|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
.
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak jak ja. Jednak mam różowe policzki, sińce pod oczami i blade czoło, chciałabym wyrównać koloryt.
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w glowie tyle potraw ktorych bym teraz zjadla ariena tez mam since pod oczami wiec nie wychodze bez korektora
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, korektor też mam w sztyfcie i go używam.
Ale sama się dziwnie czuję, że tak bez podkładu sam korektor choć wtapia mi się w skórę dobrze.
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Temat - kosmetyki + malowanie jest mi zupełnie obcy...używam kredki do oczu, tuszu (który nigdy nie pasuje, a zawsze kupuje inny...) i błyszczyka...wybór pudru to dla mnie katorga
Mogę za to polecić dobre kremy i żele do cery naczynkowej, suchej, uczulonej na słońce |
|
|
|
#1927 | ||
|
Zadomowienie
|
Jej jej jej
Jedno popołudnie nieobecności a tyle nadrabiania mam. No trudno, dam sobię radę hhehe. Widzę, że tamat o kosmetykach się rozkręcił. Ja wróciłam właśnie od męża z pracy a wcześniej byłam na masażu ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Ten sposób jedzenia ziemniaków musi być ciekawy, co kraj to obyczaj. Choć ja sobie nie wyobrażam jedzenia łupin nawet z nadzieniem. Chyba, że całe ziemniaki zapiekane w łupinach i potem przekrojone na pół wydłubane ze środka trochę miąższu i z nadzieniem to tak. Ostanio widziałam felieton o babeczce która porzuciła karierę w korporacji na rzecz tego by założyć bar serwujący takie tylko specjały, jak te pieczone ziamniaki. Dobrze jej idzie, po 3 miesiącach działalności jest na zero. Ciekawe jak tam nasza koleżanka wątkowa, która założyłą restaurację. Jest zapracowana i nie zagląda, ale strasznie jestem ciekawa co u niej. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Ja jednak zrobiłam nadziewane cukinie zamiast placka po zbójnicku. |
||
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż Ty tyle robisz zabiegów na te włosy że ja już sama nie wiem czy to od szamponuKupie sobie i ten co arni polecała i ten co Ty no i tą odżywkę zobaczymy co to będzie ![]() a ja kupiłam produkty na zapiekankę i mówię Tż, że mam ochotę zrobić a On na to że "ja tego nie będę jadł"
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-19 o 20:30 |
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- pofarbowałam włoski na kolor machoń. Cudownie |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy dziś na przejazdżce rowerowej. po drodze kupiliśmy koszyk na rower.
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- zamówiliśmy dziś wypasioną pizze |
|
|
|
#1932 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raczej poczytam Ja mam bardzo suchą cerę i w sumie rok temu szukając makijażystki na ślub dowiedziałam się że mam też naczynkową. Mam ciągle rumieńce i niestety pod oczami na policzkach widać naczynka. Wybierałam dziś ten podkład chyba godzinę. Od razu sprawdziłam opinie i jest ponoć do dupy. No ale ja się nie znam, pewnie znowu odcień źle dobrałam bo nie był jak sprawdzić w świetle dziennym. Mam nadzieję że będzie przynajmniej lepszy nić ten co wywaliłam bo tamten był tragiczny. Teraz kupiłam Rimmela a nie jakieś Miss Sporty itp. ![]() Następnym razie poczytam na necie o jakiś podkładach do suchej skóry a nie tak w ciemno kupuje.
|
|
#1934 | ||||
|
Zadomowienie
|
No właśnie. póki co, mąż albo na rożnie coś zrobi albo rzuci na grill. Ja nie mam kiedy i jest gooorącooo.
36+ C, a po jutrze ma być + 48 C...rekord. Pieca nie ruszam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeżeli chcesz najleprze kosmetyki do makijażu wpisz w Google Kett kosmetyki. siedzibę mają w Londynie, a sklepy w Niemczech, Holandii, Węgrzech itp. Podkład wybiera w tym samym odcieniu co dekolt, a nie według nadgarstka czy szyji. I nie prawdą jest że powinien być o ton lub dwa ciemniejszy jak to recytują kosmetyczki. I....wciska się lekko w skórę a nie smaruje, a jeżeli już to tylko do dołu bo twarz ma włoski i te włoski "się kołtunią" i makijaż nie jest gładki ![]() Kett to profesjonalne kosmetyki. Poczytaj sobie na ich temat i sama zobaczysz. Owszem, mogą się wydawać drogie, ale więcej się wydaje na te "zwykłe" bo jełczeją i trzeba wyrzucić, a tak kupi się jedno i wystarcza na baaardzo długi czas. Nie jełczeją itd. W aplikacji aerozolu, trzeba mieć sprzęt, ale nie musi, gdy rozprowadza się go wilgotną gąbką do makijażu. W sumie ciekawe jak dla mnie, może zaciekawi i Ciebie ![]() Możesz zobaczyć aplikację na youtube Lub na ich stronę (są videa) http://www.google.ca/url?sa=t&source...UWEtdwMF4OmV9A Zmykam na razie. Komary się przyplątały nie wiadomo z kąd. Taka gorąc i sucho, a im się jeszcze latać chce. Krwiopijce jedne
|
||||
|
|
|
#1935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne włoski masz, Eve ![]() U nas ulewa była po południu i grzmiało gdzieś bokiem wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
a ja bardzo lubię testować nowości ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() Szkoda że mąż nie chce się przekonać, tyle pyszności Go omija ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
w jakim Ty regionie mieszkasz
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Dziś i tu zapowiada się upał ciężko będzie w pracy wytrzymać ![]() Wczoraj wpadły kumpele, było mnóstwo śmiechu przy oglądaniu zdjęć posiedzieliśmy do 1.... ale już spokojniej było, choć też głośno ![]() Fajnie jak by nam się tak kontakty odnowiły z Dziewczynami Gdyby tak częściej się spotykać ![]() No, a teraz trzeba zacząć coś robić,,,,, a taaaaak mi się nie chce nie wyspanam
|
#1937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty to zawsze pierwsza na posterunku ![]() witaj o poranku kawkę pijesz? też bym chciała ale nie mam. Wczorajsze cukinie wyszły przepysznie. Postawiłam na kolację ze świecami i miły wieczorek a co do dzisiejszego dnia to znowu będę na masażu i koleś będzie mnie obmacywał. Wczoraj chciał mi pomóc zawiązać buty, bo miałam takie obkręcane wstażeczką wokół łydek, przedwczoraj zaś dotykał nóg, bo takie głądkie. Już widzę pierwsze efekty masażu. Jestem bardziej odprężona i dodatkowo ponoć mam skórę na pupci i nogach jak niemowlak. Nieźle. ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Zgadzam się, piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! pozazdrościć ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Tęsknie do takich szalonych spontanów sprzed lat. Teraz mamy spokojne ułożone spotkania ale również miło Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-20 o 08:11 |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała mnie trzyma od wczoraj ten bół w kręgosłupie ![]() Też zrobiłam nadziewane cukinie ale jeszcze nie jedliśmy.... nie zdążyliśmy wczoraj, zanim wszystko się zrobiło, był najwyższy czas by odwiedzić moją babcię, chciałam jej zanieść w końcu płytę o którą mnie prosiła. Więc poszłam bez obiadu, a mąż pojechał do swojej babci. Potem ledwo zdążyłam dokończyć te cukinie i posprzątać na szybko i "zwalili się" ludziska dzisiaj mam w je pracy do żarcia to spróbuję ![]() Kawkę już kończę a ciężko nie być na posterunku od rana, jak się zaczyna pracę o 7:00 ![]() Oj coś dziś nie mam humorku....
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza jedna z nich jest nie do poskromienia ![]() Ale czas to zmienić i zapraszać je z nami... np do domku dziadków Tylko nie wiem kiedy znów się tam wybierzemy ![]() A spontany są zawsze najlepsze tak ogólnie.....
|
|
#1941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1942 | |||
|
Zakorzenienie
|
miałam, świety był, ale na skóre głowy nie dawałam go
Cytat:
ja mam takie... https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=99213 ja też, kiedyś to bylo moje wielkie zboczenie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoja drogą, kidyś ide sobie chodnikiem a przede mną taki widok. Kobieta bardzo jasny farbowany blond, dłuższe wlosy -prawie jak peruka. Lat na około ja wiem 60. Biała lateksowa kurteczka pod nią coś rożowego i białe długie kozaki z zeszłej epoki-fuj nie lubię takich. Spódniczka czarna krótka. Pomyśłam sobie o demotach od razu. Gdybym miała aparat cyknęłabym fote ukradkiem. Podpis by brzmiał Galerianka-40 lat później a pod spodem "białe kozaczki-jedno pozostaje niezmienne" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Witaj motylku zaskoczę was u mnie piękna pogoda, ciekawe na jak długo życie jest piękne |
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę chyba sie wybiorę dziś na zakupy kosmetyczne, bo coś mi się baza popsuła pomalowałam się rano i.... wyglądam jak zombie cały podkład się jak by "ściął" na twarzy i wyglądam jak bym miała łuszczącą skórę ![]() Miałam trochę więcej czasu na makijaż rano i chciałam sobie zaszaleć... efekt? chyba muszę to szybko z siebie zmyć.... cienie w ogóle mi zeszły nie wiem co się stało z tą bazą może się przeterminowała, bo mam ją już jakiś czas, a ostatnio nie używałam ![]() Ogólnie uwielbiam się malować mogła bym to robić godzinami a nie raz jak miałam chwilkę to eksperymentowałam sobie z jakimiś wariacjami ostatnio nie mam już na to czasu ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() Ja w ogóle nie przepadam za białymi butami... a kozaczki to już w ogóle porażka
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Dziś planuję zrobić zapiekankę z tego przepisu mojej koleżanki blogowej.
http://anuszkowyswiat.blogspot.com/2...-za-oknem.html Powiem, wam, że jest ona fantastyczna w smaku. Naprawdę. wogóle anuszka ma jakieś magiczne przepisy. Już kilka wypróbowałam choć ona o tym nie wie. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Wróce do mojego rimela. on zawsze jest niezawodny jak i mój tusz z tej firmy a teraz mam Tusz do rzęs Double Extension Beauty Tubes. Też nie jestem zadowolona ech. Nie ma to jak swoja sprawdzona marka. |
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie wygląda
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=arnama;28236982]Moi dziadkowie zainwestowali w coś podobnego
Zadowoleni są? czy im pomaga na coś? Ja się zastanawiam nad tym czy i ja sobie nie zafunduje, skoro mnie tak bardzo czesto boli. W sumie to nie drogo a jak bym sie złożyła na niego z kilkoma osobami to już wogóle bajka |
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze kiedyś
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Byłam zupełnie zaskoczona tym smakiem. Po prostu wow.
szkoda, że dieta cię ogranicza. ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- a nie znam, mówisz, że dobre? Może i ja się skuszę znowu na eksperymenty. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

na twarz nie nakladam nic wiecej

Niedobre jesteście
(żartuję!!)
mam w glowie tyle potraw ktorych bym teraz zjadla

w jakim Ty regionie mieszkasz