![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() i życzę Wam udanego relaksu na SPA ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, ale nic sie na to nie poradzi... to sa problemy i smutki, ktore wracaja jak bumerang.... no ale kazdy jakies tam swoje smutki ma, nie?
T'ai, dobrzez, ze okres przyszedl prawidlowo i ze dobrze sie czujesz ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
Monitko to ja zazdraszczam tego SPA
![]() Passion ty chyba nie chwaliłaś się wcześniej stroną swojego fotografa... kurde ma niesamowite zdjęcia! Jeśłi resztę masz tak piękną to warto było czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
![]()
Haniula tzw kura domowa?
![]() ![]() ![]() ![]() Monicca nie... Przeworsk ![]() ![]() Evelkan ja w tym roku nie opalona. Nie chce mi się kompletnie. Zresztą teraz w bloku siedzę to gdzie wylyzę ![]() ![]() Takaya rób i Ty ![]() ![]() ![]() Szkoda,że fotki nie cykłaś w tej drugiej kiecce to byśmy Ci pomogły ![]() Passion i ode mnie wsiego najlepszego!!!!!!! ![]() ![]() Co do rodzenia i zastrzyku w kręgosłup-wrrrr nawet nie mówcie! Żona kuzyna dostała zastrzyk... No i do tej pory kuleje na nogę. W ogóle bez rehabilitacji by chyba nie chodziła. A ja chciałam oddać krew i nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() A TŻ obrażony dalej. Mieliśmy jechać razem do dentysty-wsiadł w auto pojechał sam... Miałam pozałatwiać sprawy w Rzeszowie... Ale dupa blada jak zapakował dupsko i mnie nie wziął... Jeszcze przyjdzie koza do woza! Mieliśmy kota wziąć... Tiaaaaa... No nic porobię jeszcze troszku broszek i pomaluję butelki i zaczynam ozdabiać! Kurka muszę się do fotografa wybrać fotkę strzelić i w końcu dowód wymienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co do hormonów pytałam gina co będzie jak odstawię, skąd mam wiedzieć czy ok i czy robić badania powiedział że jak nie przyjdzie @ to mam przyjść i będziemy działać a ja tu dostałam pierwszy po 27 dniach, ten drugi po 29 znaczy funkcjonuje wszystko po 3 normalnych @ powiedział że można starać się o dziecko ![]() co do włosów - to może być skutek odstawienia (ale niech dermatolog potwierdzi) kumpeli przestały wypadać jak zaszła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Asiuniu, a o co ten Twoj maz sie az tak obrazil?
#187 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia, jeszcze Go trzyma ten foch... łoszzzz, ale twardziel
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Monitka, wiadomo każda z nas ma lepsze i gorsze dni.... ale oby tych lepszych było więcej!! nie smutkaj się już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() choćby reszta była kiepska to i tak trafiło sie kilka pieknych zdjęć ![]() ![]() Cytat:
![]() szczerze mówiąc nei wyobrażam sobie takiego czegoś ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
T'ai, masz rację konsultacja u dermatologa nie zaszkodzi
![]() i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no muszę muszę bo będę łysa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Passion ja to się tak chwaliłam,ze mam dobrego fotografa, ale Twój znacznie bardziej mi się podoba! Mam wrażenie, że Jarkowi znudziły się już zdjęcia ślubne i woli robić komercyjne (i więcej kasy z tego ma) nawet stronę trochę zaniedbał bo nic nowego na niej nie ma
![]() No już trudno nasze zdjęcia nie są rewelacyjne, ale jakieś złe też nie... ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może mu się znudzily, ale każdego klienta powinien traktowac inaczej, wyjątkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Twoje mi się bardziej podobają
![]() ![]() Tak jak i fotograf Dell ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Juz nie mam wyboru
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie czuje super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co sie martwić na zapas, tego nie ominiesz ![]() ![]() Takaya, ja uwielbiam Twoje zdjęcia np za intensywność kolorów ![]() z tego co widzę, to u siebie sie nei doeczekam wiosennych zdjęć ![]() no ale to chociaz popatrzę na Wasze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
![]()
Monitko aaa dużo by pisać
![]() ![]() DELL nooo On tak potrafi tydzień. Ja też tak potrafię! Bo by oba barany. Ale obraził się o głupotę a głupota dla Niego to "straszna" rzecz z której to powodu nie odzywa się i koniec. Ja pierwsza do Niego nie będę już gadać. Wczoraj podeszłam to mnie odepchnął ręką. Nie to nie! Passion u nas też tak było zawsze. Nie wiem co Mu odpier...dzieliło! Ale niech jedzie. Niech załatwia... Takaya Ty chcesz bacika da dupkę? ![]() ![]() Piję kawkę kto ze mną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja sie pisze Joasiunia na kawke! Jasne: kto sie gniewa niech sie gniewa, niech se przypnie nos do drzewa! O! Przejdzie mu
![]() ![]() Ja wlasnie sprawdzam ceny wejsc do roznych obiektow w Rzymie i .... masakra ![]()
#198 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do cen to sobie wyobrażam ![]() A ja sobie na poprawę humoru zamówię dziurkacz a co!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
fochy nieraz są, ale to zazwyczaj kobiece....
![]() ![]() Monitka.... nie chcę Cię straszyć, ale aby Wam się udało dopchać do kas i kupić te bilety.... indywidualnie jak się chce wejść to sie stoi i stoi ![]() dopnijcie się do jakiejś zorganizowanej grupy na miejscu. Pójdzie szybciej i taniej ![]() ależ Wam zazdraszczam tych Włoch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Haniula no to super, że fasolka nie dokucza, ale zmniejszenie wagi trochę Cię nie niepokoi?
Passion no kolory są fajne to prawda ![]() ![]() ![]() ![]() Monitko a no tak to jest Rzym drogi... w Paryżu tez wcale nie tanio wjazd na wieże 14€, na szczęście jeszcze wtedy oboje nie skończyliśmy 26lat (tzn ja miałam rocznikowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Z tym drzewem, to moja mama zawsze tak mowila jak bylam mala i jakies tam kolezanki sie poobrazaly (mialam taka jedna obrazalska
![]() ![]()
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo to pocieszające, że się dobrze czujesz i życze Ci tego abyś tak własnie się czuła do samego rozwiązania. Nie słuchaj tych ciotek klotek ![]() oooooo extra! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
![]()
DELL tosz pisałam,że On gorzej niż baba w ciąży
![]() ![]() A z tym dziurkaczem nie wiem czy tak extra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
DELL, wlasnie sprawdzam opcje kupienia wczesniejszego przez internet w celu ominiecia kolejki. Np. wejscie do Koloseum kosztuje tylko 1,50 wiecej przez internet... ale do watykanu juz az 4 euro od osoby wiecej! No nic, na razie sprawdzam informacje i potem bedziemy decydowac
![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
Asiu a jaki wzór? ja to się nakręcam na wykrojnik z esem florsem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
![]() echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach... tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Joasiunia, trzymam kciukasy co by dziś mu przeszło! |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya choruję na ten zestaw dziurkaczy... http://scrap.com.pl/lista/martha-ste...bble-bath.html Ja niestety maszynki nie posiadam
![]() ![]() DELL hehe co byś z tym trzymaniem nie została do następnego tygodnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj to się bardziej fochuje, marudzi niż ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja byłam ładnych parę lat temu w rzymie i nie pamietam takiego czegoś ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
ooo dziurkacze MS sa super, ale baaaardzo drogie
![]() ![]() Ja od brata poprosiłam zestaw kółek z falbanka (sa z falbankami i takie bez i jeden guziczek ![]() http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...-falb_2338.jpg narożniki (tyle,że one wycinają inaczej niż myślałam) to nie jest sam kształt a po prostu działa na takiej zasadzie jak dziurkacz brzegowy... http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...i-nel_2723.jpg i takiego jakby kwiatka, ale nie widze go... choruję tez na tego motylka, ale drogi (37zł) http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...lek-2_2280.jpg Aaaa i znalazłam fajny sklepik scrapcaffe (nie znałam go wcześniej i tam maja baaaaaaaaaaaaaardzo dużo wykrojników i w sumie fajne ceny ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=DELL;28242581]Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
![]() echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach... tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co? QUOTE] No wiesz DELL, z drugiej strony czas to tez pieniadz, wiec lepiej pewnie troszke doplacic i sie nie denerwowac w kolejce ![]() Cytat:
![]() Passion, w Rzymie bedziemy tydzien, a w sumie we Wloszech dwa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.