|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Raczkowanie
|
Carolina Herera 212VIP
Zamierzam kupić sobie CH 212VIP. wąchałam je w Sephorze i są dla mnie cudne, zapach czułam jeszcze na drugi dzień a psiknęłam się tylko raz testerem na przegubie ręki.
Cena w Sephorze jest kosmiczna. Chcę kupić 80ml, ale w większości internetowych sklepów jest ona zaznaczona jako "nowość" i boję się, żeby nie trafić na podróbkę. Wobec tego mam do Was prośbę, pomóżcie mi wybrać sprawdzoną perfumerię internetową, żebym nie trafiła na podróbkę. Kompletnie nie znam się na perfumach i na ich kupowaniu, nie wiem na co zwrócić uwagę. W necie znalazłam takie sklepy, jak: dolce.pl, perfumytaniej.pl, realta.pl, iperfumy.pl. Który z tych sklepów byście poleciły? Ceny mają podobne, a jak z oryginalnością i obsługą klienta? Bardzo proszę o odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Carolina Herera 212VIP
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ja u nich zamawialam bardzo duzo i jeden raz na inny adres (dla kogos, wiec zaznaczylam inny adres do wysylki) - nie bylo problemu, wszystko dotarlo zgodnie z planem... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3244 |
Raczkowanie
|
ok. kupię CH 212VIP na e-glamour
Siarka 40 dziękuję za przeniesienie wątku. Z Wizażu korzystam codziennie ![]() ja kupilam tester na e-glamour ostatnio (nawet go rozbieralam) i na pewno jest oryginalny i byl w dobrej cenie ![]() Czy w ofercie mieli też testery? Bo ja jak przeglądałam właśnie ich ofertę to nie ma nigdzie opisu, że są testery. Już się zagubiłam, czy jak kupię http://e-glamour.pl/product-pol-2295...rfumowana.html to, to będą perfumy czy tester? Chyba, że przy ofercie było zaznaczone, że to tester i Ty go kupiłaś, ale aktualnie nie ma żadnej oferty testerów tego zapachu. Magda s. Już znalazłam, Ty pewnie kupiłaś 212, a mi chodziło o 212VIP. Sprawdziłam i nie ma testerów 212VIP. A tak przy okazji, gdzieś w TV widziałam, że CH są tj. w dwóch częściach, które można nosić oddzielnie, tzn. jedne mieć w domu a drugie przy sobie, ale jakoś nigdzie nie spotkałam się z takimi ofertami. Wiecie coś na ten temat? Edytowane przez IvonaMM Czas edycji: 2011-07-08 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://e-glamour.pl/product-pol-2295...rfumowana.html to, to będą perfumy czy tester? Chyba, że przy ofercie było zaznaczone, że to tester i Ty go kupiłaś, ale aktualnie nie ma żadnej oferty testerów tego zapachu. A tak przy okazji, gdzieś w TV widziałam, że CH są tj. w dwóch częściach, które można nosić oddzielnie, tzn. jedne mieć w domu a drugie przy sobie, ale jakoś nigdzie nie spotkałam się z takimi ofertami. Wiecie coś na ten temat?[/QUOTE] ja dostalam tester za 155 zl/80 ml, ale widze, ze teraz juz nie jest dostepny...roznica jest spora, wiec jesli Ci sie nie spieszy, to lepiej poczekac (pewnie za jakis czas sie pojawi) a co do 2 czesci, to chyba chodzi o zwykle 212 (i wersje limitowane), one maja forme 2 prawie kulek doczepionych do korpusu, 212 VIP ma podobny ksztalt, ale jest to jedna buteleczka z korkiem ![]()
![]() |
#3246 |
Raczkowanie
|
Odpisałam powyżej w tej samej chwili co Ty mi
![]() Jednak była 212VIP tester i różnica jest 70zł - SPORO No to chyba zaczekam, aż pojawi się ten tester ale z ciekawości zaraz napisze wiadomość do tego sklepu, kiedy się może pojawić. A dawno temu kupowałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mysle, ze warto zaczekac, bo roznica spora...no ale nigdy nie wiadomo kiedy sie znow pojawi (raczej nie spodziewaj sie, ze Ci podadza date, kiedy znow tester bedzie u nich dostepny, oni tego nie wiedza lub nie chca powiedziec - mialam tak z Vanitas u nich) ![]()
![]() |
#3248 |
Raczkowanie
|
Magda s. tak jak mówiłaś - nie dostałam odpowiedzi z konkretną datą ale taką wiadomość:
"Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Z pewnością będziemy mieć ten produkt w naszej ofercie. Niestety jednak nie jestem w stanie podać dokładnego terminu jego doręczenia oraz ceny. Prosimy za jakiś czas zajrzeć do nas na stronę. Wszystkie sprzedawane produkty są świeże, nowe i oryginalne - jesteśmy autoryzowaną perfumerią". Więc czekam i spr. ich ofertę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
chciałam zapytać czy ktoś kupował perfumy w tej perfumerii: http://www.e-kosmetyk.eu/ wyszukiwarka nie znalazła nic na jej temat a mają wodę której szukam, dlatego proszę o pomoc z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Przyczajenie
|
Witam , co sie dzieje z iperfumy? na opineo w ostatnim czasie dostaja same złe komentarze ,sami sprawdzicie http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl ,u was na liscie sa jako pewna perfumeria ale zastanawiam sie czy warto tam kupowac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
to samo pomyslalam
![]() te negatywne opinie sa takie egzaltowane i naciagane, jak scenariusze ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- przyszlo mi jeszcze do glowy, ze moze po tym, jak firma sie rozrosla i trudniej wszystkim patrzec na rece, maja pracownika ktory robi im krecia robote i podkrada oryginaly, podrzucajac do paczek podroby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przynajmniej ja tak to odczuwam, a nie lubię jak się mną manipuluje ![]()
![]() |
#3254 |
Przyczajenie
|
Witam ,jeszcze taka ciekawostka ,pisaliscie o spamowaniu na porownywarkach ze jeden sklep wystawia produkty pod kilkoma sklepami w roznych cenach, byl to przyklad w rtv , mamy teraz juz w perfumach
http://www.ceneo.pl/9109470 firma sprzedaje te same perfumy i kosmetyki pod 9 sklepami w roznych cenach ..w regulaminie mozna zobaczyc adres firmy jest ta sama , ja osobiscie jestem przeciwko temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Puszcza Notecka...czyli tam gdzie "złocisty noteć" płynie...:P
|
Witam serdecznie.
Zna tu ktoś taki oto sklep ? http://www.prostezakupy.pl/ Znalazłem w nim ciekawą ofertę na Masaki Matsushima Aqua Mat 80 ml, ale na przeszkodzie stoi mi kompletna nieznajomość tego sklepiku. Na "skąpcu" też nie posiada on żadnych recenzji. Stąd powyższe zapytanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko trochę nieładnie, że miniaturki nut zapachowych "pożyczone" z Fragrantiki. A tak na marginesie - cóż za nick ![]() Edytowane przez mglista_noc Czas edycji: 2011-07-16 o 20:49 Powód: cos mi sie przypomniało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
Też podbijam. Chętnie bym nabyła ze trzy odleweczki...Tylko pytanie, cze dostanę oryginał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet przy Perles de Lalique (w cenie 200 zł - w merlinie jest za 147,24 zł w komplecie z breloczkiem) wyskakuje śliczne okienko z informacją o braku dostępności tej opcji. Nie ma co, bardzo "fajna perfumeria" bez możliwości zakupu całych flaszek... ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Raczkowanie
|
Witam,
Ja najczęściej kupuję w Sephorze lub Douglasie, dodatkowo jak byłam na wczasach w Hiszpanii to kupiłam zapas perfum na 3 lata, tam mieli trochę taniej niz u nas. Zawiodłam się na zakupach przez allegro i mam lęki przed kupowaniem gdzieś indziej niż w perfumeriach. Doświadczenia z perfumeriami w necie nie mam za dużego ale... Ja mogę polecić drogerię Raan.com.pl kupowałam tam co prawda tylko raz Coco Mademoiselle, ale cena była najlepsza (szukałam przez ceneo), nie pamiętam ile czekałam na przesylkę ale ponieważ wcześniej kupiłam CM i naciełam się bo moim zdaniem to były podróbki które ostatecznie odesłałam do sprzedającego (kupowałam przez allegro), to byłam bardzo zadowolona z zakupu w Raan. Słyszałam też dobre opie o iperefumy.pl, kolega tam kupował kilkakrotnie i był zadowolony, perfumy oryginalne, ceny atrakcyjne, ja też widzę ze ceny mają dobre w porównaniu z konkurencją. Pewnie za jakiś czas skorzystam z ich oferty. |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Rozeznanie
|
Muszę znowu pochwalić duet e-glamour + DPD. Wczoraj telefonicznie złożyłam zamówienie, dziś już cieszę się zamówionymi Perełkami i Kenzo. Oczywiście oryginały, oba świeżutkie, niepsikane.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Her Worshipfulness
|
A ja właśnie natknęłam się na ten sklep: www.mascarada.com.pl czy ktoś może miał z nim kontakt?
Żadnych opinii na opineo, a na ceneo podejrzanie pozytywne ![]() ![]() ![]() Ale z drugiej strony oferują odbiór osobisty... więc jestem ciekawa czy ktoś kupował u nich??
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie to taka perfumeria "na niby", sposob na obejscie allegrowego zakazu sprzedazy odlewek. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zadomowienie
|
http://e-scential.pl/-ja tam cieszę się z kolejnej możliwości poznania zapachów i tyle.Jeżeli komuś chce się bawić w dzielenie-czemu nie...ale to moje priv zdanie
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2011-07-20 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I żeby nie było, ja też chętnie zamówiłabym kilka zapachów, ale w/w niepewność mnie zniechęca ![]() ![]()
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
zamówię fumidusa- znanego mi i ukochanego; tu mi nikt kitu nie wciśnie, a potem powiem - ale najpierw muszę zapłacić za wspólne zakupy a to potrwa
![]()
#3267 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
O! to czekam na recenzję z zakupów ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zadomowienie
|
Matko - a ja gdzieś komuś coś wiszę jeszcze
![]() Mogłam się pogubić....
#3269 |
Her Worshipfulness
|
Niee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3270 |
Zadomowienie
|
uffffff- bo ja w tylu miejscach jestem,że miejscami mogę się zatracić....
stęsknionam fumidusa więc pewnie szybko się ogarnę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.