Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 10:39   #3421
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Ja piję od kilku lat jedną max. 2 dziennie i rewelacyjnie działa na pracę jelit
Teraz przy ciążowych dolegliwościach to już w ogóle rewelacja
A z jakiej firmy pijesz?

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
hej ho, dziewczynki!!

ten pierwszy blog jest poprostu rewelacyjny, siedzę i przeglądam i wyjść z podziwu nie mogę
Noooo jest boski. Mnóstwo inspiracji i piękne zdjęcia. To właśnie z niego brałam sporo fot na kolorowe wątki o motywach przewodnich
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:46   #3422
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Jestem. Było super! Byliśmy na takiej kamiennej drodze, w lesie, nad wodą i na pomoście.
Ja przebierałam się 3 razy, TŻ dwa.
Gadżetów mieliśmy całkiem sporo: przede wszystkim namalowane przez nas plansze - podziękowanie dla rodziców i babć. Czerwony parasol i czerwonego lizaka serce, Ja czerwone wysokie buty a TŻ desanty...kapelusz, okulary, czerwoną opaskę do włosów i wiele wiele innych. Pomysłów mieliśmy mnóstwo tylko czasu za mało Dalszą część sesji robimy w przyszły poniedziałek lub wtorek
ciekawa jestem jakie będą efekty pochwalisz się czy nie będziesz chciała?
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Chodzi mi o to, że księża chcą by pierwsza przedślubna była 2-3 miesiące przed ślubem, może u was inaczej
hehe my jeszcze nie byliśmy na pierwszej nie mamy kiedy

Cytat:
Ooo ja to bym brzuszkową baaaardzo chciała

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Kurcze...sesja sesją ale wyjęliśmy TŻtowi z nogi kleszcza
mi też się podobają brzuszkowe
a sprawdzałaś, czy wszystko wyszło?
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
A najlepsze jest to ze ta sukienka kosztowała pewnie kilka setek dolców a ja bym jej za 5złotych nie chciała
heeh dla mnie tragedia,... włosy, suknia, buty.... i to wszystko za tyle kasy myślałam, że kto jak kto, ale ona będzie wyglądała super.... a tu klops
Cytat:
Jasne!
Tego bloga przeglądam już na pewno z rok i tu jest mnóstwo fajnych ślubnych sesji, z których można zrobić narzeczeńskie
http://www.milliehollomanblog.com/index.cfm?catID=2

możesz też zajrzeć tu http://whitesmokestudio.pl/blog/inde...ement-session/
przeglądam blogi bardzo fajne
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć

miesiąc do ślubu!!!

to w takim razie my mamy miesiąc i 3 tygodnie

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:49   #3423
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
ojej... biedactwo
a mi się ostatno śniło, że mój tż szedł do ołtarza w japonkach a na drugi dzień miałam sen że był w ciąży

w japonkach to zabawnie a że w ciąży to opłacalnie bo ponoc wciąż 1 milion dolarów czeka na faceta, który w ciążę zajdzie

a apropos japonek to chyba ja w takowych pójdę. uświadomiłam sobie, ze zajęłam się szczegółami typu zaproszenia, dekoracja samochodu, czy prezent dla M. a tu o butach zapomniałam całkiem

chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy
napisz do mnie

zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl

wielbicielka_stokrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:51   #3424
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem jakie będą efekty pochwalisz się czy nie będziesz chciała?

mi też się podobają brzuszkowe
a sprawdzałaś, czy wszystko wyszło?

