|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
U mnie pojawiła się jedna kreska. W przypadku ciąży niby powinny być dwie ![]() Okres powinnam planowo dostać jakiś tydzień temu. Może za wcześnie ten test zrobiłam i po prostu jeszcze nie wykryło ciąży ![]() Zastanawiam się czemu odczuwam takie dziwne jakby kłucie w lewym jajniku ... Poza tym bardzo chce mi się pić. Jakbym spożywała alkohol przez tydzień |
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Martita-warto iść do ginekologa, już samo to że tak szybko dostałaś okres jest dziwne, jeszcze te bóle teraz, ja bym poszła do lekarza
witam ![]() ale u mnie leje jest okropnie na dworzujakby tego było mało ząb mi rośni i straszliwie boli, zaczął wczoraj wieczorem, a mój dentysta jest na urlopie do końca lipca mam nadzieję że przstanieTż śpi jeszcze ale nie ma co się dziwić bbo ja też bym chętnie pospała, bo co przy takiej pogodzie robić zjadłam śniadanie i teraz kawkę piję |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak anastazja pisze moze coś sie dzieje niedobrego(torbiel) i warto isc do gina na przegląd. |
|
|
|
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my swego czasu też jeździliśmy na noc nad jezioro , może w to samo miejsce nawet ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- właśnie nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() po prostu nie jesteś w ciąży ![]() może idź do ginekologa jak coś nie tak już od dłuższego czasu czujesz ![]() ja zaraz idę do sklepu po kiełbasę dla Tż, poza tym ser i szynka też się skończyły ![]() pogoda do dupy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-21 o 09:48 |
||
|
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam i muszę zjeść jeszcze jakieś śniadanko. Pogoda u mnie raczej pochmurna, ale nie pada. Może pojadę na chwilę na działkę, a potem na zakupy.Na obiad puki co nie mam pomysłu. ![]() Też się nad tym zastanawiam. Może do rodziców pojechała, a tam nie ma neta.
|
#3216 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Bry
![]() Mam dzisiaj dzień rozkminiacza Także rozmowna wielce nie jestem
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja telewizora nie miałam 4 lata. Jak do domu jechałam na weekend to tylko Comedy Central oglądałam Teraz dostaliśmy tv od cioci no i stoi w pokoju i ciągle chodzi.. ale mamy tylko 5 kanałów więc niewielkie pole do popisu:P Program masakra. Ale jako ze ja siedzę ciągle w domu to choćby beznadzieję, ale oglądam.... :P Nie wiem na co się ślinił bardziej. Ale był w szoku. najpierw mu podałam zupę z poprzedniego dnia. I powiedziałam że to już wszystko. :P Poszłam do kuchni, wróciłam ze słoikiem ogórków. Był w szoku. Chciał mnie utulić ;-) Powiedziałam,że zaraz, pójdę tylko światło wyłączyć. Hihi. Wróciłam z lasagne :d Te aluminiowe foremki sprawdzają się świetnie. Zrobiłam w ogóle genialny farsz. Pyszne mięsko mielone. Pomidory pokrojone drobno usmażyłam ze startą marchewką i kilkoma malutkimi kawałkami papryki czerwonej. I dodałam trochę fixu dla zagęstnienia..... Mniam mniam! Dziś chyba też piekę muffinki... nei wiem jeszcze czy takie same, czy inne... A przepis wzięłam stąd: cosniecos.blox.pl Mieszamy suche składniki w misce (200 g mąki, 1/2 łyżeczki sody, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 75 g drobnego cukru, szczyptę soli), do tego delikatnie dokładamy (mieszając byle jak, tyle by składniki się połączyły) zmieszane osobno mokre: 1 jajo rozbełtane z 75 g stopionego masła (można użyć oleju), 200 ml maślanki lub 100 ml jogurtu naturalnego + 100 ml mleka. Na koniec dokładamy ok. 200-250 g borówek amerykańskich (lub jagód, ale wtedy proponuję więcej cukru, może z 90 g?), znów nie mieszając zbyt dokładnie i przekładamy do foremki na 12 muffinów. Można po wierzchu posypać cukrem waniliowym. Pieczemy 20 minut w 200 st. C. Kuruj się nuruś, kuruj! Przy babeczkach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, nawet taki króciutki wyjazd duzo da Małego zostawiacie u babci? Też się zastanawiam.... ![]() PAULUNIA!!! Wracaj ! A Martita chyba nie do konca zadowolona z wyniku ![]() Ale ze mnie gaduła... ![]()
Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-21 o 10:13 |
|||
|
|
|
#3218 |
|
zawsze mam racje
|
martita: okres się potrafi czasami i tydzień spóźnić, jak się cykl przez różne rzeczy powydłuża.
A test powinien to już wykazać.
|
#3219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To dzisiaj ostatni dzień pracy przed urlopem, czy jeszcze jutro pracujesz?
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
pw...
|
|
|
|
#3221 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Coś czuję, że zwali się na mnie ciulowa robota i ten piątek będzie przechlapany
|
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piątek szybko przeleci i urlop. Mi już prawie się pierwszy tydzień kończy. ![]() Patrze na prognozy pogody nad Solina na weekend i ma być chłodno i deszczowo. Chyba czeka mnie zmiana planów....W ogóle lipiec w tym roku jest taki nijaki...
