Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 19:28   #1891
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

już wstawiam fotkę ale nie takiej samej ale fasonem taka, choć moja jest bardziej strojna. i ma falbanki po lini prostej nie na ukos.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg (18,0 KB, 55 załadowań)
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:29   #1892
madzia2306
Zakorzenienie

jagodziu normalnie nie wiem co powiedziec, ciśnienie mi sie podniosło... jak tak można? niech sobie brat sam zbiera kasę jak już teraz chce się chajtac.. banki czekają na niego otworem niech bierze pożyczkę.. ale przepraszam rodzice pewnie mu nie pozwolą brac pożyczki tylko odrazu wszystko sfinansują... boszzzzz jak mnie wkurza takie postępowanie.. on może robic co chce bo i tak wszystko dostanie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:30   #1893
Nattiv
Zakorzenienie

Jagodzia A to przyjęcie to planują tak na kilka osób najbliższych czy troszkę większe? Jeśli na kilka osób, to myślę że powinni sobie sami opłacić. Wielkie sumy to nie wyjdą.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:32   #1894
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Niestety z pracy nici jutro o 24zamykają mam system

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
już wstawiam fotkę ale nie takiej samej ale fasonem taka, choć moja jest bardziej strojna. i ma falbanki po lini prostej nie na ukos.
I like it

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:32   #1895
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Brawa dla TŻa, że jest tak ochoczo strażacki
Sztuczkaaaaaa, wara od mojej... jego sikawki

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny wicie co się wczoraj dowiedziałam że 3 września będzie ślub cywilny mojego brata. I spr to jest sobota i do tego jego dziewczyny matka wydzwania do mojej. Coś mi się KU......WA wydaje że kombinują jakieś przyjęcie!!! Niech ja się tylko dowiem to pie........ole. Bo moi starzy spłukali sie z kasy ostatnio. Długa historia ale oni teraz zbierają na moje wesele. To nie jest takie trudne bo mój ojciec jeździ na tirach za granicą i zarabia sporo ale ta kasa zawsze się jakoś rozchodzi. I boje się że mi tej kasy nie dadzą albo będą kazali robić coś po kosztach. A ja tak nie chce. Nic od nich nie brałam i nie biorę. Znacie historie brat i siostra dostali samochody. A ja nic!! I co ja mam się prosić o kasę na ślub???!! Czego ja mam być najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!! dobra koniec poryczałam się. Właśnie wszedł do domu brat z tą swoją. Nie pracuje ciągnie sare w domu nie ma obowiązków i jeszcze z browarem przylazł. Ch....j idę się pochlastać!!
Ja wiem, że taka gadka pogadaj o tym z mamą tylko wkurza, ale radze Ci zapytać się jej wprost, czy masz co liczyć w takim wypadku na ich pomoc finansową. Do póki tego się nie dowiesz, będziesz tylko snuła domysły, a tak postawisz kawę na ławę i już.
I kochana uszy do góry

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:32   #1896
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz jak mnie ojciec 3 razy wyrzucał z domu po pijaku że jem za jego kasę to sorry bardzo.... bo tak ciuchy konto tel. i wszystko opłacam od 16 roku życia sama. Wiec tylko jem za ich i mam dach pod głową. A brat ma 19 lat i ciągnie na wszystko nawet na fajki piwko chipsy na wszytko. Siostrę utrzymywali do 20... oj dobra koniec tematu
Ale dziękuję wam kochane że mogłam wam się wygadać. Naprawdę nie wiem co bym bez was zrobiła. Zgłupiałam bym Tak naprawdę jesteście ze mną w najgorszych momentach mojego życia. Dziękuję normalnie Kocham was
boże poprostu brak słów

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-20, 19:32   #1897
(kicia)
Zakorzenienie

arletka ja mam zamówione buty przez neta co prawda nie przez allegro ale jestem bardzo zadowolna

jagodziu nie daj się już niedługo myśl tylko o swoim ślubie i o tym że po nim będziesz szczęśliwa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:36   #1898
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wicie co się wczoraj dowiedziałam że 3 września będzie ślub cywilny mojego brata. I spr to jest sobota i do tego jego dziewczyny matka wydzwania do mojej. Coś mi się KU......WA wydaje że kombinują jakieś przyjęcie!!! Niech ja się tylko dowiem to pie........ole. Bo moi starzy spłukali sie z kasy ostatnio. Długa historia ale oni teraz zbierają na moje wesele. To nie jest takie trudne bo mój ojciec jeździ na tirach za granicą i zarabia sporo ale ta kasa zawsze się jakoś rozchodzi. I boje się że mi tej kasy nie dadzą albo będą kazali robić coś po kosztach. A ja tak nie chce. Nic od nich nie brałam i nie biorę. Znacie historie brat i siostra dostali samochody. A ja nic!! I co ja mam się prosić o kasę na ślub???!! Czego ja mam być najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!! dobra koniec poryczałam się. Właśnie wszedł do domu brat z tą swoją. Nie pracuje ciągnie sare w domu nie ma obowiązków i jeszcze z browarem przylazł. Ch....j idę się pochalastać!!
o rany
Kochana trzymaj się, w końcu kto jak kto, ale jagodzia jest twarda . Pamiętaj, że na nas zawsze możesz liczyć

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja większość butów jakie mam kupiłam na all i jeszcze żadne mnie nie rozczarowały. I czasem zdarzają się prawdziwe perełki
Potwierdzam, też często na all kupuję
Ostatnio nawet kliknęłam botki-kopytka na jesień, przyszły idealnie rozmiarowo i śliczne

Madziuniusia to zróbmy tak, że ja się odezwę do Ciebie jutro po południu jakoś
Bo jutro to na pewno nie dam rady. A co do piątku to już bardziej realne ale też nic nie obiecuję. Chociaż naprawdę bardzo bym chciała
Tylko za parę dni wyjeżdżamy ze znajomymi na wakacje i teraz mamy mnóstwo rzeczy na głowie. Przegląd samochodu, zakupy itp. Ale postaram się znaleźć czas w piątek

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:37   #1899
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Wiesz co Madziu, nie obraź się, ale moim zdaniem ta Twoja koleżanka nie bardzo nadaje się na świadkową... może i chce dobrze dla Ciebie, ale no nie wiem, wydaje mi się, że świadkowa powinna być raczej kimś, kto będzie Cię wspierał, a przede wszystkim interesował się Twoimi ślubnymi wyborami. A jak Ona nie chce iść obejrzeć z Tobą wymarzonej sukni, którą chcesz już kupić, bo chce pospać To jaką masz gwarancję, że nie będzie się tak zachowywać tuż przed ślubem, kiedy będziesz potrzebować Jej pomocy?

Może faktycznie poczekaj z salonem do piątku i pójdź z fablous, zawsze lepiej iść z kimś, kto Ci doradzi i jest zainteresowany Twoją przymiarką
kurcze ja też się boje tak wcześnie ją kupić... naprawdę, tak jak marzyłam o tym, tak teraz się strasznie boję...

a siostra? Musze zebrac mysli i jej napisac wypracowanie od serca.... moze przemyśli to i owo...

fablous będę bardzo wdzięczna!

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-07-20 o 19:39
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:40   #1900
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
O, czy to przypadkiem nie szyte na wzór Annais Carrery? To suknia, w której pierwszy raz spostrzegłam potencjał falbanek

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja wiem, że taka gadka pogadaj o tym z mamą tylko wkurza, ale radze Ci zapytać się jej wprost, czy masz co liczyć w takim wypadku na ich pomoc finansową. Do póki tego się nie dowiesz, będziesz tylko snuła domysły, a tak postawisz kawę na ławę i już.
I kochana uszy do góry
Dokładnie, też uważam, że powinno się tu pogadać rzeczowo. Masz prawo widzieć, czego możesz oczekiwać od Nich i czy spełnią to, co obiecali.

kiciu, przykro mi, że to już koniec pracy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:41   #1901
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
mi się bardzo podobają takie delikatne falbanki
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jagodzia A to przyjęcie to planują tak na kilka osób najbliższych czy troszkę większe? Jeśli na kilka osób, to myślę że powinni sobie sami opłacić. Wielkie sumy to nie wyjdą.
mama twierdzi że dadzą radę... a co jak miesiąc wcześniej się okaże że nie... mam nadzieję że tak nie będzie. Do tego coś siostra gadała sobie pod nosem że jej u mnie na weselu nie będzie. Odkąd brat wpadł wchodzi mu w d... i twierdzi że ja i tż myślimy tylko o sobie bo powinniśmy odwołać ślub i przepuścić brata żeby oni mogli się ochajtać. I to ja wychodzę znowu na ta wyrodną. Od samego przyjazdu z NL warczy na mnie. A ja jej nic nie zrobiłam. I obiecuję że jak nie przyjdzie na mój ślub to wyrzeknę się swojej siostry. I nigdy się do niej nie odezwe.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:41   #1902
arletka1313
Zakorzenienie

jagodziu współczuje ci bardzo, u mnie czasem tez wytrzymac się nie da ale coż...nie wiem jak jest u was ale ja sobie sama kupię suknię, i wszystkie dodatki, wiem ze nie mam co liczyć na ojca (mama nie pracuje) ja dużo nie zarabiam bo raptem 1000zł ale jakoś sobie poradzę, no wesele tez będziemy my sponsorować w większości, ale co tam, mamy gdzię mieszkać, kasa nie będzie nam aż tak potrzebna a ślub wesela jest raz w życiu i chce by ten dzień był najpiękniejszy w naszym życiu.
no to ja też sobie zamówie butki na all, bo do przymiarki musze miec buty a chyba 4 sierpnia jadę na przymiarkę
i jak się suknia podoba?
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-20, 19:43   #1903
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no pewnie ja mam welon z allegro. Nic tak nie cieszy jak ta nutka adrenaliny przy zakupach internetowych
Dokładnie I ta euforia przy rozrywaniu paczki na strzępy żeby dostać się do sukienki, dwóch tunik, legginsów i bluzeczki

Cytat:
Sztuczko cóż ty tak dziwnie piszesz
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
normalnie hieroglify
No przepraszam Byłam zmuszona przenieść swoje wypociny z edytora tekstu do worda i tak się magicznie zrobiło (normalnie sztuczka_magiczka :p) i o! Sorka

Cytat:
dziewczyny wicie co się wczoraj dowiedziałam że 3 września będzie ślub cywilny mojego brata. I spr to jest sobota i do tego jego dziewczyny matka wydzwania do mojej. Coś mi się KU......WA wydaje że kombinują jakieś przyjęcie!!! Niech ja się tylko dowiem to pie........ole. Bo moi starzy spłukali sie z kasy ostatnio. Długa historia ale oni teraz zbierają na moje wesele. To nie jest takie trudne bo mój ojciec jeździ na tirach za granicą i zarabia sporo ale ta kasa zawsze się jakoś rozchodzi. I boje się że mi tej kasy nie dadzą albo będą kazali robić coś po kosztach. A ja tak nie chce. Nic od nich nie brałam i nie biorę. Znacie historie brat i siostra dostali samochody. A ja nic!! I co ja mam się prosić o kasę na ślub???!! Czego ja mam być najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!! dobra koniec poryczałam się. Właśnie wszedł do domu brat z tą swoją. Nie pracuje ciągnie sare w domu nie ma obowiązków i jeszcze z browarem przylazł. Ch....j idę się pochlastać!!
O rany bardzo mi przykro Jagodziu... Rozumiem Cię, że możesz czuć się paskudnie... Dla mnie to ogólnie jest wstyd i żenada jeśli takie 2 nieodpowiedzialne dzieciaki wpadają i na łapu capu biorą ślub :/ I jeszcze przyjęcie chcą organizować - o ho ho... Brak klasy... A z tego co opowiadasz to niestety nie wróżę im wspólnej przyszłości... Przykre to, ale chyba mam rację? Nic sobie nie rów Kochana Jesteśmy z Tobą!

Wiesz, z tym robieniem po kosztach to po części ja miałam takie wrażenie jak byłam z mamą w salonie i przymierzyłam tę już moją suknię... Mam wrażenie, że mama mi ją doradziła głównie kierując się ceną... Oczywiście cieszę się, że rodziców odciążam, ale akurat tak potoczyły się losy że w ciągu życia wiele więcej środków byli zmuszeni włożyć w moją siostrę. I wiesz, rozumiem to i i tak jestem im wdzięczna, że dokładają się w tak znacznym stopniu do naszego wesela... ale nie raz jest mi tak przykro kiedy mama nakłania mnie do najtańszego rozwiązania... Troszkę się rozumiemy więc

Madziuniusiu - ja także mam nieodparte wrażenie, że z Twojej znajomej jest s*ka a nie świadkowa... To niedorzeczne - mieć zero zrozumienia dla SWOJEJ PANNY MŁODEJ (bo ja tak będę postrzegała PMkę gdy zostanę jej świadkową )... Idealna sytuacja, gdy świadkowa jara się przygotowaniami do ślubu prawie że równie mocno co PMka, a jeśli ma inne podejście to do cho*ery jej zas*anym obowiązkiem jest bycie taktowną... Przepraszam, ale wpieniło mnie to strasznie... Na Twoim miejscu jak najszybciej bym ją odwołała, bo szkoda żeby psuła Ci ten piękny czas i w ogóle sam dzień zaślubin
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:45   #1904
arletka1313
Zakorzenienie

niie wgłębiała sie w tą suknię tak bardzo, wisiała na manekinie, załozyłam ją jako pierwszą i już wiedziałam ze to ta. a dokładnie ona ma jedna warstwę falbanek z tiulu a drugą z tafty?(ten taki śliski błyszczący materiał) i tak na przemian. no i ja mierzyłam ją z kołem ale chyba wezmą bez koła.
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-20, 19:45   #1905
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Ojeeej... widzę, że byliście w Bieszczadach... zdjęcie jest z tego roku? Ale strrrasznie zazdroszczę...
Tak to jest zdjęcie z Bieszczad Kwiecień 2011

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:45   #1906
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz jak mnie ojciec 3 razy wyrzucał z domu po pijaku że jem za jego kasę to sorry bardzo.... bo tak ciuchy konto tel. i wszystko opłacam od 16 roku życia sama. Wiec tylko jem za ich i mam dach pod głową. A brat ma 19 lat i ciągnie na wszystko nawet na fajki piwko chipsy na wszytko. Siostrę utrzymywali do 20... oj dobra koniec tematu
Ale dziękuję wam kochane że mogłam wam się wygadać. Naprawdę nie wiem co bym bez was zrobiła. Zgłupiałam bym Tak naprawdę jesteście ze mną w najgorszych momentach mojego życia. Dziękuję normalnie Kocham was
Powiedz,po co chcesz od nich kasę? Już kiedyś chyba Ci nawet pisałam na ten temat. Żeby Ci potem wypominali? Albo tydzień przed powiedzieli,że nie mają? Miej honor i uzbierajcie na nie sami, może dłużej,może skromniejsze,ale zobaczysz jaka będzie radość,że za Wasze pieniądze.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:45   #1907
evoonia86
Zakorzenienie

arletka1313 mi się suknia podoba

kiciu szkoda, ze pracka się skończyła może uda Ci się znaleźć coś nowego?

jagódka zawsze mozesz tutaj napisać co Ci leży na serduszku
Stary 2011-07-20, 19:47   #1908
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
i jak się suknia podoba?
bardzo ładna (ale ja nie jestem obiektywna bo wprost uwielbiam falbanki) Masz już jakieś butki na oku??

Cytat:
Dokładnie I ta euforia przy rozrywaniu paczki na strzępy żeby dostać się do sukienki, dwóch tunik, legginsów i bluzeczki
o widzę że Sztuczka jakieś zakupy popełniła. Oszczędzamy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:48   #1909
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
mi się bardzo podobają takie delikatne falbanki

mama twierdzi że dadzą radę... a co jak miesiąc wcześniej się okaże że nie... mam nadzieję że tak nie będzie. Do tego coś siostra gadała sobie pod nosem że jej u mnie na weselu nie będzie. Odkąd brat wpadł wchodzi mu w d... i twierdzi że ja i tż myślimy tylko o sobie bo powinniśmy odwołać ślub i przepuścić brata żeby oni mogli się ochajtać. I to ja wychodzę znowu na ta wyrodną. Od samego przyjazdu z NL warczy na mnie. A ja jej nic nie zrobiłam. I obiecuję że jak nie przyjdzie na mój ślub to wyrzeknę się swojej siostry. I nigdy się do niej nie odezwe.
że jak?????????????? ona chyba chora jest... kto pierwszy zaplanował ślub? jezzzuuuu chyba bym jej rypsneła za ten tekst

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:49   #1910
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
że jak?????????????? ona chyba chora jest... kto pierwszy zaplanował ślub? jezzzuuuu chyba bym jej rypsneła za ten tekst
Ty to taka zadziorna kobitka jesteś ale ci się nie dziwię. Sama bym nie zdzierżyła

Stary 2011-07-20, 19:52   #1911
arletka1313
Zakorzenienie

tak mam kilka par butów na oku, dziś na all oglądałam, po pierwsze to koniecznie zakryte paluszki po drugie koniecznie na paseczku a po trzecie koniecznie półokrągłe, gdzie na kompie mam fotkę takich jakie mi się podobają, zaraz poszukam,
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-20, 19:52   #1912
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to taka zadziorna kobitka jesteś ale ci się nie dziwię. Sama bym nie zdzierżyła
zadziorna i to bardzo.. przede wszystkim zawsze walczę o swoje...
czasem jest to zgubne ale z moim zdecydowaniem mam trochę lepiej w życiu niż moja siostra i teraz mi siostra mowi że gdyby była tak zdecydowana jak ja to lepiej by jej się żyło...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-20, 19:53   #1913
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Powiedz,po co chcesz od nich kasę? Już kiedyś chyba Ci nawet pisałam na ten temat. Żeby Ci potem wypominali? Albo tydzień przed powiedzieli,że nie mają? Miej honor i uzbierajcie na nie sami, może dłużej,może skromniejsze,ale zobaczysz jaka będzie radość,że za Wasze pieniądze.
Wypowiedź mooni jest może trochę zbyt bezpośrednia, ale po części się z nią zgadzam... Wydaje mi się, że w takiej sytuacji jaka jest u Ciebie to ślub sponsorowany przez ten program telewizyjny byłby w sam raz. Przede wszystkim nie musiałabyś prosić rodziców o pieniądze. Teraz mówią, że Ci zasponsorują ale piszesz, że Twój tata ma różne zachowania i co zrobicie kiedy np miesiąc przed ślubem pokłócisz się z nim i powie Ci, że nie dostaniesz ani grosza? Wiesz, nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, w końcu ja nie znam Twojej rodziny, ale z tego co tutaj pisałaś to różnie bywa
A co do kwestii sprzedawania się i tego, że ślub to taka intymna rzecz. Ok, ale tak czy siak mamy kamerzystę na ślubie. Potem jest dvd, które, miejmy świadomość, oglądają nie tylko goście z wesela ale również ich znajomi, wścibskie sąsiadki, okoliczne plotkary, ciotki, babki i cała rzesza obcych nam ludzi. Więc poniekąd i tak jesteśmy z tej prywatności odarte
No i jakby nie patrzeć to jednak jest wielka przygoda, nie każdy ma możliwość zorganizowania bajkowego ślubu z pomocą telewizji
Tak mi łatwo mówić, bo nie jestem na Twoim miejscu i nigdy nie będę, ale to tylko takie moje spostrzeżenia

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2011-07-20 o 19:54
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:53   #1914
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
a po to chcę kasę żeby nie być najgorszą... i nie będę się unosić honorem niech chociaż raz się wykażą. a jak będą wypominać to mam to w d..... mają trójkę dzieci a je powinno się traktować po równo nie daruję im sory ale nie. Poza tym oni płacą za wesele dlatego że ja mam teraz siedzieć w domu i nie pracować na stałe. Bo muszę się opiekować chorą babcią i dwoma psami. W sumie nie muszę ale nie jestem wyrodnym dzieckiem jak moje rodzeństwo i mam poczucie jakiejś wdzięczności. Przynajmniej za wychowanie
Lili & Gabryś

Stary 2011-07-20, 19:55   #1915
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
zadziorna i to bardzo.. przede wszystkim zawsze walczę o swoje...
czasem jest to zgubne ale z moim zdecydowaniem mam trochę lepiej w życiu niż moja siostra i teraz mi siostra mowi że gdyby była tak zdecydowana jak ja to lepiej by jej się żyło...
Dobrze mówisz

Stary 2011-07-20, 19:55   #1916
arletka1313
Zakorzenienie

takie mi się bardzo podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg phoca_thumb_l_915.jpg (33,1 KB, 32 załadowań)
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-20, 19:55   #1917
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny dzisiaj na stylemepretty jest sesja z PMką w naszej ukochanej Glorii Hjelma... ależ ona jest piękna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0357.jpg (87,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9303.jpg (54,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8683.jpg (28,4 KB, 46 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:56   #1918
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
takie mi się bardzo podobają
byłyby ok gdyby nie te ponaszywane kwiatki czy coś.. ja bym wolała jakieś delikatniejsze te kwiatuszki albo gładkie butki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-20, 19:56   #1919
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wypowiedź mooni jest może trochę zbyt bezpośrednia, ale po części się z nią zgadzam... Wydaje mi się, że w takiej sytuacji jaka jest u Ciebie to ślub sponsorowany przez ten program telewizyjny byłby w sam raz. Przede wszystkim nie musiałabyś prosić rodziców o pieniądze. Teraz mówią, że Ci zasponsorują ale piszesz, że Twój tata ma różne zachowania i co zrobicie kiedy np miesiąc przed ślubem pokłócisz się z nim i powie Ci, że nie dostaniesz ani grosza? Wiesz, nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, w końcu ja nie znam Twojej rodziny, ale z tego co tutaj pisałaś to różnie bywa
A co do kwestii sprzedawania się i tego, że ślub to taka intymna rzecz. Ok, ale tak czy siak mamy kamerzystę na ślubie. Potem jest dvd, które, miejmy świadomość, oglądają nie tylko goście z wesela ale również ich znajomi, wścibskie sąsiadki, okoliczne plotkary, ciotki, babki i cała rzesza obcych nam ludzi. Więc poniekąd i tak jesteśmy z tej prywatności odarte
No i jakby nie patrzeć to jednak jest wielka przygoda, nie każdy ma możliwość zorganizowania bajkowego ślubu z pomocą telewizji
Tak mi łatwo mówić, bo nie jestem na Twoim miejscu i nigdy nie będę, ale to tylko takie moje spostrzeżenia
Ale skoro brat i siostra Jagodzi zawsze wszystko dostawali to dlaczego ma być gorsza?

Stary 2011-07-20, 19:57   #1920
jagodzia133
Zakorzenienie

Z TLC dzwonili do mnie jeszcze wczoraj i mnie namawiali ale rodzice tżta się nie zgodzili a już byłam zdecydowana powiem wam szczerze. Gdyby nie jego rodzice naprawdę ślub by był za półtora miesiąca.
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości