Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 08:48   #2971
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Hiper - ale taki biały mat na powiece?!
Tak! Mnie się strasznie podoba takie oko, tylko wymaga niesamowitej precyzji i sporej stylizacji
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:53   #2972
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
hiper to był przykład i nic mi sie nie poprzestawiało.
jesteś nietolerancyjna dla poglądów innych i waszystko co ktoś ocenia inaczej niz Ty stanowi dla ciebie powód do kłótni.
Ale przykład totalnie nieadekwatny do sytuacji...
A poprzestawiało Ci się ostatnio ostro. Czytałam co pisałaś w klubie i wydawało mi sie, że to nie ta sama osoba, którą znam... A chwilę Cię już znam
Mylisz nietolerancję z waleniem prosto z mostu. Ja po prostu się z Tobą nie zgadzam i jawnie o tym mówię.
I nie uważam, że cokolwiek stanowi dla mnie powód do kłótni. Z kim jak z kim, ale z Tobą to ja sie kłócić wcale nie chce
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:07   #2973
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28258407]Tu masz ten eyeliner http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...resek-790.html
To znaczy w praktyce ja wolę prosty, jakoś łatwniej mi sie nim maluje... Zakrzywiony mam z Inglota i jest niezły, a prosty z Kozłowskiego i go uwielbiam (aczkolwiek musze go już wymienić na nowszy model...).

Uważam, że będzie Ci pasować, ale wyłącznie cieniutka kreska. Niestety na grubą nie możesz sobie pozwolić... [/QUOTE]
No ślepa jestem, słowo daję.
A to może bym wzięła i zakrzywiony i prosty? Wybierz mi proszę dwa, ja tylko zapłacę
Mówisz tak ze względu na małą, opadającą powiekę, prawda? Niestety przy moich oczach nawet cienkie kreski nie prezentują się tak rewelacyjne, jak by to robiły na oczach np gg
Cóż zrobić

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Hiper - te metaliczne nie mają w sobie takiego nasycenia brokatem

Lenka - jeszcze NYX ma biały eyeliner, ale płynny jest.
http://www.nyxcosmetics.com/products...quid-eye-liner
Jeszcze nie oszalałam na tyle, by pchać się w organizację zamówienia dla jednego tylko eyelinera ;p
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28258544]No to może się skuszę... Bo ja miałam takie bardzo brokatowe róże, turkusy i zielenie. [/QUOTE]
To może i mnie skuś przy okazji?
Tylko zgubiłam się już na co, ale jeśli mowa o eyelinerach to czemu nie wziąć jeszcze jednego ;p
Cytat:
Hiper - ale taki biały mat na powiece?!
No właśnie taki biały mat marzy mi się na powiece Tylko może najpierw przejdę do Inglota i przetestuję, jak będę w nim wyglądać

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:23   #2974
gg22
Zakorzenienie

jest 10:20 a ja nie mogę się obudzić piję drugą kawę....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:40   #2975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
No ślepa jestem, słowo daję.
A to może bym wzięła i zakrzywiony i prosty? Wybierz mi proszę dwa, ja tylko zapłacę
Cytat:
Mówisz tak ze względu na małą, opadającą powiekę, prawda? Niestety przy moich oczach nawet cienkie kreski nie prezentują się tak rewelacyjne, jak by to robiły na oczach np gg
Cóż zrobić

To może i mnie skuś przy okazji?

Tylko zgubiłam się już na co, ale jeśli mowa o eyelinerach to czemu nie wziąć jeszcze jednego ;p

No właśnie taki biały mat marzy mi się na powiece
Tylko może najpierw przejdę do Inglota i przetestuję, jak będę w nim wyglądać

To ja proponuję jeden cienki i jeden średni (ten cienki prosty, a ten średni zakrzywiony). 9 + 9 = 18 - 15% = 15,30 zł. Grosze.

Dokładnie. Mówię o tym uzględniając kształt Twoich oczu, który wyjątkowo zapadł mi w pamięć

To jak bym coś kupowała to dam Ci znać i Cię będę kusić

Gwarantuję Ci, że będziesz w bieli wyglądać super

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2011-07-21 o 09:42
Stary 2011-07-21, 09:40   #2976
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mówisz tak ze względu na małą, opadającą powiekę, prawda? Niestety przy moich oczach nawet cienkie kreski nie prezentują się tak rewelacyjne, jak by to robiły na oczach np gg Cóż zrobić
Za to masz prześliczną buzię jak z okładki i powinni Ci płacić miliony za jej użycie w reklamie perfum, ubrań czy kosmetyków.
Cytat:
Jeszcze nie oszalałam na tyle, by pchać się w organizację zamówienia dla jednego tylko eyelinera ;p
Przecież mamy otwarte zamówienie z białym linerem
http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-auto-eyeliner.html
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
jest 10:20 a ja nie mogę się obudzić piję drugą kawę....
W dniu dzisiejszym Małopolskę obejmuje strefa niskiego ciśnienia. O świcie dnia jutrzejszego, wraz z oczekiwaniem na weekend, ciśnienie zwane też parciem w znaczący sposób wzrośnie. Niestety, będzie temu zjawisku towarzyszyć wzrost prędkości wiatru, zatem prócz ciepłego okrycia, parasola lub kurtki przeciwdeszczowej na wypadek nagłych i intensywnych opadów deszczu, zalecane jest użycie kosmetyków do utrwalenia fryzury lub zwykłej gumy... do włosów, zboczuchy!

Tiii-riiii-ruuu... to była Pogodalla - słonecznie dni tylko na Wizaż.pl!
Stary 2011-07-21, 09:44   #2977
blair witch
Zakorzenienie

Mam kredkę z sephory o idealnym białym macie, ciekawie wygląda

Umówiłam się w końcu na to fish pedicure z grupera Jestem w szoku, bo mieli miejsce nawet na dzisiaj Ale w końcu wybrałam poniedziałek. Zapytałam ile kosztuje dokupienie na ręce, ale dziewczyna powiedziała że jak będę wytrzymywać w dziwnej pozycji to przy nogach mogę ręce wsadzić i mieć za free
Stary 2011-07-21, 09:45   #2978
Konto usunięte

Cytat:
W dniu dzisiejszym Małopolskę obejmuje strefa niskiego ciśnienia. O świcie dnia jutrzejszego, wraz z oczekiwaniem na weekend, ciśnienie zwane też parciem w znaczący sposób wzrośnie. Niestety, będzie temu zjawisku towarzyszyć wzrost prędkości wiatru, zatem prócz ciepłego okrycia, parasola lub kurtki przeciwdeszczowej na wypadek nagłych i intensywnych opadów deszczu, zalecane jest użycie kosmetyków do utrwalenia fryzury lub zwykłej gumy... do włosów, zboczuchy!

OMG
Stary 2011-07-21, 09:46   #2979
gg22
Zakorzenienie

nadrabiam

Cytat:
Dziś spóźniłam się do pracy, bo... zapomniałam, na którą mam
ktoś tu buja w chmurach
nie zapomnij o jutrzejszym spotkaniu

Cytat:
A - odkryłam zajeświetną maskę do włosów w saszetkach, każda do innego koloru włosów - pogłębia kolor i nawet chwyta odrosty więc nie trzeba farbić co chwilę
serio??? nie wierzę!!! gdzie ją kupiłaś?
wkurza mnie już odrost, ale wiem, że jest jeszcze za mały żeby iść do fryzjerki, no i trochę więcej oddechu powinnam im dać więc może takie "zaciapanie" maseczką byłoby w sam raz.

Cytat:
Lenka - ELF miał biały
z Elfa nie polecam. nie wiem czy mi się trafił feralny czy co, ale w ogóle nie da się go używać i rzeczywiście jest raczej perłowy

Trust- Twój eyeliner jest ok? ja mam czarny i biały. czarny super, a biały, jak wyżej, nie do używania. nie da się go w ogóle rozprowadzić po powiece. jakby był wysuszony, za mało kremowy?

Cytat:
W kałamarzyku?
Ja polecam te, kolory mają nieziemskie, długo się trzymają i łatwo aplikują, a do tego fajna cena Tylko nie ma białego a srebrzysty, który świetnie na ręce wyglądał (ale końcowo mam tylko turkusowy i fioletowy) http://www.snobka.pl/artykul/5695/eyeliner_golden_rose
też bym chciała taki kolorowy!!!
lubię mieć kreskę na oku, ale w lato nie podoba mi się czarna, więc zastąpiłabym ją kolorową.
gdzie je kupujesz? chyba mówiłaś że trudno je upolować? a może u Ciebie w magicznym sklepie są?

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Aaaaa zapomniałam Wam napisać, a chyba oprócz mnie jeszcze ktoś szukał, podobno w Tchibo są silikonowe foremki babeczkowe, 12 szt. za 39,90. Piszę podobno, bo nie widziałam na własne oczy.
ja szukam, ale blaszki

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/silikonowe-foremki...717816792.html parę dziewczyn od nas ma te, w tym ja. Są fajne, kupowała nam je chyba kiedyś Ineso za 12-13zł. 15zł ostatecznie można wydać
to te sylikonowe może już używać bez blaszki tak?

Cytat:
hiper, a ja nadal nie znalazłam tego pędzelka na stronie O taki zakrzywiony bym chciała http://1.bp.blogspot.com/_R_ILVvB-TF...0/maestro3.JPG Chyba najwygodniej nim operować, tak? Zdam się na Ciebie - moje oczekiwania znasz - jak najcieńsza kreseczka na oku

W sumie to nawet nie wiem, jak ten biały eyeliner będzie wyglądać na moim oku. Myślicie, że będzie mi pasować?
Lenka- ten pędzelek polecam, uczyłam się nim robić kreski i olałam pędzelek (piórko) z kałamarzyka na rzecz tego- robi mega cieniutką kreskę. z Maestro jest też ścięty pędzelek, też bardzo cienki i fajnie się nadaje, ale wydaje mi się że jak się nie ma wprawy to ten zakrzywiony dużo ułatwia

Cytat:
Cóż zrobić
.
Stary 2011-07-21, 09:53   #2980
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260064][COLOR=Black]

To ja proponuję jeden cienki i jeden średni (ten cienki prosty, a ten średni zakrzywiony). 9 + 9 = 18 - 15% = 15,30 zł. Grosze.

Dokładnie. Mówię o tym uzględniając kształt Twoich oczu, który wyjątkowo zapadł mi w pamięć

To jak bym coś kupowała to dam Ci znać i Cię będę kusić

Gwarantuję Ci, że będziesz w bieli wyglądać super
[/QUOTE]
Ok, sprzedane! Będziesz pamiętać o mnie?
... bo się zarumienię, chociaż nie mam powodu (czyt. małe ślepia)
OK... chociaż przyznam szczerze, że za dużo szumu robicie przy zamawianiu czegokolwiek i zamówienia (przeglądanie stron, podawanie produktów, koszty, odbiory, logistyka) najzwyczajniej w świecie mnie przerastają. Już wolę czytać naszą powieść - tutaj znacznie wolniej przyrastają posty
Cytat:
Za to masz prześliczną buzię jak z okładki i powinni Ci płacić miliony za jej użycie w reklamie perfum, ubrań czy kosmetyków.

Przecież mamy otwarte zamówienie z białym linerem
http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-auto-eyeliner.html

Mall, kochana jesteś... rozumiem, że to przez moje wczorajsze klubowe żale?
Czy ja już mówiłam, że nie ogarniam klubowych wątków zamówieniowych? Za dużo tego, za szybko, za licznie, za gwarno
Podoba mi się taka prognoza

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

hiper, skoro już się wciągam w pędzle.... to co byś mi jeszcze poleciła? Do cieniowania mam jeden pędzelek. Trochę mało, nie sądzisz?
I może jakiś do ust bym wzięła? Do wypełniania. Kupię pędzelek, to zmobilizuję się do zakupu jakiejś szminki

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2011-07-21 o 09:49
Stary 2011-07-21, 09:54   #2981
Tindomerel
Zadomowienie

Ja tylko wpadłam powiedzieć, że jestem w trakcie przeglądania bloga Blair i jest naprawdę genialny sama mam kręcone włosy i czasami to jednak więcej nieszczęścia niż szczęścia a twoje recenzje są naprawdę pomocne
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:59   #2982
Konto usunięte

Cytat:
Ok, sprzedane! Będziesz pamiętać o mnie?

Widzę, że wpisałaś w klubie

Cytat:

hiper, skoro już się wciągam w pędzle.... to co byś mi jeszcze poleciła? Do cieniowania mam jeden pędzelek. Trochę mało, nie sądzisz?
I może jakiś do ust bym wzięła? Do wypełniania. Kupię pędzelek, to zmobilizuję się do zakupu jakiejś szminki
Do pudru? Do różu? Do brwi?

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2011-07-21 o 10:00
Stary 2011-07-21, 09:59   #2983
Malla
Nie depcze krokusów

Cholera - kiedy mogę do Ciebie wpaść porobić zdjęcia testowanego tuszu-i-rzęs?
Cytat:
Zapytałam ile kosztuje dokupienie na ręce, ale dziewczyna powiedziała że jak będę wytrzymywać w dziwnej pozycji to przy nogach mogę ręce wsadzić i mieć za free
Dobre a na koniec możesz te owoce morza zjeść

Fajny podpis. Słodziak na drugim spotkaniu powiedział mi, że mam dziwny, żółtawy kolor oczu. Czyli na pierwszym poprawnie gapił się na cycki. Ufff...
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260177]OMG [/QUOTE]
To kawa
Cytat:
ktoś tu buja w chmurach
nie zapomnij o jutrzejszym spotkaniu
To ja już nie wiem, czy jest impreza, czy wymianki
Cytat:
Trust- Twój eyeliner jest ok? ja mam czarny i biały. czarny super, a biały, jak wyżej, nie do używania. nie da się go w ogóle rozprowadzić po powiece. jakby był wysuszony, za mało kremowy?
To go nakładaj pędzelkiem zamoczonym w Duraline Inglota

Idę dziś obczaić jakieś fajne linery do MediQ i Firlita. Nie lubię Ross... nie ma w nich intymności
Cytat:
Mall, kochana jesteś... rozumiem, że to przez moje wczorajsze klubowe żale?
Nie, to już dawne spostrzeżenie A na zdjęciu z wcześniejszej cholernej imprezy wyszłyście genialnie z Lalaith, opierając o siebie głowy.
Cytat:
Czy ja już mówiłam, że nie ogarniam klubowych wątków zamówieniowych? Za dużo tego, za szybko, za licznie, za gwarno
Tylko ten liner jest w pisaku, więc warto poczytać jego recenzje przed zakupem, bo np. pisak z Avonu jest jak dla mnie tragiczny.
Cytat:
Też tak kiedyś myślałam, pędzelek mam od roku, szminek wciąż brak

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-07-21 o 10:02
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:01   #2984
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Wchodze, mysle ze znow pelno nadrabiania...a tu gadanie o kosmetykach wiec tylko szybko sobie to przelecialam

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ja dziś przywiozłam ok. 20 krewetek i złotego glonojada
Zloty glonojad?! Ide googlac!

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Chyba będę musiała to foto w lustrze zrobić.
Slit focia, chcemy slit focie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
ola_gie,
Od spania się chudnie ! Kalorie są spalane na rzecz podtrzymania funkcji życiowych Niewiele tego, ale zawsze coś !
O...to juz wiem czemu nie moge przytyc-jestem wielkim spiochem

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:05   #2985
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
serio??? nie wierzę!!! gdzie ją kupiłaś?
wkurza mnie już odrost, ale wiem, że jest jeszcze za mały żeby iść do fryzjerki, no i trochę więcej oddechu powinnam im dać więc może takie "zaciapanie" maseczką byłoby w sam raz.

też bym chciała taki kolorowy!!!
lubię mieć kreskę na oku, ale w lato nie podoba mi się czarna, więc zastąpiłabym ją kolorową.
gdzie je kupujesz? chyba mówiłaś że trudno je upolować? a może u Ciebie w magicznym sklepie są?
Maskę kupiłam w magicznym sklepie Będę tam dziś i zobaczę czy jest do blondu, w razie czego Ci wezmę Pakiet 2 saszetek za niecałe 3 zł

Te kolorowe eyelinery z GR są w kiosku w Tesco na W., to są te które Ci pokazywałam

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadłam powiedzieć, że jestem w trakcie przeglądania bloga Blair i jest naprawdę genialny sama mam kręcone włosy i czasami to jednak więcej nieszczęścia niż szczęścia a twoje recenzje są naprawdę pomocne

Dziękuję
Ale to dopiero marne początki, jeszcze będę nad nim pracować

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Dobre a na koniec możesz te owoce morza zjeść

Fajny podpis. Słodziak na drugim spotkaniu powiedział mi, że mam dziwny, żółtawy kolor oczu. Czyli na pierwszym poprawnie gapił się na cycki. Ufff...

Wypełnione moim zrogowaciałym naskórkiem? Mniami...

Mój to chyba do teraz nie wie jaki mam kolor
Stary 2011-07-21, 10:08   #2986
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28260454]
Widzę, że wpisałaś w klubie

Do pudru? Do różu? Do brwi?[/QUOTE]
Do brwi używam tego z paletki essence. Uważasz, że Maestro jest lepszy?
Do pudru i różu mam, ale do ust i cieniowania chętnie jeszcze bym coś kupiła. Doradzisz?
Cytat:
1. Fajny podpis. Słodziak na drugim spotkaniu powiedział mi, że mam dziwny, żółtawy kolor oczu. Czyli na pierwszym poprawnie gapił się na cycki. Ufff...

2. Nie, to już dawne spostrzeżenie A na zdjęciu z wcześniejszej cholernej imprezy wyszłyście genialnie z Lalaith, opierając o siebie głowy.

3. Tylko ten liner jest w pisaku, więc warto poczytać jego recenzje przed zakupem, bo np. pisak z Avonu jest jak dla mnie tragiczny.

4. Też tak kiedyś myślałam, pędzelek mam od roku, szminek wciąż brak
1. Tylko jak sprawdzić na co się gapił? Po pierwszym spotkaniu zadzwonić z pytaniem Jaki mam kolor oczu?
2. Z tamtej imprezy skasowałam wszystkie zdjęcia ze mną. Nie mogłam zdzierżyć tego oślepiającego błysku. Dziwne, że dojrzałaś na zdjęciu lalaith, skoro moje błyszczące czoło tak daje po oczach
3. Nie będe kupować w pisaku. Skoro kupuję pędzelki to spróbuję tego eyelinera inglotowego w kremie.
4. No cóż.... Może ja się jednak zmobilizuję, bo już od jakiegoś czasu chodzi za mną soczysta czerwień.

Stary 2011-07-21, 10:11   #2987
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję
Ale to dopiero marne początki, jeszcze będę nad nim pracować

Będę śledzić na pewno prostownicą strasznie je zniszczyłam ale powolutku dochodzą do siebie
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:20   #2988
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

1. To ja już nie wiem, czy jest impreza, czy wymianki

2. To go nakładaj pędzelkiem zamoczonym w Duraline Inglota

3. Idę dziś obczaić jakieś fajne linery do MediQ i Firlita. Nie lubię Ross... nie ma w nich intymności
1. jaka wymiana???? impreza!!!!
zaraz właśnie dzwonie zarezerwować stolik choć pewnie większych problemów nie będzie

2. nie mam duraline i na razie nie zamierzam kupować, ale myślisz że to pomaga?

3. to daj znać, bo te co są dostępne w zamówieniu Hiper jakoś do mnie nie przemawiają

Cytat:
Maskę kupiłam w magicznym sklepie Będę tam dziś i zobaczę czy jest do blondu, w razie czego Ci wezmę Pakiet 2 saszetek za niecałe 3 zł

Te kolorowe eyelinery z GR są w kiosku w Tesco na W., to są te które Ci pokazywałam
zobacz, zobacz i kup- będę wdzięczna. Krem też

nie pamiętam, no ale może... tyle że ja tam od ostatniego wypadu z Tobą nie byłam

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Fajny podpis. Słodziak na drugim spotkaniu powiedział mi, że mam dziwny, żółtawy kolor oczu. Czyli na pierwszym poprawnie gapił się na cycki. Ufff..
a u mnie zawsze pamiętają (raczej pamiętali...) jaki mam kolor oczu- bo po prostu na prawdę mam je większe niż cyki
.
Stary 2011-07-21, 10:20   #2989
granatowo
Zadomowienie

Osłabiacie mnie
Nie używam ŻADNEGO pędzelka! no.. czasem wezmę pacynkę do powiek, pierwszą lepszą...
NIGDY nie miałam eyelinera na sobie
A tu się okazuje, ze na ten temat co niektóre z Was mogłyby pisać doktorat
Jak dobrze, że już jutro poznam Hiper...
Stary 2011-07-21, 10:24   #2990
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

zobacz, zobacz i kup- będę wdzięczna. Krem też

nie pamiętam, no ale może... tyle że ja tam od ostatniego wypadu z Tobą nie byłam

Duraline mam, mogę Ci pożyczyć do wypróbowania

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Osłabiacie mnie
Nie używam ŻADNEGO pędzelka! no.. czasem wezmę pacynkę do powiek, pierwszą lepszą...
Dopóki człowiek nie wejdzie na wizaż, nie wie ile przedmiotów niezbędnych do przetrwania w miejskiej dżungli potrzebuje Ja na przykład uważałam że malowanie się palcem to najlepsze co można robić
Stary 2011-07-21, 10:31   #2991
Konto usunięte

Cytat:
Do brwi używam tego z paletki essence. Uważasz, że Maestro jest lepszy?
Do pudru i różu mam, ale do ust i cieniowania chętnie jeszcze bym coś kupiła. Doradzisz?
No ba, pewnie
Ten z paletki Essence to jakaś poracha, więc nie kalaj moich uszu sformuowaniami, że tego używasz...
Co do pędzli do rozcierania:
http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h79.html - mam i uwielbiam, kocham, wielbię
http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h77.html - jest bardzo dobry
http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...rania-497.html
http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...cieni-490.html
http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...cieni-480.html

Cytat:
Osłabiacie mnie
Zaraz zemdleję... Jak to nie masz żadnego pędzla?!
Też się cieszę, że Cię poznam
Stary 2011-07-21, 10:32   #2992
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Dopóki człowiek nie wejdzie na wizaż, nie wie ile przedmiotów niezbędnych do przetrwania w miejskiej dżungli potrzebuje Ja na przykład uważałam że malowanie się palcem to najlepsze co można robić
no otóż to!
Ale... zastanawiam się jeszcze na ile to faktycznie daje jakieś efekty a na ile są z Was takie maniakowe zakupoholiczki
Stary 2011-07-21, 10:32   #2993
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
1. Tylko jak sprawdzić na co się gapił? Po pierwszym spotkaniu zadzwonić z pytaniem Jaki mam kolor oczu?
Kurczę Ja nie musiałam - byliśmy w kinie, miałam obcisłe spodnie i widziałam, że ciągle gapił się na moje kolana. Jak nie lubię początków związku, bo mnie denerwują, to lubię nabijać się z nieudolnych męskich podchodów
Cytat:
2. Z tamtej imprezy skasowałam wszystkie zdjęcia ze mną. Nie mogłam zdzierżyć tego oślepiającego błysku. Dziwne, że dojrzałaś na zdjęciu lalaith, skoro moje błyszczące czoło tak daje po oczach
Goopia.
Cytat:
3. Nie będe kupować w pisaku. Skoro kupuję pędzelki to spróbuję tego eyelinera inglotowego w kremie.
Ciekawa jestem Twojej recenzji Kiedy kupujesz?
Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Będę śledzić na pewno prostownicą strasznie je zniszczyłam ale powolutku dochodzą do siebie
uuu... A nasza Lalaith prostuje włosy codziennie i są piękne!
Cytat:
1. jaka wymiana???? impreza!!!!
zaraz właśnie dzwonie zarezerwować stolik choć pewnie większych problemów nie będzie
2. nie mam duraline i na razie nie zamierzam kupować, ale myślisz że to pomaga?
3. to daj znać, bo te co są dostępne w zamówieniu Hiper jakoś do mnie nie przemawiają
4. a u mnie zawsze pamiętają (raczej pamiętali...) jaki mam kolor oczu- bo po prostu na prawdę mam je większe niż cyki
1. to ja już nieee wieeeem cooo
2. to takie małe cudo jak ja
3. do mnie przemawiają, do mojego portfela nie...
4. jak patrzę na Ciebie, to widzę piękne nogi
Cytat:
Nie znam jej, nie znam jej
Stary 2011-07-21, 10:36   #2994
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nieudolne meskie podchody, to mi przypomina mojego teżeta, który prawie dostał zawału serca, gdy go spontanicznie uścisnęłam.
Stary 2011-07-21, 10:37   #2995
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
a u mnie zawsze pamiętają (raczej pamiętali...) jaki mam kolor oczu- bo po prostu na prawdę mam je większe niż cyki

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:43   #2996
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Osłabiacie mnie

tak jest zawsze ja w pędzle zaopatrzyłam się po jakiś 3-4 miesiącach na wizażu i chyba nawet jeszcze nie byłam na tym wątku, a może były to same początki? nie wiem, ale szybko zostałam utwierdzona w przekonaniu że pędzle jak i milion rzeczy są mi niezbędne do życia. Nawet bardziej niż powietrze

Cytat:

Duraline mam, mogę Ci pożyczyć do wypróbowania

Cytat:
2. to takie małe cudo jak ja
3. do mnie przemawiają, do mojego portfela nie...
4. jak patrzę na Ciebie, to widzę piękne nogi
1. a skąd Ci się wziął pomysł wymianki???? bo ja też już nic nie rozumiem
2. to ja chcę! widzisz jak potrafisz człowieka jednem zdaniem przekonać
3. do mojego portfela tym bardziej zwłaszcza że chciałoby się wszystkie, ale jakoś wydaje mi się, że te kolory byłyby mało widoczne
4. oooo coraz lepiej....
dodałam info o imprezie i zniżkach, których już chyba dzisiaj nie ma, ale może jutro?
.
Stary 2011-07-21, 10:47   #2997
Konto usunięte

Cytat:
no otóż to!
Ale... zastanawiam się jeszcze na ile to faktycznie daje jakieś efekty a na ile są z Was takie maniakowe zakupoholiczki
Jeśli chodzi o pędzle to jest PODSTAWA makijażu... Zarówno pod kątem higieny, efektów, wygody oraz łatwości aplikacji.

Cytat:
Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21
Stary 2011-07-21, 10:49   #2998
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261694]1. Jeśli chodzi o pędzle to jest PODSTAWA makijażu... Zarówno pod kątem higieny, efektów, wygody oraz łatwości aplikacji.

2. Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21 [/QUOTE]
1. Wieeem, jestem niepoważna dla mnie podstawę stanowi chyba kredka do oczu ale jestem skora do nauki

2. No właśnie

Nooogi? hmmm. Ja to myślę, że to taki typ, który mógłby mieć najgorsze ciuchy, makijaż itp. na sobie a i tak z całego naszego grona to ona miałaby największe wzięcie! Nie wiem na ile to temperament, na ile sexapil i co jeszcze. Po prostu Gośka magnetyzuje!

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-07-21 o 10:52
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 10:54   #2999
Konto usunięte

Cytat:
1. Wieeem, jestem niepoważna dla mnie podstawę stanowi chyba kredka do oczu ale jestem skora do nauki
Sama zobaczysz, że jak spróbujesz pędzlami to już za nic nie wrócisz do metod, które teraz stosujesz (paluchy? )
Stary 2011-07-21, 10:55   #3000
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261298]1. Zaraz zemdleję... Jak to nie masz żadnego pędzla?!
2. Też się cieszę, że Cię poznam [/QUOTE]
1. A Ty nie masz pędzla do rozświetlacza!
2. Producenci pędzli zacierają ręce...
Cytat:
zastanawiam się jeszcze na ile to faktycznie daje jakieś efekty a na ile są z Was takie maniakowe zakupoholiczki
Palcem ani pacynką nie rozetrzesz tak ładnie cieni jak pędzlem. Pacynki są kiepskie w rozcieraniu, a przy tarciu palcem cień zostaje na palcu, a na powiece brzydnie jego kolor.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Nieudolne meskie podchody, to mi przypomina mojego teżeta, który prawie dostał zawału serca, gdy go spontanicznie uścisnęłam.
hahaha
jak dałam Słodziakowi pierwszego buziaka w policzek, to myślałam, że odfrunie jak Asterix, aż mu się grzywka podniosła ach, stare dzieje...
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28261694]Najpierw spotykamy się o 17:00, żeby się powymieniać rzeczami i przy okazji wypijemy jakaś kawę czy coś. A później jest karaoke, które organizuje dżi-dżi. Pewnie koło 20-21 [/QUOTE]
Po pracy i z pędzlami nie będę szła na imprezę :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości