Majowe Żony 2011 - część II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 10:11   #181
DELL
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Żony 2011 - część II

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
No jakos weny nie miala (i chyba dalej nie mam) do pisania. Mam mini depreche, jak to u mnie co jakis czas, tak z tesknoty za domem i ogolnie z zalu, ze jestem daleko... eh, duzo by pisac. Poza tym w pracy tez sporo pracki ostatnio (sprezaja sie przed miesiacem wakacji, to i mi sie papierow dostaje ).
Ojj Monitko nie martwusiaj się achhh aż mi się udzieliło

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Passion, z rezerwacja chyba wszystko sie wyjasnilo, zrobilam przelew, wyslalam im potwierdzenie i oni wysla mi juz odnowiona rezerwacje jak dostana pieniazki.

Udalo mi sie wczoraj tez wkoncu zapisac nas na te 90 minut spa, ktore dostalismy w prezencie slubnym. Idziemi 1ego sierpnia w poludnie Mam nadzieje, ze to bedzie cos fajnego i relaksujacego.
to bardzooo fajnie, że dobrze się skończyło!
i życzę Wam udanego relaksu na SPA
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:15   #182
monita01
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, ale nic sie na to nie poradzi... to sa problemy i smutki, ktore wracaja jak bumerang.... no ale kazdy jakies tam swoje smutki ma, nie?

T'ai, dobrzez, ze okres przyszedl prawidlowo i ze dobrze sie czujesz
Stary 2011-07-20, 10:15   #183
takaya
Zakorzenienie

Monitko to ja zazdraszczam tego SPA

Passion ty chyba nie chwaliłaś się wcześniej stroną swojego fotografa... kurde ma niesamowite zdjęcia! Jeśłi resztę masz tak piękną to warto było czekać
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:17   #184
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Żony 2011 - część II

Haniula tzw kura domowa? To fajno jak u Was wszystko w porządku
Monicca nie... Przeworsk Czemu pytasz?
Evelkan ja w tym roku nie opalona. Nie chce mi się kompletnie. Zresztą teraz w bloku siedzę to gdzie wylyzę U rodziców jak mieszkałam to opalanie było codziennie
Takaya rób i Ty Hihi na fotce nie wyglądają jakoś super. Ale jak się je przypnie do bluzki to fajnie Teraz brochy modne. Muszę sobie nabyć jeszcze czarny materiał koniecznie! Bo czarne brochy są fajne
Szkoda,że fotki nie cykłaś w tej drugiej kiecce to byśmy Ci pomogły
Passion i ode mnie wsiego najlepszego!!!!!!!

Co do rodzenia i zastrzyku w kręgosłup-wrrrr nawet nie mówcie! Żona kuzyna dostała zastrzyk... No i do tej pory kuleje na nogę. W ogóle bez rehabilitacji by chyba nie chodziła.

A ja chciałam oddać krew i nie mogę Muszą dokładne badania porobić-bo już 2 razy mnie cofnęli. Raz za niską hemoglobinę a drugi za wysokie erytrocyty I masz babo placek! A taką miałam ochotę na czekoladę No nic jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą dobre mogę oddawać krew

A TŻ obrażony dalej. Mieliśmy jechać razem do dentysty-wsiadł w auto pojechał sam... Miałam pozałatwiać sprawy w Rzeszowie... Ale dupa blada jak zapakował dupsko i mnie nie wziął... Jeszcze przyjdzie koza do woza! Mieliśmy kota wziąć... Tiaaaaa... No nic porobię jeszcze troszku broszek i pomaluję butelki i zaczynam ozdabiać!

Kurka muszę się do fotografa wybrać fotkę strzelić i w końcu dowód wymienić Laboga!
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:20   #185
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
w sumie to poczekaj te 3 miesiące od odstawienia na zrobienie sobie badań hormonów. bo teraz i tak troszku szaleją i wyniki nie będą "realne". A do tego czasu może i kaskę zdołasz odłożyć.

oo super, że dodzwoniłaś się w końcu
no wreszcie

wiesz co do hormonów pytałam gina co będzie jak odstawię, skąd mam wiedzieć czy ok i czy robić badania
powiedział że jak nie przyjdzie @ to mam przyjść i będziemy działać
a ja tu dostałam pierwszy po 27 dniach, ten drugi po 29 znaczy funkcjonuje wszystko
po 3 normalnych @ powiedział że można starać się o dziecko

co do włosów - to może być skutek odstawienia (ale niech dermatolog potwierdzi)
kumpeli przestały wypadać jak zaszła

Cytat:

T'ai, dobrzez, ze okres przyszedl prawidlowo i ze dobrze sie czujesz
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:21   #186
monita01
Zakorzenienie

Asiuniu, a o co ten Twoj maz sie az tak obrazil?
Stary 2011-07-20, 10:25   #187
DELL
Zakorzenienie

Joasiunia, jeszcze Go trzyma ten foch... łoszzzz, ale twardziel

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Monitka, wiadomo każda z nas ma lepsze i gorsze dni....
ale oby tych lepszych było więcej!! nie smutkaj się już

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 10:26   #188
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny, ale nic sie na to nie poradzi... to sa problemy i smutki, ktore wracaja jak bumerang.... no ale kazdy jakies tam swoje smutki ma, nie?
każdy

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Passion ty chyba nie chwaliłaś się wcześniej stroną swojego fotografa... kurde ma niesamowite zdjęcia! Jeśłi resztę masz tak piękną to warto było czekać
kiedys tam chyba podawalam. Na co mam na razie też wydaje mi sie, że warto było czekać
choćby reszta była kiepska to i tak trafiło sie kilka pieknych zdjęć wiem wiem, skromna nei jestem ale podoba mi sie efekt

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Passion i ode mnie wsiego najlepszego!!!!!!!

Co do rodzenia i zastrzyku w kręgosłup-wrrrr nawet nie mówcie! Żona kuzyna dostała zastrzyk... No i do tej pory kuleje na nogę. W ogóle bez rehabilitacji by chyba nie chodziła.

A ja chciałam oddać krew i nie mogę Muszą dokładne badania porobić-bo już 2 razy mnie cofnęli. Raz za niską hemoglobinę a drugi za wysokie erytrocyty I masz babo placek! A taką miałam ochotę na czekoladę No nic jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą dobre mogę oddawać krew

A TŻ obrażony dalej. Mieliśmy jechać razem do dentysty-wsiadł w auto pojechał sam... Miałam pozałatwiać sprawy w Rzeszowie... Ale dupa blada jak zapakował dupsko i mnie nie wziął... Jeszcze przyjdzie koza do woza! Mieliśmy kota wziąć... Tiaaaaa... No nic porobię jeszcze troszku broszek i pomaluję butelki i zaczynam ozdabiać!

Kurka muszę się do fotografa wybrać fotkę strzelić i w końcu dowód wymienić Laboga!

szczerze mówiąc nei wyobrażam sobie takiego czegoś nawet jak sie sfoszymy na siebie to tam gdzie mamy jechać to jedziemy, co do zalatwienia, załatwiamy
Stary 2011-07-20, 10:26   #189
DELL
Zakorzenienie

T'ai, masz rację konsultacja u dermatologa nie zaszkodzi
i dla Ciebie, że dbasz o siebie!!
Stary 2011-07-20, 10:34   #190
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai, masz rację konsultacja u dermatologa nie zaszkodzi
i dla Ciebie, że dbasz o siebie!!
idę w sierpniu
no muszę muszę bo będę łysa
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:01   #191
takaya
Zakorzenienie

Passion ja to się tak chwaliłam,ze mam dobrego fotografa, ale Twój znacznie bardziej mi się podoba! Mam wrażenie, że Jarkowi znudziły się już zdjęcia ślubne i woli robić komercyjne (i więcej kasy z tego ma) nawet stronę trochę zaniedbał bo nic nowego na niej nie ma
No już trudno nasze zdjęcia nie są rewelacyjne, ale jakieś złe też nie...

