|
|
#2911 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Nie mogę oddawać krwi, mogę sobie strzelić tattoo...
Ola - chyba nie patrzysz na ostatnie zdjęcie ![]() Granatowo - ale przypomnijcie mi o tym piątku, bo zaraz pewnie zapomnę... Dziś spóźniłam się do pracy, bo... zapomniałam, na którą mam
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nie musicie zgarniać
Aaa wiem, o co miałam pytać! Blair, co do tego serum - jesteś włosomaniaczką, więc Ci zaufam ono też ma w składzie alkohol, to nie szkodzi? Bo jak ma mi wysuszyć czuprynę, to równie dobrze mogę ją wystawić na słońce bez filtrów, przynajmniej je sobie wysuszę bezpłatnie Napisz mi proszę, co o tym sądzisz pod tym kątem, bo trzeba Lalaith dać znać, czy zamawiam, czy nie
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że nie codziennie masz na tę samą godzinę?
|
#2915 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bajeczna - codziennie na 9 :/
|
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Starość nie radość? ![]() Albo zakochanie
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakie zdjęcie?
|
|
#2918 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bez komentarzy proszę... |
||
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28254914]
No padaka, żedana, wstyd i hańba... Bez komentarzy proszę...[/QUOTE] Oj daj spokój, wiem, że bez ajfona to jak bez ręki, miałaś prawo być zakręcona
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy jak Twoje włosy reagują na % Też się bałam alkoholi, ale mam kilka psikaczy które mają go w składzie, i kilka wcierek - nie zauważyłam żeby specjalnie wysuszały. Tylko że przy alkoholach nie wolno zapominać o używaniu odżywek i masek nawilżających Podsumowując - jak będziesz dobrze nawilżać włosy to alkohol w składzie im nie powinien zaszkodzić ![]() A - odkryłam zajeświetną maskę do włosów w saszetkach, każda do innego koloru włosów - pogłębia kolor i nawet chwyta odrosty więc nie trzeba farbić co chwilę
|
|
#2921 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Oj Malla, ale przyznaj, ze jak ktoś uznaje, ze jak ktoś może krew oddawać to powinien, a sam może i zamyka te droge bo woli kolorowy tatuaż, to nie mysli spójnie. Przynajmniej dla mnie. Wiem, że dziwny przykład, ale taki też widziałam.
Bo żeby nie było toto osoba zdrowa, sprawna i bez przeciwskazań.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-07-20 o 21:33 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pokazuj tę maseczkę!
|
|
#2923 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiadomo co się stalo. Po prostu się wyłączył i przestał reagować na cokolwiek. Dałam informatykom i mi naprawili... ufff... ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
ale o czym Ty mówisz? ![]() przecież zrobienie tatuażu nie zamyka drogi oddawania kwri permanentnie, a jedynie na 2 lata... przecież 2 lata to niedługo... |
||
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Uhm, nie widzę tu filtrów z listy fotostabilnych, ale co ja tam wiem.
Malla, spojrzysz? Skład: Cyclopentasiloxane, Cyclomethicone, Alcohol Denat., Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum,Benzophenone-2, Panthenol, Phytantriol, Aqua, Propylene Glycol, Creatine, Laminaria Digitata Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Methylparaben, Propylparaben, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde ^ brać czy nie?
|
#2925 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Acz nie skończyło się na jednym, dochodzą wciąż nowe. W sensie tatuaże.
No nie wiem, ale dla mnie to przykład osoby faktycznie dość zbuntowanej, bo kolczyki tez ma w hmm, nietypowych miejscach. A z resztą. Czuję się staro, moja koleżanka z tego samego rocznika dopiero się na studia dostała, a ja musze myslec co zrobić z II stopniem i czy robić II kierunek
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-07-20 o 21:39 |
|
|
|
#2926 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ola - nie ma fotostabilnych, ale jeszcze w żadnym produkcie do włosów nie widziałam... Obczaj, jakie ma recenzje, szczerze to ważniejsze niż czytanie składów, mówię to po latach siedzenia na biochemii
![]() Nie, to już nie etap zakochania, on mi nie przeszkadza w funkcjonowaniu. Na szczęście nie znam takich przykładów. Oddawanie krwi nie jest obowiązkiem i żaden dawca nie można naciskać na innych, by to robili.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-07-20 o 21:42 |
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja już mam obsesję, bo równie dobre noty mają produkty Pantene lekkie i cośtam, co reklamowała Bachleda-Curuś - i owszem, wygląd moich włosów też poprawiły parę miesięcy temu. Tyle, że jak je odstawiłam to okazało się, że to jednak była kupa. No i dalej mam dylemat ![]() Lenka, szacun za niemal cały rozdział powieści i obrazki!
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Na fotostabilnych się nie znam niestety, mogę tylko powiedzieć jak się na moich przy mocnej lampie z nieba i chlorze zachował
Ale fotostabilne to chyba głównie do twarzy są z tego co się orientuję ![]() A maska to dokładnie ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ch.html&next=1 Mam do włosów brązowych i jestem zachwycona W każdym razie ja nałożyłam ją nie czytając recenzji, i dopiero jak już miałam na głowie to przeczytałam i zaczęłam się bać czy mi się skóra nie zafarbuje czy twarz - i nic z tych rzeczy, tylko włosy złapała i zadziałała
|
#2929 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, to faktycznie bardzo różnorodnie
![]() zgodnie z tym, co mówiłam na spotkaniu ;p i tak na szybko, bo tu się nie ma nad czym zastanawiać, folijka: stąd http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2493988 lub stąd http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20374776 komuś coś?
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no tak
|
|
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczytałam się w serumowe recenzje i wiele osób pisze, że poprawia stan włosów tylko powierzchownie, więc chyba sobie odpuszczę. Boję się jednak tego alkoholu Będę czekać na posta o maseczce Cytat:
ja sobie zamówiłam w iwrosze kredeczkę w takim (chyba takim, w sumie tylko na zdjęciu ją widziałam ![]()
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
hiper, a wiesz może gdzie dostanę taki eyeliner? https://wizaz.pl/var/wizaz/storage/i...ze-M-biala.jpg
Która firma ma w swojej ofercie biały eyeliner?
|
|
#2933 |
|
Nie depcze krokusów
|
Blair - boskie zdjęcia do kuracji karmelowej!
Lenka - ELF miał biały
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka - Inglot
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Do inglota będę potrzebować odpowiedniego pędzelka.... Zamknęłyście już zamówienie z Maestro?
![]() Edit: Widzę, że już nawet paczka odebrala A są białe eyelinery w sztyfcie? Albo w pojemniczku z pędzelkiem-piórkiem? Nie wiem, jak to fachowo nazwać
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-07-20 o 22:15 |
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam te, kolory mają nieziemskie, długo się trzymają i łatwo aplikują, a do tego fajna cena Tylko nie ma białego a srebrzysty, który świetnie na ręce wyglądał (ale końcowo mam tylko turkusowy i fioletowy) http://www.snobka.pl/artykul/5695/eyeliner_golden_roseOla - jak się nie stosuje nic innego i nic innego z włosami nie robi to na pewno wysuszy ![]() Mall - dziękować Ale teraz już inny kolor
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-07-20 o 22:20 |
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo Catrice ![]() Maestro jeszcze otwarte, a paczka to chyba z jakimiś kosmetykami odebrana, nie z pędzlami ![]() Na stronie Inglota masz cały asortyment, więc sobie poszukaj, te eyelinery w kałamarzu (chyba tak to się fachowo nazywa ) są raczej brokatowe, ale może znajdzie się i biały
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Inglotowe w kałamarzu mam już trzy i jestem zadowolona, bo robią cienkie kreski. Białego niestety nie mają. Może faktycznie spróbuję tego w kremie... tylko nie wiem, jak pójdzie mi rysowanie kresek. Nie mam aż tak wprawionej ręki, a poza tym mam małą powiekę i kreseczka musi być naprawdę cienka. Chyba łatwiej piórkiem taką uzyskać niż pędzlem
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2940 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z inglotowych chyba jest biały w żelu, a do tego ostatnio coś zmienili i ponoć już tak nie wysychają
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

Ale fotostabilne to chyba głównie do twarzy są z tego co się orientuję