|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Uciekam spać bo padam już DOBRANOC
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam, ale nie mam ochoty siedziec. beznadziejnie sie czuje, dola zlapalam :/ poszlam pobiegac, bo myslalam,ze mi przejdzie, ale pozniej w wannie sie poryczalam. nie wiem co mi jest ;/ |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() : przytul:kochana tak znienacka ten dól- ma dół jakieś podstawy czy tak po prostu? moze to takie "hormonalne" tylko
|
||
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorem mnie wzielo. nie rozmyslalam o niczym. caly dzien po miescie latalam i wszystko bylo okey. ide sie polozyc i cos ogladne w tvtrzymajcie sie |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby było terapeutyczniejeszcze raz papatki to ja się pójdę wykapać- póki co dobranoc i hanusi nocnej nie ma ![]() |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Monis ja jestem tylko sie na tv zagapilam
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam zegarek na asos zloty (kolorek)
wzybralysmy z siostra wysylke darmowa, ciekawe ile dni bedzie szla ![]() uwielbiam zegarki
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Iduś: jaki piękny avek
Cytat:
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
a kusisz, myślałam, że inny kolor jest robiony... ten jest idealny
pomyślę i rano podejmę decyzję ...![]() a może na takie najjaśniejsze klocki jak w załącznikach, któraś ma ochotę? wolne 37-rezerwa, 38, 39, ładnie proszę zapiszcie się, super są!
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daguś, pewnie gorszy dzień edit: przepraszam za 3 posty pod rząd, poknociłam...
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-07-22 o 01:25 |
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klocki fajne, ale nie w moim stylu ...na szczescie
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Heyka
Dziewczyny ,która ładniejsza 1 czy 2 ?? I czy myślicie,że nr 3 pasowałaby do koralowej marynarki,czy to jest bardziej czerwony kolor??
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2011-07-22 o 08:51 |
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nieśmiało przywitam po dłuuugiej przerwie ... za dużo się dzieje i tylko was podczytywałam do tej pory
i teraz też jakoś się boję że się nie wciągnę ... ale z drugiej strony fajnie że tyle się dzieje ... niestety nie wszystko pozytywnie ale nie zawsze wszystko musi się pięknie układać Miłego dnia wszystkim Cytat:
bardziej klasyczna ... 1 troche dziecinna mi się wydaje przez te myszka-mikowe dodatki
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak , chyba ta z "bursztynkami" jest bardziej dojrzalsza ![]()
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ułoży się na pewno bo ja lubię jak coś się dzieje szkoda że na wizaż tylko nie ma tak dużo czasu nie wiem czy dojrzalsza ale na pewno na tyle na ile wytrzyma to się nie znudzi raczej i pasować będzie na każdą okazję
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-22 o 09:41 |
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też rzadziej tu bywam,budowa domu zupełnie nas pochłania
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
No to się nie dziwię
jak postępy w budowie ?
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
No już na etapie dachu,ale naprawdę ile kosztuje budowa domu w sensie emocjonalnym to masakra a nie wspominając o finansowym
Nie mogę się już doczekać wykończeniówki, ale to też jest ciężki etap w zasadzie tyle tego wszystkiego w sklepach...glazura,meble, jakie kolory...ehhhh
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam miłego dnia wszytskim obecnym i nieobecnym
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja przez całą środę i czwartek byłam na zakupach i spłukałam się doszczętnie No ale ważne, że jestem zadowolona z łowów Byłam również w kinie na filmie "Super 8". Według mnie bardzo dobry film. Można było się pośmiać, wystraszyć i wzruszyć za razem. Jeśli któraś z Was się waha czy iść na ten film, to ja osobiście zachęcam Jeszcze jak byłam w chińskiej knajpce coś zjeść to tam był taki słodki kucharz-chińczyk Najpierw się uśmiechaliśmy do siebie. Potem przyszli inni klienci, on składa od nich zamówienie, ale dalej patrzy się w moją stronę ![]() Maggie Już kupiłam buciki. Co prawda nie całe czerwone, ale z dodatkiem czerwonego Ale i tak dziękuję za linki Iza Mi się najbardziej podoba ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1311317175 ![]() Far Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-22 o 10:36 |
|
|
|
#3084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy szukać na upartego .Co Ty opowiadasz ? Ładne są Cytat:
Wiem co czujesz wczoraj też płakałam ale ja z jakiegoś powodu a mianowicie że w tym domu sama dostanę do głowy, że ciągle leje, że koleżanki gdzieś powyjeżdżały a ja zostałam sama, że TŻ ciągle pracuje itp. itd EDIT i jeszcze płakałam że chcę do ludzi więc tż przyjechał i powiedział "kochanie ubieraj się pojedziemy do ludzi, postoisz sobie w kolejce w Auchan między ludźmi" - i pojechaliśmy.Ale już koniec tego użalania się nad sobą! ![]() tzn jeszcze tylko jedno.... rozchorowałam się Będę pięknie wyglądać - jak Rudolf czerwono-nosy ![]() Dzień średni Hej Far ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Pokaż co kupiłaś ! ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-22 o 10:41 |
|||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczorkiem postaram się wkleić na zakupowy jakieś zdjęcia, bo oczywiście jak zwykle, gdy chciałam zrobić to telefon się rozładował
|
|
|
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był to wyjazd bardzo szybki i pogmatwana historia, ale bardzo potrzebny Odezwę się potem na pw (w końcu!). Popijała co nieco ![]() Zegarek mam na szczęście ![]() Cytat:
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
nie dokopałam się jakiegoś info o nowej kolekcji na jesień ( z góry przepraszam), wiadomo coś ? ![]() mam takie jedno zyczenie do nich http://www.mulberry.com/#/storefront...6281/category/ jak Panowie to czytacie to się zastanówcie
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
Co słychać? Jak samopoczucia dzisiaj? Bo czytałam właśnie, że miałyście jakieś dołki- nie ma co się smucić ![]() Kliknęłam wczoraj te rzeczy na NL, będę się smażyć w piekle Nie miałam żadnej trudności z paypalem, więc już wiem czym to śmierdzi ![]()
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raczej jak pięknie pachnie ![]() Rzeczy z tej strony to podróby co nie? ![]() http://www.mac-cosmeticswholesale.com/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

DOBRANOC

zeby było terapeutycznie
pomyślę i rano podejmę decyzję ...
...na szczescie
i teraz też jakoś się boję że się nie wciągnę ... ale z drugiej strony fajnie że tyle się dzieje ... niestety nie wszystko pozytywnie