|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Aż nie wiadomo co w taką pogodę można robić
Ale ja dziś zamierzam się wyspać i tyle na razie wiem, bo wstawanie o 7 rano w wakacje jest nieludzkie
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
Ja wczoraj planowałam że dzisiaj zrobię porządek w kosmetykach ale nie chce mi się teraz
![]()
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2825990 1]Ja wczoraj planowałam że dzisiaj zrobię porządek w kosmetykach ale nie chce mi się teraz
![]() [/QUOTE]Ja zrobiłam już kiedyś Tj. ostatnio tą szminkę z Vipery
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
Ja chciałam te które mam nie otwarte osobno, te które są otwarte też osobno i te otwarte ale których nie używam też osobno. no i daty ważności posprawdzać i zacząć zużywać te których są krótkie.
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2826003 6]Ja chciałam te które mam nie otwarte osobno, te które są otwarte też osobno i te otwarte ale których nie używam też osobno. no i daty ważności posprawdzać i zacząć zużywać te których są krótkie.[/QUOTE]
To ja balsamy, szampony, żele, odżywki nowe nieotwierane mam na osobnej półce i powiem Ci, że to pomaga
|
#2556 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z projektem denko kiepsko
mam tyle rzeczy prawie nieużywanych do zużycia, że do śmierci tego nie wykorzystam
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2825990 1]Ja wczoraj planowałam że dzisiaj zrobię porządek w kosmetykach ale nie chce mi się teraz
![]() [/QUOTE]też muszę zrobić ![]() a projekt denko u mnie wciąż trwa
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
wczoraj puscily mi nerwy, dlatego za wiele to ja juz nie napisze.. Wiem ze wspieralyscie mnie, dlatego bardzo Wam dziekuje ![]() Monia, ladne sandalki ![]() Blondyneczko, ciesze sie ze myslisz powaznie nad rzuceniem palenia... powiem Ci ze swojego przykladu, moj ojciec cale zycie pali, nigdy w domu, nigdy przy mnie, wystarczylo mi przesiakniete dymem nikotynowym jego ubranie i kazde przejscie kolo mnie, az pewnego dnia zemdlalam. Okazalo sie, ze jestem uczulona na dym papierosowy. I to jest prawda, to co sobie szkodzisz to Twoja swiadomosc i Twoje zycie, ale uwierz, ze np. Zuzia czy inne dziecko moze Cie pozniej znienawidzic. Ja bynajmniej mam tak z ojcem. Uczulenie przerodzilo sie w bole glowy, lzawienie, doprowadzalo mnie to do bycia nerwowa, skoro moj ojciec musial gasic papieros 1m przed wejscie do domu i z cala chmura dymu wbic. Teraz mam schizo, przyjmowalam terapie zastrzykowa, bo pozniej nawet na impreze nie moglam wyjsc, bo to katorga byla dla mnie. Moj TZ tez przeze mnie nie pali, bo wie jaki mi bol sprawia, a ja nawet 2dniowe fajki potrafie wyczuc. Domyslam sie, ze jestem jednym przykladem na milion, ktory zachorowal na to i zapewne nie tylko moj ojciec przyczynil sie do tego, ale tez ludzie z ulicy spotykani, jednak przed czym mozna sie uchronic to lepiej to zrobic, juz nie dla siebie, ale dla dobra innych. Koszty leczenia takiej osoby to ok.600zl miesiecznie, moze nie jest duzo, ale bol i dyskomfort, strach ze to nawroci jest najgorszy, bo moj ojciec ma 60lat, ja mam 20 i cale zycie przede mna, a musze uwazac z kim przebywam... Buahhot, prosze spoznione dla Ciebie swatche lakieru Simple Beauty 16 kolor cieeeezko uchwycic, jedno jest pewne obojetnie czy 2-3 warstwy nic sie mnie zmienia, wiec wystarcza 2do takiego krycia, jedna jest subtelna. w chlodnym swietle pazurki wygladaja na srebrne, w sloncu za to blyszcza sie jak szalone, nie uchwycilam ich piekna w ogole, bo dzisiaj jest pochmurno, a paznokcie jeszcze mokre, dlatego skorki nieoczyszczone zdj bez flesza, 2 pierwsze na dworze i 2ostatnie w pokoju.
|
#2560 | |||||
|
Zadomowienie
|
Czesc Piękności
![]() Brzydka pogoda nadal trwa... od wtorku cały czas brzydko :/ Cytat:
ja już się doczekac nie mogę ![]() Cytat:
![]() oby, oby ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() caate dziękuję.. współczuję choroby ![]() a co do pazurków to są śliczne ![]()
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co powiecie mi o tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20153,duraline.html fajny? do prasowanych cieni się nadaje? Bo uwielbiam kolorowe kreski, ale sypkich cieni nie mam
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
caate bardzo Ci współczuje tego uczulenia. Mój ojczym przez 11 lat palił, ale odkąd się wyprowadził to już nikt u mnie w domu nie bali, Tż. też nie na szczęście.
Jestem zakochana w Twoich paznokciach i chciałam bym mieć choć połowę długości Twoich.
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nadrobiłam Was. Zas będę mieć utrudniony dostęp do neta. Jakoś tak nie mam weny nic pisać, wybaczcie Miłego dnia Wam życzę
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, Angel dziekuje
![]() niedawno jeszcze byly piekne kwadraty, ale ostatnio boczki mi pekaja, wiec dlugosc rozna, ale po week skroce je na ta sama dlugosc, bo przez watek pazurkowy i ile tam slicznosci jest, rowniutkich, to zaczelam miec obcesje, ze lepiej wszystkie rowne, niz o roznym ksztalcie a dlugie a herome dziala cuda, polecam wszystkim, pieknie utwardza i jak widac, tam gdzie mi sie polamaly boczki, to sa juz te co przed kuracja byly, a te co rosna to juz jest ladnie.uczelenie to temat rzeka... moja babcia w wieku 78lat dostala uczulenie na pierze, mimo ze przez cale zycie pod tym spala dlatego ja uwazam, warto dmuchac na zimne, mimo ze teraz nie ma objawow, moje uczulenie wyszlo po 14latach mojego zycia...
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stwierdziliśmy, że musimy się w końcu postarac ratowac nasz związek... tylko poważna rozmowa nas uratowała... także Tobie życzę tego samego i naprawdę porozmawiaj z Tż ustalcie, że jeśli chcecie byc razem to musicie oboje się o to starac.. dużo sił
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dużo, dużo siły Wam życzę. Mam nadzieje, że wszystko Wam się ułoży. Ja z Tż. ostatnio rzadziej się widzę, ale dajemy radę. Byle do 1, bo wtedy kończy pracę.
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zauwazylam, ze ostatnio tyle osob ma jakies swoje problemy... dacie rade
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę do dołączam do tych z problemami z TŻ
ciągle jakieś kłótnie, ale na szczęście tylko o głupoty.Kochane którą wybrać? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=531578 czy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci.html&next=1 czy ten balsam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 sama nie wiem co będzie lepsze. Ciągle mi się paznokcie łamią, w dodatku żółkną (nie palę papierosów). Chcę wreszcie przestać ukrywać je pod lakierami i zapuścić je długie a nie tylko góra 2-3mm za opuszek
|
#2569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Caate straszne to uczulenie moi rodzice tez caly czas palili, nigdy nie lubilam tego zapachu, zawsze mnie glowa od tego bolala... az w koncu jak zaczely drozec to tata rzucil, a mama niedawno dzieki wlasnie tabexowi, po kilkudziesieciu latach tzta tez oduczylam, teraz tylko podpala jeszcze raz na kilka dni niestety... a paznokcie to masz jak tipsy EJ trzymaj sie jakos ja te nie otwarte kosmetyki, w wiekszosci zele pod prysznic i balsamy tez mam w worku i schowane w szafce, i tak mam otwarte 3 zele pod prysznic ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
|
#2570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wczoraj kupiłam tą drugą i mam nadzieje że pomoże tym moim słabym paznokciom . |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się chwilę nad tym płynem Duraline, ale nawet nie wiem czy w Rossmannie albo Naturze mam szafę Inglot ![]() ale powinna być ![]() Ja mam szał na balsamy i gromadzę ich tyle, że nie mam pojęcia kiedy wykorzystam. No ale jeden stoi zamknięty (i to ten na którego najdłużej polowałam) także jestem z siebie dumna ![]() Widzę, że ten balsam jest całkiem dobry, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie takiego wcierania czasem wcieram tak zwykły krem Babydream i starczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2826203 8]Te z Eveline są bardzo chwalone. Ja wczoraj kupiłam tą drugą i mam nadzieje że pomoże tym moim słabym paznokciom .[/QUOTE] W takim razie poszukam w Rossie którejś z tych dwóch podanych no ale mam 4 Rossmanny w mieście to może znajdę )
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne ![]() Właśnie wróciłam z miasta kupiłam wreszcie blokera z ziaji, rozświetlacz z limitowanki catrice (rozświetlacze to mój fetysz )Nadrabiam wątek dalej a póki pamiętam buahhot i party_girl7 gratuluje obrony
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-07-21 o 13:00 |
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() jak na razie wykorzystuje wolne jak się da, leniuchuję, opalam się, kąpie w jeziorku, piję piwka i obżeram grill'ami a w weekend już przenosimy się nad morze ![]() ![]() Życzę Wam pięknej pogody iii nie piszcie za dużo bo nie wiem jak to wszystko nadrobię po powrocie do napisania
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiecie jak zabezpieczyć avatar przed kopiowaniem...?
poprzedni avatar robiłam ze zdjęcia, obrabiałam, zmniejszałam, a teraz widzę, że ktoś inny go ma.. |
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
|
#2577 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() straszne masz to uczulenie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja dziś ubrałam się dosyć ciepło- wychodziłam około 8-padalo i wialo, a teraz jest tak gorąco i duszno ze prawie się ugotowalam wracając
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-07-21 o 14:14 |
||||
|
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia U mnie dzisiaj rano zanim wyszłam na praktyki był tŻ, powiedział, że dzisiaj po południu wraca do mnie, a nie odzywał się bo chciał sobie jeszcze raz wszystko przemyśleć.
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra była właśnie w Rossie, ale tak to jest wysłać kogoś Chciałam odżywkę tą Eveline to jej nie widziała nigdzie
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

Ale ja dziś zamierzam się wyspać i tyle na razie wiem, bo wstawanie o 7 rano w wakacje jest nieludzkie
Tj. ostatnio tą szminkę z Vipery

zdj bez flesza, 2 pierwsze na dworze i 2ostatnie w pokoju.
Nie wiem, może po prostu zmienił decyzję? 

Chciałam odżywkę tą Eveline to jej nie widziała nigdzie