mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 11:43   #451
Tincia
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Ja już po aerobiku i po drugim śniadanku na słodko
Tincia ... ja mam bardzo dużo rzeczy z happymum i ejstem bardzo zadowolona, tylko trzeba się do ich rozmiarówki rpzyzwyczaić. XS to jak S, S jak M, a M to jak L, czyli duże, ale mam nadzieję, że będzie pasować.

Lecę robić pranko i prasowanko może jakieś, w końcu za 2 dni wyjezdzamy na urlopik
No u mnie w mieście nie ma tego sklepu, a ubrania bardzo mi się podobają. Wchodziłam na strone sklepu i wg rozmiarowki wydedukowalam, że ich M to takie M/L Ja normalnie nosze M... No mam nadzieję, że będzie dobra... zobaczymy. Miałam jechać do Poznania do koleżanki to wybrałabym sie po przymierzać, ale lipiec ma za mało weekendów hehe...

No my też na uropik w sobote Dlatego od rana prania robie, tylko nie moge za prasowanie sie zabrac :P

Zakochałam się w łóżeczku... http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...0.html#gallery
Ale Tż mówi, że drogie
albo to
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...724728879.html
Ale to to jest naprawdę drogie....

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
wiolqn, chawa my podobnie, bo też drugiego dzidziusia byśmy chcieli za jakieś 2 lata
Ja też bym chciała, żeby między dziećmi nie było więszej różnicy jak 3 lata... Czyli ciąża za jakoś 2 lata... Ale zobaczymy, bo w między czasie to mam nadzieję, że zmeinimy lokum Na pewno nie na tym mieszkaniu druga niunia...

wiolqn- odważna decyzja Adopcja jest trudna jakby nie bylo... chyba same formalności trwaja ok 2 lat... testy psychologiczne itd...

Ja dziś się lenie pierwszy raz odkąd jestem na zwolnieniu- a to leci 3ci tydzień. I wiecie co... strasznie dobrze mi z tym hehe...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-21 o 11:46
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:46   #452
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
wiolqn, chawa my podobnie, bo też drugiego dzidziusia byśmy chcieli za jakieś 2 lata
I oby nasze plany wypaliły

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
U Nas też mielismy mieć drugie za 2 lata , ale wszystko sie tak odwlekło że hohoo.
Czasami tak wychodzi - ja jednak nie za dużo czasu będę miała na odwlekanie, ale wiedomo ze wszystkiego przewidzieć nie można.

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Co do ustępowania w kolejce to ani w Polsce ani tutaj mi się nie zdarzyło żeby ktoś mnie przepuścił. Chociaż raz w biedronce sprzedawczyni mi zwróciła uwagę że mogłam wejść bez kolejki pierwszy raz coś takiego usłyszałam i byłam zaskoczona mile żebyście widziały minę babki co stała przede mną prawie zabiła ją wzrokiem
Wyobrażam sobie jaką musiała mieć minę ta babka - w końcu większość ludzi jest nieużyta.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:47   #453
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

chcemy miec trojke, i chcielibysmy adoptowac starsze dziecko, takie do 3 lat bo takim trudniej jest znalezc nowy dom.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:49   #454
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
chcemy miec trojke, i chcielibysmy adoptowac starsze dziecko, takie do 3 lat bo takim trudniej jest znalezc nowy dom.
Podziwiam Oby plany się udały

kkkasikkk- pomierzyłam się jeszcze raz z tableką ich sklepu. Moje rozmiary to dolna granica ich Mki... więc mam nadzieję, że nie będzie kiecka "wisieć" Jestem taka na pograniczy ich S/M więc bez przymiarki to trudno zgadnąć który rozmiar lepiej...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-21 o 11:58
Stary 2011-07-21, 11:52   #455
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Tincia łóżeczka są śliczne. Ja to bym chciała drugie za dwa lata urodzić. No ale chcieć a mieć to duża różnica - jak będzie większy poślizg to tragedii nie będzie byle bym sie wyrobiła.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

wiolqn ja również podziwiam. To bardzo szlachetne. Ja bym myślała o adopcji jakbym własnych mieć nie mogła, dlatego tym bardziej podziwiam.
Stary 2011-07-21, 11:56   #456
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość

Zakochałam się w łóżeczku... http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...0.html#gallery
Ale Tż mówi, że drogie
albo to
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...724728879.html
Ale to to jest naprawdę drogie....

Co do cen to jeszcze nie robiłam rozeznania, więc nie wiem ile łóżeczka kosztują, ale to pierwsze jak dla mnie super, sama nie wiem czy się na nie nie skuszę jest takie samo (albo baaardzo podobne) jak ma moja siostra, teraz 3 dzidziuś będzie w nim spał, więc na pewno jest solidne. Dla pierwszego synka kupowali jakieś 5 lat temu, to też koło 400 złotych kosztowało (tylko nie wiem czy z materacem czy bez).
I planuję też kupić wanienkę którą Seona poleca - od razu ze stojakiem i przewijakiem.
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:56   #457
nie _wiem
Raczkowanie

.....zakupiłam łóżeczko!!!!!!!!!!!!!:jup i: tak się cieszę......
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...707009544.html

A co do rozmiaru biustu o którym pisałyscie wczoraj..... to ja jestem przerażona..... Wszędzie piszą, że się powiększa w ciąży zazwyczaj 2 rozmiary...... a ja przed ciążą miałam miseczkę D a teraz coś między G a H.... to jest prawie 5 rozmiarów... (D, DD, E, F, G, H) no nic mam tylko nadzieje, że po ciąży troszkę mi się zmniejszą ale nie będą takie jak przed ciążą, bo wtedy nie będę mogła liczyć na ładny biust....
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:20   #458
witaminkaccc
Zadomowienie

heh... moje piersi z 70B ledwo spuchły do 75 B wiec akurat pod tym wzgledem nie mam problemów ( ale gdybym miala 75C i takie by zostały to bym nie narzekała :P )....

łóżeczka super, choć osobiście mnie sie nie podobają całe oszczebelkowane, zalezy mi na pełnej przedniej i tylnej płycie.... teraz jeszcze trafilam na portalu babke co ma z 2ma szufladami, bo na zamowienie bylo robione... i zakochałam się na zabój, ide dzis oblookac

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:25   #459
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...707009544.html

A co do rozmiaru biustu o którym pisałyscie wczoraj..... to ja jestem przerażona..... Wszędzie piszą, że się powiększa w ciąży zazwyczaj 2 rozmiary...... a ja przed ciążą miałam miseczkę D a teraz coś między G a H.... to jest prawie 5 rozmiarów... (D, DD, E, F, G, H) no nic mam tylko nadzieje, że po ciąży troszkę mi się zmniejszą ale nie będą takie jak przed ciążą, bo wtedy nie będę mogła liczyć na ładny biust....
Ja mam takie same podejście co kkkasikkk nie za bardzo mi się podobają takie ale każdy ma swój gust a drugie co to materac piankowy chyba nie jest za dobry ale też się na tym nie znam

A co do stanika to przed ciążą miałam 75DD a teraz do małej E mi urosło to jeszcze nie jest źle
Stary 2011-07-21, 12:29   #460
nikaa2
Wtajemniczenie

Witam Was dziewczyny i Wasze brzuszki
jestem wyautowana do rodziców i dlatego nie mam dostępu do internetu- podczytałam Was do 5 strony a resztę sobie zostawięc na bardziej sprzyjającą okazję
u mnie w miarę ok, ale przez ta pogodę, to na spacery nie moge chodzić, bo burza za burzą
Gratuluję wizyt i poznania płci
Ja ide za tydzień, ciekawe czy będe mogła sie pochwalić
Buziakuję i miłego popołudnia zyczę z najnajwiększa ilością kopniaków, które btw tak kochamy
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:33   #461
muffinka90
Zakorzenienie

Komu placka ziemniaczanego?

Czy wam też się wydaje, ze 30st w cieniu to "lekka" przesada nawet mały książe w tą pogode nie ma ochoty na kopniaki, tylko się przeciąga (albo zbiera siły na wieczór, żeby tatusiowi pokazać co potrafi )

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Muffinka, mówię o starym wątku maj-czerwiec 2009, z poprzedniej ciąży. Glam też tam pisała 13 mam jest ponownie w ciąży!!!! A 3 się jeszcze starają

Zobaczymy jak u nas będzie za 2 lata?
Ach, to nie lenią się kobity

My zawsze chcieliśmy mieć dzieci w odstępie około 2 lat, ale chyba się wstrzymamy aż skończe studia, bo z dwójką dzieci i nikim do pomocy może być ciężko.

Cytat:

Wczoraj gin. mi robi usg i coś zobaczyłam Pytam się: "A co to, co to?!! To penis? Miała być dziewczynka!", a gin. "Spokojnie, to dwunastnica" Jajeczek nie widać, więc trzymam się myśli dalej, że dziewczynka, chociaż wczoraj kryło się strasznie

Cytat:
Wczoraj 5 lipcówek się rozpakowało!!
W końcu niezłe burze przeszły nad PL, to troche dzieciaczków powyganiały

Cytat:

za wizytujące

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 12:51   #462
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Miałam dzisiaj na obiad robić rybę, ale teściowa poczęstowała mnie leczem (chyba zrobiła specjalnie dla mnie, bo kilka dni temu wspominałam, że mam na leczo ochotę). Im bardziej zaawansowana ciąża tym lepsza robi sie moja teściowa

Anusiak ja co do cen łóżeczek też sie nie orientuję bo ja mam sprezentowane, ale to łóżeczko to pewnie moje dziecko już wykończy.

nie _wiem gratuluję zakupu

Co do rozmiaru biustu to ja przed ciążą nosiłam 65C a obecnie noszę 65H, które robi sie już przymaławe - jednak bedę musiała również zwiększyć obwód na 70 tylko nie wiem jaka miseczka wówczas będzie pasować (tzn odpowiednik 65I). I też lizę, ze troszkę zmaleją no ale byle nie za bardzo. A waśnie skoro o biustach mowa - 6-ty miesiąc to chyba za szybko aby kupować stanik do karmienia?

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Czy wam też się wydaje, ze 30st w cieniu to "lekka" przesada nawet mały książe w tą pogode nie ma ochoty na kopniaki, tylko się przeciąga (albo zbiera siły na wieczór, żeby tatusiowi pokazać co potrafi )
Moje dziecko też nie lubi upałów i mniej się wówczas rusza.

Dziś to mi krew leci z nosa jak z kranu - trochę zaczyna być to denerwujące.
Stary 2011-07-21, 12:54   #463
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Co do rozmiaru biustu to ja przed ciążą nosiłam 65C a obecnie noszę 65H, które robi sie już przymaławe - jednak bedę musiała również zwiększyć obwód na 70 tylko nie wiem jaka miseczka wówczas będzie pasować (tzn odpowiednik 65I). I też lizę, ze troszkę zmaleją no ale byle nie za bardzo. A waśnie skoro o biustach mowa - 6-ty miesiąc to chyba za szybko aby kupować stanik do karmienia?
Mnie pani w sklepie z bielizną ciążową powiedziała, że za stanikiem do karmienia mogę zacząć chodzić pod koniec 7 miesiąca..... ale to też kupić 1 albo 2.....

Aniu w szkole rodzenia do której chodziłam mówili że mogą być materacyki piankowe tylko te niezłej jakości, żeby się nie odkształcały i żeby twarde były....
Stary 2011-07-21, 12:56   #464
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Miałam dzisiaj na obiad robić rybę, ale teściowa poczęstowała mnie leczem (chyba zrobiła specjalnie dla mnie, bo kilka dni temu wspominałam, że mam na leczo ochotę). Im bardziej zaawansowana ciąża tym lepsza robi sie moja teściowa

Anusiak ja co do cen łóżeczek też sie nie orientuję bo ja mam sprezentowane, ale to łóżeczko to pewnie moje dziecko już wykończy.

nie _wiem gratuluję zakupu

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Moje dziecko też nie lubi upałów i mniej się wówczas rusza.

Dziś to mi krew leci z nosa jak z kranu - trochę zaczyna być to denerwujące.
Ja planowałam kupić takie jak Tincia pierwsze pokazywała poprostu śliczne jest ale trafiło nam się za prawie darmo łóżeczko duże to te kupiliśmy i teraz nie żałuję bo mi się podoba chyba bardziej niż tamte

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Mnie pani w sklepie z bielizną ciążową powiedziała, że za stanikiem do karmienia mogę zacząć chodzić pod koniec 7 miesiąca..... ale to też kupić 1 albo 2.....

Aniu w szkole rodzenia do której chodziłam mówili że mogą być materacyki piankowe tylko te niezłej jakości, żeby się nie odkształcały i żeby twarde były....
No właśnie też o tym czytałam jak napisałam dopiero zaczęłam szukać opini

Idę odpocząć od laptopa bo już zaczynam bzdury pisać i nie na temat

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-21 o 12:58
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:59   #465
basiula19
Zadomowienie

Witam

Któraś z dziewczyn pytała o loktatory......ja kupiłam z Aventu w promocji z 4 butelkami. Niewiem czy sie przyda ale jak sie nie przyda laktator to sie przydadzą butelki heheh

Mój synkuś jest straszny....wczoraj tak mnie kopał aż brzuch podskakiwał nagrałam filmik i wysłałam Tż bo był w pracy......dzisiaj przed pracą tyle sie go oprosił żeby zaczoł kopać a ten tylko raz albo dwa tak leciutko.....a teraz jak już Tż poszedł do pracy to ten sie znowu tłucze i fika hehehe normalnie bije matke bez świadków

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:00   #466
Tincia
Wtajemniczenie

muffinko- ojjj zjadłabym placka... wieki nie jadłam Ale nad morzem na pewno na placki pojde

30st? U mnie dziś jest 14st... i pada...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-07-21, 13:00   #467
basiula19
Zadomowienie

aaaaaaaaaa zapomniałam dodać sliczna ta sukienka a ten kolor

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:00   #468
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:

ja sadze ze jak komus super urosły to lepiej poczekac, a w moim np przypaku to cudu juz nie bedzie wiec pewnie we wrzesniu sie zaopatrze

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:02   #469
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Olusia[/B]-a na jakich zajęciach dla kobiat w ciązy byłaś???
Chodze na cwiczenia w wodzie dla kobiet w ciazy

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy miewacie upławy żółte takie gęste? (nie chodzi mi o twarożek tylko taki budyń -sorry za dosadność). Nie mam żądnych dolegliwości, upławy bez zapchu a wizyta dopiero za tydzień. A nie wiem czy taki kolorek to norma hmm...
Ja tak mam od samego poczatku ciazy,ale nie mam zadnych problemow.

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość

Ja jakaś zmartwiona z lekka bo wcześniej ruchy czułam koło pępka a od dwóch dni tak niziutko, dosłownie jakby dzidzia kopała po szyjce, nieprzyjemne tak mi dołem.
A nie zmienilo dziecie pozycji?Mnie tez kopala najpierw wyzej,potem sie przekrecila glowka w dol i czulam na samym dole.Ale po paru dniach doszly kopy po zoladku .

Odnosnie roznicy miedzy dziecmi-tez chcielismy jak najmniejsza.Bedzie 6 lat...Zawsze cos stalo na przeszkodzie.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 13:02   #470
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:

Czyli za wcześnie jeszcze, a tak planowałam ze następny to już będzie karmik.

Co do materacy to słyszałam opinię, ze najlepsze są gryczano-piankowo-kokosowe. Ja mam zamiar do łóżeczka taki dokupić:
http://allegro.pl/materac-gryka-pian...728388796.html

Łóżeczko dostałam co prawda z całym wyposażaniem, ale na materacu już pies śpi
Stary 2011-07-21, 13:03   #471
OlusiaS
Wtajemniczenie

Piszecie o takich pogodach pieknych,a u nas ciagle zimno .Max 20 stopni,co 2-3 tygodnie jeden dzien upalu.Z jednej strony nie narzekam,bo byloby mi pewnie ciezko,ale nad jeziorko lub morze by sie skoczylo :/
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:14   #472
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn pytała o loktatory......ja kupiłam z Aventu w promocji z 4 butelkami. Niewiem czy sie przyda ale jak sie nie przyda laktator to sie przydadzą butelki heheh
Też miałam odpowiedzieć i zapomniałam Ja dostałam laktator z Aventu + jedna butelka z zapasowym smoczkiem (myślę, że na sam początek wystarczy)

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
ja sadze ze jak komus super urosły to lepiej poczekac, a w moim np przypaku to cudu juz nie bedzie wiec pewnie we wrzesniu sie zaopatrze
W sumie racja. To ja pewnie za karmikiem zacznę sie rozglądać pod koniec października lub na początku listopada bo jeszcze nie wiadomo co z tych cycków wyrośnie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Odnosnie roznicy miedzy dziecmi-tez chcielismy jak najmniejsza.Bedzie 6 lat...Zawsze cos stalo na przeszkodzie.
A to prawda, zawsze coś stoi na przeszkodzie i nigdy nie ma odpowiedniego czasu na dziecko. Ja jednak będę musiała na drugie zdecydować sie dość szybko, bo inaczej mogę zostać tylko z jednym

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

OlusiaS to ja bym sie z Tobą na pogodę wymieniła, bo ja tych upałów i duchoty mam juz dość. No ale lato mamy więc upały normalna rzecz.
Stary 2011-07-21, 13:17   #473
Seona
Zakorzenienie

Widzę, że jeszcze jedna ciąża się nie skończyła, a Wy już drugie planujecie

Co do materacy, to ja polecam jakieś 2 rodzajowe - żeby z jednej strony był inny i z drugiej inny Moja np. na gryce nie chciała spać, a na kokosie jak anioł Wystarczyło odwrócić na drugą stronę zamiast kupować nowy.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:18   #474
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Jagodzianki upieczone - troszkę mi się rozlazły, no ale jak to tż brzydko mawia, i tak gówno z tego będzie.

Pójdę przewietrzyć psa i siebie - zajrzę po powrocie
Stary 2011-07-21, 13:20   #475
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

nie wiem łóżeczko fajne a jaki kolor kupiłaś? Co do materaca piankowego to nie jest dobrym materacem, najlepsze to pianka -kokos lub kokos-gryka-pianka

Mój biust troszkę urósł z 75B do 80B - mam nadzieję że po porodzie jeszcze urośnie.
Moja mamcia robi dla niuni czapeczkę na szydełku białą z niebieskimi kwiatkami jak zrobi całą wstawię zdjęcie
Pogoda dziś u nas może jest z 24stopnie nie pada ale strasznie parno jest, więc możliwe że coś popada. W sobotę szykuje mi się grill u sis, a u Nas ma nocować moja przyjacióła

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:30   #476
marejta
Zadomowienie

Dziewczyny, ja cały czas Was podczytuję ale mam straszne zamieszanie w pracy, odezwę się później

Mam mętlik co do wózka, nie wiem na który się zdecydować

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:39   #477
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
nie wiem łóżeczko fajne a jaki kolor kupiłaś? Co do materaca piankowego to nie jest dobrym materacem, najlepsze to pianka -kokos lub kokos-gryka-pianka
wzięłam cały zestaw w kolorze "owieczki ekri" a dodatkowe poszewki, tż się uparł strasznie, "zielone zoo"

a teraz przeglądam karuzele i się zakochałam normalnie.... ale jak ją wezmę to tż mnie chyba zabije....... http://allegro.pl/karuzelka-z-projek...727006503.html jest piękna i naprawdę tania.......
ogarnął mnie jakiś szał zakupów dzisiaj
Stary 2011-07-21, 13:54   #478
ania21_21
Zadomowienie

A właśnie miałam sie pochwalić tą sukienką co wylicytowałam na Ebayu
Dziewczyna dała mi już pozytywa więc tylko czekam na przesyłkę pisała że od 6-8 dni roboczych
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID

A ja materac kupiłam kokos - gryka pytałam się w sklepie i mówili że jest jeden z najlepszych jeszcze jest jakiś lateksowy ale cena jest powalająca

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-21 o 13:56
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:55   #479
ela3010
Zadomowienie

Dygotka nie masz się czego bać co do kopniaków, ja się boję ze skoro coś mi się dzieje z szyjką to teraz jeśli dostaję kopniaki dołem to to ma jakiś wpływ na tą szyjkę właśnie. A ty to nie masz sie czego obawiać.

Olusia właśnie myślałam ze jak dzidzi jest nóżkami do dołu to mocno kopie, a to jednak będzie główka i tak raczkami wymachuje.

Łóżeczka śliczne, my też nowe będziemy kupować ale nie wiem jakie jeszcze.

U mnie leje, wreszcie się ochładza bo te upały to koszmarne, zwłaszcza że ja mało wychodzę i mam leżeć i podwójnie się pocę, uff.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:10   #480
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jagodzianki upieczone - troszkę mi się rozlazły, no ale jak to tż brzydko mawia, i tak gówno z tego będzie.
dobre powiedzenie, takie życiowe...
A fakt, że do 40stki to rodzić można, ale po 40stce to ja już bym się bała, ale spokojnie. Masz jeszcze czas na drugie też

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości