Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 22:33   #631
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez vaniliova11 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

13.07 o godz 3 urodziłam synka ważył 3800 i mierzy 57 cm
poród straszny zakończony cc ale dla efektu warto było pocierpieć

gratulacje!
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 23:29   #632
Toto1
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
padnę jak nic zabita na śmierć!!!
nie padaj malenka!! i komu ja bede w sluchawke beczec ze nic mi sie juz nie chce??? co??

Nita, Lucy gratuluje paczuszki

Akaneki no to teraz do roboty hop siup i za dwa tygodnie widzimy piekne II kreski.

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
a moj tz nawet cos wyszeptal do brzuszka..... krok na przod
no widzisz Chomiczku? troche cierpliwosci i wszystko bedzie ok

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Poród straszny zakończony cc ale dla efektu warto było pocierpieć
jeeeeeeeeeee gratuluje!!!! no i pokaz nam ten swoj efekt

lece na pyszczek. zmeczona jestem. ale upolowalam trawe jak wariatka z nozem i reklamowka z zielskiem wracalam dumnie do domu hahah
mama skubaniec spac wczesnie nie chce chodzic wiec siedzimy i czekamy z TZ a padnie

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 05:38   #633
akeneki
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczynki

gratuluje i na zdjęcie czekam i szczegóły, a jak ma na imię?

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
Akaneki no to teraz do roboty hop siup i za dwa tygodnie widzimy piekne II kreski.

nie tylko u mnie te kreski widzimy a moj wykres coś mi nie wychodzi temperatura sobie powoli wędruje do góry bez skoków hmmm może Shehz oddasz mi jeden ze swoich skoków hihi

Edytowane przez akeneki
Czas edycji: 2011-07-21 o 05:44
akeneki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 05:52   #634
Daria16071989
Zadomowienie

Witam Kochane Ja już nie śpię od 5 jak mój tż pojechał do pracy.. Tak jakoś się obudziłam i nie mogę spać..
Lucy gratulacje maleństwa Fajne to musi być uczucie jak sobie rączką fika
Vaniliova gratulacje synka
Nita Witaj kochana spowrotem z nami Brakowało Ciebie,ale dobrze,że się wybyczyłaś na wczasach
Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam ;p Jak mi się przypomni to dopisze
Miłego Dnia laseczki

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

A ja się już ubieram i pindraczę bo już nie zasnę Jak będę śpiąca to się najwyżej zdrzemnę do południa,a napewno będę po tej tabl co mi wczoraj Pani doktor zapisała.

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 06:27   #635
Nita6
Zakorzenienie

dzien dobry

piję wodę , oh musze sie troche pooszczedzac i nie przejadac , uwazac co jem bo za duzo przybralam na tych wczasach .
Vaniliova - Gratulacje , jak juz piszesz ze poród ciężki to mi sie mój przypomina, dobrze ze juz mam synka przy sobie !!!!!!

pochwal się foteczkami

Cookie - ja to tą luteinę brałam tak nieregularnie i nic sie nie stało, ciągle o niej zapominalam.
A teraz dziewczyny nadszedł okres beztabletkowy , biore tylko magnes bo juz sie zaczely skórcze łydek

Natalia23 - chodzisz na fitness albo do szkoły rodzenia ?
ja bede musiala wrócić na zajęcia

---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ----------

Daria - co też sie znowu do Ciebie przyplątało ? biedaku , znowu jakies leki , trzymaj sie dzielnie
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 06:31   #636
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry

ja dziś tam wcześnie bo na badaniach byłam, ale na pewno odrobię potem

A zaraz jadę na pogrzeb

Daria kurde, jak nie urok to sraczka... przepędź to wszystko cholerstwo w p...
Nita6 pięknie chcemy zdjęcia a to że przytyłaś za dużo w ciąży jesteś, potem ładnie zgubisz
Vaniliova11 wiemy, wiemy podczytałyśmy jak się czujesz??? dawaj zdjęcie
Stary 2011-07-21, 06:48   #637
Daria16071989
Zadomowienie

Nita tak jak już pisłam,od jakiegoś czasu mam takie przyśpieszone bicie serca,nie jest to non stop tylko co jakiś czas(boli mnie to i czuję jakby serce miało mi za chwile wyskoczyć) i bardzo często robi mi się słabo,kręci mi się w głowie i roi w oczach też mam bardzo częste bóle głowy-boli mnie cała tylna część tak,że aż mi się chce swiatło mnie razi i muszę się wtedy przespać co najmniej 2h żeby mi ten ból przeszedł bo nawet tabl nie pomagają. A wczoraj na zakupach tak mi się słabo zrobiło,roiło mi się w ochach,że widziałam przez taką ostrą mgłę i szybko z mamą do ośrodka zdrowia(na szczęście miałam jakieś 10 kroków tam) i zbadali mi ciśnienie i miałam za niskie. A Pani doktor sugeruje,że mogę mieć to wszystko od kręgosłupa bo mam te zwyrodnienie z resztą pierdół,jak tabl co mi przepisała nie pomogą to do neurologa będę musiała iść bo może przez ten kręgosłup mi na jakiś nerw w głowie uciska i dlatego tak się dzieje.. a mam zwyrodnienie kręgów szyjnych.. Sorki za długi post

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 06:52   #638
Kasiorek211
Zadomowienie

Dzień dobry Kobietki
Nareszcie się wyspałam - po kilku dniach stania przy garach i nie przespanych przez burzę nocach padłam wczoraj jeszcze zanim tż do domu wrócił... tylko pies na niego czekał bo mu się siku chciało

Neska - to się tak nazywa, że mąż robi nalewki. Ja jestem tylko pracownikiem ... fizycznym a on "przecież" mózgiem operacji co to miesza składniki w odpowiednich proporcjach. A że zajmuje mu to kilka minut a mi godzin ... no cóż - wolę sama zrobić nic słuchać jak narzeka, że "nie umi"

A wczoraj nawet się nie popłakałam u lekarza !!!
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 07:40   #639
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki! U nas znowu zapowiadają burze a ja niedługo lecę na spotkanie.
Cytat:
Cześć Dziewczynki

Gratulacje! Dobrze, że masz już to za sobą. Pokaż nam koniecznie swojego synka i ucałuj go od e-ciotek.

akeneki chętnie oddam Ci któryś ze skoków. U mnie dzisiaj znowu spadek.
Kasiorku dzielna z Ciebie kobieta.
Kasiahexe trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 07:45   #640
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
Berbie powysyłałam Ci różne różności
Dziękuję bardzo, na pewno skorzystam.
Stary 2011-07-21, 07:50   #641
Flowerbombka
Zadomowienie

Nita super że dzieciaczek rośnie. A jak tam po wizycie u fryzjera?

Agatka i jak tam mężuś dał się wykorzystać? Moim zdaniem tez powinniście wykorzystywać jak tylko oznaki płodnego śluzu się pojawią a 2-3 dni na regenerację żołnierzyków wystarczą.

Kasia za dzisiejszą wizytę.

Vaniliowa gratulacje

Nie mogę się doczekać kiedy ja wam taką informację prześlę.

Ja wczoraj padłam o 22 a rano i tak nie chciało mi się wstawać. Ech..to ciśnienie. Niedojż że swoje mam niskie 90/60 to jeszcze za oknem niskie a ja nie lubię kawy..
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 07:58   #642
Daria16071989
Zadomowienie

idę sobie zrobić śniadanie bo muszę tą tabl wziąć

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Stary 2011-07-21, 08:06   #643
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Nita super że dzieciaczek rośnie. A jak tam po wizycie u fryzjera?

Agatka i jak tam mężuś dał się wykorzystać? Moim zdaniem tez powinniście wykorzystywać jak tylko oznaki płodnego śluzu się pojawią a 2-3 dni na regenerację żołnierzyków wystarczą.

Vaniliowa gratulacje

Nie mogę się doczekać kiedy ja wam taką informację prześlę.

Ja wczoraj padłam o 22 a rano i tak nie chciało mi się wstawać. Ech..to ciśnienie. Niedojż że swoje mam niskie 90/60 to jeszcze za oknem niskie a ja nie lubię kawy..
wizyta u fryzjera udana, w koncu znowu sa czarne , troszke tylko podciete bo jestem na etapie zapuszczania

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Nita tak jak już pisłam,od jakiegoś czasu mam takie przyśpieszone bicie serca,nie jest to non stop tylko co jakiś czas(boli mnie to i czuję jakby serce miało mi za chwile wyskoczyć) i bardzo często robi mi się słabo,kręci mi się w głowie i roi w oczach też mam bardzo częste bóle głowy-boli mnie cała tylna część tak,że aż mi się chce swiatło mnie razi i muszę się wtedy przespać co najmniej 2h żeby mi ten ból przeszedł bo nawet tabl nie pomagają. A wczoraj na zakupach tak mi się słabo zrobiło,roiło mi się w ochach,że widziałam przez taką ostrą mgłę i szybko z mamą do ośrodka zdrowia(na szczęście miałam jakieś 10 kroków tam) i zbadali mi ciśnienie i miałam za niskie. A Pani doktor sugeruje,że mogę mieć to wszystko od kręgosłupa bo mam te zwyrodnienie z resztą pierdół,jak tabl co mi przepisała nie pomogą to do neurologa będę musiała iść bo może przez ten kręgosłup mi na jakiś nerw w głowie uciska i dlatego tak się dzieje.. a mam zwyrodnienie kręgów szyjnych.. Sorki za długi post
Ja bym nie czekała tylko sie umówiła do neurologa , to cholerne dolegliwosci , nie lekcewarz ich
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:22   #644
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien dobeek

o moja noc dzisiaj byla tragiczna wyobrazcie sobie ze snilo mi sie ze moja 60 letnia mama byla w ciazy i urodziła martwe dziecko ((((
ja chyba juz wariuje przed wizyta a to dopiero na 20:30

Cytat:
Cześć Dziewczynki

GRATULACJE!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki! U nas znowu zapowiadają burze a ja niedługo lecę na spotkanie.
Kasiahexe trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:27   #645
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
niech mrozi i w pczkach przysyla hehe a może ty do niego do stolicy jedź? moze przy okazji jakieś spotkanko zorganizujemy w wawie?
przepraszam warszawianki, ale na razie hasło: stolica działa na mnie jak płachta na byka... od 10 maja mój konkubent tylko weekendy spędza w domu. Na szczęście od lipca wraca w czwartki ale jak mi przejdzie akcja: Warszafka - NIE! to bardzo chętnie się spotkam
Cytat:
Super! Gratuluję!

Cytat:
zmeczona jestem. ale upolowalam trawe jak wariatka z nozem i reklamowka z zielskiem wracalam dumnie do domu hahah
mama skubaniec spac wczesnie nie chce chodzic wiec siedzimy i czekamy z TZ a padnie
buhahhahahaha nie wytrzymam! mobilizujesz mnie!!!!
Dziś moi rodzice wpadają - na szczęście na jedną noc. Moja matka ma również niespożyte siły witalne. I cały czas mówi....

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
to się tak nazywa, że mąż robi nalewki. Ja jestem tylko pracownikiem ... fizycznym a on "przecież" mózgiem operacji co to miesza składniki w odpowiednich proporcjach. A że zajmuje mu to kilka minut a mi godzin ... no cóż - wolę sama zrobić nic słuchać jak narzeka, że "nie umi"

na swoim konkubencie swojego czasu wymagałam, byśmy byli partnerami. Żeby nie pytał co MI kupić w sklepie, co ma MI posprzątać itp Trułam mu o tym partnerstwie, o pomaganiu, równouprawnieniu itp. Idziemy kiedyś na spacer i słyszę: "Kasia, a zrobiliŚMY dzisiaj pranie?"
(teraz to tylko proszę by szanował moją pracę. choć jak ma czasem loty, to ho ho )
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:28   #646
Flowerbombka
Zadomowienie

Kasia sen straszny, ale zobaczysz że wszystko będzie dobrze i wieczorem będziesz nam pokazywać zdjęcia skarba.

Mi się dziś śniło, że pod klatką podnosiłam wózki żeby zobaczyć, który dam radę wnieść, ale były za ciężkie
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:35   #647
shehzadi
Zadomowienie

kasiahexe dobrze będzie . Wieczorem wkleisz nam zdjęcie takiego słodkiego bobasa, jak Lucy wczoraj wkleiła.

A mnie się dzisiaj śniło, że zakładałam z moją przyjaciółką firmę zajmującą się ... nawadnianiem trawników. To chyba po Waszych rozmowach o trawie w oknie albo efekt tych burz.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:48   #648
natalia_23
Zakorzenienie

Witajcie robaczki

Cytat:
lece na pyszczek. zmeczona jestem. ale upolowalam trawe jak wariatka z nozem i reklamowka z zielskiem wracalam dumnie do domu hahah
biedaki, tak późno musicie robić dzieci . Mama niczego się nie domyśla ? nie czuje atmosfery ?
wyobraziłam sobie tą waszą sytuację Musicie mieć zabawnie
Daria pierwsze co pomyślałam to kręgosłup. Może jakaś rehabilitacja by ci pomogła?

Nita gratulacje udanej wizyty . Powiedz ile przybrałaś od ostatniej wizyty? Bo ja boję się, że też za dużo przybiorę w ciągu tego miesiąca.

Co do ćwiczeń to do obrony ćwiczyłam w domu, po obronie miałam się zmotywować żeby gdzieś pójść ale jakoś nie wyszło, ćwiczę w domu praktycznie codziennie.
Co do szkoły rodzenia chyba pójdziemy do wojewódzkiego od 2 sierpnia, tylko jeszcze tam nie dzwoniłam i nie wiem czy mają jakieś miejsca jeszcze .

Vaniliova gratuluję jak bedziesz miała czas napisz o szczegółach porodu i prosimy zdjęcia

kasiahexe na pewno bedzie wszystko dobrze nie martw się tak

cookie mój mężulek też długo nic nie mówił do małego a teraz nawija cały czas, czyta mu książki i całuje non stop oni potrzebują trochę więcej czasu, żeby do mózgu trafiło - jestem ojcem

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:59   #649
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki

gratuluję! czekamy na zdjecia i relację!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 09:10   #650
Lucy1111
Zakorzenienie

Dzień dobry!!

Inutil, na jaki pogrzeb idziesz?

Vaniliova, moje gratulacje!! jak będziesz miała czas i siłę, to napisz nam więcej

Daria, biedaku - może faktycznie tak jak natalia radzi jakiejś rehabilitacji się poddaj? uważaj na siebie!!

kasiahexe, trzymam kciuki za wizytę sny masz cudne - ja tez takie miałam przed wizytą jak nie krew mi się śniła, to jakieś morderstwa

kasiorek - zazdroszczę Ci tych przetworów noooo gospodarna z Ciebie kobieta

Toto i co? daliście radę wczoraj, czy padliście razem z mamą?

Shehzadi - nawadnianie trawników?! hmm, ciekawa profesja

Pani22ka, czemu piszesz o swoim facecie konkubent? to takie "socjalne" określenie jakoś źle mi się kojarzy

Nita, super, że Twoja wizyta też się udała Kurcze, przecież Ty niedługo będziesz już na porodówce jak ten czas leci!!

cookie, kurcze - ja mam dwa opakowania luteiny niezaczęte i chyba nie będą mi potrzebne (mam nadzieję). Gdybyś była na miejscu, podrzuciłabym Ci Ale myślę, że jeden dzień bez nie wpłynie jakoś negatywnie na ciążę. ja od dzisiaj zmniejszam dawkowanie dupka ten tydzień po dwie tabl., przyszły tydzień po jednej i koniec
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:24   #651
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Pani22ka, czemu piszesz o swoim facecie konkubent? to takie "socjalne" określenie jakoś źle mi się kojarzy
Jemu też ale jestem za stara na chłopaka. A narzeczoną nie jestem, ani żoną. Towarzysz Życia - hmmmm po 9 latach chciałabym coś więcej, więc go systematycznie wkurzam Konkubentem. Jego mamusię też Konkubinat jej nie w smak z resztą mi też
Stary 2011-07-21, 09:37   #652
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Jemu też ale jestem za stara na chłopaka. A narzeczoną nie jestem, ani żoną. Towarzysz Życia - hmmmm po 9 latach chciałabym coś więcej, więc go systematycznie wkurzam Konkubentem. Jego mamusię też Konkubinat jej nie w smak z resztą mi też
wiec może podsuń mu pod nos katalog z pierścionkami i niech zrobi cię narzeczoną?
Stary 2011-07-21, 09:39   #653
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry ja nie dawno wstałam tak Nam się z Tż fajnie spało

Cytat:
Cześć Dziewczynki

Wiemy, wiemy i gratulujemy jak będziesz miała chwilkę to prosimy o więcej szczegółów i oczywiście foteczki Synusia

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
A mnie się dzisiaj śniło, że zakładałam z moją przyjaciółką firmę zajmującą się ... nawadnianiem trawników. To chyba po Waszych rozmowach o trawie w oknie albo efekt tych burz.
to się przejęłaś tymi trawnikami biedaku

Daria Kochanie idź lepiej od razu do tego neurologa i sie przebadaj dla świętego spokoju bo tak być nie może!!

Cookie jak nie weźmiesz kilku tabletek to myślę że się nic nie stanie znajoma brała dupka z przerwami kilku dniowymi i ciąża zdrowa i piękna więc się nic nie martw

Nita Kochanie super że jest wszystko ok

Kasiahexe trzymam mocno za dzisiejszą wizytę i jestem pewna że będzie ok!!Snem się nie przejmuj

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
wiec może podsuń mu pod nos katalog z pierścionkami i niech zrobi cię narzeczoną?
dokładnie a jak nie to zaciągnij go do jubilera i pow że chciałaś pierścionek sobie kupić

Niestety Tż nie dał się namówić poza tym jak tylko się położyłam to od razu padłam taka byłam zmęczona
I dalej mnie te łydki napierniczają dobrze że dziś ostatnią mam tabletkę tego CLO i może mi przejdzie ale jak w dobrym interesie to przeżyję i niech bolą

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-07-21 o 09:41
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 09:48   #654
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Nie działa...
Kupuje mi wszystko na świecie, ale pierścionki dostałam dwa. jeden z odpustu z... hipopotamem a drugi ze sklepu papierniczego z "brylantem"...
Ten typ tak ma....

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Niestety Tż nie dał się namówić poza tym jak tylko się położyłam to od razu padłam taka byłam zmęczona
czasem też tak mam. Więcej sił na kiedy indziej
Stary 2011-07-21, 09:51   #655
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Nie działa...
Kupuje mi wszystko na świecie, ale pierścionki dostałam dwa. jeden z odpustu z... hipopotamem a drugi ze sklepu papierniczego z "brylantem"...
Ten typ tak ma....

może powiedz mu, że nie naciskasz na ślub tylko chcesz byc narzeczoną. czemu on taki oporny?
Stary 2011-07-21, 10:01   #656
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nita
super że dzidzi zdrowo rośnie

Vaniliova
gratulacje

Inutil
na jaki pogrzeb

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Wstałam niedawno, dzisiaj sobie wolne zrobiłam u nas taka pogoda że masakra, pada i wieje 12 stopni brrr nie chce się z domu wychodzić

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Nie działa...
Ten typ tak ma....

haha no własnie ten typ tak ma, mam podobnego typa w domu. Jesteśmy razem 10,5 roku a po ślubie dopiero 3 miechyi to ze względu na kredyt mieszkaniowy bo chcemy skorzystać z rodziny na swoim.
Zero romantyzmu

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2011-07-21 o 10:03
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:02   #657
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
[B]Dzień dobry

Wstałam niedawno, dzisiaj sobie wolne zrobiłam u nas taka pogoda że masakra, pada i wieje 12 stopni brrr nie chce się z domu wychodzić
u mnie też z rana pięknie słonko świeciło i miałam pościel wyprać i zmienić na nową świeżą i iść do kumpeli na ploty no ale hmmm słońce zaszło i się chłodno zrobiło pewnie będzie padać no i bolą mnie te łydki że ledwo dam radę chodzić

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-07-21, 10:03   #658
natalia_23
Zakorzenienie

Dziś ja pędzę do fryzjera. Nie obcinałam włosów od grudnia i trochę zarosłam .
Pogoda u mnie też kiepska, ale przyszły tydzień ma być upalny

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:06   #659
fiolusiek
Zakorzenienie

Dasti80 ja slyszalam ze ten program rodzina na swoim ma jeszcze funkcjonowac rok czy dwa i panstwo z niego rezygnuje
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:12   #660
agatkaa1
Zakorzenienie

ja do fryzjera idę we wtorek

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości