|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() i życzę Wam udanego relaksu na SPA |
||
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, ale nic sie na to nie poradzi... to sa problemy i smutki, ktore wracaja jak bumerang.... no ale kazdy jakies tam swoje smutki ma, nie?
T'ai, dobrzez, ze okres przyszedl prawidlowo i ze dobrze sie czujesz
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko to ja zazdraszczam tego SPA
![]() Passion ty chyba nie chwaliłaś się wcześniej stroną swojego fotografa... kurde ma niesamowite zdjęcia! Jeśłi resztę masz tak piękną to warto było czekać |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula tzw kura domowa?
![]() To fajno jak u Was wszystko w porządku![]() Monicca nie... Przeworsk Czemu pytasz?![]() Evelkan ja w tym roku nie opalona. Nie chce mi się kompletnie. Zresztą teraz w bloku siedzę to gdzie wylyzę U rodziców jak mieszkałam to opalanie było codziennie![]() Takaya rób i Ty Hihi na fotce nie wyglądają jakoś super. Ale jak się je przypnie do bluzki to fajnie Teraz brochy modne. Muszę sobie nabyć jeszcze czarny materiał koniecznie! Bo czarne brochy są fajne![]() Szkoda,że fotki nie cykłaś w tej drugiej kiecce to byśmy Ci pomogły ![]() Passion i ode mnie wsiego najlepszego!!!!!!! Co do rodzenia i zastrzyku w kręgosłup-wrrrr nawet nie mówcie! Żona kuzyna dostała zastrzyk... No i do tej pory kuleje na nogę. W ogóle bez rehabilitacji by chyba nie chodziła. A ja chciałam oddać krew i nie mogę Muszą dokładne badania porobić-bo już 2 razy mnie cofnęli. Raz za niską hemoglobinę a drugi za wysokie erytrocyty I masz babo placek! A taką miałam ochotę na czekoladę No nic jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą dobre mogę oddawać krew![]() A TŻ obrażony dalej. Mieliśmy jechać razem do dentysty-wsiadł w auto pojechał sam... Miałam pozałatwiać sprawy w Rzeszowie... Ale dupa blada jak zapakował dupsko i mnie nie wziął... Jeszcze przyjdzie koza do woza! Mieliśmy kota wziąć... Tiaaaaa... No nic porobię jeszcze troszku broszek i pomaluję butelki i zaczynam ozdabiać! Kurka muszę się do fotografa wybrać fotkę strzelić i w końcu dowód wymienić Laboga! |
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co do hormonów pytałam gina co będzie jak odstawię, skąd mam wiedzieć czy ok i czy robić badania powiedział że jak nie przyjdzie @ to mam przyjść i będziemy działać a ja tu dostałam pierwszy po 27 dniach, ten drugi po 29 znaczy funkcjonuje wszystko po 3 normalnych @ powiedział że można starać się o dziecko co do włosów - to może być skutek odstawienia (ale niech dermatolog potwierdzi) kumpeli przestały wypadać jak zaszła ![]() |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuniu, a o co ten Twoj maz sie az tak obrazil?
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia, jeszcze Go trzyma ten foch... łoszzzz, ale twardziel
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Monitka, wiadomo każda z nas ma lepsze i gorsze dni.... ale oby tych lepszych było więcej!! nie smutkaj się już |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() choćby reszta była kiepska to i tak trafiło sie kilka pieknych zdjęć wiem wiem, skromna nei jestem ale podoba mi sie efekt![]() Cytat:
szczerze mówiąc nei wyobrażam sobie takiego czegoś
|
|||
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai, masz rację konsultacja u dermatologa nie zaszkodzi
i dla Ciebie, że dbasz o siebie!!
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no muszę muszę bo będę łysa
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ja to się tak chwaliłam,ze mam dobrego fotografa, ale Twój znacznie bardziej mi się podoba! Mam wrażenie, że Jarkowi znudziły się już zdjęcia ślubne i woli robić komercyjne (i więcej kasy z tego ma) nawet stronę trochę zaniedbał bo nic nowego na niej nie ma
![]() No już trudno nasze zdjęcia nie są rewelacyjne, ale jakieś złe też nie...
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 12:05 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może mu się znudzily, ale każdego klienta powinien traktowac inaczej, wyjątkowo
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje mi się bardziej podobają
chodzi przed wszystkim o ujęcia, światło... Nie jestem profesjonalistą i nie umiem tego ubrać w słowa, ale jak sobie przeglądam jego galerię to ma znacznie fajniejszy warsztat Tak jak i fotograf Dell Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 12:09 |
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz nie mam wyboru
chociaz boje sie, i bardzo wkurzają mnie dobre rady cioć , kolezanek i innych które to mialy taak ciezko jakby chcialy mnie nastraszyć i to ze szczegółami a ja sobie ciagle wmawiam, ze pojdzie szybko i w miare bezboleśnie ![]() Cytat:
![]() ja sie czuje super marzyłam o takiej ciązy ) brzuszek juz troche wyszedł jakbym sie mocno objadła
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co sie martwić na zapas, tego nie ominiesz Takaya, ja uwielbiam Twoje zdjęcia np za intensywność kolorów ![]() z tego co widzę, to u siebie sie nei doeczekam wiosennych zdjęć no ale to chociaz popatrzę na Wasze |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko aaa dużo by pisać
W każdym razie On nie ma zajęcia i leży i myśli. A to to by chciał a to tamto... Nie mam co robić tylko leżeć![]() DELL nooo On tak potrafi tydzień. Ja też tak potrafię! Bo by oba barany. Ale obraził się o głupotę a głupota dla Niego to "straszna" rzecz z której to powodu nie odzywa się i koniec. Ja pierwsza do Niego nie będę już gadać. Wczoraj podeszłam to mnie odepchnął ręką. Nie to nie! Passion u nas też tak było zawsze. Nie wiem co Mu odpier...dzieliło! Ale niech jedzie. Niech załatwia... Takaya Ty chcesz bacika da dupkę? Super macie fotki nie narzekaj!!!!!Piję kawkę kto ze mną?
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pisze Joasiunia na kawke! Jasne: kto sie gniewa niech sie gniewa, niech se przypnie nos do drzewa! O! Przejdzie mu
A jak o glupote, to jak to mowi moj maz, podwojnie bedzie musial sie napracowac: raz sie obrazic a potem odobrazic ![]() Ja wlasnie sprawdzam ceny wejsc do roznych obiektow w Rzymie i .... masakra
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Se cza zapamiętać Ja dawniej lubiłam się gniewać. Ale teraz... Po co na co... Nawet jak TŻ coś zawali to staram się pogadać... Czasem sobie popłaczę ale się odzywam. A On nie chce to nieA co do cen to sobie wyobrażam ![]() A ja sobie na poprawę humoru zamówię dziurkacz a co!!!!!!!! |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
fochy nieraz są, ale to zazwyczaj kobiece....
tu masz, facet focha wywalił ![]() Monitka.... nie chcę Cię straszyć, ale aby Wam się udało dopchać do kas i kupić te bilety.... indywidualnie jak się chce wejść to sie stoi i stoi ![]() dopnijcie się do jakiejś zorganizowanej grupy na miejscu. Pójdzie szybciej i taniej ależ Wam zazdraszczam tych Włoch zamieszkać bym tam mogła..w Toskanii!!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula no to super, że fasolka nie dokucza, ale zmniejszenie wagi trochę Cię nie niepokoi?
Passion no kolory są fajne to prawda ![]() Monitko a no tak to jest Rzym drogi... w Paryżu tez wcale nie tanio wjazd na wieże 14€, na szczęście jeszcze wtedy oboje nie skończyliśmy 26lat (tzn ja miałam rocznikowo |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym drzewem, to moja mama zawsze tak mowila jak bylam mala i jakies tam kolezanki sie poobrazaly (mialam taka jedna obrazalska
). Ten wierszyk mial jakas kontunuacje, ale nie pamietam.... Spytam mame
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo to pocieszające, że się dobrze czujesz i życze Ci tego abyś tak własnie się czuła do samego rozwiązania. Nie słuchaj tych ciotek klotek ![]() oooooo extra!
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
DELL tosz pisałam,że On gorzej niż baba w ciąży
Ale nie rusza mnie to. Dzisiaj pizzy też nie będzieA z tym dziurkaczem nie wiem czy tak extra Kasy nie mam a zamawiam Ale muszę to jakoś odreagować! Wrrr! |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
DELL, wlasnie sprawdzam opcje kupienia wczesniejszego przez internet w celu ominiecia kolejki. Np. wejscie do Koloseum kosztuje tylko 1,50 wiecej przez internet... ale do watykanu juz az 4 euro od osoby wiecej! No nic, na razie sprawdzam informacje i potem bedziemy decydowac
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu a jaki wzór? ja to się nakręcam na wykrojnik z esem florsem
Te co mi brat na urodziny kupił już mam (miesiąc przed dostałam ) od męża nie dostanę nic bo ustaliliśmy, że obrączka to będzie mój prezent w sumie AŻ taki drogi jak na wykrojnik to nie jest 27zł...
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
![]() echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach... tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Joasiunia, trzymam kciukasy co by dziś mu przeszło! |
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya choruję na ten zestaw dziurkaczy... http://scrap.com.pl/lista/martha-ste...bble-bath.html Ja niestety maszynki nie posiadam
A Ty jakie masz wykrojniki?![]() DELL hehe co byś z tym trzymaniem nie została do następnego tygodnia
|
|
|
|
#208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj to się bardziej fochuje, marudzi niż ja ![]() Cytat:
na 2 tygodnie jedziecie?Cytat:
![]() ja byłam ładnych parę lat temu w rzymie i nie pamietam takiego czegoś ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dziurkacze MS sa super, ale baaaardzo drogie
no i właśnie fajne są te zestawy narożny+brzegowy aby robić serwetki ![]() Ja od brata poprosiłam zestaw kółek z falbanka (sa z falbankami i takie bez i jeden guziczek )http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...-falb_2338.jpg narożniki (tyle,że one wycinają inaczej niż myślałam) to nie jest sam kształt a po prostu działa na takiej zasadzie jak dziurkacz brzegowy... http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...i-nel_2723.jpg i takiego jakby kwiatka, ale nie widze go... choruję tez na tego motylka, ale drogi (37zł) http://www.scrappasja.pl/galerie/w/w...lek-2_2280.jpg Aaaa i znalazłam fajny sklepik scrapcaffe (nie znałam go wcześniej i tam maja baaaaaaaaaaaaaardzo dużo wykrojników i w sumie fajne ceny zawsze parę złotych mniej)
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-20 o 13:12 |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=DELL;28242581]Monitka, wow! nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja...
![]() echh, lepiej zapłacić te pare euro wiecej i mieć pewność, że się wejdzie, i nie będzie stało w kilometrowych kolejkach... tylko pewnie jak dodasz te wszystkie różnice to pewnie niezła kwota sie uzbiera, co? QUOTE] No wiesz DELL, z drugiej strony czas to tez pieniadz, wiec lepiej pewnie troszke doplacic i sie nie denerwowac w kolejce Czytam tez opinie ludzi, czy rzeczywiscie warto, bo moze kojekla nie jest jednak taka duza, lub szybko idzie. Cytat:
Passion, w Rzymie bedziemy tydzien, a w sumie we Wloszech dwa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

). 
Mam nadzieje, ze to bedzie cos fajnego i relaksujacego.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

U rodziców jak mieszkałam to opalanie było codziennie
No nic jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą dobre mogę oddawać krew

no i właśnie fajne są te zestawy narożny+brzegowy aby robić serwetki