|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
władysławowo
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
A to dalekooo
|
|
|
|
|
#2013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie mam spadek formy i czuję się brzydka, gruba i bezkształtna:/ mam taki PMS że zeżrę zawartość lodówki wraz z nią 3. dziękuję właśnie czekam aż szef pójdzie na urlop to nie będzie mi truł i będę mogła się uczyć w pracy ![]() Cytat:
2. wydaje mi się, że lepiej doszlifować to co zna się już na średnim poziomie i mieć przynajmniej jeden język perfekt niż babrać się w kilku i w zasadzie żadnego nie znać dobrze 3. w takim razie 3mamy kciuki i od razu dawaj znać jak będziesz mieć info Cytat:
oplakatowaliśmy całe miasto, weterynarze, schroniska itp. powiadomione były w promieniu 50km, znajomi zawiadomieni..... i nic nawet nie chce myśleć co mogło się stać bo każda opcja przyprawia mnie o łzy ![]() 2. podobno takie szukanie słówek i nauka wyrażeń jest najbardziej efektywna. ja tak w zeszły mroku zrobiłam sobie fiszki z krótkimi wyrażeniami, ale jakoś mi to nie pdoeszło:/ co z tego, że nauczyłam się wyrażenia na pamięć po polsku i po angielsku jak nie potrafiłam potem wydzielić konkretnego słówka. telemok ze mnie rozumiem, że ta blondynka to jakaś prosta ks. po włosku tak? 3. ee tam, zawieszenia przecież mam 3miesiące ![]() nie lubię nie mieć planu, nic nie robić i marnować czasu. wciąż wydaje mi się że i tak go marnuje, a życie mi przecieka przez palce to takie nakręcanie się nie jest dobre, bo czasem łapie mnie ogromne przygnębienie, że jestem beznadziejna:/Cytat:
a że robi to pokazując gołą c**pe to już light. koszmar Cytat:
![]() 2. mnie strasznie wkurza siedzenie bezczynnie w domu i nie jestem do tego przyzwyczajona. Nie lubię też wciąż sama spacerować, jeździć na rowerze itp. potrzebuje coś robić, coś co będzie miało znaczenie, a poza tym chce mieć kontakt z ludźmi! współczuję tej lasce bo to dramat. zresztą podejrzewam, że też trochę na własne życzenie, bo jak ma się 30lat i nie wychodzi się z domu to gdzie ma tego faceta znaleźć? brrrr okropieństwo! Agata żebyś Ty nie wpadła w tzw. "sidła wieku" i syndrom 5roku 3. nooooo to udanego wyjazdu pozdrów morze ode mnie![]() ja też chcę nad morze!!!!!! i to najlepiej nie Bałtyckie ale np. Czarne, Śródziemne, Egejskie albo Adriatyk
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Morze morzem ale ja chce słoneczka. Bo mam wrażenie, że zamarzam jak patrzę za okno. teraz przynajmniej nie pada chwilowo...
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do klubu, mam prośbę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio z nudow sie zalogowalam na fotce i poznałam fajnych facetow ode mnie, ale na razie nie zapeszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja tez mam tak ze jak mam PMS to doslownie jem wszystko co mi wpadnie w rece lub w zasięg moich oczu 2. u nas ciężko z taką pracą na hostessy nie ma ogłoszeń nie wiem gdzie szukac takich ludzi co się tym zajmują, ale udało się dziś się odezwał do mnie ten facet i w weekend podrywam panów w Media Markt ![]() 3. też tak myśle, że chyba jednak ten angielski chce opanować naprawde dobrze tym bardziej, że naprawde wkurzam się, że nie pamiętam prostych słów albo zastanwiam się jak się go pisało musze przeszukać internet za jakimś kursami, programami, znaleźć stare ksiązki z liceum czy wybrać się do biblioteki i brac za nauke ![]() 4. w sobote dam znac co z SGGW tylko sama się zastanawiam czy na pewno chce nawet na weekendy bywać w Warszawie chociaz do Bydgoszczy mam dalej... ![]() 5. świat się przewrócił do góry nogami, jak ja sobie jeszcze kilka lat temu przypomne swoje czasy gimnazjalne czy licealne kurde było tak inaczej! co to się wyprawia, najgorsze, że takie ogłoszenia i tak sa "lekkie" ile jest dużo gorszych...Wreszcie ciepło się robi Też mam prosbe dziewczywnki taką jak Gosia napisałam w klubie
|
|||
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
KLUB
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Monika odp
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy Wam pisałam (a nie chce mi się szukać ), ale znalazłam sobie studia muszę tylko pozałatwiać formalności, a jest tego sporo bo to dofinansowane, ale mam nadzieję, że się dostanę.kombinuję też wyjazd na wakacje bo strasznie, strasznie potrzebuję wypoczynku i zmiany otoczenia. Upadł nam pomysł z Bułgarią (buuu) a teraz kmin je co nie miara tylko gorzej z kasą Brat nas ciągnie na żagle na Mazury, ale jakoś nie przekonuje mnie ta forma odpoczynku i przerażają warunki (np. siusiu do jeziora albo w krzaczki, 10zł za prysznic o ile dobije się do portu a nie na dziko i caaaałe dnie na małej łajbie). Zastanawiam się nad Ukrainą- Odessa, Krym itd. ten kraj jest przepiękny tylko czy jechać pociągiem i mniej zobaczyć (no i niestety dłużej jechać) czy samochodem- ale czy nie strach? na ile są to stereotypy o złym stanie dróg i kradzieżach a na ile prawda?![]() miałam super ten weekend! oj dawno tak nie pobalowałam ![]() w piątek oglądanie meczu w barze, potem karaoke i w środku nocy wycieczka po akwarium-rybki, węże i te sprawy i 3małam w rękch 3dniowego węża! (brrrr, dużego się nie odważyłam ) i zachrypnięta o 4rano doturlałam się do domu![]() w sobotę spacerem nad zalewem i wieczorne piwkowanie nad Wisłą z widokiem na oświetlony Wawel
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej, wieki mnie tu nie było, ale nawet nie zauważyłam, kiedy się lipiec zrobił. U mnie raz lepiej, raz gorzej, ale widzę, że u was to się dzieje
A tak jeszcze wracając do tematu Kasiowych różyczek, to bardzo się przyjeły jakiś czas temu dostałam propozycję zrobienia takich 300-stu na wesele, niestety nie dogadałyśmy się z kobitką, która je chciała. Myślała, że jej to charytatywnie zrobię (nie chciała zapłacić nawet za materiał...) |
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy w tym roku gdzies jade krucho z kasa moze cos zarobie na tych akcjach jako hostessa ale zobaczymy mam w planach kupno laptopa i jeszcze cos na pewno by sie znalazlo ![]() o to az zazdroszcze takiego udanego weekendu oby takich wiecej ale ja nawet 3dniowego weza nie wzialabym na rece brrrr i jeszcze, zeby pogoda dopisala to tym bardziej łatwiej cos zorganizowac ![]() Cytat:
opowiadaj co u Ciebie? ![]() hehe to sie ta kobitka udała ![]() a co u mnie miałam sie pochwalic i zapomnialam dostalam sie na SGGW wczoraj bylam zawiezc papiery poszlam obejrzec kampus podoba mi sie mimo, ze bede tam bywala tylko w weekendy
|
||
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są porąbani!!! z kosmosu się urwała? Cytat:
to jest tak jakby dodatkowy stopień po magistrzeale nie jest to nijak nazwane. studia podyplomowe są dobrą alternatywną do rozwoju jak ma się już mgr, chce się pogłębiać wiedzę, a nie chce się zaczynam nowych studiów od początku tzw. od 1szego roku Cytat:
wczoraj było chyba z milion stopni a dzisiaj pada
|||
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrycja zamierzasz wracac do Polski? bo jak zamierzasz pogodzic studia w polsce i mieszkanie prace w londynie? Cytat:
caly czas chcesz sie dalej edukowac ![]() ten lipiec moim zdaniem jest fatalny co to za lato gdzie co 2 dzien pada? nawet nie ma kiedy pojechac nad jezioro poopalac sie nic ![]() ja sobie siedze w domku wlasnie z maseczka na wlosach niedlugo wpadnie kolezanka na ploty akurat teraz wszyscy sie porozjezdzali i zostalam zupelnie sama nawet nie ma sie z kim spotkac pogadac dopiero wiekszosc wraca w niedziele akurat sie tak wszystkim teraz wyjazdy zlozyly pracowalam w zeszly weekend jak wam mowilam mialam potem az "problemy" przez te prace bo 3 pracownikow z media chcialo sie ze mna umowic po za tym zalatwilam sobie prace na 3 weekendy sierpnia wiec jestem zadowolona jakies pieniązki wpadną ![]() a co u Was? gdzie sie podziałyscie?
|
||
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
haalo
powróciłam![]() no nie dziewczyny, myślałam że bede miała co nadrabiac a tu proszę-raptem 2 posty Gosia a cóż to znowu za studia?? Kaś a Ty jesteś?? jak z naszym spotkaniem w Zamościu?? Marta- cos przeczytałam o SGGW....wybierasz się tam na studia?? juz pisze- nad morzem bło jak to na rodzinnych wakacjach, już pod koniec miałam troche dosyc.....co roku łapię depreche jak widze pary spacerujące sobie brzegiem morza a ja wiecznie z rodzicami ![]() opaliłam się, choć pogoda była w kratke, ale tak zliczając to tylko przez 3 dni nie bło słońca.
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj wróciłam do domku, pogoda cudna mi się udała
![]() Agatka ja jestem do dyspozycji (poza niedzielami i czwartkami.. no i poniedzialkiem tym co bedzie) |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja się wybieram do Lublina w poniedziałek, po jakies notatki czy coś to może wtorek??
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Może być
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
zgadamy sie jeszcze
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka tak dostałam sie na sggw na studia zaocznie
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze gratulacje!
a na co?? coś związane z technikiem Twoim??
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-07-22 o 20:10 |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2033 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u mnie trochę niewesoło. Likwidują mój sklep z obuwiem (o czym szefostwo zapomniało wcześniej poinformować ![]() Od dwóch dni mamy psa, z którego nie wiem czy do końca się cieszę. Na razie będzie z nami tydzień, by sprawdzić czy jesteśmy, że tak powiem kompatybilni. Póki co wszystko fajnie, gdyby jeszcze tylko oduczył się szczekać jak tylko ktoś poruszy się za drzwiami. Szukam sobie jakiejś portmonetki na bilon ale nie mogę znaleźć nic sensownego. I przez Kaś zakochałam się w kolejnej torebce, którą mi pokazała Aha, i dostałam 2 kg pomidorów z których nie mam pojęcia co zrobić Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
wyjazdy z rodzicami nie są złe, ale wiadomo maja swoje wady i zalety
ale czasem żałuje że do tej pory nie miałam okazji wyjechać gdzieś ze znajomymi...mowiłam Wam, że planuję pojechać do D. w sierpniu?? no to mówię nie sama, tylko ze współlokatorką i jej chłopakiem, ale ma być nas tam 6 osób- dwie pary i my z D. wolni strzelcy także nic nie wiadomo![]() Myszka a da się z tych pomidorów jakieś marynaty zrobić?? tak jak ogórki?? hmmm ja się nie znam w sumie
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc babeczki
![]() moge jeszcze? ![]() Gos co z Kitkiem? nie znalazl sie jeszcze? znam ten bol.. tyle tylko, ze ja to zawsze i wszystko jem zeby chudnac szlo tak szybko jak sie tyje, to bylabym patykiem...![]() a swoja droga to ty kujon jestes! ![]() Agat no daj spokoj, nie ma co lapac deprechy! jak juz ci sie trafi ten wymarzony facet to inne beda ci tylko zazdroscic, wiec daj im sie nacieszyc Myszka jesli to ta sama torebka ktora pokaza tez mi to ja sie wcale nie dziwie, bo jest sliczna 3mam kciuki za szukanie pracy, bo mam ten sam problem..Przenioslam sie juz na stale spowrotem do domu a tu nic nie ma.. ![]() Agat z zielonych pomidor da sie fajne salatki porobic
|
|
#2036 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. i co, umówiłaś się? ![]() Cytat:
![]() 2. no masz rację, że wyjazdy z rodzicami mają plusy i minusy, ale pomyśl sobie tak, że to ostatnie podrygi i lepiej się z tego cieszyć ![]() w zeszłym roku byłam z moją mamą i siostrą w Bieszczadach- było fajnie, ale były momenty kiedy myslałam że pozabijam ![]() Myszka ![]() ![]() Cytat:
szefostwo zazwyczaj zapomina niestety o takich rzeczach powiedzieć. znalazłaś coś stałego?Cytat:
Cytat:
fakt też że odpowiedzialność jest duża i jest się trochę ograniczonym, ale nie ma nic lepszego jak wchodzi się do domu i taki mały stworek skacze po człowieku żeby się przywitać. jak byłam teraz w domu to 2dni nie mogłam się ogarnąć. cały czas mi się płakać chciało....bo jak mama po mnie wyjechała to bez Kitka, bo jak ktoś zadzwonił domofonem to nie szczekał, bo jak wracałam w nocy do domu i chciałam wejść jak najciszej to on już stał w drzwiach, bo jak otwierałam rano oczy nikt nie wpychał mi się na poduszkę i nie lizał mnie po policzku..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Maryś ![]() Cytat:
Cytat:
i nie ma na to szansCytat:
![]() Cytat:
a ja się nudzę w pracy jak mops:ziewa: już sama nie wiem czym mam się zajmowac. oczywiście totalnie marnuje czas, ale wpadłam w taki marazm, że mi się nic, ale to kompletnie nic nie chce. była u mnie w ten weekend Sis i wyszalałyśmy się jak zwykle. tak patrzę na nią i stwierdzam, że mam śliczną sisotrę- wyhodowałam żmiję na własnej piersi
|||||||||||
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrozumialam swoj blad i oto jestem ![]() przykro mi kochana..;* ale napewno jest gdzies gdzie jest szczesliwy i zdrowy.. Cytat:
Konczyla mi sie umowa na stacji, bylo tam do bani.. oni tez nie wspominali nic o przedluzeniu, mi to chyba bylo na reke i poszlam w dluga. Na dodatek chlopaki z mieszkania zaczeli robic problemy z placeniem. Bo umowa najmu do konca wrzesnia i dobrze o tym wiedzieli, ale teraz sobie wymyslili, ze oni przeciez nie beda placic przez wakacje skoro ich tu nie bedzie. Jeden chlopak juz wogole nie placil, wiec ja juz mialam tego wszystkiego dosyc. No i tak w pewna niedziele wieczorem wystawilam mieszkanie w necie, w poniedzialek 5osob ogladalo, o 21 padla decyzja, ze biora, we wtorek spotkanie z wlascicielami i w czwartek wyprowadzka i oddanie kluczy ciesze sie, ze tak blyskawicznie mi to poszlo i ze mam ten caly problem z glowy.. Chlopaki mnie wystawili. Zabrali wszystkie swoje rzeczy i tyle ich widzialam. Nawet kurzu z biurka nie potrafili wytrzec. tak wiec mialam cale 3godziny na wyszorowanie calego mieszkania, z oknami, balkonem, wszystkim.. Szkoda tego bylo. Duzo wspomnien, tam sie zaczelo z Mirkiem.. i ci mnie tak zalatwili.. siedzialam i wylam jak glupia.. zal tego no i to mieszkanie bylo takie sliczne.. ale teraz jestem szczesliwa..jestem tu gdzie mi najlepiej, mam blizej Mirka i szukam pomyslu na siebie..starczy? ![]() aaa, no i jeszcze ... będę ciocią! ![]() jak ja ci zazdroszcze tego szalenstwa.. ja to mam wrazenie, ze zrobilam sie stara kwoka ktora siedzi caly czas w domu.
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś, przypomniałaś sobie drogę na wizaż. Miło...
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
wkoncu..
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba bylo mowic,ze szukasz;P pomoglybyśmy :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

i śliczne oczka miałaś
ale jestem normalnie pod wrazeniem, ze juz szukasz dalszych studiow naprawde widac, że jestes bardzo ambitna 

), ale znalazłam sobie studia
muszę tylko pozałatwiać formalności, a jest tego sporo bo to dofinansowane, ale mam nadzieję, że się dostanę.

ale zrozumialam swoj blad i oto jestem