|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
W końcu w domku...
Ale lejeeee... Cała mokra wróciłam. Dobrze, że miałam Melissy na nogach. Wczoraj pierwszy raz od kilku tygodni wypuściłam Filemona (kota) na dwór, bo już jest zdrowy (wcześniej miał pogryzioną łapkę, operację i brał antybiotyki). No i cholera jasna... znowu kuleje! Może źle stanął czy coś. Nie kulał już z 1,5 tygodnia jak nie więcej. Aniu - teraz zobaczyłam dokładnie tą panterę, bardzo ładna
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może łapka nie do końca się wyleczyła ?? źle zrosła itp ja z Lolką wróciłam z weterynarza... szwy zdjęte... ale jeszcze dwa dni ma chodzić w ubranku... a go strasznie nie lubi ... w piekarniku piecze się ziołowy chlebek ![]() na obiad wsunęłam warzywa na patelnie i jajko .. pycha głowa mnie okropnie boli... idę zrobić kawkę zdjęcie w awatarze to Ty?? ( głupie pytanie ... ale wole się upewnić zanim coś powiem
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-20 o 17:33 |
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Heja dziewczynki! Z racji, że jestem bardzo 'zapracowany człowiek' i nie mam prawie w ogole wolnego czasu (dopiero w sierpniu odetchnę) to mam megaśne zaległości na forum... Tylko pobieżnie przeglądnęłam wpisy... Ale chciałam Wam się pochwalić, że tak jak w podpisie: mam 68 kg!!!!
mam nadzieję, że dotrwam do celu i wreszcie stabilizacja bo już nie mogę się doczekać jak zjem 'zwykły' chlebek, albo ziemniaki... na razie muszę się zadowolić tym dukanowym :P Wszystkim bardzo gratuluję spadków i oby tak dalej! Trzymajcie się chudziutko
|
#3754 |
|
404 Not Found
|
Czytające dukanki, powrócę do tematu lektur. Polecam bardzo bardzo bardzo bardzo "12 razy śmierć" Michała Pauli. Historia Polaka w więzieniu w Tajlandii (w dużym skrócie). Naprawdę polecam.
|
|
|
|
#3755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A te dzokery to po prostu grzechy, one mają swoje konsekwencje. W czacie tłumaczonym prze D666666 pisali, że możesz coś takiego zjeść jeśli czujesz , ze inaczej umrzesz. ![]() Zjadłaś bułkę, będziesz dłużej czekała na koniec II. A Ty jeszcze chcesz robić II Dukana z pieczywem .Dlatego lepiej trzymać się zasady "wszystko albo nic", żeby głupoty do głowy nie przychodziły. ![]() Jakbym skusiła się w tym roku na ukochane truskawki tylko raz i to na jedną to w niedługim czasie rzuciłabym się na pół kilo itd, itp
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Postanowiłam, że się z nimi już nie pogodzę, no chyba, że ewentualnie do sałatki
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-07-20 o 19:29 |
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dukanki!
Moja waga od piątku stoi w miejscu Nie grzesze, ani nic , a ta cholera nie chce spaść...denerwuje mnie to ;/Dunka i Legionistka23...GRATULUJĘ! piękny wynik ![]() paulinika..Almeria...to nad Morzem Śródziemnym taaak? Miałam tam jechać we wrześniu w ramach programu Erasmus, ale niestety z powodów rodiznnych musiałam zrezygnować....tak o tym marzyłam, zawsze marzył mi się Erasmus w Hiszpani..ale trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze....zazdroszczę Ci,że tam mieszkasz! ![]() Ps. o co chodzi z tymi całymi dżokerami?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3758 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ale ona była tylko ugryziona i wdało się wtedy zakażenie. Nie była załamana... Mam nadzieję, że do jutra mu przejdzie.
Cytat:
![]() Rozsmakowałam się ostatnio w kawie Nescafe Creme z mleczkiem skondensowanym light (4%) Też mi się chyba waga zepsuła, bo codziennie wskazuje to samo. A tak serio, czemu nie spada...? Czyżby przez grilla ![]() Wykupiłam sobie ten kurs rosyjskiego i dzisiaj się zabrałam do nauki. Uwielbiam ten język (Rosjan trochę mniej...). Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-20 o 18:44 |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletnie nic a nic nie spada??
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
ładna jesteś
![]() mi waga również stoi .... jejciu kiedy ja zobaczę całe 58 kg na wadze ... ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- dziewuszki znacie jakiś fajny film ??? oglądnęłabym coś
|
#3761 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sreberko - nic a nic. Od tygodnia wskazuje 63,7kg. Przez kilka miesięcy folgowałam, teraz wróciłam i w sumie dobrze, że stoi, a nie rośnie. W ciągu kilku dni spadł kilogram i od tej pory stoi. No ale codziennie jem bułeczkę z kakao i proszkiem do pieczenia, może to to. I w weekend był grzeszek.
Aniu - dziękuję A co do filmu to ja się wczoraj uśmiałam na "Mikołajku" A polecić mogę "Dobermana", "Przerwaną lekcję muzyki", "Ptaśka", "Zaczarowaną", "Defendora", "Świętych z Bostonu". Zależy co lubisz. |
|
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co?! Była u nas dzisiaj ciotka, z którą widziałam się ostatni raz na komunii kuzyna (na której było zrobione 2 zdjęcie w moim albumie) i spytała czy jej się wydaję czy schudłam? Ale miałam banana na buzi!
Dzisiaj na wadze 84, czyli 5 kg w 15 dni, ale się cieszę Uwielbiam herbatę limonkowo-cytrynową i moje pytanie brzmi czy mogę ją pić ze słodzikim czy to się już zalicza do cytryny jako napój?
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-20 o 20:05 |
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
przemyslalam sprawe, oczywiscie macie racje!
wszystko albo nic!
|
#3764 |
|
404 Not Found
|
Nnnnnnnnnnno.
![]()
|
|
|
|
#3765 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś chyba wszędzie lało Mi też zostało może z 5 kg, więc dajmy radę! ))Wszystko przed Tobą Cytat:
)) Tez sobie ostatnio na lody pozwoliłam, uwielbiam lody ![]() Cytat:
)) Ale wtedy już tak blisko, żeby 5 z przodu chociaż na chwilkę zobaczyć Ale myślę, że jeszcze około 5 A Ty kochana nie kombinuj, na chlebek przyjdzie pora Może to chwilowa zachcianka i przejdzie )) Dziekuje wszystkim razem i każdemu z osobna ) Edytowane przez Dunka Czas edycji: 2011-07-20 o 20:58 |
|||
|
|
|
#3766 |
|
Podróżniczka
|
Pamięta mnie ktoś tu jeszcze?
![]() Postanowiłam , że wrócę sobie do Was na II faze łatwo mi więc bedzie popłynąc na tej III fazie...widze, ze za dużo sobie folguje, ide na ustepstwa , a nie chce powrotu straconych kilogramów Tak jak ktoś powyżej napisał....wszystko albo nic...i druga faza jest pod tym wzgledem super ![]() jeszcze ja uzależniona od ruchu musialam zrobić sobie przerwe...bo mnie bardzo mdli i bola piersi...nie daje rady wytrzymac ani godziny na fitnessie to dla mnie straszliwa udreka i dodatkowo mnie to dołuje i zajadam a w tym czasie zamiast jesc pewnie bym skakała na zumbie mam nadzieje, ze to chwilowe i że organizm zaakceptuje te homrony i da mi normalnie żyć.już na jutro watróbeczka jest i na sniadanko omlecik
|
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
ZROBIŁAM 1 TIRAMISU
))Namieszałam jak miło - najbardziej z ilością słodzika. Zobiłam w koniakówkach nio i przed sekundą była mała próba smaku - ![]() ![]() :sli na:![]() ![]() : slina:BOSKIE
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zanim się zbiore, zbiore małą i zejde z 4 piętra nadchodzi godzina wracania ![]() Dziewczynki właśnie zrobiłam sobie koktaij z kakao i kawka rozpuszczalna bez kafeiny super, mniam mniam a teraz musze Tż'towi na jutro obiad do pracy zrobić i cieknie ślinka!Oby do soboty i w sobote to se taki obiad z warzyw zrobie że hej ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- A miałam się zapytać, ja chcę zrzucić około 30 kilu, a moja mama około 20 ja mam 5 dni uderzeniówki a ona 6 dlaczego tak skoro ja chcę wiecej zrzucić ?
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi się wydaje że takie rzeczy mają wpływ przy rozwiązywaniu testu ... ale mogę się mylić...no i tak na prawdę można podczas uderzeniówki zrzucić mniej lub więcej ... mi wyliczyło że w 3 dni zrzucę 2,7 kg a zrzuciłam 3,5 kg... a pochwalę się mój kot Tuptuś jak się położy i rozciągnie to ma 65 cm ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- DZIEWCZYNY POLECAM FILM JESTEM NUMER CZTERY super ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-20 o 21:40 |
||
|
|
|
#3771 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- dobranoc |
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
No i zakończył się dzień 3 właśnie zjadłam kolacje i nie długo spać. Dziecię me padło w trymiga i dobrze mama pójdzie wcześniej spać.
Jak narazie czuję się wyśmienicie oby tak dalej. No i na koniec chcę podziękować za tak miłe przyjęcie mnie do waszego grona. Z wami mi to idzie jakoś z górki
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
Czesc moje dzioewczynki! bardzo sie za wami stesknilam!!!
Witam nowe dukanki ,gratuluje spadkow a szczegolnie PANDZI(SWIETNA ROBOTA-JESTES DLA NAS MOTYWACJA...),sciskam schorowane zwierzaczki-mam dla nich duzo czulosci-szczegolnie jak czytam z jaka miloscia o nich piszecie!...ale na chodowle PAJACZKOW nigdy bym sie nie zdecydowala
Dukan od 03.05.2011... Start: 93kg Cel -60kg Ifaza -5kg IIfaza-2kg 22.05.2011 86kg... 27.05.2011 85kg ...03.06.201184kg...18.0 6.201183.3kg...21.06.2011 .82.4kg ...29.06.2011.81.4kg...0 1.07.2011.80,9kg...moze niedlugo zobacze 7...19.07.2011. |
|
|
|
#3775 |
|
Czekoladoholik
|
AGUSIA - Gratuluje
![]() Ja właśnie kończe kawke i zbieram się powoli do pracy po wczorajszym obżarstwie na PW ubyło mi 0,1 kg ( warzywnym obżarstwie oczywiście) mamcia zrobiła kurczaka w galarecie .paulinika - dobij leżącego, nie dość że Hiszpania to jeszcze niedaleko plaży Miłego dnia Chudzinki
|
|
#3776 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Brrr tramwaj mi uciekl i stoje na deszczu. Aniu - mam ten film ("Jestem numerem cztery") i jakos sie dziwnie na niego czailam, ale skoro piszesz, ze fajny to na pewno ogladne. Kurcze, zapomnialam wczoraj kupic jajka i nie mialam co zjesc na sniadanie. W pracy mam tylko serek wiejski... Beznadzieja. Ale się ciesze, że wykupilam ten kurs rosyjskiego. Jest super, przerobilam wczoraj 100 zadan. I automatycznie ustawiaja się tam co kilka dni powtorki z tego co nie umialam. No i co najlepsze, jest kilka kursow gratis do wyboru i wzielam sobie gramatyke angielska i przyslowia lacinskie. Milego dnia ! ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Alice - jak milo, że ktos jest na nogach o tej godzinie co ja Ja już prawie w pracy jestem Ale bez buleczki czekoladowej
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-21 o 06:50 |
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrryyyyyy
![]() Wstawać! ![]() Ja po weekendowych grzeszkach dopiero dzisiaj wróciłam do wagi z podpisu pewnie byłby dzisiaj wiekszy spadek ale poszalałam wczoraj ze skrobią ale portki mi lecą z du** wiec za bardzo sie tym nie przejmujęGdybym jeszcze znalazła w sobie motywację do ćwiczeń na brzuszek ![]() Mam pytanko dla osób orientujących się w fazie trzeciej-znałazłam przepis na fajny biszkopt wg zasad dukana, czy mogę na trójce rzucić na niego truskawki i tak upiec? i potraktować to jak porcję owoców? A co ze śliwkami bo nie pamiętam
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u mnie zimno dzisiaj strasznie..brrr, wczoraj wieczorem tak mnie glowa rozbolała, ze myslalam ze oszaleje dzisiaj sie czuje jakby mnie ktos walił po głowie cala noc..ja dalej zbijam nadwyzke po szalenstwach bez dukana dzisiaj waga pokazala 74,4 kg strasznie ciezko mi ida te ostatnie kilogramy ale walczę, dukan mi wyliczyl 67 a ja chce 65kg ale nie wiem czy to realne...kobitki jak robicie rybe??tylko nie w foli i nie w piekarniku bo te juz robiłam i w kazdej konfiguracji jest chce jakas zblizoną do takiej smazonej, chyba sprobuje ja dzisiaj usmazyc na teflonie moze w jajku...robiłyscie jakos podobnie?na dodatek kawy mi zabraklo i wczoraj nie kupilam i pije zbozową ![]() milego dnia |
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() miłego dnia życzę
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

źle zrosła itp 

.
Nie grzesze, ani nic , a ta cholera nie chce spaść...denerwuje mnie to ;/
piękny wynik

kl aski:
.
chce jakas zblizoną do takiej smazonej, chyba sprobuje ja dzisiaj usmazyc na teflonie moze w jajku...robiłyscie jakos podobnie?