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-07-20 o 11:05

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 11:03   #192
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Passion ja to się tak chwaliłam,ze mam dobrego fotografa, ale Twój znacznie bardziej mi się podoba! Mam wrażenie, że jarkowi znudziły się już zdjęcia ślubne i woli robić komercyjne (i więcej kasy z tego ma) nawet stronę trochę zaniedbał bo nic nowego na niej nie ma
No już trudno nasze zdjęcia nie są rewelacyjne, ale jakieś złe też nie...
przecież są rewelacyjne
może mu się znudzily, ale każdego klienta powinien traktowac inaczej, wyjątkowo
Stary 2011-07-20, 11:07   #193
takaya
Zakorzenienie

Twoje mi się bardziej podobają chodzi przed wszystkim o ujęcia, światło... Nie jestem profesjonalistą i nie umiem tego ubrać w słowa, ale jak sobie przeglądam jego galerię to ma znacznie fajniejszy warsztat
Tak jak i fotograf Dell

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-07-20 o 11:09
Stary 2011-07-20, 11:07   #194
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

a porodu sie nie boisz?
Juz nie mam wyboru chociaz boje sie, i bardzo wkurzają mnie dobre rady cioć , kolezanek i innych które to mialy taak ciezko jakby chcialy mnie nastraszyć i to ze szczegółami a ja sobie ciagle wmawiam, ze pojdzie szybko i w miare bezboleśnie

Cytat:
Hej hej

Haniula u ciebie to chyba już 3ci miesiąc? Bo tak coś mi się kojarzy Jak się czujesz, ja to zawsze pytam ciężarówki czy rzygają (tego najbardziej się boję w ciąży)

Co do grupy krwi robią badanie zaraz po porodzie. Określają ją pobierając krew z pępowiny, tyle że to może być bardzo mylne bo jest tam również i krew matki
tak 3 miesiąc juz
ja sie czuje super marzyłam o takiej ciązy nie rzygam, pare razy mnie zemdliło, ale do wytrzymania . jeszcze zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, bylam strasznie senna, spałam kazda wolna chwile, i tak do 2go miesiaca, ale przeszło Nie mam jakis szczególnych apetytów, nie objadam sie i narazie nie przytyłam chyba ( a moze nawet schudłam ) brzuszek juz troche wyszedł jakbym sie mocno objadła
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 11:16   #195
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Juz nie mam wyboru chociaz boje sie, i bardzo wkurzają mnie dobre rady cioć , kolezanek i innych które to mialy taak ciezko jakby chcialy mnie nastraszyć i to ze szczegółami a ja sobie ciagle wmawiam, ze pojdzie szybko i w miare bezboleśnie

nie ma co sie martwić na zapas, tego nie ominiesz

Takaya, ja uwielbiam Twoje zdjęcia np za intensywność kolorów
z tego co widzę, to u siebie sie nei doeczekam wiosennych zdjęć
no ale to chociaz popatrzę na Wasze
Stary 2011-07-20, 11:18   #196
Zakorzenienie

Monitko aaa dużo by pisać W każdym razie On nie ma zajęcia i leży i myśli. A to to by chciał a to tamto... Nie mam co robić tylko leżeć
DELL nooo On tak potrafi tydzień. Ja też tak potrafię! Bo by oba barany. Ale obraził się o głupotę a głupota dla Niego to "straszna" rzecz z której to powodu nie odzywa się i koniec. Ja pierwsza do Niego nie będę już gadać. Wczoraj podeszłam to mnie odepchnął ręką. Nie to nie!
Passion u nas też tak było zawsze. Nie wiem co Mu odpier...dzieliło! Ale niech jedzie. Niech załatwia...
Takaya Ty chcesz bacika da dupkę? Super macie fotki nie narzekaj!!!!!

Piję kawkę kto ze mną?
Stary 2011-07-20, 11:26   #197
monita01
Zakorzenienie

Ja sie pisze Joasiunia na kawke! Jasne: kto sie gniewa niech sie gniewa, niech se przypnie nos do drzewa! O! Przejdzie mu A jak o glupote, to jak to mowi moj maz, podwojnie bedzie musial sie napracowac: raz sie obrazic a potem odobrazic

Ja wlasnie sprawdzam ceny wejsc do roznych obiektow w Rzymie i .... masakra
Stary 2011-07-20, 11:40   #198
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie pisze Joasiunia na kawke! Jasne: kto sie gniewa niech sie gniewa, niech se przypnie nos do drzewa! O! Przejdzie mu A jak o glupote, to jak to mowi moj maz, podwojnie bedzie musial sie napracowac: raz sie obrazic a potem odobrazic

Ja wlasnie sprawdzam ceny wejsc do roznych obiektow w Rzymie i .... masakra
Rewelacyjne powiedzenie Se cza zapamiętać Ja dawniej lubiłam się gniewać. Ale teraz... Po co na co... Nawet jak TŻ coś zawali to staram się pogadać... Czasem sobie popłaczę ale się odzywam. A On nie chce to nie

A co do cen to sobie wyobrażam

A ja sobie na poprawę humoru zamówię dziurkacz a co!!!!!!!!
Stary 2011-07-20, 11:46   #199
DELL
Zakorzenienie

fochy nieraz są, ale to zazwyczaj kobiece.... tu masz, facet focha wywalił

Monitka.... nie chcę Cię straszyć, ale aby Wam się udało dopchać do kas i kupić te bilety.... indywidualnie jak się chce wejść to sie stoi i stoi
dopnijcie się do jakiejś zorganizowanej grupy na miejscu. Pójdzie szybciej i taniej
ależ Wam zazdraszczam tych Włoch zamieszkać bym tam mogła..w Toskanii!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 11:47   #200
takaya
Zakorzenienie

Haniula no to super, że fasolka nie dokucza, ale zmniejszenie wagi trochę Cię nie niepokoi?

Passion no kolory są fajne to prawda ale jakoś tak kadry na plenerze mogły by być inne... to pewnie wina tego,że się naoglądałam tylu zdjęć tych amerykańskich fotografów i one są takie rewelacyjne pewnie aby sprostać moim oczekiwaniom sama musiałabym mieć taki rewelacyjny sprzęt umiejętności i zrobić sobie samej zdjęcia Bez kitu ciągnie mnie ta fotografia ślubna...

Monitko a no tak to jest Rzym drogi... w Paryżu tez wcale nie tanio wjazd na wieże 14€, na szczęście jeszcze wtedy oboje nie skończyliśmy 26lat (tzn ja miałam rocznikowo ) to do wszystkich muzeów mieliśmy wejście za free (do Luwru!)
Stary 2011-07-20, 11:48   #201
monita01
Zakorzenienie

Z tym drzewem, to moja mama zawsze tak mowila jak bylam mala i jakies tam kolezanki sie poobrazaly (mialam taka jedna obrazalska ). Ten wierszyk mial jakas kontunuacje, ale nie pamietam.... Spytam mame
Stary 2011-07-20, 11:52   #202
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

tak 3 miesiąc juz
ja sie czuje super marzyłam o takiej ciązy nie rzygam, pare razy mnie zemdliło, ale do wytrzymania . jeszcze zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, bylam strasznie senna, spałam kazda wolna chwile, i tak do 2go miesiaca, ale przeszło Nie mam jakis szczególnych apetytów, nie objadam sie i narazie nie przytyłam chyba ( a moze nawet schudłam ) brzuszek juz troche wyszedł jakbym sie mocno objadła
Haniula, jak miło się czyta Twoje relacje!! takie pozytywne!!
bardzo to pocieszające, że się dobrze czujesz i życze Ci tego abyś tak własnie się czuła do samego rozwiązania.
Nie słuchaj tych ciotek klotek

Cytat:
A ja sobie na poprawę humoru zamówię dziurkacz a co!!!!!!!!
oooooo extra!
Stary 2011-07-20, 11:55   #203
Zakorzenienie

DELL tosz pisałam,że On gorzej niż baba w ciąży Ale nie rusza mnie to. Dzisiaj pizzy też nie będzie
A z tym dziurkaczem nie wiem czy tak extra Kasy nie mam a zamawiam Ale muszę to jakoś odreagować! Wrrr!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 11:55   #204
monita01
Zakorzenienie

DELL, wlasnie sprawdzam opcje kupienia wczesniejszego przez internet w celu ominiecia kolejki. Np. wejscie do Koloseum kosztuje tylko 1,50 wiecej przez internet... ale do watykanu juz az 4 euro od osoby wiecej! No nic, na razie sprawdzam informacje i potem bedziemy decydowac
Stary 2011-07-20, 11:57   #205
takaya
Zakorzenienie

Asiu a jaki wzór? ja to się nakręcam na wykrojnik z esem florsem Te co mi brat na urodziny kupił już mam (miesiąc przed dostałam) od męża nie dostanę nic bo ustaliliśmy, że obrączka to będzie mój prezent w sumie AŻ taki drogi jak na wykrojnik to nie jest 27zł...
Stary 2011-07-20, 12:00   #206
DELL
Zakorzenienie

Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach...
tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Joasiunia, trzymam kciukasy co by dziś mu przeszło!
Stary 2011-07-20, 12:05   #207
Zakorzenienie

Takaya choruję na ten zestaw dziurkaczy... http://scrap.com.pl/lista/martha-ste...bble-bath.html Ja niestety maszynki nie posiadam A Ty jakie masz wykrojniki?
DELL hehe co byś z tym trzymaniem nie została do następnego tygodnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 12:06   #208
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
DELL tosz pisałam,że On gorzej niż baba w ciąży Ale nie rusza mnie to. Dzisiaj pizzy też nie będzie
A z tym dziurkaczem nie wiem czy tak extra Kasy nie mam a zamawiam Ale muszę to jakoś odreagować! Wrrr!
a Twoj małżonek nie może pracować? Może jakby poszedl do roboty nei miałby czasu marudzić
moj to się bardziej fochuje, marudzi niż ja

Cytat:
DELL, wlasnie sprawdzam opcje kupienia wczesniejszego przez internet w celu ominiecia kolejki. Np. wejscie do Koloseum kosztuje tylko 1,50 wiecej przez internet... ale do watykanu juz az 4 euro od osoby wiecej! No nic, na razie sprawdzam informacje i potem bedziemy decydowac
na 2 tygodnie jedziecie?

Cytat:
Monitka, tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co?
!
pewnie troche drożej wyjdzie, ale jak mowicie, że tam takie kolejki
ja byłam ładnych parę lat temu w rzymie i nie pamietam takiego czegoś

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Stary 2011-07-20, 12:10   #209
takaya
Zakorzenienie

ooo dziurkacze MS sa super, ale baaaardzo drogie no i właśnie fajne są te zestawy narożny+brzegowy aby robić serwetki

Ja od brata poprosiłam zestaw kółek z falbanka (sa z falbankami i takie bez i jeden guziczek )
http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...-falb_2338.jpg
narożniki (tyle,że one wycinają inaczej niż myślałam) to nie jest sam kształt a po prostu działa na takiej zasadzie jak dziurkacz brzegowy...
http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...i-nel_2723.jpg

i takiego jakby kwiatka, ale nie widze go...

choruję tez na tego motylka, ale drogi (37zł)
http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...lek-2_2280.jpg

Aaaa i znalazłam fajny sklepik scrapcaffe (nie znałam go wcześniej i tam maja baaaaaaaaaaaaaardzo dużo wykrojników i w sumie fajne ceny zawsze parę złotych mniej)

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-07-20 o 12:12
Stary 2011-07-20, 12:14   #210
monita01
Zakorzenienie

[QUOTE=DELL;28242581]Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach...
tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co?
QUOTE]

No wiesz DELL, z drugiej strony czas to tez pieniadz, wiec lepiej pewnie troszke doplacic i sie nie denerwowac w kolejce Czytam tez opinie ludzi, czy rzeczywiscie warto, bo moze kojekla nie jest jednak taka duza, lub szybko idzie.

Cytat:

Passion, w Rzymie bedziemy tydzien, a w sumie we Wloszech dwa

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości