|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#5071 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
zgłaszam sie i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5072 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do zamówienia
http://www.asos.com/LNA/LnA-Double-Z...=-1&clr=Cherry Rozmiar S (UK 10) jako że pierwszy raz będę uczestniczyć w grupowym zamówieniu proszę o wskazówki na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
#5073 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz wyśle wszystkim dane do wpłaty. Proszę o jak najszybsze przelewy, bo chciałabym jeśli się uda złożyć zamówienie jutro ![]()
![]() |
#5074 |
Rozeznanie
|
tiaaa, znowu się nie załapałam <ściana>
|
![]() ![]() |
![]() |
#5075 |
Zakorzenienie
|
Wrzucaj linki
![]()
#5076 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jestem załamana sposobem doręczania paczek przez asos... W czerwcu zamówiłam sukienkę, wybrałam standardową przesyłkę darmową - sukienka do mnie nie dotarła ... Zamówiłam po raz drugi coś innego - też przesyłka nie dotarła ... Złożyłam 3 zamówienie, dziś mija termin doręczenia i oczywiście nie ma ....Za pierwsze zamówienie dostałam zwrot kasy, w sprawie drugiego zamówienia właśnie wysłałam maila z prośbą o zwrot. Jak w ciągu kilku dni nie otrzymam trzeciego zamówienia, również będę zmuszona wysyłać maila... Mam nadzieję, że otrzymam zwrot za wszystkie zamówienia, bo jak nie to się załamię ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5077 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5078 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS Dziewczyny dostałyście już paczki z pierwszego tygodnia lipca?? Edytowane przez loveland Czas edycji: 2011-07-20 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5079 |
Rozeznanie
|
Ja zamawiałam 24.o6, 26.06, 27.06, 28.06, 1.07 , 4.o7 i wszystkie paczki dostałam w ciagu 5-6 dni roboczych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5080 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5081 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez sanita1985 Czas edycji: 2011-07-20 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5082 |
Raczkowanie
|
Megan podasz swoje dane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5083 |
Rozeznanie
|
Podaję linki
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1215412 rozm. 10, 25f ![]() ![]() http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1393435 rozm 4, 6f http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1460625 rozm. 10, 14f ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5084 |
Zakorzenienie
|
#5085 |
Przyczajenie
|
ja z przesyłkami z przełomu czerwca i lipca tez nie miałam żadnych stresów. to nie ma różnicy kto jest z jakiej miejscowości bo moim zdaniem tutaj musi być jakiś problem z transportem na odcinku uk-polska. innego wytłumaczenia dla mnie nie ma, bo jak już pisałam wcześniej, paczki zawsze do mnie docierały w terminie, a nie sądze aby w asos'ie z premedytacją nie wysyłali tych paczek, bo a- to oni oddają hajs za zgubione paczki, b- była wyprzedaż, więc chyba zależało im aby się pozbyć 'starego' towaru. jeśli dostaniecie 'zaległe' zamówienia to napiszcie data wysłania i date otrzymania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5086 | |
Zakorzenienie
|
![]() czekam na kilka zamawianych między 2 a 11 w terminie doszła tylko jedna z nich
![]() ![]() |
![]() |
#5087 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Czy ktoś zamawiał spodnie z asosa, jak wypada ich rozmiarówka???Czy rozmiar 10 odpowiada odpowiada naszemu rozmiarowi 38? Proszę o pomoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Możesz dołączyć, bo wygląda na to, że ilość osób może się zmienić. Wrzucaj linki ![]()
![]() |
#5089 |
Raczkowanie
|
Megaan przepraszam,ale muszę zrezygnować, myślałam że zamówienie Top Shopu nie dojdzie do skutku a jednak się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5090 |
Raczkowanie
|
http://www.asos.com/LNA/LnA-Double-Z...=-1&clr=Cherry
widzę, że dołożyli rozmiarówkę i S już jest dostępny, Megaan jeśli jednak zniknie ten rozmiar to weź M lub ewentualnie XS ja tam jestem uniwersalna we wszystko się wcisnę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#5091 |
Przyczajenie
|
moje zamówienie :
buty, rozmiar UK 8 http://www.asos.com/Asos/Asos-Crinkl...rt=3&clr=Black koszula : rozmiar M http://www.asos.com/Asos/Asos-Curved...rt=3&clr=Black buty, rozmiar UK 8 http://www.asos.com/Asos/Asos-Climbi...px?iid=1414517 Na konto przelałem 170 zlotych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5093 |
Przyczajenie
|
dziewczyny.
Trafiłam tutaj przez ten nieszczęsny Asos, czytam i czytam i nie jestem sama ![]() ![]() Zamówiłam buty 8 lipca dziś powinna być paczka, ani widu ani słychu. Moja teoria spiskowa jest taka, że kontener z naszymi paczkami do Polski uległ gdzieś po drodze eksplozji, skoro wiele z nas nie dostało paczek z początku lipca ![]() Najbardziej jednak wkurzyło mnie to, że Asos każe czekac kolejne 9 dni roboczych. Toż to prawie zrobi się miesiąc. Przecież UK to do chole...Europa a nie koniec świata. Czytałam również, że paczki dochodziły do was nawet po miesiącu. Co też mi się wydaje dość dziwne. Bo niby gdzie by były przetrzymywane i po co??Najbardziej podejrzana wydaje mi się ta zbiorowa plaga z paczkami do Polski. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5094 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
Trafiłam tutaj przez ten nieszczęsny Asos i widzę,że nie jestem sama ![]() Zamówiłam buty 8 lipca, przesyłka nadana 9 lipca. Dziś max powinny być, ale nie ma. Napisałam już do Asos z pytaniem wtf a ni mi an to, by czekać kolejne 9 dni roboczych, bo przewoźnicy itd. Toż to prawie zrobi się miesiąc, a ja chciałąm miec tylko buty. Najlepsze jest to, że czytam iż wielu z was nie doszły paczki z poczatku lipca. Mam nawet na to terie spiskową, że kontener z naszymi paczkami do Polski, gdzieś eksplodował po drodze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5095 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj dostałam z 08.07, na paczkę z 07, 09 i 11 jeszcze czekam.
Ludzie przestancie mieć o wszystko pretensje, za wysyłkę nic nie płacicie, a asos zwraca za zgubione paczki. Zamawiając w standardzie trzeba mieć na uwadze, że paczka może nie dojść albo trzeba bedzie sobie poczekać. Mnie denerwuje to codzienne czatowanie na listonoszke, ale cóż.. są wakacje. PS Wykluczam jakoby ktoś gdzieś "po drodze" siedział i wybierał sobie dla siebie paczki, bo ta która dzisiaj do mnie doszła była ciężka i sporych rozmiarów (duży karton z butami i jakieś ciuchy), a ta z 7, na ktora czekam to takie 2 leciutkie sukienki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5096 | |
Zakorzenienie
|
jak jest jest wysyłka zwykła to jest traktowana jako pakiet i nie trzeba dowodu - ale daje sie awizo wiec każdy ci nie odbierze (chyba że włamie sie do twojej skrzynki )
Do nie też zazwyczaj dochodzą w niecały tydzień ,ostatnio trochę dłużej Cytat:
![]() Edytowane przez Dione Czas edycji: 2011-07-21 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5097 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, napiszcie mi jaka jest rozmiarówka ubrań ASOS? Megaan pewnie niedługo zamówi, jak już nie zamówiła, ale na wszelki wypadek zapytam. Jak w Polsce mam praktycznie wszystkie rzeczy w rozmiarze S, to zamówić w ASOSie także S?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5098 |
Wtajemniczenie
|
melduje ze dotarla dzis do mnie paczka wyslana 06/07
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5100 |
Zadomowienie
|
Megaan wysłałam pieniądze, potrzebujesz potwierdzenia przelewu ?
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.