Już Justi też mnie o to prosiła Dziś wieczorem jak będziecie obie to wrzucę kilka fot a potem usunę. Nie chcę, żeby się walały gdzieś po necie niezabezpieczone

Kleszcza wyjęłam całego i nie był napity. Mam nadzieję, że nie był zakażony. Dziś TŻ nie ma jak ale jak coś to jutro pójdzie do lekarza

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
w japonkach to zabawnie a że w ciąży to opłacalnie bo ponoc wciąż 1 milion dolarów czeka na faceta, który w ciążę zajdzie

a apropos japonek to chyba ja w takowych pójdę. uświadomiłam sobie, ze zajęłam się szczegółami typu zaproszenia, dekoracja samochodu, czy prezent dla M. a tu o butach zapomniałam całkiem
prezent? A pochwal się co wymyśliłaś
Stary 2011-07-20, 10:59   #3425
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
A z jakiej firmy pijesz?
W sumie nie wiem co to za firma....

O taka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _bp6263.jpg (21,4 KB, 15 załadowań)
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:01   #3426
morenica
Zakorzenienie

Rock właśnie taka fryzura jest też jedną z tych jakie chcę wybrać na ślub myślę, że do mojej sukienki w stylu greckim będzie pasować

U Nas zimno, pada...
Ja wczoraj zamówiłam buty...nic specjalnego...białe całe na niskim obcasie (bo jestem wysoka). Ciekawe jak będą wyglądać na żywo i czy będą wygodne, bo to jest dla mnie najważniejsze potem może wrzucę fotki, ale od razu mówię, że są takie zwykłe, bez szaleństw Ale takie właśnie rzeczy lubię

Dwie osoby Nam odpadły, moje siostry, więc na Nich miejsce zapraszamy Naszych znajomych
Dzisiaj TZ odbiera wódkę weselną i tak się kręci

Na dniach będziemy zamawiać tablice rejestracyjne, ja szukam bieliznę a własnie jaką wybieracie do ślubu, bo jeśli chodzi o stanik to bardotka chyba będzie najlepsza... i wybieracie rajstopy czy pończochy???
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:04   #3427
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
W sumie nie wiem co to za firma....

O taka:
o tej to nie piłam. Ja mam z firmy Vitax

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość

Dwie osoby Nam odpadły, moje siostry, więc na Nich miejsce zapraszamy Naszych znajomych

Na dniach będziemy zamawiać tablice rejestracyjne, ja szukam bieliznę a własnie jaką wybieracie do ślubu, bo jeśli chodzi o stanik to bardotka chyba będzie najlepsza... i wybieracie rajstopy czy pończochy???

Szkoda, że akurat SIOSTRY odpadły...

Do ślubu idę tylko w majtkach, sukmanie i welonie
ale gdybym miała wybierać to na pewno białe/perłowe pończochy i bardotka
Stary 2011-07-20, 11:08   #3428
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Tą kiedyś znalazłam w Kauflandzie i jakoś tak się jej trzymam. Te z dodatkiem jakiegoś smaku jakoś mi nie smakują no jedynie co, to czerwona z ananasem i karmelem (taka na wagę)
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:18   #3429
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Cześć

miesiąc do ślubu!!!

Cytat:

fryzura bardzo ładna

ja zaczynam się mocno zastanawiać nad moją woalką, leży al coraz mniej do niej przekonana jestem
Dzięki, ja stwierdziłam że woalka nie bedzie mi pasowała
Cytat:
Rock właśnie taka fryzura jest też jedną z tych jakie chcę wybrać na ślub myślę, że do mojej sukienki w stylu greckim będzie pasować
Oj pewnie, że bedzie pasowała
Cytat:
Tą kiedyś znalazłam w Kauflandzie i jakoś tak się jej trzymam. Te z dodatkiem jakiegoś smaku jakoś mi nie smakują no jedynie co, to czerwona z ananasem i karmelem (taka na wagę)
Jak sie znajdzie coś dobrego to nie ma co dalej szukac

Witam

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:20   #3430
happy2gether
Wtajemniczenie

Cześć Rock
Stary 2011-07-20, 11:20   #3431
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

miesiąc do ślubu!!!

CzEść U nas też równiutki miesiąc do ślubu
O matko...
Cytat:
witajcie

udanego dnia

ale super i szczerze wyznaję, że popełnię pewnego rodzaju plagiat. mojemu M. bardzo się podobał pomysł

ja bardzo lubię czerwoną herbatę, ale właśnie ze wzgl na to spalanie nie mogę jej pić. dlatego piję białą, która oczyszcza z toksyn

ooo brzuszkowa jest cool. moja koleżanka zrobiła sobie taką. niesamowicie wzruszający widok

fryzura bardzo ładna

ja zaczynam się mocno zastanawiać nad moją woalką, leży al coraz mniej do niej przekonana jestem

jak zobaczyłam te buty napewno kosztowały fortunę

to dziwne, słyszałam że mamy obowiązek zgłaszania takich zamiarów, ale może się mylę

dziewczyny jaki miałam dzisiaj koszmar śniło mi się, że się pomyliłam i wyszłam za mąż na mojego byłego zamiast za mojego najwspanielszego przeukochanego M zbudziłam się zlana potem i myślałam, że się poryczę. dobrze, że dzisiaj jadę do M. i następne kilka dni spędzimy razem

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Ja też miałam slubny koszmar!!!
Cytat:

U Nas zimno, pada...
Ja wczoraj zamówiłam buty...nic specjalnego...białe całe na niskim obcasie (bo jestem wysoka). Ciekawe jak będą wyglądać na żywo i czy będą wygodne, bo to jest dla mnie najważniejsze potem może wrzucę fotki, ale od razu mówię, że są takie zwykłe, bez szaleństw Ale takie właśnie rzeczy lubię

Oj tam , butki na pewno fajne będą...ja lubię białe, szczerze, to nie przekonują mnie kolorowe...
Cytat:

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Ja idę w sukmanie, welonie, majtkach, bardotce, pończochach samonośnych białych, kolczykach i wisiorku
Przeglądałam te blogi, co wrzuciłyście i powiem Wam, że PM - ki fajnie wyglądają, wszystkie tak naturalnie...
Super, a najbardziej, co mnie urzekło, to bukiety...prostota...zwła szcza, te takie a'la polne...super...
Zanim zaczęłam na dobre planować wesele, to przy pytaniu o bukiet kwiatków, nigdy nie wiedziałam na co się zdecydować...
Zadne kryształki, doczepiane motylki, perełeczki...
Uważam, że kwiatek, sam w sobie jest ozdobą i nie wymaga upiększania kamyczkami i błyskotkami...
I wymyśliłam sobie, że mój bukiet będzie tak wyglądał...każdy kwiatek inny i kolorowy, zebrany po prostu i obwiązany wstążką, żeby się nie rozpadł...ej to wcale głupio nie wygląda
Ale już mam swoje delikatne frezyjki...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:23   #3432
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
prezent? A pochwal się co wymyśliłaś
mój M. buduje dla nas dom. poza rzeczami, które musi zrobić osoba z uprawnieniami wszystko robi sam. każdy dzień pracy dokumentuje na fotkach więc wymyśliłam, że zrobię dla niego album metodą scrapbooking-u z najważniejszych etapów budowy. jestem z niego bardzo dumna i on z siebie też. jestem przekonana, ze będzie się z tego bardzo cieszył. będzie od momentu jak na działce chaszcze rosły aż do momentu jaki będzie na kilka dni przed ślubem z wolnym miejscem na kolejne fotki do dnia wykończenia na maxa
nazwę to DZIENNIK BUDOWY

Cytat:

U Nas zimno, pada...

u mnie też padało całą noc , teraz jest chłodno, ale nie pada

buty pokaż koniecznie

ja kupię rajstopy i normalny stanik bo sukienka zabudowana i to muszę się już kupić bo za niedługo będę miała kolejną przymiarkę i ciotka kazała mi mieć już ten stanik który do ślubu założę.

Cytat:

z ananasem i karmelem?? mniammm

powiem Wam, że uzależniacie na maxa. siedzę od rana na forum muszę zmyknąć i się pakować powoli ale jeszcze kawkę wypiję i kanapkę zjem i dopiero pójdę

napisz do mnie

Stary 2011-07-20, 11:29   #3433
madziares25
Zadomowienie

Też miałam koszmar ślubny, aż musiałam najpierw zjeść sniadanko i dopiero przyszłam
Śnił mi się mój kościółek, że podjechaliśmy i czekamy, aby wejść i na styk jedna para zaczęła odchodzić od ołtarza i w połowie wyjścia ich z kościoła, TŻ zaczął mnie ciągnąć do ołtarza i mijaliśmy się z nimi w połowie kościoła...tam przy ławkach ich goście, bo nasi stali na dworzu....potem TŻ klęknął, a ja odwróciłam się i wyszłam przed kościół pogadać z teściową, jak jej się podoba i w ogóle, pogadałyśmy chwilkę, ja poszłam do tż i odczytałam od niej sms, że bardzo fajnie i w ogóle...bardzo się cieszy...
potem ksiądz nas pobłogosławił, nie wiem czy formułka była, ale chyba nie i puścił nas wolno
Pojechaliśmy do domku, ja gdzieś zgubiłam suknię, bo u tż w domku, się zorientowaliśmy, że on w spodenkach stoi i w koszulce, a ja w getrach i bluzce i patrzę na nasze ręce...i pytam, a czemu obrączek nie założyliśmy?
TŻ wyjął pudełeczko i z miną skrzywioną mówi: aleś się uparła, na te obrączki, no jak chcesz to ci ją założę, i założył mi, ja jemu...hehe
A ja się go pytam i to wszystko już po ślubie?
A on mi na to: A widzisz?Mówiłem , że by na wsi w kościele ślub wziąść to się uparłaś na miasto to masz, odwalili nam na odczepnego...
I w tym momencie się obudziłam, bo zadzwonił TŻ do mnie z pytaniem, czy byłam na 7 na mszy w kościele i na spowiedzi...a ja zlana potem, że nie idę,...bo już po 10Buahaha
Ja się wykończę...

Edytowane przez madziares25
Czas edycji: 2011-07-20 o 11:30
Stary 2011-07-20, 11:29   #3434
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
mój M. buduje dla nas dom. poza rzeczami, które musi zrobić osoba z uprawnieniami wszystko robi sam. każdy dzień pracy dokumentuje na fotkach więc wymyśliłam, że zrobię dla niego album metodą scrapbooking-u z najważniejszych etapów budowy. jestem z niego bardzo dumna i on z siebie też. jestem przekonana, ze będzie się z tego bardzo cieszył. będzie od momentu jak na działce chaszcze rosły aż do momentu jaki będzie na kilka dni przed ślubem z wolnym miejscem na kolejne fotki do dnia wykończenia na maxa
nazwę to DZIENNIK BUDOWY

Fajny pomysł Oboje będziecie mieli piękną pamiątkę
Stary 2011-07-20, 11:33   #3435
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Cześć Rock
Cześć

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:37   #3436
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Też miałam koszmar ślubny, aż musiałam najpierw zjeść sniadanko i dopiero przyszłam
Śnił mi się mój kościółek, że podjechaliśmy i czekamy, aby wejść i na styk jedna para zaczęła odchodzić od ołtarza i w połowie wyjścia ich z kościoła, TŻ zaczął mnie ciągnąć do ołtarza i mijaliśmy się z nimi w połowie kościoła...tam przy ławkach ich goście, bo nasi stali na dworzu....potem TŻ klęknął, a ja odwróciłam się i wyszłam przed kościół pogadać z teściową, jak jej się podoba i w ogóle, pogadałyśmy chwilkę, ja poszłam do tż i odczytałam od niej sms, że bardzo fajnie i w ogóle...bardzo się cieszy...
potem ksiądz nas pobłogosławił, nie wiem czy formułka była, ale chyba nie i puścił nas wolno
Pojechaliśmy do domku, ja gdzieś zgubiłam suknię, bo u tż w domku, się zorientowaliśmy, że on w spodenkach stoi i w koszulce, a ja w getrach i bluzce i patrzę na nasze ręce...i pytam, a czemu obrączek nie założyliśmy?
TŻ wyjął pudełeczko i z miną skrzywioną mówi: aleś się uparła, na te obrączki, no jak chcesz to ci ją założę, i założył mi, ja jemu...hehe
A ja się go pytam i to wszystko już po ślubie?
A on mi na to: A widzisz?Mówiłem , że by na wsi w kościele ślub wziąść to się uparłaś na miasto to masz, odwalili nam na odczepnego...
I w tym momencie się obudziłam, bo zadzwonił TŻ do mnie z pytaniem, czy byłam na 7 na mszy w kościele i na spowiedzi...a ja zlana potem, że nie idę,...bo już po 10Buahaha
Ja się wykończę...
no ale takie dziwne wrażenie te sny pozostawiają. ja to wtedy mam ochotę przytulić się do M., ale niestety daleko jest

dobrze, że Wam napisałam o moim śnie i nie jestem w tym sama

Cytat:
Fajny pomysł Oboje będziecie mieli piękną pamiątkę

też mi się tak wydaje, a poza tym M. będzie mógł się łatwiej pochwalić swoim osiągnięciem

napisz do mnie

Stary 2011-07-20, 11:44   #3437
morenica
Zakorzenienie

Cytat:

No, ale to takie siostry małe jeszcze...jedna 14 lat, druga 18 i kontaktu z Nimi nie miałam i nie mam za bardzo, bo daleko mieszkają więc nawet się ucieszyliśmy, że zaprosimy osoby z Naszej paczki

Buty i obrączki w załączeniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc0249ft.jpg (30,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1743.jpg (89,2 KB, 65 załadowań)
Stary 2011-07-20, 11:47   #3438
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
No, ale to takie siostry małe jeszcze...jedna 14 lat, druga 18 i kontaktu z Nimi nie miałam i nie mam za bardzo, bo daleko mieszkają więc nawet się ucieszyliśmy, że zaprosimy osoby z Naszej paczki

aaa to takie małe siostry

Śliczne obrączki i bardzo piękna czcionka grawerki

Kurde no nie mogę się odessać od tego kompa :P
Stary 2011-07-20, 11:55   #3439
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

morenica

butki ładne i obrączki też

napisz do mnie

Stary 2011-07-20, 11:55   #3440
Mustique
Lena

dziewczyny.. wpadam tutaj jak po ogień... raz mnie nie ma .. potem nadrabiam ogrom stron....

Jenny- coraz bliżej....
Stary 2011-07-20, 11:56   #3441
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
Kurde no nie mogę się odessać od tego kompa :P
no witaj w klubie

napisz do mnie

Stary 2011-07-20, 11:59   #3442
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
nam tez restauracja sie zgodziła, jednak boimy sie o ten mozliwy pożar :/ kazali nam isc na policje o pozwolenia ale ci nas wysmiali ze takiego czekos nie dawaja :/
no własnie nie wiem kogo to mądrzejszego zapytać co z jakas zgodą itp...

Cytat:
Cześć

miesiąc do ślubu!!!
jakoś zaczynam się stresować....

Happy super te blogi dzisiaj pooglądam

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:12   #3443
madziares25
Zadomowienie

Cytat:

No to w sumie dobrze się stało
Butki i obrączi bardzo ładne- słowem klasyka.
Mam butki bardzo podobne, tylko mniej błyszczące, obcas 5 cm bodajże taki sam
A obrączki po 5 mm?
My też tylko półokrągłe i całe żółte
Stary 2011-07-20, 12:22   #3444
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
No to w sumie dobrze się stało
Butki i obrączi bardzo ładne- słowem klasyka.
Mam butki bardzo podobne, tylko mniej błyszczące, obcas 5 cm bodajże taki sam
A obrączki po 5 mm?
My też tylko półokrągłe i całe żółte
Bo ja ogólnie jestem za klasyką
Tak mają po 5 mm, a w sumie to nawet nie wiem czy TZ nie jest troszkę szersza...ale chyba jednak nie

Ja się właśnie wciągnęłam w blogi ślubne, a miałam odkurzać w domu. TZ znowu się wkurzy :P
I myślę co by tu na obiadek zrobić pierś z kurczaka się odmraża więc może zrobię kurczaka po hawajsku
Stary 2011-07-20, 12:25   #3445
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
no własnie nie wiem kogo to mądrzejszego zapytać co z jakas zgodą itp...

wpisz sobie w google frazę pozwolenie na puszczanie lampionów szczęścia. ciekawe wypowiedzi się pojawiają.
wynika z nich że pozwolenie być powinno, że można do straży pożarnej się o nie zgłosić. a wogóle to wyczytałam że niektóre pary zamiast lampionów wypuszczają balony z wypełnione z helem z doczepionymi karteczkami z wypisanymi imionami i datą ślubu. może to jest wyjście z sytuacji

napisz do mnie

Stary 2011-07-20, 12:38   #3446
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Nam tez mówił że mamy zaraz iść a to było 2 mce temu

No to dobrze

Jak da rade, to jutro malujemy

Ale wy niecierpliwe jesteście
Jestem umiarkowanie zadowolona:d fryzurka zrobiona jest lekko bez użycia tony lakieru więc nie trzyma sie idealnie, skrety bedą bardziej dopracowane i zamiast tej smiesznej tkaninki bedzie koronkowa opaska w stylu ostatniego zdjęcia

Jak super
Reka już prawie normalnych wymiarów ale pierścionka jeszcze nie wcisne
Super że zadowolona z pracy, to extra

No i za załatwione sprawy
super fryz

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Cześć

miesiąc do ślubu!!!

super a wszystko masz juz załatwione???

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:

U Nas zimno, pada...

Pani powiedziała ze mam miec bardotke ale ja za bardzo nie lubię ale poszlam do Triumfa i bardzo ładna mi pani dała no i ma gumki na całej szerokości zeby sie nie ślizgal
a na nogach bede miała pończoch samonośne
Chciałam bez ale na mnie krzycza ze to listopad i ze nie wolno bo bede chora
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:47   #3447
happy2gether
Wtajemniczenie

Przypomniało mi się, że jeszcze dziś i jutro mam zabiegi do odebrania lecę na rehabilitację a potem do siostry.
Do potem
Stary 2011-07-20, 13:25   #3448
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się ostatno śniło, że mój tż szedł do ołtarza w japonkach a na drugi dzień miałam sen że był w ciąży
ale masz sny

Cytat:
Dokładnie
I przyszły moje wieszaczki
Zdjecie w sztucznym swietle więc kolorek troszkę zakłamany
śliczne
też sobie chyba zamówię

Cytat:
Super!
U nas 24 dni...nie mogę w to uwierzyć, że tak mało
ja też

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

Jenny teraz to już zleci
cześć Karola

mam nadzieję

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
wybieracie rajstopy czy pończochy???
jak już to pończochy

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dziewczyny.. wpadam tutaj jak po ogień... raz mnie nie ma .. potem nadrabiam ogrom stron....

Jenny- coraz bliżej....
cześć
widzę, że u Ciebie znów sporo zmian ?

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
super a wszystko masz juz załatwione???
no coś Ty, jeszcze trochę tego zostało :/

sprawy do załatwienia:
- kamerzysta (znaleziony, ale musi nam przysłać umowę i trzeba wpłacić zadatek, a tydzień przed ślubem dogadać szczegóły)
- transport dla gości
- potwierdzić noclegi dla gości
- spotkanie z księdzem (musimy donieść zapowiedzi, papierki z usc, dogadać się co do spraw organizacyjnych i dowiedzieć się czy ktoś ślubuje w tym dniu co my - w przyszłym tygodniu)
- dekoracja kościoła (dopiero jak pogadam z księdzem - w przyszłym tygodniu)
- brakuje mi: pończoch, łańcuszka, soczewek, zastanawiam się nad welonem mgiełką
- Panu Młodemu brakuje: koszuli, bielizny i skarpetek (może kupimy wszystko w przyszłym tygodniu)
- czekam na figurkę na tort (ciekawe jak długo jeszcze )
- fryzjer dla Pana Młodego (2 tyg przed)
- farbowanie i podcięcie końcówek (tydzień przed ślubem)
- kosmetyczka i paznokcie (umówione terminy, teraz tylko czekać na zabiegi )
- kupić cały alkohol, czyli: wódka, wino, szampan, wódka na bramy (pewnie po 10.08)
- kupić nagrody do konkursów
- muszę zrobić: księgę gości, pudełko na koperty i winietki
- musimy kupić ferrero rocher na winietki
- spotkanie z djem
- spotkanie z fotografką
- spotkanie/mail z organistą
- spotkanie na sali (podpisać ostateczną umowę, ustalić menu, dogadać szczegóły - w przyszłym tygodniu)
- wybrać w końcu piosenkę na I taniec i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!
- roznieść kołocz i zawiadomienia/zaproszenia na ślub (już zamówiony, będziemy nosić 8.08 i pewnie 9.08, bo mamy ok 40 paczek )
- sesja narzeczeńska
- podziękowanie dla rodziców/świadków
- spowiedź (ale to dzień przed )

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-07-20 o 14:09
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:31   #3449
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
sprawy do załatwienia:
- kamerzysta (znaleziony, ale musi nam przysłać umowę i trzeba wpłacić zadatek, a tydzień przed ślubem dogadać szczegóły)
- transport dla gości
- potwierdzić noclegi dla gości
- spotkanie z księdzem (musimy donieść zapowiedzi, papierki z usc, dogadać się co do spraw organizacyjnych i dowiedzieć się czy ktoś ślubuje w tym dniu co my - w przyszłym tygodniu)
- dekoracja kościoła (dopiero jak pogadam z księdzem - w przyszłym tygodniu)
- brakuje mi: pończoch, łańcuszka, soczewek, zastanawiam się nad welonem mgiełką
- Panu Młodemu brakuje: koszuli, bielizny i skarpetek (może kupimy wszystko w przyszłym tygodniu)
- czekam na figurkę na tort (ciekawe jak długo jeszcze )
- fryzjer dla Pana Młodego (2 tyg przed)
- farbowanie i podcięcie końcówek (tydzień przed ślubem)
- kupić cały alkohol, czyli: wódka, wino, szampan, wódka na bramy (pewnie po 10.08)
- kupić nagrody do konkursów
- muszę zrobić: księgę gości, pudełko na koperty i winietki
- musimy kupić ferrero rocher na winietki
- spotkanie z djem
- spotkanie z fotografką
- spotkanie na sali (podpisać ostateczną umowę, ustalić menu, dogadać szczegóły - w przyszłym tygodniu)
- wybrać w końcu piosenkę na I taniec i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!
- roznieść kołocz i zawiadomienia/zaproszenia na ślub (już zamówiony, będziemy nosić 8.08 i pewnie 9.08, bo mamy ok 40 paczek )
- sesja narzeczeńska
- podziękowanie dla rodziców/świadków
wszystko pod kontrolą

a jaka figurka, pochwalisz się

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2011-07-20 o 13:32
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:32   #3450
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka figurka, pochwalisz się
pochwalę, ale dopiero jak mi przyjdzie do domu, bo wprowadziłam do oryginału trochę zmian

---
kurde ale u mnie leje

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości