|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() mina tomka dzisiaj bezcenna - o mało co nie wpadł w monitor haha
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 12:27 |
||
|
|
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do 3d, to na początku nie mieliśmy,bo nie ma co w 3d oglądać, ale jak już dzidzia naberała ludzkich kształtów to mieliśmy 3d na każdej wizycie. Lekarz zmieniał obraz ze zwykłego na 3d. Polecam-fajnie się ogląda. Tylko nie zawsze dzidzia jest odwrócona buzią i często koleżanki się specjalnie umawialy na 3d a tam pupa Mi się najbardziej podobało,jak ssał palec
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Wam
Nie pisze bo mam kocioł w pracy, jak to przed urlopem ![]() ale juz o 1:00 bede w drodze do Pragi a potem nad morze więc wróce tu pewno 8.08.
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co kobietki, może nie na tym wątku powinnam o tym pisać tylko na głównym ale nie chcę tam o promocjach pisać... a więc przyszły mi dziś te nowe treselle-są boskie
i tak popatrzyłam w zapasy i rzeczy których nigdy nie otworzyłam i nie otworzę bo nie nadążam zużywać a pochodzą z promocji albo z naszych prog.motyw. i się za głowę złapałam bo tyle tego
|
#1778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
kurde, minęło już kilka lat od ukończenia szkoły i zapomniałam gdzie i jak to się robiło, mianowicie w jakim programie robi się te tabelki z wpisywaniem rekordów itd? sorka dziewczyny, nie śmiejcie się ale kurde tak dawno to robiłam, jeszcze w szkole i jak się potem czegoś nie praktykuje to się zapomina
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28265577]ja bym zwróciła.[/QUOTE] ale 3 mies już dawno minęły...pozatym niektóre rzeczy są z programów motywacyjnych co my miałyśmy za kilka złotych więc nie bardzo opłaca się zwracać a po cenach katalogowych nikt nie chce kupić
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-07-21 o 14:28 |
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
myślę, że to dobry pomysł - sama tak kiedyś zrobiłam, tak sprzedałam "wszystko" co wpisałam na karteczce. Oczywiście zaznacz, że są to pojedyncze egzemplarze (jeśli tak jest) i kto pierwszy ten lepszy. Ja czekałam na wiadomość o danej klientki i zaznaczałam, która co pierwsza chce i gdy zgłaszała się następna chcąc coś co już było zarezerwowane mówiłam jej, że produkt już jest niedostępny. Ale na szczęście nie było tak, że wszystkie rzuciły się na jedną rzecz i że każdej musiałam odmawiać, na szczęście bo pewnie źle by to wypadło, że robię promocje a jak klientka coś chce to się okazuje, że już tego nie może mieć
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 14:30 |
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko kurde nie wiem w jakim programie to napisać
|
|
#1783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Microsoft Excel - ja w nim tworzyłam tę tabelkę i tworzę wszystkie inne
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 14:43 |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
kurczę nie wiem czy go mam b znalazłam tylko word pada ;p Muszę chyba ściągnać tego excela
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Niedaleko Piotrkowa ale dość często jeżdżę do Łasku do cioci.
Ja piszę takie "dodatkowe oferty" w wordzie. |
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
tak moje cudeńko
![]() wiecie co ale strasznie mi się cera pogorszyła , wypryszczyło mnie
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie dziewczynka
|
|
|
|
#1788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no też można, wstawić tabelkę i uzupełnić (ja lubię tabelki i obliczenia ile na czym zarobie, wole wiedzieć ile mogę wydać na Avon a ile muszę dopłacić niż potem gryźć paznokcie że za dużo wydaje)w ogóle to jak jakaś głupia prowadzę zeszyt w którym zapisuje wszystkie ale to wszyściutkie moje wydatki i marne przychody, jakoś mi się z tym lepiej żyje gdy kontroluje się
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 14:57 |
|
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
no ale tam chyba się nie da zrobić tabelki, żeby wpisać u góry nazwę, cenę katalogową, cenę promocyjną w katalogu i moją cenę...kurde tego excela juz nie da się ścianąć z dobrych programow w wersji z 2007 r, teraz są jakieś ulepszone, którą polecacie?
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1791 | |
|
Rozeznanie
|
no też słyszałam, że dziewczynki zabierają urodę a chłopcy dodają, ale moja siostra urodziła dwie dziewczynki i jeszcze ładniej w ciąży wyglądała niż przed
tak więc chyba nie ma co się sugerować---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
ja mam 2003, nie znam się na tych nowszych
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ciebie kochana jakoś wcześniej z forum nie pamiętam , jesteś tutaj od niedawna ? sorki musisz mi wybaczyć jak coś bo mam mega skleroze
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 15:04 |
|
|
|
|
#1793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak poważnie, dużo moich znajomych w ciąży narzekało na stan skory, ale po urodzeniu wszystko wracało do normy..Cytat:
|
|||
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do magazynowania kosmtyków ehhh jak ja mam się czegoś pozbyć to jestem chora , zawsze mam wrażenie że kiedyś się to przyda ![]() p.s kat 13 z ejjjjjwonu , jest BOSKI
|
|
#1795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JOLCIA !! twoje miętuskowe paznokietki z tymi paskami są obłędne
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 15:27 |
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
prosimy prosimy , to już jest tradycja
![]() yhmmm pierwsze skargi napływają do mnie na nowego szefa mojej ekipy w pracy . tylko co ja mogę im na to poradzić ? używacie może szczoteczek elektrycznych do ząbków ? bo kurczę zastanawiam się nad ich kupnem ale ponoć słyszałam że ścierają szkliwo hmmm
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 16:33 |
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam elektryczną, ale częściej używam zwykłej tamta stoi i się kurzy, szkoda kasy
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm a nie odczuwałaś jakiegoś lepszego oczyszczenia czy coś ? Sarunieczka - czeeeeeeść
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 16:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

takie jest moje zdanie, a każdy robi co chce więc napisałam, że "to urocze" (czyt. zdjęcie)

tamta stoi i się kurzy, szkoda kasy