|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zdradzilam:((((((
A co ma wg ciebie to co napisalam do tego czy jestem cnotka? Nawet jesli bym nią była to chyba lepiej niż zdradzać, a później żalić się na forum "ojej jaka ja jestem nieszczęśliwa"
![]()
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Medzenie i marudzenie, zamiast dzialania, pasmo zlych wyborow (nie pecha). Jestes dorosla kobieta, zacznij wrescie brac zycie w swoje rece i podejmowac motywujace decyzje.
Zdradzilas, znalazlas terez nawet po temu powody, zacznij wyciagac konsekwencje. Rozne durne rzeczy mozna w zyciu zrobic, ale trzeba za nie umiec brac odpowiedzialnosc. A Ty ja zrzucasz na ojca, matke, meza, nowy kraj. Wszyscy winni tylko nie Ty.
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli twój facet nie potrafi ci wybaczyć to związek nie ma sensu.
Od lutego 2010 roku byłam (do sziś) z facetem z którym przeżyłam tyle że ło hoho. setki razy sie rozstawaliśmy!! oczywiscie potem do siebie wracalismy, mijalo pare dni a ja czulam sie samotna i brakowalo mi go choc jeszcze niedawno bylam na niego cholernie zła. i naprawde przeżyłam z nim koszmar, wyzwiska, popychanie aahh co tam bede pisac. chcialam tylko napisac to ze zerwalam z nim raz....na miesiac, bylam pewna ze juz do niego nie wroce. w tym czasie zaczelam spotykac sie z Mariuszem...kolega z pracy. Mily facet szkoda tylko ze pozniej dowiedzialam sie ze ma zone i wszystko trzeba bylo zakonczyc...nie dlatego ze ma żone...bo on chyba nawet jej nie kocha a jest z nia dlatego bo maja córke a on jest strasznie do niej przywiazany. Zerwalismy. no i oczywiscie wrocilam do byłego :/ potem on ciagle wypominal mi to ze bylam z mariuszem przy kazdej klotni, nie mogl sie z tym pogodzic, wiec lepiej zakoncz to raz na zawsze bo potem to tylko męczarnia.
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
To raczej jej sprawa i miala ku temu widocznie powody.A forum jest od tego ze ludzie maja prawo czasem sie wyzalic
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że DOROŚLI ludzie rozmawiają i szukają wspólnie rozwiązania problemu, a nie robią "mały" skok w bok. A później "jejku jejku jaka jestem nieszczęśliwa bo zdradziłam i mam depresję" to do cholery dlaczego nie pomyślałaś wcześniej, że może będziesz "nieszczęśliwa i będziesz miała depresję"? Może i jej sprawa, ale jeśli chciała żeby tak pozostało mogła zostawić tą "swoją sprawę" dla siebie, zakładając wątek każdy liczy się z różnymi opiniami. Jakie by one nie były. Wyżalić na co? Na własną głupotę? Bo nie wiem do kogo tu można mieć jeszcze jakieś żale...
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiemy tak naprawde jak bylo w ich zwiazku. Moze byla nieszczesliwa, pisze ze maz cale dnie spedzal w pracy, nie jest to zadnym wytlumaczeniem ale pewnie myslala ze jakis niezobowiazujacy flirt w niczym nie zaszkodzi.A ze to zaszlo az tak daleko... Nie ona pierwsza i nie ostatnia.Nie wiesz co cie w zyciu spotka i na jakich ludzi trafisz.Dla mnie zdrada jest rownoznaczna ze zakonczeniem zwiazku, mimo iz mam meza i dwojke dzieci- odeszlabym.Ale jesli dwie osoby chca jednak ten zwiazek uratowac to trzeba dac im druga szanse.Znam osobiscie osoby z mojego otoczenia ktore kiedys zdradzaly swoich partnerow, ale ja ich nie oceniam i napewno sie od nich nie odwroce.
Pytanie do was czy ufacie tak bezgranicznie swoim partnerom i czy ufacie rowniez sobie samej...? Bo ja szczerze moge powiedziec ze sobie samej nie ufam a co dopiero mezczyznie. Nigdy nie zdradzilam swojego partnera, ale czlowiek nie powinien sie nigdy zarzekac ze tego nie zrobi, bo nikt z nas nie wie jak sie zycie potoczy.
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Mysle ze ona doskonale wie ze jest to tylko i wylacznie jej blad.Maz jej raczej nie pchal sila do lozka innego mezczyzny.
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchaj.. mi hjest glupio,ze dziewczyny na Ciebie tak naskakują bo nadwyraz jest tu dużo chamstwa i może zbyt dużo.. ale jednak popełniłaś spory błąd.
Późno zdałaś sobie sprawę z sytuacji,że jednak Twój mąż jest ważną dla Ciebie osobą itp.. Ja nie wiem co mogę Ci doradzić,bo ja nie dałabym rady być osobą zdradzoną. Nie wiem też czemu to zrobilas,moze szukalas wyjscia z sytuacji takiej,ze jednak jestes samotna, ze nikt Ci nie pomaga pogodzic sie sama ze sobą,ze swoim życiem.. mąż Ci nie pomog psychicznie- wynika z Twopjej opowieści.A bez tego to cięzko coś stworzyć.. Moim zdfaniem powinnaś iść do psychologa,bo może dokładnie sama nie wiesz co robisz..
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak była nieszczęśliwa mogła np odejść od męża, prawda? A jeśli była z nim nieszczęśliwa to w czym jest teraz problem- gdy on nie wie czy potrafi wybaczyć?
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Zrzucanie winy na drugą osobę, to nie jest dobry krok. Szukanie dziury...
Co się stało się nie odstanie, kijem Wisły nie zawrócisz... |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
witam
najgorsze to jest to ze ja sobie samej tego nigdy nie wybacze ((to jest tak jakbym zrobila cos wbrew swoim przekonaniom wartosciom ((!!!! tamten czlowiek po prostu wykorzystal moja slaba psychike nie wiem nie umiem sobie tego wytlumaczyc no nie potrafie ((przez 8 miesiecy pisalismy na necie spotkalismy sie pozniej na 3 tyg kiedy przylecialam do PL...
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zrzucasz winę na kogoś innego! Przestań to robić!
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
nie zwalam probuje sama siebie zrozumiec
to tak jak z tymi z sekty co werbuja ludzi oni dzialaja na slaba i podatna psychike ((( dzisiaj rozmawialam z mezem powiedzial mi ze nadal mnie kocha,przytulil mnie i powiedzial ze rozumie ze to byl moj najwiekszy zyciowy blad! |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() ![]() Cóż, jednak jakby to nie brzmiało, pani little.b.blue ma rację...
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." _________ cząstka mnie. |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
gdyby mój mąż miał inną na boku to już by nim nie był. nawet mogłoby to trwać miesiąc.
jednorazowy wyskok może jeszcze bym przeżyła. więc nie dziwię się Twojemu. chociaż w sumie może trochę, bo jeszcze nie wyrzucił Cię z domu i nie dostałaś papierów rozwodowych. |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
no to co drogie panie rozpalamy ogien i na stos z autorka ?
czy moze jakaś chłosta ![]() a moze głową o ?a tak na serio... wstydzilabys sie. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
No generalnie to dobrze.. moze jakos to jeszcze pozbierasz
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ja np czasami czuje,ze jest koles ktory troc he mnie pociaga ooglem.. czy to normalne?czasem sie zastanawiam..
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
ze jak?
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Bez jakiejs patologii
ze są meżczyźni którzy też mmi się podobają ale oczywiscie nie wyobrazam sobie bóg wie czego czy nie skupiam sie jakby było z tym facetem itp.. Po prostu dziwnie sie czuję,bo jestem w zwiazku itp ,a czasem ktos inny mi imponuje.. i zapytalam czy to jest normalne.
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do psychologa i znajdź sobie realne przyjaciółki, a nie facetów szukających okazji w internecie.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

czyzby cnotka-niewydymka?? heheeh

((to jest tak jakbym zrobila cos wbrew swoim przekonaniom wartosciom

a moze głową o ?