|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
@na ile masz teraz na górze uda jak spadło Ci 1,5 centymetra i ile masz wzrostu? Ile ważysz? Wypytuje bo ja za nie całe dwa tygodnie wskocze na to na czym Ty jesteś teraz
![]() Katriina prosze bardzo po to tu jesteśmy ullala jak zmieniłaś jedzenie i dodałas do tego TF to wyjdzie z Ciebie na prawde niesamowity lachon![]() Lanessa ja jak chudnę to właśnie pierwsze w talii strasznie mi tam leci (jakby jeszcze miało co) potem brzuch.. buzia i cycki.. ehhh.. Czemu chudniesz skoro nie ćwiczysz? Nie jesz? A może jesz mało? Albo coś specyficznego? |
|
|
|
#3302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chudne, bo troche cwicze, ale nie nazwe tego regularnym treningiem... |
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
waga mi się trochę waha , ostatnio jak się ważyłam było 59,5 kg . Jak zaczynałam ćwiczyć to udo na samej górze miało 56 cm , teraz ma ok 54,5 cm ja bym chciała jeszcze mniej , nie wiem czy w tym ostatnim tygodniu uda mi się coś zejść z wymiarami , ale mam nadzieję że TF też coś pomoże dokładne wymiary napiszę jak skończę bbl i będę zaczynała TF
|
|
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
@na ile ja bym dała za tyle w udzie.. Ja mam 174 cm.. ważę obecnie w przedziale 59,3-60 po pizzy
ja mam w udzie 59.. nie moge zbic tego ani jedzeniem ani ćwiczeniami a Ty chciałabyś jeszcze mniej
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na środku miałam jakieś 51 cm , i pózniej się tak brzydko udo do góry rozchodzi , zwłaszcza wewnątrz , na zewnątrz mam w miare proste, brak bryczesów ,ja bym chciała zrobić tak żęby one się nie stykały , jeśli rozumiesz o co mi chodzi ![]() bo ja ogólnie mam prostą budowę , nie mam zaznaczonych bioder , talii też
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
@na ja na środku uda mam 52 cm.. to wyobraź sobie mnie.. a zresztą nie masz co sobie wyobrażać.. wyślę Ci zaproszenie zobaczysz sama.. wiem o co ci chodzi z tym rozchodzeniem..
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz bardzo ładną figurę !! poćwiczysz BBL myśle że Ci zejdą uda ja myślałam że nic nie ruszy, a jednak zawsze coś
|
|
|
#3309 |
|
Zadomowienie
|
@na dziękuje.. jesteś bardzo miła.. licze na to BBL strasznie.. ale nawet nie marzę o takich wynikach jakie masz TY.. no może marze ale nie wierzę już..
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
@na az takie dobre było to BBL że chcesz do niego wrócić? i ten sam program planujesz czy inny?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TF jest fajne ale za mało w nim siłowych ćwiczeń głównie cardio a cardio nie wyrzezbi co jedynie zredukuje wiec po TF fajnie byłoby do BBL powrócic albo do typowo siłowego programu Chalean Xtreme, bo jednak siłowe to siłowe działaja przynajmniej na mnie najlepiej... A co do TF to wczoraj po burzy miałam (jenak nie FIRE45) FIRE55 EZ i dałam z siebie na maxa tak ze po cwiczeniach zwymiotowałam woda wypita podczas treningu taka byłam wycieńczona ... dawno tak sie nie przyłożyłam |
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W udach bym chciala, plecy miec ladniejsze, brzuszek... Huff...
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
A Wam co się wszystkim dzisiaj na jakiś koncert życzeń zebrało ?
![]() ![]() Ta chce to, inna tamto ... św. Mikołaj gdzieś się pojawił ?
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
megi Dziewczyno zwymiotowałaś? To nie za bardzo dobry objaw.. może sobie trochę odpuść bo narobisz więcej szkód niż pożytku
|
|
|
|
#3317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała żeby przestało padać, a z ciałkiem sobie poradzę ... kiedyś tam no może poza większym biustem
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
ja w talii wcale nie mam taka mało tylko optycznie wychodzi tak jak wychodzi bo taką mam budowę.. te moje szerokie bioderka
tygryskowym_okiem u Ciebie to jest tak że pracujesz i efekty wychodzą a u niektórych jest tak że pracuje się i efekty sa marne.. ale żeby coś robić najpierw trzeba chcieć, prawda? |
|
|
|
#3319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chęci to podstawa
|
|
|
#3320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez sobie poradze, tylko brakuje mi chwilowo rutyny - pracuje w dziwnych godzinach i nie moge sie zabrac, w ciagu roku szkolnego jest mi latwiej, bo o tej i otej mam wolne. Cytat:
BTW, dziewczeta! Polecam Wam pyszne sniadanie, ktorego sobie ostatnio robie. Szczegolnie dla tych, co jedza za malo surowej salaty. Salata jest zdrowa. Bardzo. Plus ze jest oczyszczajace i moczopedne, idealne z rana, potem mozna 1,5 godz pozniej wciagnac cos bardziej tresciwego. Green shaaake! ![]() Salata lodowa Ulubione jablka bez gniazd (u mnie zielone Granny Smith akurat) Woda Blender= miziu miziu aby powstala konsystencja shake'a, woda regulujemy gestosc. W ten sposob wcinam kazdego dnia duzo salaty i wody z rana. Super detoks i fajnie smakuje |
||
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tygryskowym_okiem przejrzałam wczoraj 50 stron wątku , i chciałam zapytać , to Ty w avatarze?
|
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem wiesz co ja pokochałam ćwiczenia i chyba juz zawsze będe coś ze sobą robić
.... mniej się teraz siebie wstydzę chociaż dalej zmieniłabym w sobie mega dużo.. robie co mogę![]() Mojego potworka znasz.. on chce szczupłe uda jak będzie miał wtedy się zadawoli![]() A jak u Ciebie insanity? |
|
|
|
#3323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Drugi miesiąc powala wysiłkowo, ale ten konkretny wycisk mi się podoba
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3324 | |
|
Zadomowienie
|
Lanessa dzięki.. ale na taki awans "taliowy" to ja chyba nie zasłużyłam..
Tej Twój "szejk" nieco dziwny ale może faktycznie dobrze smakuje.. postaram się odważyć i spróbować @na przez Was nie mogę się doczekać tego BBL Cytat:
zacząć takie Insanity dla własnej satysfakcji i żeby tak zacząć juz nie odchudzać ale kształtować swoje ciało.. ale Ci zazdroszczę..
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-07-21 o 15:54 |
|
|
|
|
#3325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dopiero pod wieczór będę ćwiczyć, bo dopiero teraz wróciłam z 2h jazd. Dzisiaj Fire 30 + Tone 3o mnie czeka. ![]()
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
piękne nogi masz ! To dzięki TF?
|
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Katriina ja zawsze pod wieczór, wieczorem albo po nocy
|
|
|
|
#3328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja stwierdziłam, że chrzanię to czy te uda mi spadną czy nie, czy spadnie mi brzuch czy nie. Chcę Insanity to robię. Jeżeli coś ma spaść to spadnie. Nie dzisiaj nie jutro, ale kiedyś spadnie. Ćwiczyć czegoś co nie da mi satysfakcji albo tego fajnego kopa nie chcę na chwilę obecną. edit: Cytat:
![]() Tak, głównie dzięki TF takie są.
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-07-21 o 16:42 |
||
|
|
|
#3329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tak mam ale podkreslam tylko CZASAMI i naprawde musze sie bardzo postarac a wczoraj tak mnie naszło bo miałam troche do przemyslenia i poprostu musiałam sie wyładowac a cwiczenia mi w tym pomogły zatraciłam sie w nich i wszystko robiłam nie na 110% a na 200%... na koncu moje ubrania były tak mega mokre ze przykleiły mi sie do ciała i dosłownie wykrecałam z nich wode..ale tak jak mowie zdaza mi sie to raz na jakis czas wiec nie obawiaj sie wszystko ze mna ok dzieki za troske Aha dzisiaj juz spokojnie FIRE30 + SCULPT30 - troche mnie ten sculpt nudzi wolałabym troche urozmaicenia w tych cwiczeniach z gumami.... Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-07-21 o 16:59 |
|
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem wiesz co ja bym chciała? Spokojnie wsiąść na rower i pojeździć na nim codziennie.. ale wiem że to nie wystarczy i muszę szukać i robić więcej .. a satysfakcje daję mi pot lejący się z tyłka, mięśnie i ubytek w centymetrach.. taka jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

po to tu jesteśmy 

waga mi się trochę waha , ostatnio jak się ważyłam było 59,5 kg . Jak zaczynałam ćwiczyć to udo na samej górze miało 56 cm , teraz ma ok 54,5 cm
a Ty chciałabyś jeszcze mniej
na środku miałam jakieś 51 cm , i pózniej się tak brzydko udo do góry rozchodzi , zwłaszcza wewnątrz , na zewnątrz mam w miare proste, brak bryczesów ,ja bym chciała zrobić tak żęby one się nie stykały , jeśli rozumiesz o co mi chodzi 

masz bardzo ładną figurę !! poćwiczysz BBL myśle że Ci zejdą uda