![]() |
#451 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
![]() No my też na uropik w sobote ![]() Zakochałam się w łóżeczku... http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...0.html#gallery Ale Tż mówi, że drogie ![]() albo to http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...724728879.html Ale to to jest naprawdę drogie.... Cytat:
![]() wiolqn- odważna decyzja ![]() Ja dziś się lenie pierwszy raz odkąd jestem na zwolnieniu- a to leci 3ci tydzień. I wiecie co... strasznie dobrze mi z tym ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-21 o 11:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
chcemy miec trojke, i chcielibysmy adoptowac starsze dziecko, takie do 3 lat bo takim trudniej jest znalezc nowy dom.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kkkasikkk- pomierzyłam się jeszcze raz z tableką ich sklepu. Moje rozmiary to dolna granica ich Mki... więc mam nadzieję, że nie będzie kiecka "wisieć" ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-21 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Tincia łóżeczka są śliczne. Ja to bym chciała drugie za dwa lata urodzić. No ale chcieć a mieć to duża różnica - jak będzie większy poślizg to tragedii nie będzie byle bym sie wyrobiła.
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- wiolqn ja również podziwiam. To bardzo szlachetne. Ja bym myślała o adopcji jakbym własnych mieć nie mogła, dlatego tym bardziej podziwiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do cen to jeszcze nie robiłam rozeznania, więc nie wiem ile łóżeczka kosztują, ale to pierwsze jak dla mnie super, sama nie wiem czy się na nie nie skuszę ![]() ![]() I planuję też kupić wanienkę którą Seona poleca - od razu ze stojakiem i przewijakiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
.....zakupiłam łóżeczko!!!!!!!!!!!!!:jup i:
![]() ![]() http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...707009544.html A co do rozmiaru biustu o którym pisałyscie wczoraj..... to ja jestem przerażona..... Wszędzie piszą, że się powiększa w ciąży zazwyczaj 2 rozmiary...... a ja przed ciążą miałam miseczkę D a teraz coś między G a H.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
heh... moje piersi z 70B ledwo spuchły do 75 B
![]() łóżeczka super, choć osobiście mnie sie nie podobają całe oszczebelkowane, zalezy mi na pełnej przedniej i tylnej płycie.... teraz jeszcze trafilam na portalu babke co ma z 2ma szufladami, bo na zamowienie bylo robione... i zakochałam się na zabój, ide dzis oblookac ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do stanika to przed ciążą miałam 75DD a teraz do małej E mi urosło to jeszcze nie jest źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was dziewczyny i Wasze brzuszki
![]() jestem wyautowana do rodziców i dlatego nie mam dostępu do internetu- podczytałam Was do 5 strony a resztę sobie zostawięc na bardziej sprzyjającą okazję ![]() u mnie w miarę ok, ale przez ta pogodę, to na spacery nie moge chodzić, bo burza za burzą ![]() Gratuluję wizyt i poznania płci ![]() Ja ide za tydzień, ciekawe czy będe mogła sie pochwalić ![]() ![]() Buziakuję i miłego popołudnia zyczę z najnajwiększa ilością kopniaków, które btw tak kochamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||
Zakorzenienie
|
Komu placka ziemniaczanego?
![]() Czy wam też się wydaje, ze 30st w cieniu to "lekka" przesada ![]() ![]() Cytat:
![]() My zawsze chcieliśmy mieć dzieci w odstępie około 2 lat, ale chyba się wstrzymamy aż skończe studia, bo z dwójką dzieci i nikim do pomocy może być ciężko. Cytat:
![]() ![]() ![]() W końcu niezłe burze przeszły nad PL, to troche dzieciaczków powyganiały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Miałam dzisiaj na obiad robić rybę, ale teściowa poczęstowała mnie leczem (chyba zrobiła specjalnie dla mnie, bo kilka dni temu wspominałam, że mam na leczo ochotę). Im bardziej zaawansowana ciąża tym lepsza robi sie moja teściowa
![]() Anusiak ja co do cen łóżeczek też sie nie orientuję bo ja mam sprezentowane, ale to łóżeczko to pewnie moje dziecko już wykończy. nie _wiem gratuluję zakupu Co do rozmiaru biustu to ja przed ciążą nosiłam 65C a obecnie noszę 65H, które robi sie już przymaławe - jednak bedę musiała również zwiększyć obwód na 70 tylko nie wiem jaka miseczka wówczas będzie pasować (tzn odpowiednik 65I). I też lizę, ze troszkę zmaleją no ale byle nie za bardzo. A waśnie skoro o biustach mowa - 6-ty miesiąc to chyba za szybko aby kupować stanik do karmienia? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Dziś to mi krew leci z nosa jak z kranu - trochę zaczyna być to denerwujące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aniu w szkole rodzenia do której chodziłam mówili że mogą być materacyki piankowe tylko te niezłej jakości, żeby się nie odkształcały i żeby twarde były.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Idę odpocząć od laptopa bo już zaczynam bzdury pisać i nie na temat ![]() Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-21 o 12:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Któraś z dziewczyn pytała o loktatory......ja kupiłam z Aventu w promocji z 4 butelkami. Niewiem czy sie przyda ale jak sie nie przyda laktator to sie przydadzą butelki heheh Mój synkuś jest straszny....wczoraj tak mnie kopał aż brzuch podskakiwał nagrałam filmik i wysłałam Tż bo był w pracy......dzisiaj przed pracą tyle sie go oprosił żeby zaczoł kopać a ten tylko raz albo dwa tak leciutko.....a teraz jak już Tż poszedł do pracy to ten sie znowu tłucze i fika hehehe normalnie bije matke bez świadków ![]()
#466 |
Wtajemniczenie
|
muffinko- ojjj zjadłabym placka... wieki nie jadłam
![]() ![]() 30st? U mnie dziś jest 14st... i pada...
#467 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaa zapomniałam dodać sliczna ta sukienka a ten kolor
![]()
#468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
Wtajemniczenie
|
Chodze na cwiczenia w wodzie dla kobiet w ciazy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odnosnie roznicy miedzy dziecmi-tez chcielismy jak najmniejsza.Bedzie 6 lat...Zawsze cos stalo na przeszkodzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do materacy to słyszałam opinię, ze najlepsze są gryczano-piankowo-kokosowe. Ja mam zamiar do łóżeczka taki dokupić: http://allegro.pl/materac-gryka-pian...728388796.html Łóżeczko dostałam co prawda z całym wyposażaniem, ale na materacu już pies śpi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Wtajemniczenie
|
Piszecie o takich pogodach pieknych,a u nas ciagle zimno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- OlusiaS to ja bym sie z Tobą na pogodę wymieniła, bo ja tych upałów i duchoty mam juz dość. No ale lato mamy więc upały normalna rzecz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że jeszcze jedna ciąża się nie skończyła, a Wy już drugie planujecie
![]() Co do materacy, to ja polecam jakieś 2 rodzajowe - żeby z jednej strony był inny i z drugiej inny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Jagodzianki upieczone - troszkę mi się rozlazły, no ale jak to tż brzydko mawia, i tak gówno z tego będzie.
Pójdę przewietrzyć psa i siebie - zajrzę po powrocie |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
nie wiem łóżeczko fajne a jaki kolor kupiłaś? Co do materaca piankowego to nie jest dobrym materacem, najlepsze to pianka -kokos lub kokos-gryka-pianka
Mój biust troszkę urósł z 75B do 80B - mam nadzieję że po porodzie jeszcze urośnie. Moja mamcia robi dla niuni czapeczkę na szydełku ![]() ![]() Pogoda dziś u nas może jest z 24stopnie nie pada ale strasznie parno jest, więc możliwe że coś popada. W sobotę szykuje mi się grill u sis, a u Nas ma nocować moja przyjacióła ![]()
#476 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja cały czas Was podczytuję ale mam straszne zamieszanie w pracy, odezwę się później
![]() Mam mętlik co do wózka, nie wiem na który się zdecydować ![]()
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a teraz przeglądam karuzele i się zakochałam normalnie.... ale jak ją wezmę to tż mnie chyba zabije....... http://allegro.pl/karuzelka-z-projek...727006503.html jest piękna i naprawdę tania....... ![]() ogarnął mnie jakiś szał zakupów dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
A właśnie miałam sie pochwalić tą sukienką co wylicytowałam na Ebayu
![]() Dziewczyna dała mi już pozytywa więc tylko czekam na przesyłkę ![]() http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID A ja materac kupiłam kokos - gryka pytałam się w sklepie i mówili że jest jeden z najlepszych jeszcze jest jakiś lateksowy ale cena jest powalająca Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-21 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Dygotka nie masz się czego bać co do kopniaków, ja się boję ze skoro coś mi się dzieje z szyjką to teraz jeśli dostaję kopniaki dołem to to ma jakiś wpływ na tą szyjkę właśnie. A ty to nie masz sie czego obawiać.
Olusia właśnie myślałam ze jak dzidzi jest nóżkami do dołu to mocno kopie, a to jednak będzie główka i tak raczkami wymachuje ![]() Łóżeczka śliczne, my też nowe będziemy kupować ale nie wiem jakie jeszcze. U mnie leje, wreszcie się ochładza bo te upały to koszmarne, zwłaszcza że ja mało wychodzę i mam leżeć i podwójnie się pocę, uff. |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A fakt, że do 40stki to rodzić można, ale po 40stce to ja już bym się bała, ale spokojnie. Masz jeszcze czas na drugie też ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.