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wróciłam z Aldika. Akcja MŻ się zaczyna. śniadanko 2 kanapki z szynką, sałatą, papryką, rzodkiewką, pomidorem ![]() od jutra musli z otrębami i mlekiem z rana ![]() z kawy pewnie nie zrezygnuję, ale nie wiem czy w końcu słodzika nie kupię, chociaż to dziadostwo i ciągle myślę ![]() mała bawi się jedzeniem znowu ![]() myliłam się co do pogody- jest pochmurno i do dupy, ale parno jak nie wiem co ![]() znowu prawie nie wyrobiłam w tej eko skórce
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-21 o 10:55 |
|
|
|
|
#3224 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak, ale @ skończyła mi się 20 czerwca, a później dostałam 2 lipca. Czyżby teraz miała znów dostać okresu ... ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Ja to doskonale wiem. Ale nie miałam jeszcze takiej sytuacji. Od kilku lat mam regularny okres. |
||
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro idę na poprzymierzać suknie ślubne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#3226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj wyszłam z domu o godz. 7 w krótkim rękawku, spodniach 3/4 i klapkach ![]() Coś mnie za bardzo zgrzewa ![]() U mnie też niestety słoneczka nie ma , ale jest ciepło.
|
|
|
|
|
#3227 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś zrobiłam podobny błąd... wydawało się rano jeszcze zimniej niż wczoraj... Nie wyrabiam z tą pogodą ![]() Poprzymierzaj różne kroje. Wygląd ogólny zostaw na później jak będziesz wiedziała czego szujkać ![]() Muł
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się pracować a rano to już w ogóle
![]() nie cierpię kawy bez cukru niby słodzę jedną łyżeczkę ale musi być, bez cukru nie wypiję![]() u mnie leje i leje i leje;/ byłam w sklepie, tata zażyczył sobie borówki amerykańskie i za taki mały koszyczek 6 zł no ale kupiłam
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto ja słodzę 2 łyżeczki i do tego mleczko obowiązkowo
ja nawet nie umiem posłodzić 1 łyżeczki, a co dopiero gorzką. raz spróbowalam gorzką to wyplułam właśnie miałam koktajl a'la Lilo robić
|
|
#3230 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Taką pyszną kawą pluć ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ponoć rano ma się największego pałera do pracy po odpoczynku w nocy
|
|
|
#3231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie dlatego staram się już nie pić kawy, bo tak jak u Ciebie obowiązkowo musiało być mleczko i cukier ... Teraz czasami wypiję, ale już bez cukru ![]() Na szczęście nie jest to codziennym rytuałem. |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to rytuał od 14 r.z
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#3233 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
witam babaeczki
rano wstalam ( o 10 heh ) z takim bolem brzucha ze ledwo ledwo mi sie cokolwiek chcialo robic ale przyszla wyplatka + kasa od tz-a i po dobrym sniadanku czuje sie lepiej + kawka ze slodzikiem tylko z tym lepszym pamietam kiedys jak bylam mala ciotka slodzila jakims slodzikiem z Niemiec i byl okropny a ten z lidla co kupilam jest spoko takze Lili do wszystkiego sie idzie przyzwyczaic do slodzika, do gorzkiej kawy ( tez czasem pijam) , jedyne co to latam do wc po rozpuszczalnej Punciak zleci Ci do urlopu ... a najgorsze ze urlop za szybko zleci ja dzis znowu z %^&*( w pracy |
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
A Paulunia nie pisała ostatnio, że jedzie do rodziców na parę dni (coś 4chyba) bo tż miał malować pokój?? Czy coś?? No chyba że mi się przyśniło że Paulunia coś takiego pisała
albo pomieszałam coś
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to masz sny Oliwka
mieli chyba rodzice byc u niej potem ona do rodzicow ale w sierpniu tez sie zastanawiam co z Paula |
|
|
|
#3237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Za każdym razem patrzę w Aldi na słodzik i nie kupuję ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
jak wróci to się dowiemy
|
|
|
#3238 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P woli neskę. ja inkę ![]() u mnie dzień planowania przyszłości. pewnie na planach się skończy ![]() Cytat:
Cytat:
no właśnie - szczęście to przez szpilki i bieliznę czy dokonania ( robiłaś korniszony czy nie ) ? no. będę miała dzisiaj jednak nie gościa, a gości z czego mam ochotę widzieć jedną osobę a pozostałe wystrzeliłabym w kosmos ale się wprosiły i głupio teraz odmawiać. i zła jestem strasznie, bo umawiałam się inaczej, i ta osoba wie, że reszty NIE TRAWIMY ani ja ani P. trudno. więcej się tak nie spotkamy. ide się wyszykować, bo jak TAK ma być to ja muszę błyszczeć jak a szajning star. dobrze że paznokcie wczoraj odmalowałam
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lili dokładnie jak wróci to się dowiemy
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko lepsze takie urojenia niz zadne
nieno zartuje mam nadzieje ze sie Paula odezwie na dniach niech mnie ktos pogoni bo siedze w pizamie jak dobrze ze mnie nie widac ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

i była tak mocna, że nie było wątpliwości 

mam nadzieję że przstanie

Także rozmowna wielce nie jestem 

Chyba czeka mnie zmiana planów....![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ale jest ciepło.