|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
#1622 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej patrzą wtedy na ciebie, jak byłam na badaniach w szpitalu to usłyszałam jak lekarze między sobą rozmawiają: wiesz to jest pacjentka P.
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szpital i lekarza miałam już wybrane,zanim zaszłam w ciążę Kiedyś pisałyście tutaj o malowaniu paznokci przy dzieciach Ja przy moim synu też nie mogę malować, bo odrazu chce żeby jemu też pomalować czasami się zdarza,że chodzi z różowym,fioletowym lub niebieskim lakierem |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co mi zasugerował . i powiedział w prost .
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogule to witam w ten nieciekawy dzionek, pogoda się popsuła i pada...
Pękacz srebrny który wczoraj kupiłam mi sie nie podoba...nierówno maluje i pęka...najlepsze są z Vipery, a próbowałam chyba wszystkich ![]() Lecę robić kawusie ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Oki, więc może tam gdzie pracuje jest to możliwe- ja nigdy nie widziałam żeby ginekolog odbierał fizjologiczny poród... |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaa nauczyłam się przed chwilą napinac triceps
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyda się przy dziecku, jak zacznie ważyć z 15 kg, a nadal będzie chciało na ręce
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepsze jest to jak niechce mu zejść z kompa , raz mi się upomni drugi raz a za trzecim weźmie i mnie przeniesie tak jak siedzę
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 10:50 |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawda jest taka, że jak się urodziła i miała trochę ponad 3 kilo, to strasznie ciężka była, a teraz ma prawie 13 kg i mogę ją nosić cały dzień, z przerwami oczywiście przyzwyczaisz się |
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
mój mówił tak samo, w efekcie jak był już potrzebny to nie miał akurat dyżuru i go nie było, położne miały go ściągać jakby coś było nie tak.. ale same sobie sprytnie poradziły a nawet lepiej jak lekarzem, bo na brzuch nacisnęła w ostatniej fazie (czego nie wolno przy lekarzu podobno) i szybko podały oxytocynę, więc ta ostatnia faza porodu z nimi to szybciej idzie ... tak myślę
|
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Rade też sobie zamarzył motor i prawko na niego... Zawsze mówiłam stanowcze nie, a teraz się zastanawiam jak wyjdzie ze szpitala czy mu nie "pozwolić" Ty, bardziej,ze on chce takiego pryczka harleyowego, co tak powoli się nimi jeździ ![]() [QUOTE=zalotnica83;2823862 2]A tak wogule to witam w ten nieciekawy dzionek, pogoda się popsuła i pada... Pękacz srebrny który wczoraj kupiłam mi sie nie podoba...nierówno maluje i pęka...najlepsze są z Vipery, a próbowałam chyba wszystkich ![]() Lecę robić kawusie ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Oki, więc może tam gdzie pracuje jest to możliwe- ja nigdy nie widziałam żeby ginekolog odbierał fizjologiczny poród...[/QUOTEU mnie burza była rano o 7, teraz ciemno jak w tyłku Cytat:
![]() Witam z kawką! |
|||
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jolcia - ja Tomkowi powiedziałam , spodziewamy się dziecka , masz ze mną być duchem i ciałem a nie tylko duchem ! ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:03 |
||
|
|
|
#1639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mój 8-kilowy pies zachorował i w ogóle nie chodził i zawsze rano go niosłam do weta na kroplówkę jakiś 1 km z jedną stronę, to myślałam, że zejdę. Przez pierwszych kilkaset m to 'tylko' 8 kg, a potem to się już czułam, jakbym miała przywiązany do ręki jakiś kamień. Ale generalnie chodzi mi o to, że taki żywy, wiercący się ciężar wydaje się cięższy niż np martwe, nieruchome, 15 kilowe pudełko z butami.
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy wiedziałam, że już twardo śpi
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
U mnie z noszeniem syna jest tak jak pisała musso4. Moje mięśnie systematycznie sie przyzwyczajały do rośnącego bąbla. Mały waży teraz jakies 15 kilo i często jeszcze chce na ręce...na szczęście polubił noszenie na barana
mi to bardziej pasuje ![]() Jeszcze co do noszenia dzieciaczków, to polecam chusty używałyście?musso4 - dokładnie mam tak samo-syn ciężki,znaczy że śpi - jest taki bezwładny wtedy
Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-07-20 o 11:43 |
|
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
dobry!!!
ale mnie brzuch boli, dostałam wczoraj wieczorem @ więc dziś będzie mnie bolalo bo w nocy nie czułam, najgorszy zawsze mam pierwszy dzień
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
mam pytanie , czy te piersi będą mnie tak boleć aż do konca ? :/
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:52 |
||
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
to mi się akurat podoba
![]() ale u mnie leje , ja nie mogę
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:54 |
|
|
|
#1646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślicie że nie powinnam bać się seksu w tym okresie ?
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
kochana to nie jest śmieszne a przykre
ciekawi mnie jeszcze kiedy basiorek będzie mi puchł
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-20 o 12:00 |
|
|
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się bałam Później mieliśmy zakaz, a pod koniec to ani się nie bałam,ani zakazu już nie mieliśmy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.