|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
|
|
|
#1922 |
|
Rozeznanie
|
Wątek dopiero się rozkręca
![]() http://forum.poranny.pl/uwaga-omijaj...lukiem-t75999/ Ja o tej pracy mogłabym ksiązke napisac, chociaż pracowałam ylko 4 miesiące Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-07-21 o 22:51 |
|
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda, że jej do sadu nie pozwaliście może byłaby to dla niej nauczka |
||
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest duża, ale są o mniejszej pojemności tańsze. |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ide się wyszykować i do pracy buźki kochane
![]()
|
#1930 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak,mieszkam w bloku przy żłobku![]() Cytat:
![]() hmm...dałam na prywatny,ale myślałam że jak dam komuś linka to bedzie można obejrzeć...a nie będzie można go znaleźć w wyszukiwarce...to spróbuję odblokować |
|||
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestały mi po tej wypadać: http://herbavit.com.pl/produkt/WAX_O...b50c54126c6a07 Poleciła mi to koleżanka, której przy tarczycy bardzo poleciały włosy - jej z kolei polecił endokrynolog, wiem też że osoby po chemii sobie ją chwaliły. |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A więc po krótce, pracowałam za 800 zł cały etat, po 12 godzin, Grazyna wydzwaniała po 20 razy dziennie i pytała o utarg, bluzki przywoziła z jakis zamagzynów z Niemiec po 5 zł sprzedawała za 50;/ Miała w huk długów za dostawy - dostawcy wiecznie dzowniki do sklepu i musiałam ja tłumaczyć bo ona nie odbierała. Jak przyjeżdżali po kasę, to uciekała, albo dawała im po 100 zł, kiedy winna była 5 tys. O wszystko miała pretensje, ze nie ma klientówv - wcale się nie dziwie - same szmaty - ceny kosmiczne, sklep wyglądał jak nora. To w sumie może 1/3 tego co Wam opisałam. Zanim doszła trzecia dziewczyna minęło 2 miesiace bo żadna nie pasowała kierowniczce. Wkońcu się wkurzyłam, w dupie miałam to wszystko i Grażyna przyczaiła ocb. Wzięła kierowniczke na zaplecze, kazała jej mnie zwolnić i wymyśleć coś bo sama nie ma sumienia hahahahahahahaha ![]() A i codziennie przychodziła Grażyna kase sobie brała z utargu, na drugi dzień już nic nie miała. Miała takie długi, że ✂✂✂✂zieć. Wiecznie "płakała", że nie ma. To kuxwa gdzie ta kasa?! Miała 4 butiki;/ Jakieś pół roku temu odkryłam, że wszystkie butki jej zamknięte zostały. Myś,lałam, że splajtowała, ale jak widać nie Ma nową nazwę, chyba już 5
Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-07-21 o 23:11 |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dużą się nie odważyłamJa nie lubię tłustych kremów - grzywka mi się przykleja
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłej pracy
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma za co. Spadam spać... |
||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lecę
|
|
|
|
#1938 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
uważaj na siebie Skarb
Cytat:
na wypadające włsy nie pomoże żadna odżywka,odżywki są na włosy a nie na skórę głowy...tylko witaminy pomogą,tak mi się wydaje![]() Cytat:
co za p*i*z*d*a
|
||
|
|
|
#1939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo Grażyna owtierała nowy sklep tam gdzie ja pracowałam i nie miała kogo dać tam to ją. Personel za✂✂✂isty ogólnie miała
Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-07-21 o 23:27 |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Rozeznanie
|
biedaczku, współczuje, że musisz "tak" pracować
miłej pracy, żeby szybko minęło Cytat:
bo spać mi się nie chcemnie też wypadają włosy, w zeszły piątek je ścięłam, tak konkretnie, wymyśliłam sobie, że krótsze będą lżejsze i może nie będą tak wypadać .... ja biorę magnez i witaminer ale one chyba nie pomagają na wypadanie włosów, ale co jeszcze jakieś pigułki dodatkowo mam zacząć brać?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 23:35 |
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie teraz mam czas dla siebie...nakładam maseczkę, maluję paznokcie i dopiero się położę
![]() Powiem Wam(a raczej napiszę) co ostatnio mnie dziwnego spotkało...przyszedł mój brat z żoną, gadaliśmy i oglądaliśmy w tle jakiś festiwal...w pewnym momencie ona wyszła i tu zdziwienie...o co biega...potem okazało się że chodzi o Dodę...mój brat stwierdził, że fajna jest...jak mógł...no masakra
|
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki to ja już zmykam do łóżeczka! do jutra! dobrej nocki
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc laleczki
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
a ja kobietki nie mogłam się oderwać od książki (!!!) o...reinkarnacji....coraz bardzie mnie to fascynuje
lecę spać bo o 7 rano moje dziecko otworzy oczy i bedzie wołać "mama! baje!!!" a tak w ogóle to cały tydz z mężem nie gadałam, żadne do drugiego nie zadzwoniło ani smsa nic. Myślałam, że jak zwykle pogodzimy się na odległość przez tel a tu doooopa, jutro wroci na weekend i co, cichych dni c.d? chyba mnie szlag trafi
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-07-22 o 01:53 |
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
na chwilę obecną kocham paczkomaty, bo cienie już leża przed mną
cienie są przepiękne
|
#1947 | |
|
Rozeznanie
|
dobry dzień
![]() ja już z kubusiem kawusi w pracy poczytuje Was ale nie mam za dużo, bo przez to, że wczoraj wieczorem "byłam" z Wami to teraz nie mam co nadrabiać ![]() Sarunieczka jakie Ty masz piękne usteczka (na katalogowym) miłego dnia dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
po weekendzie będą fotki
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje skarby
![]() w pracy jednak nie było tak źle , wróciłam o 4 Ten mój zastępca masakra - większego tępaka nie widziałam ![]() Uświadomiłam mu że jak źle sprawdzi zwroty to on będzie obciążony kosztami , jak tylko to usłyszał nagle wszystko zaczeło wchodzić mu do głowy , jaki z tego morał ? czysty leń , myślał że tutaj też będzie mogł się kimś wysłużyć . dzisiaj rano obudziły mnie mdłości - siemanko ![]() jamapi - jak ci mija czas w pracy ? ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
tak samo jeszcze witamina B1 w zastrzykach jest skuteczna
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-22 o 08:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

a ja byłam pierwsza która Cię widziała,i to na żywo