mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 08:54   #571
Tincia
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Swietna ta strona Milpolu. Kompletuje sobie wlasnie co bym chciala od nich w 350zl sie zmiescilam. Ale i tak w tym miesiacu mnie nie stac. Kurcze pieniadze uciekaja mi z konta jak szalone a jeszcze tyle do kupienia.
hehe, ja sie nie zmiescilam... mi wyszlo ponad 600zl Ale z materacem do lozeczka, a to nie wiem czy akurat u nich materac wezme. Na razie wstepnie wypisalam sobie co chce.

Cytat:
no wlasnie my mamy cale mieszkanie w panelach. Dopiero co usunelismy dywan z naszej sypialni bo wlasnie wkurzal nas wszechobecny syf. Teraz latwiej sie sprzata
ale Tz uwaza ze dziecko musi miec miekko jak bedzie raczkowalo...
A ja jestem za jakims dywanikiem, ale nie na cala podloge, tylko np w kacie gdzie dziecko bedzie mialo zabawki, wtedy moze sobie tam lazikowac i siedziec z zabawkami

Cytat:
Tincia pisalam tylko co wiem skoro padlo pytanie
A JEDO pelno jezdzi po mojej okolicy wiec zle nie sa.
Wiem, wiem... Tylko tyle opinii, że to człowiek bzika może dostać. Z wózkiem chyba będę miała największy kłopot.

A tak w ogóle jutro mamy jechać na wczasy nad morze, a pogoda do dupy- u nas leje druga dobe bez przerwy, a mamy mozliwosc przelozenia na za tydzien no i kurka nie wiem co robic

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-22 o 09:35
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:01   #572
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
hehe, ja sie nie zmiescilam... mi wyszlo ponad 600zl Ale z materacem do lozeczka, a to nie wiem czy akurat u nich materac wezme. Na razie wstepnie wypisalam sobie co chce.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A ja jestem za jakims dywanikiem, ale nie na cala podloge, tylko np w kacie gdzie dziecko bedzie mialo zabawki, wtedy moze sobie tam lazikowac i siedziec z zabawkami

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Wiem, wiem... Tylko tyle opinii, że to człowiek bzika może dostać. Z wózkiem chyba będę miała największy kłopot.

A tak w ogóle jutro ammy jechać na wczasy nad morze, a pogoda do dupy- u nas leje druga dobe bez przerwy, a mamy mozliwosc przelozenia na za tydzien no i kurka nie wiem co robic

Cześć dziewczyny,

Właśnie wróciłam z giełdy kwiatów i obkupiłam się w storczyki , bo kocham te kwiatki. Przy okazji zabiorę 2 do kuzynki bo jedzimey do nich jutro po drodze nad morze.

Tincia my też jutro wyjeżdzamy nad morze, od poniedziałku ma być tam piękna pogoda My akurat wybieramy się do Ustki.

Zmykam na drugie sniadanko i prasowanie mnie czeka, bo niestety wczoraj jakoś się za nie nie zabrałam.

Aaaa... na obiad dziś u mnie placki ziemniaczane, bo jakoś nie miałam pomysłu na nic

Miłego dnia

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:11   #573
goldika
Zakorzenienie

My za tydzien jedziemy nad morze. Okazalo sie, ze dodatkowo pojedzie z nami moj kuzyn ze swoja dziewczyna kuzyn stwierdzil, ze chce ja oswoic z ciaza i ma sobie na mnie popatrzec i pogadac

Tincia my materac kupimy w sklepie prawdopodobnie albo na allegro od tego samego sprzedawcy od ktorego bierzemy lozeczko. Lozeczko 550zl i na materac szacujemy ok 200zl.

Co do wozka to z nim tez mam najwiekszy dylemat za duzy wybor. Kiedys wozek odkupowalo sie od sasiadki i problemu nie bylo radosc byla ze w ogole ma sie wozek.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:11   #574
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Tincia w sumie pomysł z tym małym dywanikiem mi sie podoba, bo mały to w każdej chwili można ściągnąć i wytrzepać. Dla mnie jest ro kwestia otwarta, a czasu do zastanawiania jest dużo.
Miłego wypoczynku życzę, Tobie kkkasikkk również.

Ja mam nadzieję, że weekend będzie w miarę ładny bo w końcu tż ma wolne to byśmy sie gdzieś wybrali, najważniejsze żeby nie lało - dawniej deszcz mi nie przeszkadzał, ale teraz wolę nie chodzić w deszczu.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:13   #575
marejta
Zadomowienie

Cześć

Ale wy pędzicie z tym wątkiem, nie wiem czy chcecie, żeby Ania miała szansę jeszcze przed porodem założyć nowy wątek

Ale mi sie chce spać, nie mam na nic ochoty, ale na szczęście dzisiaj już piątek

Wczoraj rozmawiałam z tż i na 95% w poniedziałek wybierzemy sie na glukozę, bo ona akurat idzie trochę później do pracy więc mnie podwiezie i poczeka na mnie, bo ja potem nie chcę prowadzić samochodu, tylko muszę chyba zadzwonić do laboratorium czy mam przyjść ze swoją glukozą, czy wy wszystkie brałyście ze sobą glukozę

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:15   #576
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
My za tydzien jedziemy nad morze. Okazalo sie, ze dodatkowo pojedzie z nami moj kuzyn ze swoja dziewczyna kuzyn stwierdzil, ze chce ja oswoic z ciaza i ma sobie na mnie popatrzec i pogadac
Zapatrzeć się i zajść w ciąże
Też bym pojechała nad morze, ale teraz to niemożliwe, nie tyko ze względu na finanse, ale nie dałabym rady jechać na drugi koniec Polski.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:17   #577
marejta
Zadomowienie

Cytat:

Co do wozka to z nim tez mam najwiekszy dylemat za duzy wybor. Kiedys wozek odkupowalo sie od sasiadki i problemu nie bylo radosc byla ze w ogole ma sie wozek.
Skąd ja to znam, ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o wybór wózka ciągle podoba mi się inny, ale tak sobie myślę ze przy 2 dziecku będzie łatwiej bo już wiadomo na co zwracać uwagę a tak to tylko opinie można czytać, najlepsze jest to ze będąc w 2 różnych sklepach w jednym mi pani zachwalała dany wózek a w drugim powiedziała że chyba zwariowałam że chce go kupić

Wiktoria 3570, 58 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 09:19   #578
owieczka86
Zadomowienie

Anusiak, Domik7s - serdecznie gratuluje synków klask i:

Marejta - ja też musze iśc na glukozę ale mam jeszcze troszkę czasu Mnie moja doktor powiedziała żeby lepiej kupic w aptece, bo podobno w tych laboratoriach mają, ale jak musza dać ze swoich "zapasów" to nie są zadowoleni

idę szykować obiadek, TŻ jak zwykle o 12 na przerwe do domku na obiadek przychodzi (2minutki od domu ma prace - farciarz
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:23   #579
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
Chociaż podobnie jak tż goldiki uważam, że jak zacznie już raczkować to miękki dywan się sprawdzi.

A powiem Ci, ze niekoniecznie my mamy w obu pokojach dwa malenkie dywaniki i glownie panele a corcia raczkowała baaaardzo długo i nienarzakeła Moze chodzi bardziej o to, ze od dywanu cieplej?

Dzieki laski to w tym konkursie Brauna gdzie trzeba było skomponować bransoletke na kostke

Co do wózkow to ja nienwidzilam tego tematu. Pamietam, ze na mamuskach dwa lata wstecz też ciagle byl ten temat wałkowany ja sie tam nie wtrącałam, bo nie lubie ogląac wózkow dopiero miesiac przed porodem zdecydowalismy sie na Tako Jumper bo laski pisaly, ze jest dobry i kupowaly, to ja tez

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:24   #580
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:

Ale Wam fajnie
My mieliśmy w czerwcu do Włoch lecieć na komunie mojego kuzyna, ale zrezygnowaliśmy. Bardzo boję się latać i straszny to stres dla mnie a teraz że mam w sobie maleństwo nie chciałam się denerwować. najbardziej wkurzylam się że mi kasa za bilety przepadła
Tzn. troszkę oddali ale mniej niż połowa i to sporo mniej
Nad morze nie pojedziemy bo teraz duuużo wydatków, rzeczy dla maluszka i wykończenie domku Ale odbijemy sobie z maluszkiem za rok może dwa
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:29   #581
goldika
Zakorzenienie

Marejta faktycznie, przeciez Ania zaraz w zasadzie rodzi jeszcze 10tyg Jej zostało... jak ten czas leeeci.... Ale dobrze urodzi i będzie nam radzić co i jak

Chawa laska kuzyna ma 18lat... może jeszcze niech nie zachodzi

Kurcze głowie się ciągle o ze studiami... Ciekawa jestem czy z dziennych mogę przejść na zaoczne, a potem znowu wrócić na dzienne? napiszę do dziekanatu w tej sprawie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 09:30   #582
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Anusiak, Domik7s - serdecznie gratuluje synków klask i:

Marejta - ja też musze iśc na glukozę ale mam jeszcze troszkę czasu Mnie moja doktor powiedziała żeby lepiej kupic w aptece, bo podobno w tych laboratoriach mają, ale jak musza dać ze swoich "zapasów" to nie są zadowoleni

idę szykować obiadek, TŻ jak zwykle o 12 na przerwe do domku na obiadek przychodzi (2minutki od domu ma prace - farciarz

Może to głupie pytanie ale czy glukozę tak normalnie kupi sie w aptece? Nie trzeba mieć jakiegoś skierowania czy coś?

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-07-22, 09:31   #583
Anusiak 83
Raczkowanie

My też dziś wyjeżdżamy, co prawda tylko na weekend ale zawsze do kolegi na działkę, działka leśna, w koło las, więc biore kalosze i mam zamiar na grzyby się wybrać

Też słyszałam, że caly weekend ma byc kiepska pogoda, ale możliwość odpoczynku poza miastem sprawiła, że się tym nic a nic nie przejmuję - kalosze, kurtka przeciwdeszczowa na dwór a w domku kominek

Oczywiście wszyscy będą siedzieć do wczesnych godzin porannych, a ja przeważnie koło 22 to już śpię ale może dam jakoś rade wysiedzieć dłużej

Chawa u nas nie ma problemu z sierścią, bo nie będzie zwierzaków w domu ja to cierpię z tego powodu, ale mój tż nie chce, a już przy dziecku to w szczególności (ponoć ma uczulenie na koty, a od ślubu mieszkamy z moimi rodzicami i z kicią moją i nic mu nie jest...) I nawet się nie zgadza, żebym moją kotkę wzięła ze sobą
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:31   #584
goldika
Zakorzenienie

Owieczko my jedziemy bo co ostatnia okazja "we dwoje" a za rok marzy nam się Turcja z maluchem sąsiadka była w Egipcie z 4miesięcznym synkiem i wszystko było ok. Do Egiptu bym się bała bo tam za gorąco jest ale Turcję poważnie rozważamy maluch będzie miał ok 7-8miesięcy wtedy.
Stary 2011-07-22, 09:34   #585
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie kochane mamusie

Anusiak, domi7ks gratuluję synków już poprawiłam na liście

Właśnie dziewczyny piszecie że od 30 tyg dzidzia jest już bezpieczna? że nawet jak się urodzi przeżyje to znaczy że przeszłam najgorszy okres

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 09:34   #586
goldika
Zakorzenienie

Marejta glukoze kupisz bez problemu tylko powiedz przy zakupie czy 50g czy 75g.
Mi kiedys weterynarz kazal glukoza poic chorego kotka.

Na weekend tez wyjezdzam... na to niespodzianke imieninowa od Tz i skubany nadal sie nie wygadal dokad jedziemy
Stary 2011-07-22, 09:37   #587
ania21_21
Zadomowienie

truscafka super że wyniki są idealne że wszystko w porządku

Ja też gdzieś chcę jechać ale tż jutro idzie do pracy to byśmy mogli tylko w niedzielę a on i tak twierdzi że nie dam rady już nigdzie chodzić

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-22 o 09:38
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:39   #588
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Tincia my też jutro wyjeżdzamy nad morze, od poniedziałku ma być tam piękna pogoda My akurat wybieramy się do Ustki.
A my w osrodku sie dogadalismy, bo byla mozliwosc malej korekty I jedziemy od poniedzialku do poniedzialku Czyli jeszcze weekend w domku Tez dobrze, chociaz sie nastawilam, ale to znaczy ze nie musze dzis prasowac hehe

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Tincia my materac kupimy w sklepie prawdopodobnie albo na allegro od tego samego sprzedawcy od ktorego bierzemy lozeczko. Lozeczko 550zl i na materac szacujemy ok 200zl.
.
Pokażesz łóżeczko? Nie pamiętam czy pokazywałaś....

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-07-22, 09:43   #589
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mamusie

Właśnie dziewczyny piszecie że od 30 tyg dzidzia jest już bezpieczna? że nawet jak się urodzi przeżyje to znaczy że przeszłam najgorszy okres
Gratulację, no ty już jesteś bliżej niż blisko

Cytat:
Marejta glukoze kupisz bez problemu tylko powiedz przy zakupie czy 50g czy 75g.
Mi kiedys weterynarz kazal glukoza poic chorego kotka.

Na weekend tez wyjezdzam... na to niespodzianke imieninowa od Tz i skubany nadal sie nie wygadal dokad jedziemy
Eh i tu znów pojawia sie problem...
Standardowo 50g się piję bo mi lekjarz nie powiedział jaką ehhh chyba pojadę i jak mi powiedzą ze powinnam miec swoją to najwyżej tż podskoczy do apteki, jest na tej samej ulicy co szpital

Wiktoria 3570, 58 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 09:43   #590
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
A my w osrodku sie dogadalismy, bo byla mozliwosc malej korekty I jedziemy od poniedzialku do poniedzialku Czyli jeszcze weekend w domku Tez dobrze, chociaz sie nastawilam, ale to znaczy ze nie musze dzis prasowac hehe

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Pokażesz łóżeczko? Nie pamiętam czy pokazywałaś....
takie w wersji jasniejszej http://allegro.pl/adam-lozeczko-140x...696833525.html
Stary 2011-07-22, 09:44   #591
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Co do wózkow to ja nienwidzilam tego tematu. Pamietam, ze na mamuskach dwa lata wstecz też ciagle byl ten temat wałkowany ja sie tam nie wtrącałam, bo nie lubie ogląac wózkow dopiero miesiac przed porodem zdecydowalismy sie na Tako Jumper bo laski pisaly, ze jest dobry i kupowaly, to ja tez
pewnie ja też tak zrobię-poczekam az wszytskie dziewczyny zaopatrzycie się w wózki a potem ten który będzie najbardziej zachwalany kupię
Cytat:
Owieczko my jedziemy bo co ostatnia okazja "we dwoje" a za rok marzy nam się Turcja z maluchem sąsiadka była w Egipcie z 4miesięcznym synkiem i wszystko było ok. Do Egiptu bym się bała bo tam za gorąco jest ale Turcję poważnie rozważamy maluch będzie miał ok 7-8miesięcy wtedy.
tam jest ciepło,ale lipiec-sierpień.we wrześniu np jest baardzo przyjmenie.
ja Egiptu bym nie wybrała z tego względu,że tam byłąm i nams ię nie podobało-najbardziej utkwili nam w głowie ludzie dorośli/dzieci wyciągający ręce po pieniądze....ich mentalność,że jak człowiek biały to śpi na pieniądzach i ogólnie,że trzeba go zrobić w bambuko jest straszna....następnym razem wybierzemy jakiś kraj europeejski i bardziej cywilizowany-drożej to drożej,ale przynajmniej nikt na nas krzywo nie będzie patrzył jak nie będziemy chcieli miec pokoju posprżtanego(oczywiście za kasę)mimo,że hotel opłacony.

na stronie www apteki ziko widziałam,że mająw ofercie glukozę 75g

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-22 o 09:49
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:47   #592
goldika
Zakorzenienie

Aniu mi gin powiedzial, ze od 30tyg ciazy dzidzia jest "zdolna do samodzielnego zycia poza organizmem matki" wiec gratuluje Ci jestes w bezpiecznej strefie

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Dygotko ja tez nie lubie egipskiej ludnosci, jest irytujaca. Ciagle chca kase... za wszystko...
Ale ja tam cale dnie siedzialam na rafie koralowej W Egipcie kocham wlasnie rafe plywalam z zolwiami i delfinami... nie w jakim basenie. Na otwartym morzu
Stary 2011-07-22, 09:50   #593
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie kochane mamusie

Od 24go tygodnia dzidz ma szansę 85% na przeżycie i miewanie się dobrze- wiadomo, lepiej donosić, ale zawsze jest już wtedy jakaś nadzieja Moja koleżanka urodzila blizniaki chyba w 31... jak sie nie myle. po 1kg mialy....

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
A tak fajne Ogladalam je, ze fajnie pozniej wyglada lozeczko dla dziecka, ja tez wlasnie musze miec taka jasna wersje kolorystyczna
Tylko ja tego rozmiaru nie zmieszcze juz na sciane, wiec zostalismy przy tradycyjnej rozmiarowce

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-07-22, 09:53   #594
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie kochane mamusie

ad 1. dziękuję
ad 2. Niemniej jednak życzę, żebyś donosiła co najmniej do 37 tygodnia zresztą wszystkim nam tego życzę

Cytat:
Udanego imieninowego wypoczynku Jakby powiedział to już by nie było niespodzianki

aniu a tż pracuje co weekend czy teraz wyjątkowo? Może za tydzień uda Wam się gdzieś wyskoczyć
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:53   #595
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja Egiptu bym nie wybrała z tego względu,że tam byłąm i nams ię nie podobało-najbardziej utkwili nam w głowie ludzie dorośli/dzieci wyciągający ręce po pieniądze....ich mentalność,że jak człowiek biały to śpi na pieniądzach i ogólnie,że trzeba go zrobić w bambuko jest straszna....następnym razem wybierzemy jakiś kraj europeejski i bardziej cywilizowany-drożej to drożej,ale przynajmniej nikt na nas krzywo nie będzie patrzył jak nie będziemy chcieli miec pokoju posprżtanego(oczywiście za kasę)mimo,że hotel opłacony.
Nas to też razilo, ale ogolnie bardzo milo wspominamy Egipt Poznalismy ekstra ludzi, wiec bylo wesolo i te rybki... snurkowanie Ale ja te rejony wole tak pazdziernik/listopad. Ale z dzieckiem do nie wiem...3 lat bym nie pojechala, niech cos wsadzi do buzi, albo wody przy myciu sie napije... i bedzie problem.
Aaaa i najwazniejsze kurcze, my sie tam zareczylismy hehe

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-22 o 09:54
Stary 2011-07-22, 09:56   #596
goldika
Zakorzenienie

Tincia ja ostatnio w sklepie porownywalam lozeczka standardowe i te na 140cm. Roznica niewielka. W koncu to tylko 20cm

Do Egiptu tez bym dziecka nie zabrala. Latwo o zatrucie pokarmowe tam. No i za goraco.
Stary 2011-07-22, 09:58   #597
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
ad 1. dziękuję
ad 2. Niemniej jednak życzę, żebyś donosiła co najmniej do 37 tygodnia zresztą wszystkim nam tego życzę

Udanego imieninowego wypoczynku Jakby powiedział to już by nie było niespodzianki

aniu a tż pracuje co weekend czy teraz wyjątkowo? Może za tydzień uda Wam się gdzieś wyskoczyć
Chciał pracować akurat jest pracująca teraz sobota od dawna nie była u nas w fabryce. Ale ja chciałam się gdzieś wybrać zwłaszcza że ładna pogoda się zapowiada ale może rzeczywiście za tydzień będzie miał wolne to wtedy gdzieś się wyrwiemy
Stary 2011-07-22, 09:58   #598
pluusia21
Raczkowanie

Super Wam dziewczynki z tym urlopem Ja to nigdzie nie pojade. Wole przepracować ten czas żeby później do macierzyńskiego doliczyli mi zaległy urlop wypoczynkowy i będę mogła dłużej z dzidzią zostać
A chce jak najdłużej, chociaż mam pomoc, bo teściów w domu....ale... same wiecie za żadne skarby teściowi nie dałabym dziecka i będe chronić go jak się da przed nimi. Całe życie przeleżeli, dom zapuszczony niczego się nie dorobili - wszystko szło na jedzenie. I pewnie dlatego teraz wyglądają jak dwa hipopotamy...Wiem nie powinnam tak mówić, ale to jedyne miejsce gdzie mogę się wyżalić. Teraz my z mężem musimy doprowadzić dom do normalnego stanu użytkowania a to ogromne koszty jak przy budowie nowego, ale głupia się zgodzilam i już niem mam wyjścia.
No to tyle o nich. Muszę tylko męża wyszkolić co i jak z maluchem bo on pracuje na 3 zmiany (system 4 brygadowy) więc jak mnie już nie będzie to on się będzie musiał zajmować maleństwem i niech tylko spróbuje dziecko odstawiać do pokoju tesciów to powiesze....!

Ahh wygadałam się i mi ulżyło

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:08   #599
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tincia .... W koncu to tylko 20cm
u mnie 20cm to meega duzo łóżeczko 160 wystaje mi ok 8cm na drzwi... wiec to jest max

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-07-22, 10:08   #600
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Jedo Fyn jest to wozek ktory zamierzam kupic Zrobilam wywiady, ostatnio przypadkowa dziewczyna dala mi pojedziec ze swoim synkiem w srodku, bo z ciekawosci zapytalam o opinie Więc na razie moj faworyt.

łóżeczko mam nadzieję, że posłuży przynajmniej do 3go roku życia... większego łóżka nie mam gdzie wstawić :/

Napewno starczy aż nawet na dłuzej no chyba że bedziesz miec wilkoludka

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości