|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Cytat:
akurat w tej profesji żarciki są mocno nei na miejscu
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, no jakos jedna mi nie wystarcza. Ni smiejcie sie ze mnie i z mojego seksownego meza
! Haniula, no wlasnie czytalam, ze suroizny nie mozna, nalezy tez unikac serow plesniowych czy dojrzewajacych i chyba nie za czesto jesc watrobke, bo za duzo ma jakiejs tam witaminy. No i oczywiscie 0 kofeiny i mocnej herbatki tez chyba nie.... No ale nie jest zle! A odchudzanie sie w ciazy to chyba nie najlepszy i nie najmadrzejszy pomysl.... Co innego troche sie pilnowac aby nie jesc za DUZO, a co innego niedojadac, eh....---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- He, mojej kolezance powiedzial kiedys lekarz: " a co tu pani do mnie przychodzi, jak pani tam zdrowiutka, rozowiutka jak swinka"
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!!
Słabo u mnie ostatnio z czasem.. a Wy tu już kolejną część tworzycie!! Zaznaczam swoją obecność ![]() Jak się trochę ogarnę ze wszystkim to wróce nadrabiąc
|
|
|
|
#274 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieraz się nic nie chce, ot co! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Dark lady;28259521] Takaya też się czuję gruba , ale może dlatego że mi brzuch wywaliło zaraz w okolicach 5 tygodnia (bez zmian w odżywianiu), a że mam duży biust i do tego duży brzuch i jeszcze niska jestem, to już się sobie nie podobam ![]() QUOTE] Cytat:
|
||||||
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
DELL, maz ta kawe pije popoludniu, po pracy
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj nie doczytałam, myślałam, że przed
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
DELL, a Twoj juz w domu ?
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
taaaakkkkkkkkkkkkkkkkk
wczoraj po 21ej już był |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Nie ma to jak rodzinka w komplecie
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Wlasnie zadzwonil do mnie do pracy maz, zeby powiedziec, ze mnie bardzo kocha i zlozyc zyczenia z okazji 2giej miesiecznicy (dzis 21! ja wogole na poczatku nie zajarzylam o co chodzi!). No ale milo
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dell ponieważ choruję na brak T-shirtów to kupiłam taki :
http://spf.com/es/tienda/productos/greg-dulli akurat był ostatni ![]() Dark mi też zawsze przed okresem puchnie brzuch i piersi to wiem co czujesz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, też się bardzoooo cieszymy, że już jest w domku
Takaya, ładny! lubię z takimi motywami
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya fajnie że ktoś mnie rozumie
![]() Monitko podobno kawy z ekspresu mają to do siebie że każda inna brzydnie , no i nie łam się tam ![]() DELL widzisz jak szybko mąż ci wrócił .A mój dopiero jutro i w niedzielę w nocy znów w świat
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Wam
|
#285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jak wtedy te zakupy sie udaly ze ślepym dotarl?![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- cze Ci ![]() jak tam nastrój? lepiej? |
|||
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze korci mnie farbnięcie się na jasno-rudo
W sumie chyba ze dwa razy w życiu farbowałam włosy ale nigdy jakoś tak drastycznie (miałam takie bakłażanowe, ale to henną więc się zmyły po 2,3miesiacach)Ciekawe jakby mi było w takich jasnych...
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba takie całkiem marchewkowe to byłyby dziwne... ale np takie:
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Kuleczka, jak dzisiaj samopoczucie? lepiej??
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Takaya, mi się podobają takie marchewkowe! |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya z racji tego że masz ciemne włosy to odradzam takie marchewkowe, bo tak szczerze to nie widziałam ciemnowłosej dziewczyny, która po zmianie na jasny wyglądałaby naprawdę dobrze (wiem to również z autopsji), może być ok, ale w ciemnych ładniej. A te rude co pokazałaś to popieram
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, dotarl
Tylko slonce go bardzo razilo, ale przezyl, a na drugi dzien kupil sobie nowe ladne okulary przeciwsloneczne Co do wlosow, to ja chce balejaz!
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Dell mi tez podobają się marchewkowe, ale tak zgadzam się z Dark one pasują do jasnej karnacji i nie wiem czy nie wyglądałabym w takich bardzo sztuczno
Już nie mówiąc o bardzo widocznych odrostach. Najpierw musiałabym rozjaśnić włosy a dopiero potem farbowac na rudo aby uzyskać taki efekt...
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-21 o 12:04 |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya to byś się z moim mężem dogadała bo on zawsze lubił rude
i mnie na taki kolor namawia a ja nie po to tyle pozwalałam włosom odrastać żeby znów farbować
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dark a w którym Ty tygodniu jesteś
na kiedy masz termin? Mi lekarz powiedział ze witaminki to zimą, bo narazie wyniki mam dobre.Chociaz ostatnio przez tą dziwna pogode czesto mam niskie cisnienie ale wtedy mocna herbatka albo kawka i jest lepiej ![]() Nie wiadomo jeszcze co tam nosze, ja własciwie sama nie mam zadnych przeczuć, najczesciej słyszałam ze widac po mnie ze dziewucha. Ja tam nie wiem po czym widac, bo raczej sie nie zmieniłam takaya ta druga ma cudne włoski ja mam takie rudo-kasztanowe naturalne nieskromnie powiem ze fajny mam ten naturalny kolor, ale mi sie szybko nudził
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya może najpierw szamponetką spróbuj jakie Ci wyjdą i czy dobrze będziesz wyglądać
Moje samopoczucie dalej na dnie i teraz coraz bardziej żałuje tego całego ślubu
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Dark to mój kiedyś mówił byle nie na rudo, a w kwietniu jak jechaliśmy na wesele do koleżanki to sam zaproponował mi bym się farbnęła na marchewę
![]() Ogólnie wkurzają mnie moje włosy i chciałabym zrobić z nimi coś drastycznego. Jak mi się kolor nie spodoba to zetnę na krótko |
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszły zdjęcia na razie nie pokaże no ale zrzucić nei moglam, poza tym zabiera dzisiaj komputer ze sobą więc wrzucę dopiero w domu. Jade po pracy do mamusi bo u nas i tak prądu nie ma, TŻ na popołudniówkę i nie miałabym co robić![]() po wczorajszej imprezie został delikttny burdelik a TŻ wszystko posprzątał tylko nei poodkurzal bo nei ma jak dobrze, że mnei to ominęło |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, oo mi się te podbają co wkleiłaś. Achh taki rudy wyrazisty!
niektórym naprawdę fajnie w takim kolorze. może warto poszaleć? ![]() Kuleczka, współczuję.... |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, noo wreszcie się doczekałaś
![]() noo i TŻ sie postarał |
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka
Cod os szamponetki to u mnie się nie sprawdzi, bo mam za ciemne włosy Tyle,że będę miała delikatny blask Dell no mi taki rudy też bardzo się podoba, ale efekt jest przy długich włosach a ja swoje ścięłabym na boba ![]() No muszę pomyśleć, ale na100% na tego 13go się farbnę, tyle że w sumie lepiej iśc do fryzjera ... (jedno ale,że jak damz a farbowanie 120zł -u nas tak kosztuje i będe miała nie taki odcień to będę piekielnie zła, a jak sobie sama pomaluję farbą za 50zł to już tak zła nie będę )
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
takaya, farba za 50zł?!
ja najdroższa miałam za 30jeśli masz ciemne wlosy i farba jasna-samemu farbowac ryzyko może nei chwycić, a sama lepiej nie kombinuja z rozjasnianiem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

akurat w tej profesji żarciki są mocno nei na miejscu

! Haniula, no wlasnie czytalam, ze suroizny nie mozna, nalezy tez unikac serow plesniowych czy dojrzewajacych i chyba nie za czesto jesc watrobke, bo za duzo ma jakiejs tam witaminy. No i oczywiscie 0 kofeiny i mocnej herbatki tez chyba nie....
No ale nie jest zle! A odchudzanie sie w ciazy to chyba nie najlepszy i nie najmadrzejszy pomysl.... Co innego troche sie pilnowac aby nie jesc za DUZO, a co innego niedojadac, eh....

Wstaje rano specjalnie ciut wczesnieju coby miec czas aby po sniadanku i herbatce napic sie kawki. Nawet moj maz, co nigdy nie pij kawy, robi sobie codziennie po poludniu po pracy! Ah, jakos tak seksownie wyglada z filizanka kawy w reku

na kiedy masz termin? Mi lekarz powiedział ze witaminki to zimą, bo narazie wyniki mam dobre.
a TŻ wszystko posprzątał