Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki wychodzą za mąż! - cz.X - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 09:23   #31
mojratka
Przyczajenie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

fotografa tak jak i kamerzystę należy rezerwować jak najwcześniej bo jak jest naprawdę dobry to ma pozajmowane terminy
mojratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 09:51   #32
Karolina_83
Raczkowanie

W nowym wątku melduje się kolejna PM2012
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:05   #33
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Ja strasznie mało zjadłam na naszym weselu. Aż mi było szkoda tych pyszności, ale po prostu nie mogłam. Dużo PMek tak ma. Niby już stresu nie ma, ale jednak emocje są tak silne, że nie odczuwa się ani głodu ani ochoty. Z Tobą może być tak samo Zachomikuj sobie kilka babeczek jak będziesz miała podobnie jak ja Następnego dnia będą jak znalazł ja następnego dnia nareszcie mogłam normalnie zjeść, to co zabraliśmy z sali
Dzięki za podpowiedzi co do imienia Pewnie i tak podejmiemy decyzję jak zobaczymy nasze Maleństwo
ja też czuję, że mało zjem, bo ta suknia jest taka ściskająca że nic mi sie już nie zmieści
tak przy okazji czy Wasze suknie też są takie?

gosiaczek20004 a nie lepiej oscary na allegro zamówić? my chyba tak właśnie zrobimy
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:39   #34
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ja też czuję, że mało zjem, bo ta suknia jest taka ściskająca że nic mi sie już nie zmieści

gosiaczek20004 a nie lepiej oscary na allegro zamówić? my chyba tak właśnie zrobimy
no właśnie tam szukam tylko na razie te co widziałam to wyglądają na takie plastikowe i nie jestem do nich za bardzo przekonana ale jak nic innego nie znajdę to chyba będzie trzeba kupić te.
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:54   #35
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
Dokładnie od dzisiaj został już tylko miesiąc, a ja od wczoraj złapałam jakiegoś dół im bliżej tym bardziej się zaczynam o wszystko martwić. Jeszcze tyle rzeczy zostało do załatwienia: zamówić bukiet, kupić ozdoby na samochód, zrobić winietki i rozplanować usadzenie gości ( a właśnie jeśli chodzi o gości to też się o to martwię , bo już trochę osób nam odmówiło i co najdziwniejsze głównie odmawia rodzina a nie znajomi, i ponieważ mamy dużą salę to boję się że się w niej ludzie pogubią. Niby wiem że najważniejsze żeby byli ci którzy naprawdę chcą i będą się bawili ale i tak mnie to strasznie przygnębia), nie mam jeszcze wybranej biżuterii ( zdjęcie sukni też miałam wstawić i wstawię ale jakoś nie miałam weny do niczego ostatnio mam nadzieje że mi to minie), nie mamy jeszcze stołu wiejskiego, busa do rozwożenia gości po weselu. Oj naprawdę nic mi się już nie chce i boję się że zamiast cieszyć się tym dniem to będę się tylko martwiła czy się wszystko uda... aha nie mam jeszcze nic dla rodziców, bo chcieliśmy im dać statuetki Oscarów z dedykacją ale nie chciałabym takich zwykłych plastikowych tylko jakieś porządne odlewane żeby nie wyglądały tandetnie. Może znacie jakieś sklepy w Lublinie gdzie są takie rzeczy? Przepraszam że tak Was skatowałam ale wiem że tak naprawdę nikt inny nie zrozumie tego wszystkiego tak jak Wy!
gosiaczek2004, też miałam chwilowego doła przez odmowy, ale już mi przeszło Jedna osoba, po której raczej spodziewałam się, że odmówi, podała taki powód, że dalej chce mi się śmiać - "ktoś z mojej rodziny mógłby znać jej (prawie byłego, rozwodzą się) męża, a ona nie chce sobie zaszkodzić" Druga osoba, to moja dobra koleżanka i znowu powodem jest pan mąż... ale popracuję nad nią
Ja z rzeczy, które wymieniłaś mam ozdoby na samochód, biżuterię, autobus (kościół-lokal) i busa (część gości jest z innego miasta zabieramy ich "na" i "z" imprezy), więc naprawdę nic się nie przejmuj
Winietki zamierzam zamawiać nawet w tygodniu przed ślubem, mam akurat urlop 2 tyg przed więc jest czas na załatwienie tego - tak samo usadzanie gości - są tacy, którzy będą mogli na 100% potwierdzić dopiero 2 tyg przed.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Oj tak niestety
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:01   #36
malgosia_23
Raczkowanie

Dziewczynki melduję się i ja
Wczoraj zamówiliśmy garnitur dla Tż-ta, będzie szyty na początku sierpnia
Nam goście jeszcze nie odmawiają - dosłownie kilka osób, ale ich przybycia nie zakładaliśmy od początku. Tylko, że termin potwierdzenia mamy 21 sierpnia więc napewno wtedy dowiem się o reszcie. I dopiero zacznę planować usadzenie gości, co będzie przeprawą bo moja przyszła teściowa nie chce wizytówek

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Nie wiem moze juz ten temat podejmowałyście, ja nie doczytała ale co kupujecie dla rodziców i chrzestnych w podziękowaniu?moze jakies ciekawe pomysły jeszcze podsuniecie?
Podpisuje się pod pytaniem, macie jakieś pomysły na prezenty?

Cytat:
Dokładnie od dzisiaj został już tylko miesiąc, a ja od wczoraj złapałam jakiegoś dół im bliżej tym bardziej się zaczynam o wszystko martwić. Jeszcze tyle rzeczy zostało do załatwienia: zamówić bukiet, kupić ozdoby na samochód, zrobić winietki i rozplanować usadzenie gości ( a właśnie jeśli chodzi o gości to też się o to martwię , bo już trochę osób nam odmówiło i co najdziwniejsze głównie odmawia rodzina a nie znajomi, i ponieważ mamy dużą salę to boję się że się w niej ludzie pogubią. Niby wiem że najważniejsze żeby byli ci którzy naprawdę chcą i będą się bawili ale i tak mnie to strasznie przygnębia), nie mam jeszcze wybranej biżuterii ( zdjęcie sukni też miałam wstawić i wstawię ale jakoś nie miałam weny do niczego ostatnio mam nadzieje że mi to minie), nie mamy jeszcze stołu wiejskiego, busa do rozwożenia gości po weselu. Oj naprawdę nic mi się już nie chce i boję się że zamiast cieszyć się tym dniem to będę się tylko martwiła czy się wszystko uda... aha nie mam jeszcze nic dla rodziców, bo chcieliśmy im dać statuetki Oscarów z dedykacją ale nie chciałabym takich zwykłych plastikowych tylko jakieś porządne odlewane żeby nie wyglądały tandetnie. Może znacie jakieś sklepy w Lublinie gdzie są takie rzeczy? Przepraszam że tak Was skatowałam ale wiem że tak naprawdę nikt inny nie zrozumie tego wszystkiego tak jak Wy!
Jeśli chodzi o busa to też nie mam namiarów Macie może jakieś sprawdzone firmy? Bo to chyba też trzeba jakoś parę tygodni wcześniej załatwić.
Nie martw się, ostatnio też miałam "przygotowawczego" doła, ale już jest lepiej. To ma być najszczęśliwszy dzień i nie chcę go sobie psuć tym przed ślubnym stresem Wszystko napewno nam się uda!!
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:08   #37
daisym
Przyczajenie

Dziekuję dziewczyny za radę w sprawie wina Pewnie i my takie kupimy jak Wy
A jeśli chodzi o ten dół.... to i mnie jakoś złapał tylko, że u mnie wesele już 30 lipca! Z utęsknieniem wyczekuje okresu, którego powinnam dostać wczoraj, a tu cisza. Ale liczę, że dostanę bo te moje humory wszystko na to wskazują Chociaż stres robi swoje, ale może na ślubie będę już po- tylko na to liczę! Ale ogólnie jakoś też złapałam taki dołek, nam strasznie dużo osób odmówiło blisko 70 osób, tragedia, większość osób podawała takie racjonalne powody, ale byli też tacy o których szkoda gadać Takim sposobem zostało nam ok 90 - 100 osób, które przybędą. 3majcie się cieplutko!
daisym jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 11:11   #38
margolka1986
Zakorzenienie

O widzę, że dziewczyny z mojego dnia mają tak jak ja doła przygotowawczego - ja tez mam wrażenie ze nie zdązę ze wszytskim... muszę się wziąć w garść i ogarnąć bo nic dobrego z tego nie będzie...

ale damy radę prawda ?

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:41   #39
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez posy Pokaż wiadomość
Dolaczam sie do pytania! My zaczelismy sie rozgladac za fotografem i Mariusz Zwolak bierze stosunkowo niedrogo - bo za pakiet podstawowy 1500. Za kamerzystami jeszcze sie nie rozgladalismy;p
W ogole.. Dziewczyny ile czasu przed slubem rezerwowac fotografa?

Chcialam sie rowniez pochwalic ze wczoraj podpisalismy umowe z Agat. Bardzo mily czlowiek, jestem zadowolona i mysle ze sie nie zawiode
Im wcześniej tym lepiej Żeby potem się nie okazało, że termin zajęty.
Gratuluję podpisała umowy

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
O widzę, że dziewczyny z mojego dnia mają tak jak ja doła przygotowawczego - ja tez mam wrażenie ze nie zdązę ze wszytskim... muszę się wziąć w garść i ogarnąć bo nic dobrego z tego nie będzie...

ale damy radę prawda ?
Pewnie, że dacie radę Dziewczyny, pomyślcie, to jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu, cokolwiek się nie zdarzy, ilekolwiek gości zawiedzie, będzie Wam w tym dniu cudownie, bo jest WASZ Nie dołujcie się, tylko cieszcie, że to już niedługo, my jeszcze mamy rok czekania

Co do imion po rodzicach, mi się to w ogóle nie podoba. Potem są dziwne akcje, choćby z korespondencją, że nie wiadomo, do kogo jest co, ja bym nie chciała siebie i dzieciaków narażać na różne nieprzyjemności z takimi pomyłkami związane (wiecie, różnie w życiu bywa). Także choć imię mojego TŻta zawsze mi się podobało, to jako imię dla naszego przyszłego dziecka odpadło w przedbiegach, właśnie dlatego, że już jeden taki w rodzinie będzie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:07   #40
gosiaczek20004
Zadomowienie

Kffiatusheq, malgosia_23, daisym, margolka 1986, chatka bardzo Wam dziewczynki dziękuję za wsparcie i miłe słowa od razu mi jakoś lepiej i raźniej Macie rację że to Nasz dzień tak bardzo wyczekiwany i nie mogą go zepsuć przeciwności. Musimy im stawić czoła i będzie dobrze Damy Rade!!! Musimy dać!!!
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:22   #41
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kffiatusheq, malgosia_23, daisym, margolka 1986, chatka bardzo Wam dziewczynki dziękuję za wsparcie i miłe słowa od razu mi jakoś lepiej i raźniej Macie rację że to Nasz dzień tak bardzo wyczekiwany i nie mogą go zepsuć przeciwności. Musimy im stawić czoła i będzie dobrze Damy Rade!!! Musimy dać!!!
Oo, i tak 3mać! Brawo

Stary 2011-07-20, 14:13   #42
aneczkaklejnocik
Raczkowanie

Witam przyszłe panny młode i mężatki, mój wielki dzień nastapi 15 września 2012, wiec mam jeszcze troszkę czasu czekałam na ten wielki 9 lat, za rok w sumie bedzie 10 byłam bardzo cierpliwa...
Powoli zaczynamy interesować sie przygotowaniami, sale i zespól mamy już, mam do was pytanie czy może wiecie kiedy zaczynają sie wyprzedaże sukni ślubnych, lub gdzie mogę kupić suknie tak do 1500, nie chce wypożyczać bo cenowo podobnie wychodzi, a poza tym tylko raz zamierzam taką założyc, wiec myśle że za taką kwotę można kupić coś ładnego i gatunkowo może nie rewelacyjnego ale któż wie, szukam sukni w stylu hiszpańskim z falbanami i w falbanach by były kwiaty z tych falban
aneczkaklejnocik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:36   #43
(kicia)
Zakorzenienie

melduję sie w nowej części

tenebrosko widzę że rola założycielki wątku bardzo Ci się spodobała

ja teraz pracuję i nie mam czasu na sprawy ślubno- weselne

a tylko mam pytanie czy jakaś PMka która zamawiała obrączki na Tumidajskiego robila może cos podobnego do tych z załącznika?? bo nas interesują takie tylko błyszczące u jednego jubilera je mierzyliśmy i bardzo nam się podobały ale w sumie nie wiem czy zrobią oni nam takie identyczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zirkon-mb-o170.jpg (29,8 KB, 40 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:42   #44
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez aneczkaklejnocik Pokaż wiadomość
Witam przyszłe panny młode i mężatki, mój wielki dzień nastapi 15 września 2012, wiec mam jeszcze troszkę czasu czekałam na ten wielki 9 lat, za rok w sumie bedzie 10 byłam bardzo cierpliwa...
Powoli zaczynamy interesować sie przygotowaniami, sale i zespól mamy już, mam do was pytanie czy może wiecie kiedy zaczynają sie wyprzedaże sukni ślubnych, lub gdzie mogę kupić suknie tak do 1500, nie chce wypożyczać bo cenowo podobnie wychodzi, a poza tym tylko raz zamierzam taką założyc, wiec myśle że za taką kwotę można kupić coś ładnego i gatunkowo może nie rewelacyjnego ale któż wie, szukam sukni w stylu hiszpańskim z falbanami i w falbanach by były kwiaty z tych falban
jeśli w stylu hiszpańskim to polecam tą, w której ja jestem zakochana:
http://www.jasminesbridalshop.com/in...detail&id=3083
I reszta Aire Barcelona jest w tym stylu
Stary 2011-07-20, 14:47   #45
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że musimy umówiłam Nas na sesje narzeczeńską ze znajomymi zaraz wezmę się za dalsza część księgi - jakos to pójdzie w koncu to jeszcze 31 dni :P

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:18   #46
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczkaklejnocik Pokaż wiadomość
Może warto się rozejrzeć w takim razie po komisach i po różnych aukcjach z używanymi sukniami? Można trafić prawdziwe perełki, a często te suknie wyglądają jak nowe
A wyprzedaże to chyba już się powoli zaczynają... Największe przeceny będę pewnie wrzesień/październik/listopad, przed wejściem nowych kolekcji.

Stary 2011-07-20, 16:23   #47
kobitkalong
Raczkowanie

Dziewczyny zerknijcie sobie tego FOTOGRAFA:
http://www.ireneusz.xn--stpniak-b9a.eu/cennik.html
Chłopak dopiero zaczyna, ale lubi to robić, ma dużo różnych pomysłów. I myślę, że ceny nie są wysokie.
kobitkalong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 16:51   #48
asioks
Raczkowanie

Ja jak zbierałam oferty od fotografów, to najkorzystniej (jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny) wypadł ten http://www.fotografiaslubna.lublin.pl/
asioks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:17   #49
iovaa
Raczkowanie

Co do imion dla bobasa:
- dla chłopca:
Wiktor, Gabriel, Piotr, Przemek, Cyryl, Marcel, Cyprian, Mikołaj, Sylwester, Kacper
- dla dziewczynki:
Ariel, Zuzanna, Patrycja, Anastazja, Arleta, Liwia

co do win:
- carlo rossi rózowe musujące - pychota
- brasco - czerwone słodkie - bardzo dobre
- palacio de anglona- białe półsłodkie również niczego sobie.

Jeśli chodzi o prezenty dla rodziców - fajnym pomysłem jest szkło lub kryształ z grawerem - np. wierszyk z podziękowaniami i datą ślubu, dla mamy np. wazon, dla taty pojemniczek na koniak.
Inny pomysł - ramka elektroniczna z pokazem slajdów - zdjęcia z dzieciństwa młodych zeskanowane i wrzucone do ramki.
W razie czego zawsze zostaje kosz słodyczy Solidarności lub wielki bukiet kwiatów.

Fotografa i kamerzystę rzeczywiście lepiej już szukać, fajniejsi mają już zarezerwowane terminy na rok lub więcej do przodu.
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:20   #50
majka277
Raczkowanie

Cytat:
Dolaczam sie do pytania! My zaczelismy sie rozgladac za fotografem i Mariusz Zwolak bierze stosunkowo niedrogo - bo za pakiet podstawowy 1500. Za kamerzystami jeszcze sie nie rozgladalismy;p
W ogole.. Dziewczyny ile czasu przed slubem rezerwowac fotografa?

Chcialam sie rowniez pochwalic ze wczoraj podpisalismy umowe z Agat. Bardzo mily czlowiek, jestem zadowolona i mysle ze sie nie zawiode
Ja też zdecydowałam się na niedrogiego fotografa widziałam prace w jego wykonaniu i są całkiem fajne to Dariusz Guz z Lublina...ceny uzależnione są od ilości branych zdjęć bardzo fajny facet
majka277 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:51   #51
jagodzia133
Zakorzenienie

Witam i ja w nowym wątku
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:58   #52
Tanitka
Rozeznanie

Dziewczyny mozecie polecic jakiś salon urody, gdzie wykonuja depilacje woskiem?? oczywiscie taki, ktory nie wyczysci mi kieszeni Moze ktoras z Was korzysta z takich uslug, bo ja postanowilam na slub sprobowac, mam nadzieje, ze nie boli
Stary 2011-07-20, 19:49   #53
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Tanitka, niestety boli, zwłaszcza pierwszy raz
Stary 2011-07-20, 20:12   #54
malgosia_23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość

ale damy radę prawda ?
Jasne Jak nie my to kto?
Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mozecie polecic jakiś salon urody, gdzie wykonuja depilacje woskiem?? oczywiscie taki, ktory nie wyczysci mi kieszeni Moze ktoras z Was korzysta z takich uslug, bo ja postanowilam na slub sprobowac, mam nadzieje, ze nie boli
Zależy która partia ciała... Ale generalnie boli - niestety. Tylko czego się nie robi dla urody Ja polecam Babski Świat na Chopina - Ewa jest rewelacyjna
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:24   #55
posy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asioks Pokaż wiadomość
Ja jak zbierałam oferty od fotografów, to najkorzystniej (jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny) wypadł ten http://www.fotografiaslubna.lublin.pl/
Podobaja mi sie jego zdjecia. A mialas z nim jakis kontakt. Przyjemny czlowiek?

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Dziewczyny!
Pomocy! Wyrobilyscie jakies opinie na temat fotografow: Mariusz Zwolak, Artur Herda, Photoactions? Te mi sie najbardziej podobaja, dwa pierwsze odpowiadaja cenowo. Pomozcie!
A moze jakis kamerzysta godny polecenia?
posy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:53   #56
kobitkalong
Raczkowanie

A moze jakis kamerzysta godny polecenia?[/QUOTE]
My zdecydowaliśmy się na mFilm. Jakoś najbardziej nam się spodobali
kobitkalong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:55   #57
karolkya
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki
nasi fotografowie to softlightstudio.pl jestesmy wlasnie po sesji i czekamy na efekty podzielę się z wami jak tylko będą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 22:18   #58
mag89
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

ehh dziewczyny pociesze Was, bo ja niedosc ,ze z przygotowaniami jestem w lesie do slubu rowno miesiac a ja wlasnie stracilam kogos bliskiego,jestem w zalobie i wesele wisi na wlosku..;( juz teraz wiem ze jakies pierwsze tance,puszczanie lampionow,fontanny i inne atrakcje sa bez sensu bo i tak polowa goscia lacznie ze mna nie bedzie sie bawila tyle przygotowan,planow a teraz juz mi sie nie chce i na najblizsze 2 tygodnie odkladam to wszystko na bok a pozniej pomysle co z tym zrobic..
mag89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 05:45   #59
asioks
Raczkowanie

Cytat:
Podobaja mi sie jego zdjecia. A mialas z nim jakis kontakt. Przyjemny czlowiek?
Tak, miałam. Nawet podpisaliśmy umowę O tym jak przebiegła współpraca będę mogła opowiedzieć za jakieś 3 tygodnie Ogólne wrażenie po pierwszym spotkaniu bardzo pozytywne
asioks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 06:39   #60
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Ja polecam salon http://www.instytuturodynatura.pl/kontakt.html. Nie wiem co chcesz depilować ale ja za bikini płaciłam 25zł , za drugim razem 40zł bo było depilowałam też trochę uda a w piątek idę trzeci raz.
Jeżeli chodzi o ból to boli ale Panie są naprawdę delikatne i jest to ból do zniesienia
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości