|
|
#2971 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
|
|
|
|
#2972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A poprzestawiało Ci się ostatnio ostro. Czytałam co pisałaś w klubie i wydawało mi sie, że to nie ta sama osoba, którą znam... A chwilę Cię już znam ![]() Mylisz nietolerancję z waleniem prosto z mostu. Ja po prostu się z Tobą nie zgadzam i jawnie o tym mówię. I nie uważam, że cokolwiek stanowi dla mnie powód do kłótni. Z kim jak z kim, ale z Tobą to ja sie kłócić wcale nie chce |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28258407]Tu masz ten eyeliner http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...resek-790.html
![]() To znaczy w praktyce ja wolę prosty, jakoś łatwniej mi sie nim maluje... Zakrzywiony mam z Inglota i jest niezły, a prosty z Kozłowskiego i go uwielbiam (aczkolwiek musze go już wymienić na nowszy model...). Uważam, że będzie Ci pasować, ale wyłącznie cieniutka kreska. Niestety na grubą nie możesz sobie pozwolić... No ślepa jestem, słowo daję. A to może bym wzięła i zakrzywiony i prosty? Wybierz mi proszę dwa, ja tylko zapłacę Mówisz tak ze względu na małą, opadającą powiekę, prawda? Niestety przy moich oczach nawet cienkie kreski nie prezentują się tak rewelacyjne, jak by to robiły na oczach np gg Cóż zrobić ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28258544]No to może się skuszę... Bo ja miałam takie bardzo brokatowe róże, turkusy i zielenie. [/QUOTE] To może i mnie skuś przy okazji? Tylko zgubiłam się już na co, ale jeśli mowa o eyelinerach to czemu nie wziąć jeszcze jednego ;p No właśnie taki biały mat marzy mi się na powiece Tylko może najpierw przejdę do Inglota i przetestuję, jak będę w nim wyglądać
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
jest 10:20 a ja nie mogę się obudzić
piję drugą kawę....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2975 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
To ja proponuję jeden cienki i jeden średni (ten cienki prosty, a ten średni zakrzywiony). 9 + 9 = 18 - 15% = 15,30 zł. Grosze. Dokładnie. Mówię o tym uzględniając kształt Twoich oczu, który wyjątkowo zapadł mi w pamięć To jak bym coś kupowała to dam Ci znać i Cię będę kusić Gwarantuję Ci, że będziesz w bieli wyglądać super Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2011-07-21 o 09:42 |
||
|
|
|
#2976 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-auto-eyeliner.html W dniu dzisiejszym Małopolskę obejmuje strefa niskiego ciśnienia. O świcie dnia jutrzejszego, wraz z oczekiwaniem na weekend, ciśnienie zwane też parciem w znaczący sposób wzrośnie. Niestety, będzie temu zjawisku towarzyszyć wzrost prędkości wiatru, zatem prócz ciepłego okrycia, parasola lub kurtki przeciwdeszczowej na wypadek nagłych i intensywnych opadów deszczu, zalecane jest użycie kosmetyków do utrwalenia fryzury lub zwykłej gumy... do włosów, zboczuchy! Tiii-riiii-ruuu... to była Pogodalla - słonecznie dni tylko na Wizaż.pl!
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kredkę z sephory o idealnym białym macie, ciekawie wygląda
![]() Umówiłam się w końcu na to fish pedicure z grupera Jestem w szoku, bo mieli miejsce nawet na dzisiaj Ale w końcu wybrałam poniedziałek. Zapytałam ile kosztuje dokupienie na ręce, ale dziewczyna powiedziała że jak będę wytrzymywać w dziwnej pozycji to przy nogach mogę ręce wsadzić i mieć za free
|
#2978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2979 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam
ktoś tu buja w chmurach ![]() nie zapomnij o jutrzejszym spotkaniu ![]() Cytat:
wkurza mnie już odrost, ale wiem, że jest jeszcze za mały żeby iść do fryzjerki, no i trochę więcej oddechu powinnam im dać więc może takie "zaciapanie" maseczką byłoby w sam raz. z Elfa nie polecam. nie wiem czy mi się trafił feralny czy co, ale w ogóle nie da się go używać i rzeczywiście jest raczej perłowyTrust- Twój eyeliner jest ok? ja mam czarny i biały. czarny super, a biały, jak wyżej, nie do używania. nie da się go w ogóle rozprowadzić po powiece. jakby był wysuszony, za mało kremowy? Cytat:
lubię mieć kreskę na oku, ale w lato nie podoba mi się czarna, więc zastąpiłabym ją kolorową. gdzie je kupujesz? chyba mówiłaś że trudno je upolować? a może u Ciebie w magicznym sklepie są? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260064][COLOR=Black]
To ja proponuję jeden cienki i jeden średni (ten cienki prosty, a ten średni zakrzywiony). 9 + 9 = 18 - 15% = 15,30 zł. Grosze. Dokładnie. Mówię o tym uzględniając kształt Twoich oczu, który wyjątkowo zapadł mi w pamięć To jak bym coś kupowała to dam Ci znać i Cię będę kusić Gwarantuję Ci, że będziesz w bieli wyglądać super [/QUOTE] Ok, sprzedane! Będziesz pamiętać o mnie? ... bo się zarumienię, chociaż nie mam powodu (czyt. małe ślepia) ![]() OK... chociaż przyznam szczerze, że za dużo szumu robicie przy zamawianiu czegokolwiek i zamówienia (przeglądanie stron, podawanie produktów, koszty, odbiory, logistyka) najzwyczajniej w świecie mnie przerastają. Już wolę czytać naszą powieść - tutaj znacznie wolniej przyrastają posty ![]() Cytat:
Czy ja już mówiłam, że nie ogarniam klubowych wątków zamówieniowych? Za dużo tego, za szybko, za licznie, za gwarno ![]() Podoba mi się taka prognoza ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- hiper, skoro już się wciągam w pędzle.... to co byś mi jeszcze poleciła? Do cieniowania mam jeden pędzelek. Trochę mało, nie sądzisz? I może jakiś do ust bym wzięła? Do wypełniania. Kupię pędzelek, to zmobilizuję się do zakupu jakiejś szminki
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-07-21 o 09:49 |
|
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko wpadłam powiedzieć, że jestem w trakcie przeglądania bloga Blair i jest naprawdę genialny
a twoje recenzje są naprawdę pomocne |
|
|
|
#2982 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wpisałaś w klubie Do pudru? Do różu? Do brwi? Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2011-07-21 o 10:00 |
|
|
|
#2983 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - kiedy mogę do Ciebie wpaść porobić zdjęcia testowanego tuszu-i-rzęs?
![]() Cytat:
a na koniec możesz te owoce morza zjeść ![]() Fajny podpis. Słodziak na drugim spotkaniu powiedział mi, że mam dziwny, żółtawy kolor oczu. Czyli na pierwszym poprawnie gapił się na cycki. Ufff... [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260177]OMG To kawa ![]() To ja już nie wiem, czy jest impreza, czy wymianki ![]() Cytat:
![]() Idę dziś obczaić jakieś fajne linery do MediQ i Firlita. Nie lubię Ross... nie ma w nich intymności ![]() Cytat:
A na zdjęciu z wcześniejszej cholernej imprezy wyszłyście genialnie z Lalaith, opierając o siebie głowy.Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-07-21 o 10:02 |
|||||
|
|
|
#2984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wchodze, mysle ze znow pelno nadrabiania...a tu gadanie o kosmetykach wiec tylko szybko sobie to przelecialam
![]() ![]() Zloty glonojad?! Ide googlac! ![]() Slit focia, chcemy slit focie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę tam dziś i zobaczę czy jest do blondu, w razie czego Ci wezmę Pakiet 2 saszetek za niecałe 3 zł Te kolorowe eyelinery z GR są w kiosku w Tesco na W., to są te które Ci pokazywałam Cytat:
Dziękuję Ale to dopiero marne początki, jeszcze będę nad nim pracować ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Wypełnione moim zrogowaciałym naskórkiem? Mniami... Mój to chyba do teraz nie wie jaki mam kolor
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260454]
Widzę, że wpisałaś w klubie Do pudru? Do różu? Do brwi?[/QUOTE] Do brwi używam tego z paletki essence. Uważasz, że Maestro jest lepszy? ![]() Do pudru i różu mam, ale do ust i cieniowania chętnie jeszcze bym coś kupiła. Doradzisz? ![]() Cytat:
2. Z tamtej imprezy skasowałam wszystkie zdjęcia ze mną. Nie mogłam zdzierżyć tego oślepiającego błysku. Dziwne, że dojrzałaś na zdjęciu lalaith, skoro moje błyszczące czoło tak daje po oczach 3. Nie będe kupować w pisaku. Skoro kupuję pędzelki to spróbuję tego eyelinera inglotowego w kremie. 4. No cóż.... Może ja się jednak zmobilizuję, bo już od jakiegoś czasu chodzi za mną soczysta czerwień.
|
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz właśnie dzwonie zarezerwować stolik choć pewnie większych problemów nie będzie 2. nie mam duraline i na razie nie zamierzam kupować, ale myślisz że to pomaga? 3. to daj znać, bo te co są dostępne w zamówieniu Hiper jakoś do mnie nie przemawiają Cytat:
![]() nie pamiętam, no ale może... tyle że ja tam od ostatniego wypadu z Tobą nie byłam ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Osłabiacie mnie
![]() Nie używam ŻADNEGO pędzelka! no.. czasem wezmę pacynkę do powiek, pierwszą lepszą... NIGDY nie miałam eyelinera na sobie A tu się okazuje, ze na ten temat co niektóre z Was mogłyby pisać doktorat Jak dobrze, że już jutro poznam Hiper...
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duraline mam, mogę Ci pożyczyć do wypróbowania ![]() Cytat:
Ja na przykład uważałam że malowanie się palcem to najlepsze co można robić
|
|
#2991 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ten z paletki Essence to jakaś poracha, więc nie kalaj moich uszu sformuowaniami, że tego używasz... Co do pędzli do rozcierania: http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h79.html - mam i uwielbiam, kocham, wielbię http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h77.html - jest bardzo dobry http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...rania-497.html http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...cieni-490.html http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...cieni-480.html Cytat:
Też się cieszę, że Cię poznam
|
||
|
|
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale... zastanawiam się jeszcze na ile to faktycznie daje jakieś efekty a na ile są z Was takie maniakowe zakupoholiczki ![]()
|
|
#2993 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja nie musiałam - byliśmy w kinie, miałam obcisłe spodnie i widziałam, że ciągle gapił się na moje kolana. Jak nie lubię początków związku, bo mnie denerwują, to lubię nabijać się z nieudolnych męskich podchodów ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy kupujesz?Cytat:
Cytat:
2. to takie małe cudo jak ja ![]() 3. do mnie przemawiają, do mojego portfela nie... 4. jak patrzę na Ciebie, to widzę piękne nogi Cytat:
|
|
|
#2994 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nieudolne meskie podchody, to mi przypomina mojego teżeta, który prawie dostał zawału serca, gdy go spontanicznie uścisnęłam.
|
#2995 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest zawsze ja w pędzle zaopatrzyłam się po jakiś 3-4 miesiącach na wizażu![]() ![]() Cytat:
2. to ja chcę! widzisz jak potrafisz człowieka jednem zdaniem przekonać![]() 3. do mojego portfela tym bardziej zwłaszcza że chciałoby się wszystkie, ale jakoś wydaje mi się, że te kolory byłyby mało widoczne 4. oooo coraz lepiej.... dodałam info o imprezie i zniżkach, których już chyba dzisiaj nie ma, ale może jutro?
||
|
|
|
#2997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21 |
|
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261694]1. Jeśli chodzi o pędzle to jest PODSTAWA makijażu... Zarówno pod kątem higieny, efektów, wygody oraz łatwości aplikacji.
2. Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21 1. Wieeem, jestem niepoważna ale jestem skora do nauki ![]() 2. No właśnie Nooogi? hmmm. Ja to myślę, że to taki typ, który mógłby mieć najgorsze ciuchy, makijaż itp. na sobie a i tak z całego naszego grona to ona miałaby największe wzięcie! Nie wiem na ile to temperament, na ile sexapil i co jeszcze. Po prostu Gośka magnetyzuje!
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-07-21 o 10:52 |
|
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261298]1. Zaraz zemdleję... Jak to nie masz żadnego pędzla?!
2. Też się cieszę, że Cię poznam [/QUOTE]1. A Ty nie masz pędzla do rozświetlacza! ![]() 2. Producenci pędzli zacierają ręce... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak dałam Słodziakowi pierwszego buziaka w policzek, to myślałam, że odfrunie jak Asterix, aż mu się grzywka podniosła [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261694]Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21 Po pracy i z pędzlami nie będę szła na imprezę :/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Wybierz mi proszę dwa, ja tylko zapłacę
piję drugą kawę....
Ale w końcu wybrałam poniedziałek. Zapytałam ile kosztuje dokupienie na ręce, ale dziewczyna powiedziała że jak będę wytrzymywać w dziwnej pozycji to przy nogach mogę ręce wsadzić i mieć za free

i rzeczywiście jest raczej perłowy