|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
ja uciekam, dobrej nocki
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się również odmeldowuję
Przez tę pogodę chodzę jak zombi Dobranoc dziewuszki
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się stresuję tymi jutrzejszymi przymiarkami ...jak powiem, że chce poprzymierzać rożne kroje, bo nie wiem w czym mi będzie dobrze to będą mi grzecznie służyły ??
jakieś rady macie dla mnie przed jutrzejszym dniem ? Lepiej się nie malować (podkład + tusz, ewentualnie sam tusz) czy jak ?
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do makijażu to ja byłam pomalowana jak zawsze i miałam rozpuszczone włosy co trochę nam przeszkadzało jak np. chciała mi wpiąć welon ale w końcu wszystko się udało.
|
|
#2195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak robię z moimi 10 Przyjaciółkami ![]() Cytat:
![]() Madzia, ale zmiana! Super wyglądasz ![]() Byłam na przymiarce, ale niestety suknia na suwak i Chatka się nie dopięła W sensie dziewczyna to chudzina, miała trochę zwężaną tą suknię i ja się nie dopięłam w żebrach i cyckach. No, ale fotki Wam wrzucę. Teraz widzę, że ani za nisko, ani za wysoko nie mogą być falbanki u mnie - muszą się zaczynać tak w połowie bioder, inaczej tak źle i tak niedobrze. I trochę mniej okrągło musi być, wolałabym jednak trochę węższą, taką bardzie w A niż w księżniczkę. Wyglądam średnio w tej kiecce, ale była bardzo lekka, co jest plusem, no i macie, obejrzyjcie sobie, jutro skasuję, bo nie ma co oglądać ![]() Lecę spać, bo TŻcik czeka, dobrej nocki
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka oglądnęłam sobie ten Rytuał . I jak tu nie kochać Hopkinsa za jego kunszt aktorski Uwielbiam dziadziusia. No i nie powiem do myślenia mi dało sporo. Pewnie w nocy bezę schizować. Ale jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że chciałabym pojechać na tą mszę.---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Chataka mi się podobasz w tej kiecce
|
|
#2197 | ||||
|
Podróżniczka
|
Wpadłam do Was się pożegnać
Wybywamy jednak z samego rana, znajomi rozwalili nam grafik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Madzia - ale zmiana, ładnie wyglądasz w tej fryzurce Dziękuję Wam bardzo za opinie odnośnie kolorów materiału ![]() Dobranoc dziewczyny
|
||||
|
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane przyszlam sie tylko pochwalic ze mam sukienke
mierzylam podobne i bardzo mi sie podobala jak w takich wygladam szkoda ze fotki zrobic nie moglam w salonie.. ale kupilam ja od dziewczyny, za 2 tyg bede ja miala Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2011-07-22 o 00:09 |
|
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witaj w gronie szczęśliwych posiadaczek sukni
|
|||
|
|
|
#2200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
muszę się pochwalis jedziemy z Tż-tem od 2 sierpnia na tydzień do Zakopanego
Cytat:
u nas to tzw. msza o uzdrowienie duszy, wygląda to tak, że kapłan chodzi po kościele z Najswietszym Sakramentem a przy ołtarzu kleczy siostra zakonna, która ma dar widzenia, ksiadz co jakis czas przystaje a siostra wtedy na głos prosi Boga o uzdrowienie danej osoby np. z róznych chorób (tu podaje konkrety) albo prosi o pocieszenie dla matki, której syn pije albo maz bije, wiele z tych "widzeń" sie potwiedziło, nie załuję, że uczestniczyłam w czyms takimwow..lasencja ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolejna PM z suknią!!!jupiiii |
||||
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorska Kozico dziękuje ci bardzo za porady MagdziaS trudny wybór. Ten 1 to taki bardziej do mojej wizji kolorów na ślubie - mięta i ten kolor, ale chyba ładniejszy jest nr 2 piekielnyAniolek z fryzur najlepsze to nr 1 i 5 Z bukietów nr 1 najpiękniejszy ![]() Madziniusia a ty nie byłaś czasem blondyneczką, bo ciebie tak jakoś kojarzę? Chatko mi się najbardziej podobasz w tej sukni ostatniej, co teraz pokazałaś, pozostałe tamte były dziwne. Kurde, coraz więcej PMek z sukniami, a ja nawet nie byłam w ani jednym salonie jeszcze. Po wakacjach lecę
|
|
|
#2202 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
2 jest prześliczna, wiesz co to za model???
Cytat:
rewelacja a z tych dwóch to chyba fuksja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Magdzia0108 hehe to ja podobnie z tymi sukniami... po wakacjach |
||||
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje dziewczynki utwierdziłyście mnie w tym, że mi tak dobrze, bo ja nie byłam przekonana:Ptak wyglądałam przed metamorfozą
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-07-22 o 09:03 |
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na mnie to nie patrz bo ja jestem zoboczona na punkcie blondu
|
|
#2205 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie udało mi się wszystkich przeczytać. Mój organizm się zbuntował po ostatnim wysiłku przed obroną no i ledwo żyję.... no ale jestem Master of Science a konkretniej magistrem biotechnologii na UŚ.ale do rzeczy Szczegóły "datowe" mojego związku są w podpisie jesteśmy z Narzeczonym z Rudy Śląskiej, mieszkamy tylko 2 km od siebie ale nie poznalibyśmy się gdyby nie......futbol amerykański długo byłam w innym związku, ale on czekał, był przyjacielem....szczęśliw ie wczoraj minął rok odkąd zostawił mnie mój były chłopak......niesamowita sprawa.... chciałam zostać sama, ale mój przyszły mąż był obok....i mimo wielkiego strachu, tysiąca wątpliwości.... zgodziłam się po wielu rozmowach spróbować z nim być.....ech, aż się popłakałam, od tego czasu jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi ![]() Owszem, jestem 87' i za niedługo znów się zestarzeję mój Narzeczony rocznik 84' Nasze wesele odbędzie się w restauracji Verona w Paniówkach na razie nie mamy muzyki, fotograf jeszcze nie pewny, wszystko w powijakach przez moje studia i ich szaloną końcówkę. Powoli zaczynam się rozglądać za suknią bo teraz są spore promocje, zobaczymy, jak to wszystko wyjdzie.....liczę na wasze rady postaram się regularnie pisać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
mój Ukochany ma więcej doświadczenia w "górołażeniu", bo ja nie miałam z kim chodzić, ale przy nim zakochałam się w górach i nie mogę się doczekać od kilku miesięcy zbierałam różny sprzęt - porządne buty, kurtka, spodnie, polar. Jeszcze tylko plecaka wygodnego brakuje i będę śmigać po górkach jak ta lala ale liczę na urodzinowy prezencik - plecaczek
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() malyczlowieczek witaj, ja tez jadę do Zakopca, ale od 31.07. do 06.08.
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
czesc
mam chyba ponad 30stron do nadrobienia![]() wybaczcie,ze nie pisze,ale mam teraz egzaminy i sporo pracuje.Obiecuje,ze kiedys was nadrobie Pod koniec sierpnia jedziemy w koncu na urlop,takze zaraz po nim wroce do was na dluzej-narazie tylko z doskoku.No to spadam na uczelnie paaaa |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- kurcze, jak tak wszystkie gdzies wyjeżdżacie to może i ja namówię Tż-ta chociaż na jakiś weekendowy wypad
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj w ogóle oglądałam "Szkołę uczuć" i jak zawsze ryczałam jak bóbr
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet Tż się wciagnął w ten film i też mu się smutno zrobiło pod koniec. Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I spokoju na szlakach Jak najmniej ceprów w japonkach ![]() Cytat:
![]() A jeśli przydażyłaby się burza, to zejść na bok szlaku (nie dotykać skał), usiąść w kucki najlepiej na plecaku, żeby nie dotykać mokrego podłoża, trzymać kolana blisko siebie, nie przutylać się z TŻem i czekać. Burze najczęściej tworzą się w godzinach popołudniowych, więc dlatego warto wychodzić wcześnie rano, żeby popoludniem być już w drodze powrotnej, a tym samym nie znajdować się na najwyższych punktach w danej okolicy ![]() Trzymam kciuki, żeby jednak pogoda dopisała ![]() Czekam na relację z wypadu. |
||
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu "zaliczyliśmy" Giewont, i autentycznie laska w japonkach spindrała sie po lańcuchach az ja naormalnie podziwiałam, my w typowo górskim obuwiu mieliśmy małe przygody a co dopiero w japonkach... ![]() ludzie to jednak maja pomysły
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzialam cie wprawdzie w innych sukienkach, ale ta zdecydowanie do ciebie nie psuje...w ogole jest jakas taka nijaka, niby falbanki, ale jakos dziwnie sie ukladaja, ten gorset lezy tez kiepsko, takie szpice odstajace...a w ogole jestes piekana dziewczyna i sukienka powinna to piekno jeszcze bardziej z ciebie wydobyc, a ta maskuje wszystko co tylko mozna lacznie z figura...jestem na nie
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja chciałam was zapytać co sądzicie. Bo gdybym faktycznie już teraz kupiła tą sukienkę to mam ją zabrać do domu czy zostawić w salonie? Boję się, że w domu tak o nią nie zadbam, jak one to zrobią w salonie i mi zżółknie albo coś. A z kolei w salonie to boję się, że mi ją będą wypożyczać czy coś... Nio... jak wy myślicie?
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
My też mamy ambitne plany bo wybieramy się do Doliny Pięciu Stawów...trochę mnie to przeraża ale Tż się uparł, że chce tam iść, a z moją kondycją nieciekawie. Na szczęście to wogóle nie zna gór, a ja co nie co wiem bo jeździłam z rodzicami i mam tam ciocię wiec zaplanuję to tak, żeby, ja się nie przemęczała :P
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę sobie tę kwestię też przemyślec. A sukienka dla mnie rewelacyjna szkoda,że zwężana i nie da sie nic z tym zrobic.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, bo we wrzesniu nam sie chrzciny szykują i tż będzie chrzestnym.
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam swoja, ale odbiore ją dopiero tydzien przed ślubem, rodzice maja male mieszkanie, więc nie zabiore jej, poza tym babki mówily, że zawsze sie cos schudnie ze stresu i napewno potzrebne beda poprawki, jeżeli wpłacisz kase za suknie, oni jej nikomu nie wypozyczają już ![]() widze, że bedzie ostry atak PM 2012 na Tatry
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-07-22 o 10:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Dobranoc dziewuszki 

Ślub 27. X. 2012
Myśle, że obydwie by sie dobrze spisały jako świadkowe. Z tym ,że siostra tz jest na miejscu a kuzynka w Anglii i przyleci 4 dni przed slubem.
W sensie dziewczyna to chudzina, miała trochę zwężaną tą suknię i ja się nie dopięłam w żebrach i cyckach. No, ale fotki Wam wrzucę. Teraz widzę, że ani za nisko, ani za wysoko nie mogą być falbanki u mnie - muszą się zaczynać tak w połowie bioder, inaczej tak źle i tak niedobrze. I trochę mniej okrągło musi być, wolałabym jednak trochę węższą, taką bardzie w A niż w księżniczkę. Wyglądam średnio w tej kiecce, ale była bardzo lekka, co jest plusem, no i macie, obejrzyjcie sobie, jutro skasuję, bo nie ma co oglądać
Uwielbiam dziadziusia. No i nie powiem do myślenia mi dało sporo. Pewnie w nocy bezę schizować. Ale jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że chciałabym pojechać na tą mszę.

utwierdziłyście mnie w tym, że mi tak dobrze, bo ja nie byłam przekonana:P
Czyżby rocznik '87?