|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Despa szczuplusia jesteś
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cienkiejak cholera :/
|
|
#1894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam ich mnóstwo. Wtedy jak prostowałam włosy i chciałam je nosić rozpuszczone to kur** mnie strzelała były takie cieżkie i źle się z tym czułam. Chciałam roszke rzadsze mieć. No i huk stało się. Zaczęły mi wypadać, mam ich teraz połowe;/ chcę je ściąć bo mam je aż za łopatki już, ale narazie chce zahamować wypadanie.
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
być może spowodowane jest to zmiana antykoncepcji;/ obecnie odstawiłam pigułki, i jem tabletki od lekarza. i troszke lepiej jest |
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się odezwę
Jak tylko ogarnę nową pracę i stresy mieszkaniowe i górę prasowania ![]() Ale czytam Was zaraz po pracy tuż po 15tej
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
w ciąży miałam ładne włosy i dużo mi nowych narosło
i potem fryzjerka mi pasemkami spaliła (od jakiegoś czasu unikam fryzjerek jak ognia no chyba tylko czesanie na większą imprezę) jeszcze na końcach mam resztki tych pasemek chociaz ta avonowa nieźle się trzyma po kilku myciach
|
|
|
|
#1899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz wiem nigdy farb tej firmy;/ Z reszta każy mi ją odradza, nawet fryzjerki. |
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam cienkie, miałam jeszcze tak, że po styliście (kiedyś o tym pisałam) tak mi się posypały włosy, że wypadało mi po 700 włosów dziennie, po Vaxie zaczęły mi odrastać.
Cały czas mi się wydawało że mam cienkie włosy, ale jak sobie je spięłam w warkocz to oniemiałam. Być może mi się podwoiły, albo tak odrosły. ![]() Zawsze zazdrościłam koleżance włosów ma długie blond włoski- jak jej robiłam ostatnio warkocza to aż byłam zaskoczona jaki jej mysi ogonek wyszedł. Katniewojt- a jak odżywka, próbowałaś? |
|
|
|
#1901 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
O jaki tu ruch
![]() Cytat:
Nie czuj się zmanipulowana,każda się musi pokazać a ja byłam pierwsza która Cię widziała,i to na żywo![]() Cytat:
![]() Resscue super butki,i jakie szpile ![]() pomęczę Was ostatni raz: http://www.youtube.com/watch?v=A_8cYcl4CTM i już daję spokój
|
||
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na naturalnych włosach kolor ładnie się trzyma, ale z blond pasemek (rozjaśniacz) już nieTeraz przerzuciłam się i myję włosy wieczorem. Wczoraj ją testowałam i wydawało mi się, że jest ich więcej, ale dziś już tego nie widziałam Dziś zrobię drugie podejście
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co to za pogaduchy beze mnie...nowe zdjęcia jeszcze bardziej mnie utwierdziły, że Avon jest super...wszystkie takie ładne jesteśmy...
![]() Resscue specjalnie dla Ciebie fotki z lekko zaokrąglonym brzuszkiem
|
|
|
|
#1904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byłam u fryzjera...skróciłam trochę włoski i wycieniowałam, ale znów zapuszczam...na szczęście nigdy nie miałam z nimi problemów...w czasie ciąż czy po...a moja fryzjerka też nie poleca Palette...
|
|
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór
Tż przywiózł mi kabelek i podłączyłam tel do kompa i ciągnę z niego neta ![]() dlatego udało mi się tu być ale niestety strasznie mi się muli ![]() opowiadałam w poprzedniej części ![]() dokładnie - plusik za pamięć jaka słodziutka ta foczka mega te szpileczki! ja też uwielbiam wysokie wszędzie w takich chodzę a że pracuje w jst więc mi pasuje takie zakładać bo siedzę głównie za biurkiem
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 22:21 |
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ty ślicznie wyglądałaś
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. nie robia się jaśniejsze, mango mi się szybko spierał na pomarańczowo po pierwszym myciu z pasemek całkowicie zeszła farba a reszta włosów została ruda |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na placu zabaw jak nie jest bardzo gorąco, chociaż teraz odkryłam nowy plac -fajniejszy z boiskami, z dużą ilością cienia koło straży miejskiej (przy źródełku na Cechowej) Moja mała już w sobotę późnym wieczorem wraca z obozu, dwa tygodnie minęło jak z bicza trzasnął. |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochana ...dla mnie ciąża to coś niesamowitego i nie kojarzy mi się z negatywnymi dolegliwościami...uważam że kobiety w ciąży są mega-atrakcyjne...mój mąż chyba też tak myśli...
![]() Oki nie nakręcam się, nie nakręcam się...dziś i tak z seksu nici, bo jakiś mecz w tv...mąż z córcią ogląda:P |
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() karnie się ktoś dzisiaj ze mną do pracy ? dam wam pojeździć kamerką na monitoringu po markecie w ramach atrakcji
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 22:34 |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakieś 2 lata temu z jednej strony był pokaz, z drugiej burza, nie wiadomo było co oglądać
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ale to tak daawno było,i Twoich rodziców oboje tez kojarzę![]() o kurczę,faktycznie 2 tyg.prawie minęło,a dopiero odprowadzałaś córeczkę na dworzec wiecie co,jak byłam mała,taka koło 10 lat,to chciałam być dorosła jak mama,podkradałam jej krem Pani Walewska i się smarowałam mama krzyczała że to dla takich pań jak ona,i wiecie co? kilka dni temu kupiłam sobie ten krem już do niego dorosłam,buuuu ale super jest,na noc się nim maźgam
|
|
|
|
|
#1915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogule wszystko co ze starszą córcią związane wydarzyło się 21...dowiedziałam się o ciąży , o płci, pierwsze ruchy, urodzenie, chrzciny no i Ślub też 21 ...a dziś skończyła właśnie 5 lat![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby zrobić zakupy to albo biedronka albo lewiatan- na dole osiedla jednak tych sklepów jest na kupę. Tatę mojego możesz bardzo często widzieć-bo co wieczór robi kurs z psem w Twojej okolicy ( w którymś bloku przy żłobku mieszkasz, nie?) |
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Jesienią wybieram się do Krakowa...może Cię Sarunieczko spotkam gdzieś przypadkiem lub Despe...
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
Ale jaja ;p czytam czasami forum pracy, zn m.in ostrzegają gdzie nie pracować, gdzie oszukują itp. A tu prosze - rozpoczął się wątek o mojej byłej pracodawczyni. Myślałam, że nigdy już o niej nie usłyszę - a jednak
Opisane jest wszystko dokładnie to co ja przeżyłam, a minęło już 2 lata
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj linka, poczytamy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

do łopatek to maksimum jakie kiedykolwiek miałam
a im dłuższe tym gorzej wyglądają, wole już krótsze niż strąki

cienkiejak cholera :/

no chyba tylko czesanie na większą imprezę) jeszcze na końcach mam resztki tych pasemek