|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
![]() ![]() o takich rzeczach najlepiej rozmawiać w 4oczy. zobaczysz, inne będzie miał podejście jak będzie już w domu. ja też mówię wam dobranoc!! tzn, spać nie idę jeszcze ![]() ![]() akeneki, jutro obie mamy wizyty? ktoś jeszcze? ![]() cookie, Ty w czwartek? nie, kasiahexe to była ![]() p.s. zaliczyłam wieczorny kibelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Lucy, Akeneki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
Lusesitka !! Zlituj sie nad tym swoim dzidziolem!! Jaki horror???!!! Na noc!???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Natalia - mój mąż co kilka tygodni się chce ze mną rozwodzić ![]() Nigdy nie prowadz ważnych rozmów przez telefon! Daj temu wszystkiemu czas. Trudna to sytuacja bo mieszkanie finansują Twoi Rodzice ale urządzać będziecie go razem...a on będzie miał poczucie jakby dokładał do mieszkania, które nie jest jego. Mój Tz ma zapisany dom rodzinny - miał go zapisany przed naszym ślubem. Ja bardzo chciałam się budować i wręcz błagałam abyśmy dorabiali się razem- chociażby to trwało całe nasze życie. Niestety nie udało mi się męża przekonać do budowy. Po naszym ślubie i tak zamieszkaliśmy u moich Rodziców. Kiedyś będziemy musieli się tam przeprowadzić a śmierć Teścia spowodowała, że chyba nastąpi to szybciej niż myśleliśmy. Oprócz domu Tz dostał gospodarstwo, którym wcześniej zajmował się Teść. Teraz wszystko spadło na Tz i dlatego jest tam codziennie przez co widzimy się praktycznie tylko w nocy i bardzo negatywnie odbija się to na naszych relajach. Czekamy aż siostra Tz wykończy swój dom i się wyprowadzi. I ja czasem truchleje...pomijając, że ja po prostu nie chce tam mieszkać bo nie najlepiej się tam czuję to często myślę co będzie jeżeli sie nam przestane układać ...wszystiego będzie sobie trzeba odmawiać aby inwestować w dom, który jest na męża - a trzeba tam dosłownie wszystko wymieniać i remontować a jakby coś nie daj Boże się nam nie poukładało to ja zostanę z niczym. Niby to takie głupie moje myślenie - bo przecież ja go kocham z całych sił a on mnie ale gdzieś mi się włączają takie myśli.... Dlatego Natalia rozumiem Twojego Tz ale rozumiem też Twoich Rodziców... ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Krążki do tortu upiekła Mama - nie chciała mnie do tego dopuścić. Ja swoje kwiecie posiałam ![]() Prasowania nie było bo pranie nie doschło a w dodatku przyszła burza. Jak mi się uda wstanę rano i będę coś działać bo wszystko mi mozolnie idzie. Dobranoc- śpijcie słodko. A.... Lucy, a Tobie to zawianie przeszło całkiem? Mnie coś łopatka boli jakby od przewiania... ok zmykam, papa |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() a ja jade dziś mieszkania oglądać tralalala zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, na początku w grodzisku oglądamy bo tam użo taniej niż w wawe i spokojniej ![]() a później gin i leniuchowanie mam nadzieję ![]() Lucy na którą masz gina? ok uciekam myju myju ![]() miłego dzionka
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej ![]() Dziękuję Wam wszytskim za miłe słowa ![]() ![]() Dzieńdoberek tak wogóle ![]() Miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale sobie wczoraj narobiłam...jak zwykle w czasie kąpieli chciałam zmyć oczy tylko na płatek zamiast mleczka do demakijazu oczu nalałam sobie żelu do kąpieli i nie wiem jak to sie stało ale smyrgnęłam sobie tym wacikiem po na wpół otwartym oku...ból i szczypanie mnie trzymało dopóki nie usnęłam a najgorsze jest to że nie mogłam tego oka otworzyć bo jak otwierałam to oko bańki puszczało
![]() ![]() A do tego Tż został u rodziców i nie było serduszkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Cześć Misiaki.
Jak się czujecie po tej nocy? Mam nadzieję, że nasze mamusie spały lepiej niż ja - w W-wie całą noc waliły grzmoty i za każdym razem zrywałam się na równe nogi ze strachu ![]() Kiedy ja stara i głupia wyrosnę ze strachu przed burzą??? |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Hejo
Ja wciąż jakoś nie moge dojsc do siebie po takim urlopie ![]() w ogole nie łapie się co się u was dzieje , która jest w ciąży , kiedy jakieś wizyty , nie mówiąc o bierzących sprawach , troche czasu minie jak sie znowu tu wdrożę . nie wiem kto teraz bawi sie na wakacjach, zaraz załączę zdjęcia do klubu - tak jak obiecałam . Z dzisiejszych priorytetów to ; 12:30 - fryzjer ( koniecznie ) 20;00 - wizyta u gin. troszke sie stresuje . |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry panie i panienki
![]() akeneki, Lucy trzymam kciuki za Wasze wizyty ![]() Flowerbombka oj, to musiało boleć. Dzisiaj już jest lepiej? Oj tak, w Warszawie była wielka burza. ![]() Nita kciuki i za Twoją wizytę. Nie stresuj się, odpoczęłaś na wakacjach i dzidzia razem z Tobą. ![]()
[*]29.11.2011 Dominika Edytowane przez shehzadi Czas edycji: 2011-07-20 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
![]() ja spałam jak zabita. Pewnie w nocy była jakaś burza, ale ja nawet nie wiem ![]() Cytat:
![]() Na drugi dzień poczułam jeszcze delikatne "zarwanie" w łopatce, ale tylko przez moment ![]() Cytat:
![]() ![]() wiesz taki to był horror, że momentami śmieszny :/ 16:10. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
fotki w klubie
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
hey wam
![]() przepraszam, ze nie pisze ale czytam na biezaco ![]() dalej mecza mnie mdlosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Tak tak dziś jest o dziwo normalnie, nawet za bardzo przekrwionego nie mam, ale teraz 5 razy spojrzę z której butelki nakładam specyfiku na płatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Jak pamiętacie wyjeżdzałam z bólem brzucha i ciągnieniem . ale wziełam nospę ze sobą i jakos podróż minęła.
w tamtą stronę jechalismy 16godzin , troche mnie juz meczylo ze pod koniec poszlam sie polozyc na tylne siedzenie. całe wczasy zero bólu , zero ciągnienia, upały znosilam bardzo dobrze , plusiałam sie w wodzie i naprawde ralaksowałam . z powrotem podróz bez żadnych przygód . a wiadomo , zawsze przed wizyta jest lekki stresik , ale mysle ze jest ok bo nic niepokojącego sie nie dzieje. mała kopniaki daje więc jakos spokojniejsza jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | ||||
Zakorzenienie
|
hehe ja się wczoraj nerwowo rozglądałam skąd mogę uszczknąć
![]() hehe mnie też by się zapaliło czerwone światło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natalia, jak chłop wróci to sobie wszystko na spokojnie wyjaśnicie. Uważam, że dobrze powiedziałaś o intercyzie. rozumiem też chłopa. Warto rozmawiać !!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Natalio ja myślę, że są i dobre strony tego, że poruszyłąś ten temat przez telefon. gdy się spotkanie emocje juz trochę miną i rozmowa będzie wyglądała już inaczej. do spotkania będziecie mogli sobie wszytko osobno przemyśleć. bądź dobrej myśli. poza tym przemyśl to co dziewczyny mówią o testamencie.
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
wylizałam do reszty słoik po nutelli :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja staram sie omijać w sklepach pólki z nutello
#503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
Mój Tż w ogóle nie rozumie idei dawania kwiatów.
![]() ![]() Mała miała ochotę na czekoladę. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Matko, od wczoraj spałam chyba więcej niż mój tż przez cały tydzień ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() kurde, głupia sytuacja, ale dziewczyny już tyle napisały że niewiele trzeba dodawać ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-07-20 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Shehzadi - kiedys bylo jak w zegarku , co 3 godziny karmienie i tego sie trzymaly kobiety , teraz jest inna szkoła, karmi się na życzenie , może maluch ściamnia przy karmieniu ? przeciez przy karmieniu piersią to tak naprawde nigdy nie wiemy ile dziecko zjadło. Z moją nicolką było tak że ona w sumie to co 3 godziny jadła , mleczko z butelki .
może też maluchowi się chce pić ? powinna spróbować dać mu się napić wody inutil - nie mamy wybranego imienia :/ . |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
zmykam do fryzjera bo aż wstyd się gdziekolwiek pokazać z moimi włosami.
brak koloru , odrosty kilometrowe, wypalone od slońca,. wrrrr nie moge na siebie patrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
Upiększaj się kochana ile wlezie - chociaż i tak już piękniejsza być nie możesz (brzuszek daje 1000% piękności gratis!!!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.