Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 14:17   #2131
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
na to to nawet nie wpadłam
ja za powrotem to już pakuje wszystko jak leci i to już nie tak porządnie
Ja też, ale mam tendencję do sklerozy więc karteczka się przydaje
Kurde naoglądałam sie filmików makijażowych pewnej dziewczyny i aż mi się chcę pokupować kilka rzeczy dawno już nie kupowałam kolorówki a rano robię makijaż na łapu- capu.... przydało by mi się trochę bardziej o siebie zadbać bardziej się skobiecić

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:24   #2132
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja też, ale mam tendencję do sklerozy więc karteczka się przydaje
Kurde naoglądałam sie filmików makijażowych pewnej dziewczyny i aż mi się chcę pokupować kilka rzeczy dawno już nie kupowałam kolorówki a rano robię makijaż na łapu- capu.... przydało by mi się trochę bardziej o siebie zadbać bardziej się skobiecić
kolorówki czyli czego??
a właśnie.. przypomniałaś mi że miałam się wymalować
także zaraz wracam

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:30   #2133
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
kolorówki czyli czego??
a właśnie.. przypomniałaś mi że miałam się wymalować
także zaraz wracam
Czyli kosmetyki kolorowe typu cienie puder, podkład
TZN puder kupowałam, jak mi się kończył, jakiś tusz też- bo czegoś musiałam używać, ale mówię o takich ekstra zakupach: jakieś cienie czy kredka do oczu, albo jakiś "fanaberyjny" rozświetlacz itp w sumie mam dużo tego, ale same starocie, fajnie by było skompletować sobie jakiś nowy zestawik

Stary 2011-07-21, 14:39   #2134
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli kosmetyki kolorowe typu cienie puder, podkład
TZN puder kupowałam, jak mi się kończył, jakiś tusz też- bo czegoś musiałam używać, ale mówię o takich ekstra zakupach: jakieś cienie czy kredka do oczu, albo jakiś "fanaberyjny" rozświetlacz itp w sumie mam dużo tego, ale same starocie, fajnie by było skompletować sobie jakiś nowy zestawik
myślałam że może jakiś kolorowy tusz
ja w sumie też mam dużo jakiś przeróżnych cieni do powiek, z brokatami, bez itd. ale na codzień nie maluję się cieniami, jakoś nie lubię, czasem tylko zrobię czarną kreskę ale nie kredką tylko właśnie cieniem do powiek ale i to rzadko
A Ty jak się na codzień malujesz?

Stary 2011-07-21, 15:02   #2135
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam że może jakiś kolorowy tusz
ja w sumie też mam dużo jakiś przeróżnych cieni do powiek, z brokatami, bez itd. ale na codzień nie maluję się cieniami, jakoś nie lubię, czasem tylko zrobię czarną kreskę ale nie kredką tylko właśnie cieniem do powiek ale i to rzadko
A Ty jak się na codzień malujesz?
Na co dzień? puder w kompakcie, mam taki z minerałami, ostatnio podkład+puder w kompakcie, róż, tusz, kredka do brwi i czasem biała kreska na dolnej linii rzęs to jest codzienna wersja, czasem dodaję jakiś cień, lub kredkę na oko, zazwyczaj jak mam na popołudnie do pracy to wtedy bardziej "przysiedzę" a rano zajmuje mi to 5 min
Ale nie powiem.... chciała bym to zmienić, zawsze podobały mi sie takie zadbane, dobrze ubrane kobiety, na co dzień chodzące w szpilkach Przecież to jest taka esencja naszej kobiecości, by móc się wystroić czy pomalować, wyfryzować itp (choć w dzisiejszych czasach.... )
No ja niestety na co dzień mam sportowy styl: jeansy, t-shirt, balerinki... byle jak zasupłane z tyłu włosy
Chciała bym trochę zmienić swój styl.... nie na jakąś pustą lalę co tylko chodzi z błyszczykiem i lusterkiem, ale bardziej przykładać uwagę do swojego wyglądu niestety jak mam na rano to wolę dospać jak najdłużej się da, niż np wstać godzinę wcześniej by zrobić włosy i ekstra makijaż cera mi sie ostatnio też trochę pogorszyła.... o to też przydało by sie zadbać, tj o włosy np... bo sie znów przesuszyły. Ale znów wieczorem wolę spędzić czas z mężem niż np siedzieć godzinami w łazience kładąc maseczki i peelingując ciało

Stary 2011-07-21, 15:13   #2136
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Na co dzień? puder w kompakcie, mam taki z minerałami, ostatnio podkład+puder w kompakcie, róż, tusz, kredka do brwi i czasem biała kreska na dolnej linii rzęs to jest codzienna wersja, czasem dodaję jakiś cień, lub kredkę na oko, zazwyczaj jak mam na popołudnie do pracy to wtedy bardziej "przysiedzę" a rano zajmuje mi to 5 min
Ale nie powiem.... chciała bym to zmienić, zawsze podobały mi sie takie zadbane, dobrze ubrane kobiety, na co dzień chodzące w szpilkach Przecież to jest taka esencja naszej kobiecości, by móc się wystroić czy pomalować, wyfryzować itp (choć w dzisiejszych czasach.... )
No ja niestety na co dzień mam sportowy styl: jeansy, t-shirt, balerinki... byle jak zasupłane z tyłu włosy
Chciała bym trochę zmienić swój styl.... nie na jakąś pustą lalę co tylko chodzi z błyszczykiem i lusterkiem, ale bardziej przykładać uwagę do swojego wyglądu niestety jak mam na rano to wolę dospać jak najdłużej się da, niż np wstać godzinę wcześniej by zrobić włosy i ekstra makijaż cera mi sie ostatnio też trochę pogorszyła.... o to też przydało by sie zadbać, tj o włosy np... bo sie znów przesuszyły. Ale znów wieczorem wolę spędzić czas z mężem niż np siedzieć godzinami w łazience kładąc maseczki i peelingując ciało
ja też zawsze rano wolałam dospać i malowałam się zawsze na ostatnią chwilę w kilka minut...
no lubię czasem ubrać szpilki żeby poczuć się tak bardziej kobieco ale niestety na spacer z dzieckiem nie za bardzo się naddają więc jednak stawiam na wygodę
ale poluje właśnie na jakieś fajne czarne szpiki

Stary 2011-07-21, 15:19   #2137
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zawsze rano wolałam dospać i malowałam się zawsze na ostatnią chwilę w kilka minut...
no lubię czasem ubrać szpilki żeby poczuć się tak bardziej kobieco ale niestety na spacer z dzieckiem nie za bardzo się naddają więc jednak stawiam na wygodę
ale poluje właśnie na jakieś fajne czarne szpiki
O rany... chętnie bym się z Tobą na zakupy wybrała ale pewnie efekt był by taki że ja bym wróciła z kilkoma parami a Ty nic byś nie wybrała
Mówię tak bo miałam taką sytuację z moją przyjaciółką... pojechałam do niej do Katowic i Ona chciała buty sobie kupić i nie wybrała nic, a ja wróciłam z 4 parami "A bo takie fajne przeceny były"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 15:21   #2138
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
O rany... chętnie bym się z Tobą na zakupy wybrała ale pewnie efekt był by taki że ja bym wróciła z kilkoma parami a Ty nic byś nie wybrała
Mówię tak bo miałam taką sytuację z moją przyjaciółką... pojechałam do niej do Katowic i Ona chciała buty sobie kupić i nie wybrała nic, a ja wróciłam z 4 parami "A bo takie fajne przeceny były"
hehe
no właśnie przydałaby mi się jakaś towarzyszka na zakupy bo sama to nie bardzo "umie" sobie wyszukać i kupić coś fajnego, w szczególności jeśli chodzi o ciuchy

ja się żegnam

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-07-21 o 15:27
Stary 2011-07-21, 17:26   #2139
Ariena
Zakorzenienie

Arnama jakiego podkładu używasz?

Ja już przetestowałam 3 rodzaje i każdy do d...

Jadę wieczorem na siłownię, nie wiem w sumie po co bo wieczorem jest masa ludzi i zajęte stepery. A teraz o tej porze ludzi jest najwięcej, luzy się robią po 21... Nie miałam czasu rano, musiałam posprzątać w domu. :/
Stary 2011-07-21, 18:06   #2140
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co dziś usłyszałam od męża?
Że On w ogóle by się nie żenił, gdyby mnie nie spotkał, że okazałam się idealną kandydatką na Jego żonę i musiał szybko się uwijać, żeby mu mnie ktoś nie sprzątnął spod nosa. Banał z przymrużeniem oka?
Nie, dla mnie najpiękniejszy komplement
Znów będzie mis koala przez cały wieczór (czyt. ja uwieszona na moim kochaniu)

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

A jak tam po rocznicy
piekny komplement

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
I dlatego nie cierpię @...Dni wyjęte z życia
ja tak samo niestety

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki, żebym urobiła dziś męża na cos....
trzymam ale doczytalam ze juz nie musze

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja ogólnie od 12 lat mam swinki w domu, rozne, jedne żyly dłuzej, inne krócej..

2 latek przy cycu to dla mnie niesmaczny widok, ale maluszka rozumiem jak ma kilka miesiecy i kobieta musi karmic w nietypowym miejscu
ja tez mialam swinki ostatnia przynioslam ze sklepu juz chora
Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Nie mogę...siła @ na chęć słodkiego jest silniejsza...idę do sklepu!!!
masz takie zachcianki jak ja wtedy choc przed tabl mialam mniejsze bo kilka miesiecy nie jadlam slodyczy a teraz ciagle

witam udalo mi sie pojechac do tego pepco
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:57   #2141
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Arnama jakiego podkładu używasz?

Ja już przetestowałam 3 rodzaje i każdy do d...

Jadę wieczorem na siłownię, nie wiem w sumie po co bo wieczorem jest masa ludzi i zajęte stepery. A teraz o tej porze ludzi jest najwięcej, luzy się robią po 21... Nie miałam czasu rano, musiałam posprzątać w domu. :/
Obecnie mam Paese ale ja mam skórę tłustą.
Dziewczyna o suchej polecała Revlon Photo Ready (On jest chyba do wszystkich typów), ja używałam kiedyś też jakiegoś Revlonu, chyba Colorstay (?) ale do tłustej cery. A z tańszych droderyjnych to poleciła bym Ci Maybelline Satin Liquid http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Mak...-42138-big.jpg moją tłustą cerę słabo matował, ale i tak lubilam go używać bo dawał super wykończenie taką gładką buzię Może do Twojej suchej był by ok? Natomiast fajny jest też rozświetlający korektor z Rimmela https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html pięknie rozświetla ukrywa nawet krostki i sprawia że moje wory pod oczami znikają, cos pisałaś o naczynkach... to może i je by zakrył.... można Go dać też na skórę między nosem a kośćmi policzkowymi- pięknie rozjaśnia
Ogólnie Dziewczyny polecam zakup pędzla do podkładu- świetnie rozprowadza o wiele mniej podkładu się zużywa i daje taką cienką warstwę na buzi, bez maski i to nawet gęste podkłady

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
piekny komplement

ja tak samo niestety

trzymam ale doczytalam ze juz nie musze

ja tez mialam swinki ostatnia przynioslam ze sklepu juz chora
masz takie zachcianki jak ja wtedy choc przed tabl mialam mniejsze bo kilka miesiecy nie jadlam slodyczy a teraz ciagle

witam udalo mi sie pojechac do tego pepco
Hej i co kupiłaś ciekawego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 19:00   #2142
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Hej i co kupiłaś ciekawego
hej kupilam, puder korektor i lakier i szukam gdzie mi zapisuje zdj robione na skype gdy jest wlaczona kamierka bo chce wam pkazac jaki ogromny byl grad tam gdzie mieszkalam kilka szyb w samochodach poszlo....
krzeselek nie bylo i kupilismy inne
Stary 2011-07-21, 19:28   #2143
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
hej kupilam, puder korektor i lakier i szukam gdzie mi zapisuje zdj robione na skype gdy jest wlaczona kamierka bo chce wam pkazac jaki ogromny byl grad tam gdzie mieszkalam kilka szyb w samochodach poszlo....
krzeselek nie bylo i kupilismy inne
odp Ci w klubie
Jaki kolor lakieru

Ja sie przyznam ze skusiłam sie dziś na zakupy.... poprawił mi sie humor, ale i mam trochę wyrzutów sumienia że nie potrafiłam się pohamować i poszło trochę kasy
Kupiłam krem nawilżający na noc, kilka maseczek w saszetkach i z kolorówki: bazę pod podkład, potrójne cienie, 3 eyelinery (srebrny, brązowy i niebieski), bronzer, szminkę nude, dwa lakiery "pękające"- zaraz przetestuję , puder rozświetlający, kilka nowych pędzelków do makijażu, hmmm.... co tam jeszcze może jutro zrobię fotę i wam wrzucę, bo przy mężu nie chcę :P

Stary 2011-07-21, 19:33   #2144
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
odp Ci w klubie
Jaki kolor lakieru

Ja sie przyznam ze skusiłam sie dziś na zakupy.... poprawił mi sie humor, ale i mam trochę wyrzutów sumienia że nie potrafiłam się pohamować i poszło trochę kasy
Kupiłam krem nawilżający na noc, kilka maseczek w saszetkach i z kolorówki: bazę pod podkład, potrójne cienie, 3 eyelinery (srebrny, brązowy i niebieski), bronzer, szminkę nude, dwa lakiery "pękające"- zaraz przetestuję , puder rozświetlający, kilka nowych pędzelków do makijażu, hmmm.... co tam jeszcze może jutro zrobię fotę i wam wrzucę, bo przy mężu nie chcę :P
czerwony
ja lubie bardzo srebrna kredke ale obecnie uzywam tylko tego kohlu
fajne zakupy to czekam jutro na zdj
a i jeszcze kupilam odzywke mam juz 4 takie same robie zapas bo tej odzywki nigdy nie bylo u mnie i wiem, ze jej potem nie bedzie bo balsamu juz nie ma nastepnym razem jak bede przechodzic obok tego sklepu to pewnie znowu ja kupie
Stary 2011-07-21, 20:22   #2145
agusiowata
Zakorzenienie

Mam gorączkę przedwyjazdową. Nie wiem co ubrać na drogę. Nie chce brać zbędnych rzeczy, ale też nie chce zmarznąć. Słyszałam, że w autokarze jest zimno.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 20:42   #2146
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
czerwony
ja lubie bardzo srebrna kredke ale obecnie uzywam tylko tego kohlu
fajne zakupy to czekam jutro na zdj
a i jeszcze kupilam odzywke mam juz 4 takie same robie zapas bo tej odzywki nigdy nie bylo u mnie i wiem, ze jej potem nie bedzie bo balsamu juz nie ma nastepnym razem jak bede przechodzic obok tego sklepu to pewnie znowu ja kupie
A co to za odżywka, tak super, że ją tak magazynujesz

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Mam gorączkę przedwyjazdową. Nie wiem co ubrać na drogę. Nie chce brać zbędnych rzeczy, ale też nie chce zmarznąć. Słyszałam, że w autokarze jest zimno.
Może ubierz sobie długie materiałowe spodnie i bluzkę bez rękawów a do ręki weź jakąś sportową bluzę
O której wyjeżdżacie

Stary 2011-07-21, 20:47   #2147
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Może ubierz sobie długie materiałowe spodnie i bluzkę bez rękawów a do ręki weź jakąś sportową bluzę
O której wyjeżdżacie
O 7 jest wyjazd z Katowic. Od nas chyba pojadę o 5.39 do Katowic autobusem. Z mężem spotkam się w Katowicach.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Myślę ubrać długie leginsy, bo najwygodniej mi się wydaje na taką długą podróż. Krótki rękawek, sweter (taki średni), kurtkę cienką przeciwdeszczową.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Ubieram trampki.
Stary 2011-07-21, 20:47   #2148
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
O 7 jest wyjazd z Katowic. Od nas chyba pojadę o 5.39 do Katowic autobusem. Z mężem spotkam się w Katowicach.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Myślę ubrać długie leginsy, bo najwygodniej mi się wydaje na taką długą podróż. Krótki rękawek, sweter (taki średni), kurtkę cienką przeciwdeszczową.
Może być i tak, ale czy leginsy nie będą za zimne?
Czemu mąz będzie w Katowicach na Ciebie czekał

Stary 2011-07-21, 20:56   #2149
agusiowata
Zakorzenienie

Byłam dziś u kosmetyczki na depilacji. Skończyło się na łydkach. Dalej nie dałam. Muszę sobie ogolić od kolan.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Może być i tak, ale czy leginsy nie będą za zimne?
Czemu mąz będzie w Katowicach na Ciebie czekał
Jest teraz w pracy.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Myślisz, że za zimno mi będzie w leginsach? Mąż jedzie w cieniutkich spodniach z materiału.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Wyjazd jest o 7, ale na wszelki wypadek pojadę wcześniej. Powinnam być na miejscu o 6.40

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Kupiłam na drogę śliwki i jajka.
Stary 2011-07-21, 21:39   #2150
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś u kosmetyczki na depilacji. Skończyło się na łydkach. Dalej nie dałam. Muszę sobie ogolić od kolan.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Jest teraz w pracy.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Myślisz, że za zimno mi będzie w leginsach? Mąż jedzie w cieniutkich spodniach z materiału.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Wyjazd jest o 7, ale na wszelki wypadek pojadę wcześniej. Powinnam być na miejscu o 6.40

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Kupiłam na drogę śliwki i jajka.
Nie wiem ja bym pewnie pojechałam w jeansach i wzięła krótkie spodenki do podręcznej torby w nocy jest zimno, a w autokarze może być mocno podkręcona klima.... My chyba jak jechaliśmy na Korfu to jechałam w takich spodniach długich materiałowych... jak by ortalion nie wiem jak to nazwać krótki rękaw, bluza do ręki i pełne buty. Pamiętaj tez by się odpowiednio ubrać jak będziecie wracać, bo w PL może Was zaskoczyć zimno...

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Eff a gdzie Ty się podzialas, wieczorkiem, jak Cie nie bylo

Stary 2011-07-21, 21:48   #2151
arnama
Zakorzenienie

Mąż śpi, więc zrobiłam zdjęcie dzisiejszych zakupów nie wszystkich, bo jeszcze odświeżacz powietrza kupiłam ale tego już Wam fotografować nie będę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STP89776.jpg (54,3 KB, 11 załadowań)

Stary 2011-07-21, 21:49   #2152
arnama
Zakorzenienie

Aha ten różowy błyszczyk na dole dostałam gratis od Pani w drogerii na ustach jest bezbarwny, ładnie sie błyszczy i super nawilża

Stary 2011-07-21, 21:52   #2153
agusiowata
Zakorzenienie

Chyba nie pójdę dziś spać, by nie zaspać. Poza tym chcę spać w autokarze. Mąż będzie spał, to co sama będę robić.
Stary 2011-07-21, 21:57   #2154
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie pójdę dziś spać, by nie zaspać. Poza tym chcę spać w autokarze. Mąż będzie spał, to co sama będę robić.
Kup sobie rano w kiosku krzyżówki

Stary 2011-07-21, 22:01   #2155
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Kup sobie rano w kiosku krzyżówki
kupię po drodzę. Nie mam gdzie ich już upchnąć. Plecak podręczny ma mąż.
Stary 2011-07-21, 22:03   #2156
arnama
Zakorzenienie

A ja się chyba kładę, bo rano chciała bym wstać ciut wcześniej, by przetestować dzisiejsze zakupy
Tak ze dobranoc wszystkim
Agusia... miłego i relaxującego wyjazdu życzę
Będziemy tęsknić, jeździe bezpiecznie
A Ty się dziewczyno nie stresuj, to ma być relaks nie nerwy jak weźmiecie Cash i dokumenty, to resztę można dokupić na miejscu

Stary 2011-07-21, 22:05   #2157
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Agusiowata udanego cudownego urlopu w pięknej Bułagarii. Wróć wypoczeta i usmięchnięta a może też i z małym kiełkiem.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 22:07   #2158
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się chyba kładę, bo rano chciała bym wstać ciut wcześniej, by przetestować dzisiejsze zakupy
A Ty się dziewczyno nie stresuj, to ma być relaks nie nerwy jak weźmiecie Cash i dokumenty, to resztę można dokupić na miejscu
dzięki
Stary 2011-07-21, 22:24   #2159
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
Jeszcze nie śpię może jakiś uśmiech
Nie stresuj się Maleńka

Stary 2011-07-21, 22:25   #2160
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Dobranoc, szkoda, że znikasz. Ja weszłam dopiero mama czas, mąż poszedł spać. Nieźle przyszlałaś z tymi zakupami. Tak jest czasami jak się pokończa kosmetyki, albo sławetne hasło promocja. A mnie dziś znowu pan od masażu obmacywał. Tym razem nie mógł się opanować by mi nie pomóc w ubraniu płaszczyka i zapięciu dolnych guzików. Co ja mam za przeboje. Poza tym dzisiejsza zapiekanka wyszła równie pysznie. Co prawda kupiłam gotowe niby danie na zapiekankę z czosnkiem w słoiku, ale zmodyfikowała ja oczywiście. Ona miła być taka, ziemniaki, boczek i ta zalewajka. Ja dodałam wędzonego kurczaka podsmażonego z boczkiem i cebuke podsmażaną a także ser brie i resztki gorgonzoli. Oj ależeśmy się zajadali. A kg lecą sobie. Już niedługo do pażdziernika wtedy to zaczynamy wielkie odchudzanie.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości