyfcie i hymm nie jestem zadowolona. Jakiś taki dziwny lepka konsystencja zła aplikacja i nie zbyt dobrze wyglada na skórze.
Wróce do mojego rimela. on zawsze jest niezawodny jak i mój tusz z tej firmy a teraz mam Tusz do rzęs Double Extension
Beauty Tubes. Też nie jestem zadowolona ech. Nie ma to jak swoja sprawdzona marka.
Stary 2011-07-20, 08:38   #1946
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem, wam, że jest ona fantastyczna w smaku. Naprawdę. wogóle anuszka ma jakieś magiczne przepisy. Już kilka wypróbowałam choć ona o tym nie wie.
Z przepisu brzmi fajnie ale takie rzeczy już po diecie....

Stary 2011-07-20, 08:39   #1947
motylek1007
Zakorzenienie

swietnie wygląda

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:40   #1948
olenkalejdi
Zadomowienie

[QUOTE=arnama;28236982]Moi dziadkowie zainwestowali w coś podobnego

Zadowoleni są? czy im pomaga na coś?
Ja się zastanawiam nad tym czy i ja sobie nie zafunduje, skoro mnie tak bardzo czesto boli. W sumie to nie drogo a jak bym sie złożyła na niego z kilkoma osobami to już wogóle bajka
Stary 2011-07-20, 08:41   #1949
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Też mi się tak wydaje, z tego co opisujesz, że pewnie się kosmetyk przeterminował inaczej nie byłoby takich jazd. Ja kupiłam jakiś czas temu nowy zupełnie podkład, którego dotąd nie kupowałam firmy Olay w sztyfcie i hymm nie jestem zadowolona. Jakiś taki dziwny lepka konsystencja zła aplikacja i nie zbyt dobrze wyglada na skórze.
Wróce do mojego rimela. on zawsze jest niezawodny jak i mój tusz z tej firmy a teraz mam Tusz do rzęs Double Extension
Beauty Tubes. Też nie jestem zadowolona ech. Nie ma to jak swoja sprawdzona marka.
Ja to znów kocham kosmetyki z Pupy miałam tusz, cienie, róż, kredki do oczu i caaaaaały zestaw w postaci kuli wypełniony rozmaitą kolorówką są ekstra, kiedyś mnie też podkład kusił ale nie kupiłam, więc nie testowałam moze kiedyś

Stary 2011-07-20, 08:42   #1950
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Z przepisu brzmi fajnie ale takie rzeczy już po diecie....
Byłam zupełnie zaskoczona tym smakiem. Po prostu wow.
szkoda, że dieta cię ogranicza.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Ja to znów kocham kosmetyki z Pupy miałam tusz, cienie, róż, kredki do oczu i caaaaaały zestaw w postaci kuli wypełniony rozmaitą kolorówką są ekstra, kiedyś mnie też podkład kusił ale nie kupiłam, więc nie testowałam moze kiedyś
a nie znam, mówisz, że dobre? Może i ja się skuszę znowu na eksperymenty.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości