|
|
#4711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
hello, na 2tyg się wyjedzie a tu prawie 200stron nasmarowane
![]() co do Zary greckiej powiem krótko.. chyba znajde tam jakiegoś wysłannika żeby mi kupował ubrania może nie było wszystkich hitów które chciałam ale za to ceny te takie nudowe buciki z niziutkim obcasem kupiłam za niecałe 10eu... kolorowe kopertówki były za 39eu, pełno fajnych bluzek i spódniczek ale nie miałam za bardzo czasu na grzebanie pomaranczowe szpilki za 29eu.. szkoda tylko,że na stronie ceny nie zmienione może za bardzo nie poszalałam, kupiłam pomaranczowa trf za 25eu, dwie bluzki (paseczkową pomaranczowo-granat-czarna i taka bialo-pom), kwiecistą sukienkę czarną i te nudziaki ale i tak zadowolona jestem
|
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/zara-nowa-blazer-m...718117143.html różowa kolejarka
|
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LORED%2BBLAZER Dresowe: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ERSEY%2BBLAZER Dresowe są wygodniejsze, bardziej na codzień i lepiej leżą za to kolejarki są bardziej eleganckie |
|
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tak, a powiedz mi kochana, gdzie konkretnie jest zara w grecji? bo jade w poniedziałek, to wezmę więcej eurasków ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
madziu, ja byłam na Krecie, w okolicach Chanii
|
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane ja do Was z pytaniem o kalosze. Wiem, ze wiele z Was zamawiało na shaffashoes.... Powiedzcie mi..Wart inwestować w Huntery? Kupowałabym dziecięce...teraz kosztują 133 zł (ile kosztowały podczas tej gorącej promocji?). Buty te raczej potrzebne mi są do zadań specjalnych i nosiłabym je bardzo sporadycznie...Myślałam o zakupie zwykłych za 50 zł na all... Więc pytam co Huntery mają w sobie, żeby je kupić, a nie jakieś zwykłe? A desperacja moja wynika z tego, że dziś deszcz przemoczył mi moje zielone szpilki Zarowe i myślałam, że mnie trafi!!! Chcę kupić kalosze i trzymać je w pracy na wypadek takiej ulewy jak dziś...Chciałam iść na boso ale za dużo ludzi było dookoła
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Ale się wkurzyłam z rana
Nie wiem jakim cudem, wstaję a moje okulary p/słoneczne leżą na podłodze z urwanym uchem Moje uluuuuuubione I tym sposobem, muszę kupić nowe okulary, bo nie mam innych czarnych ![]() Ola, witaj Kupiłam na ebayu za 60zł z groszami, już z przesyłką, tunikę z ostatniego zdjęcia, ale wcale nie wiem czy ją bardzo chcę Przymierzała któraś z Was? ![]() Kochane, pamiętajcie o mnie gdybyście znalazły coś z tych rzeczy: Tulipan paseczkowy, albo kwiatkowy rozmiar od M w górę, Bluzeczka w paski rozmiar S albo M ![]() ![]() :pro si:I dodowe swetrzysko już w byle jakim kolorze ![]() ![]()
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2011-07-21 o 07:37 |
|
|
|
#4724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poratujesz swoje koleżanki jak coś, co? ![]() Idę wysłać Tobie marynarkę a wisience szpilki, bugetko nie mam nadal Twojego adresu ![]() edit: wysłane! jutro powinny byc na miejscu
Edytowane przez canaduelle Czas edycji: 2011-07-21 o 08:55 |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dziecięce Huntery, w czasie promocji kosztowały 95zł. Dla mnie są dużo lżejsze i nie śmierdzą jak te z bazarku Mierzyłam też te z Decathlona, ale one znowu brzydko układały mi się na stopie i ciężko się je ściągało
|
|
#4726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tak miałam wzloty i upadki z tą torebką, najpierw ją chciałam, potem jak leżało ich pełno w Arkadii to już mi przeszło a teraz kiedy są wyprzedaże znowu sobie o niej pomyślałam... Po prostu cierpię teraz na potrzebę nowej torebki a zupełnie nic nie mogę znaleźć
|
||
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Pracuję teraz wakacyjnie w recepcji na campingu. Wczoraj goście z Niemiec przyszli do mnie porozmawiać i oczywiście klasyczne pytanie : Excuse me, are you from Poland? because you look like an India girl? ![]() To pytanie (obojętnie w jakim języku) słyszę bardzo często. I zawsze biorą mnie za hinduskę. Ci Państwo wczoraj mówili, że byli w Indiach i że właśnie idealnie wpasowuję się w ten typ urody jaki tam panie prezentują. I, że pewnie jeśli bym tam pojechała to od razu by pomyśleli, że jestem swoja i zaczęli ze mną rozmawiać w swoim języku
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Czy widziałyście gdzieś tą sukienkę? Ile kosztuje w sklepie, czy fajnie wygląda "na żywo"? |
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
matko co z tą pogodą i co z tymi obniżkami kolejnymi![]() No halo tu jesteśmy w Polsce a nie w Grecji ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() A gdzie wogóle jesteś tzn. w jakiej miejscowości ![]() Oj ciężko dzisiaj będzie, ciężko
|
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny i jeszcze jedna prośba. Bardzo podoba mi się ta sukienka tylko w kolorze czerwonym. Czy jest jeszcze gdzieś dostępna?Rozm S lub M . Widziałyście gdzieś?
|
|
|
|
#4733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zapraszam Zaromaniaczki piękne miasto tylko tu nie ma Z Jest tylko sklep, w którym część ciuchów to te ubrania a'la Zara Byłam tam kiedyś i dziś się przejdę zobaczę co tam jest może jakieś a'la nasze hity tam są a ja nawet nic o tym nie wiemJestem w Giżycku Na Mazurach Burza u nas szalała wczoraj! Jezioro pierwszy raz w życiu takie widziałam. A to moje miasto rodzinne.U mnie masakrycznie gorąco A ja, że jeszcze jestem taka dziwnie skonstruowana, że zimą chodzę w krótkim rękawku, bo mi ciepło to teraz przeżywam tortury
We are the world, we are the children...We are the ones who make a brighter day...so let's start giving.. !!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy ![]() Edytowane przez czarnulka066 Czas edycji: 2011-07-21 o 09:15 |
|
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
nowy tulipanek
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi dokładnie o tą czerwoną ze sznurkiem ze zdjęcia ponizej. Tamta granatowa to trochę inny fason( pomyliłam fotki) i występuje zdaje się tylko w jednym kolorze, tak przynajmniej jest na stronie. |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
uff na szczęście mi się nie podoba
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Haha wczesna pora jeszcze![]() ![]() hmm może bym się tak wzięła za którąś z prac mgr po powrocie z pracy? ![]() Nieeeee lepiej wejść na stronę Z
|
#4739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam kiedyś taką sytuację, że byłam w sklepie z ubraniami i była wielka przecena więc w związku z tym, że nie byłam sama musiałam na resztę poczekać. I tak sobie stoję oparta o wieszak, myślę o moich kupionych łupach z dziką radością i podobno mój kolega z pracy przeszedł koło mnie powiedział mi w twarz cześ Magdula a ja podobno się na niego popatrzyłam i wogóle olałam Nie wiem nic takiego nie pamiętam ale burę w pracy dostałam z tego powodu, że udaję, że nie znam kolegi Więc mogłam przeoczyć pewne rzeczy, których na liście nie miałam A tak apropo na co iść do kina , możecie mi coś polecić
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

te takie nudowe buciki z niziutkim obcasem kupiłam za niecałe 10eu... kolorowe kopertówki były za 39eu, pełno fajnych bluzek i spódniczek ale nie miałam za bardzo czasu na grzebanie
pomaranczowe szpilki za 29eu.. szkoda tylko,że na stronie ceny nie zmienione

Nie wiem jakim cudem, wstaję a moje okulary p/słoneczne leżą na podłodze z urwanym uchem 

matko co z tą pogodą i co z tymi obniżkami kolejnymi
Big Day - 7 czerwiec