|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
antropia polecam łykanie na noc. W moim przypadku to zlikwidowało łaknienie i nerwowośc
![]() Dostałam jeszcze od gina piguły dowcipne na suchoty i pouczenie zęby dbać o ph bo teraz o infekcje łatwo ![]() ...to mówisz ze boli...jak pierwszy raz...jakie to romantyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaraz zaaplikuje ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() no rzeczywiście jak dziewica się czuje za każdym razem! ![]() tylko ile tych pierwszych razów muszę jeszcze przejśc ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-07-22 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
A do nas chyba wróciły kolki
![]() Już było lepiej na tym boboticu... A teraz znów to samo... Od dwóch dni mega stękanie, prężenie, nie może spać, nie może jeść, ryk wieczorami ![]() Zastanawiam się nad zamówieniem Sab Siplexu, choć to irracjonalne, bo składniki ma takie same jak bobotic...
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie maja niby te same składniki ale stezenia inne. u nas bobotic sie nie sprawdza a infacol jak najbardziej. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- własciwie nie wiem po co sebkowi mata edu mogłam mu dokupic ze dwa motyle na sciane i byłby gicior ![]() ![]() mata go nie krecci a czasem na niej płacze. moze jeszcze to polubi
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
z tymi lekami na kolkę to widzę, że na rożne dzieci rożne leki działają...
ja daję bobotic i spokój! ![]() tylko ciekawe jak długo będzie dzialal ![]()
#2107 |
Zakorzenienie
|
Moria gdzie ty kupujesz te paklanki w takiej cenie??? ja ostatnio kupiłam w tesco za 3,5zł 50sztuk, tak by mieć w torbie od wózka jak się gdzieś idzie to żeby takiego śmierdziucha komuś nie wrzucać
![]()
![]() |
#2108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
kiedy dostałyscie becikowe?
bo myslalam ze koło 20 dostane a tu nie mam dalej. na decyzji jest napisane ze do 30 wypłącaja a ja chce na zakupy jechac ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() zazwyczaj go kłąde najpierw bez muzyczki zeby sie pogpił na te zawieszki a potem włanczam i zazwyczaj sie tego boi... w ogole mu sie takie oczko czerwone zrobiło ![]() ![]()
![]() |
#2110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj powinniśmy dostac! Jesli nie bedzie kasy dzis na koncie to jutro tam dzwonie...moze chodziło o 30 dni roboczych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
a długo czekałyście na decyzje w sprawie becikowego?
![]() Grazin a masz z Tinny love mate dla Sebusia? Bo ja mam własnie taką http://www.tinylove.com.pl/index.php...wki-edukacyjne ta muzyczka tym słoneczku jest moim zdaniem za szybka jak dla maluszka i jakas taka dziwna..... dlatego się boi... ciekawe czy we wszystkich matach jest ta sama ![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
bo taka mata to strasznie dużo wrażeń dla takiego dzieciątka,
Gabrysia też na początku nie była zachwycona do tego jeszcze Zosia jej przed głową tymi zabawakami macha tak szybko, że ja bym się ich bała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bez przesady kurcze nie dosc ze raz w miesiacu wypłacaja to na co w ogole czekaja???? nie moga puscic przelewu 20 kazdeg miesiaca??? ![]()
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę z tymi lekarzami!
![]() Wczoraj, że operacja, bla bla, tragicznie... A dziś: Tż jutro wychodzi, ropień sam zniknął... Operacja za miesiąc - żeby zlikwidować przetoki, które tam powstały, ale laparoskopowo, więc tylko 3-4 dni to potrwa. Wreszcie jakieś dobre wiadomości ![]() Będzie miał mniej leków przez ten miesiąc i powinno być lepiej ![]()
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
muzyczka jest dosc szybka na decyzje w sprawie becikowego sie nie doczekalismy az tz tam zadzownił i sam zapytał:P Cytat:
milion piecet kolorow gra świeci i szeleści. jako tako tymi zabawkami jest zainteresowany, ale chyba nie umie sie skupic jak mu cos nad głowa lata przed oczami świeci a pod tyłkiem szeleści ![]() gabi ma szkołe przetrwania ![]() przynajmniej szybko sie przyzwyczai ![]() ostatnio była u mnie kumpela z rocznym synkiem, i akurat sebek kimał w bujaku to musiałam bujak na łozko wystawic bo raz sie wojtus od kumepli toknał i wpadl na sebka ![]() ![]() teraz sebulkowi zmieniłam zabawki w bujaku zawiesiłam te z maty i z takim zafascynowaniem patrzy ![]() ![]()
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo sie ciesze ![]() tak myślę co mogłabym wam za patenty sprzedac ![]() i ja chyba nie mam nic takiego oprocz BUJANIA KAPCIEM ![]() ![]() ![]() ja mam patent jak mały nie spi a ja chce sie wykąpać biore go do łazienki na leżaczku wchodze do wanny puszczam wode, jego szum wody uspakaja i zasypia a ja sie relaksuje w kąpieli ![]() to nie jest zbyt odrywcze ![]() 2 pieluchy chusteczki do pupy krem do pupy suszarka ![]() i wszystko robie zdalenie z pozycji poziomej ![]()
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Espumisan też, ale do 6 razy na dobę bodajże. Boboticu daję ok. 34 mg na dawkę (przy każdym jedzeniu) - dawkowanie jak Sab Simplex, bo działał (na ulotce Boboticu jest, żeby dawać 4 x ok. 22-24mg)
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha co do mojego patentu z wanna to jeszcze robie sebkowi z wanny a ku ku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2121 | ||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() U nas nocka ok, pobudka ok.5 potem przed 9. Nie narzekam wiec ![]() Andziot, Grazin, Moria, dziekujemy za komplementy ![]() Anula, nooo widze, ze u Ciebie z karmieniem coraz lepiej, to fantastycznie! ![]() Moze tez nasze nastawienie/spokoj wplywa na dzieciaczki, nie? U nas przedwczoraj i wczoraj obylo sie bez mm ![]() ![]() Moria, masz racje, musze sie zajac w koncu albumem, co by nie dyskriminowac nieFBowcow ![]() Cytat:
Zamowilam Bio gaie, tylko to bylo w tutejszej aptece internetowej, a zalezy mi na szybkiej przesylce... Ale chyba tez jest dobra, widzialam ze ktos stosowal tu chyba? Matall, niech ta zla passa wreszcie sie u was skonczy ![]() ![]() Cytat:
Widac, ze tatus na wodzie doswiadczony, super przygoda ![]() Antropia, ![]() ![]() Miska zaczyna marudzic, ide... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
może w infacolu chodzi o to własnie ze przed kazdym posiłkiem jest podawany i dlatego działa
#2123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nawet to zrobię, bo mi się spodobał, a już dłuższy czas szukam jakiegoś ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja też mam, ale najpierw skończę dawać lacidofil, bo w szpitalu go dostawał. Chyba się skończyła ![]() Grazin Pewnie tak, ale ja Bobotic też daję przed każdym karmieniem... JAK MNIE BRZUCH BOLIIIII ![]() Jest taka teoria, że @ po porodzie mniej boli... Nie zgodzę się... BOLI JESZCZE BARDZIEJ ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Boli jak skurcze porodowe ![]() Tzn. te moje, nie po oksy.
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
andziot, zdecydowanie 1
![]() Pepe w końcu usnął ![]() A ja wcinam leniwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
andziot sorry, że Cię męczę, ale myślisz, że mogę wziąć no-spa? Bo na ulotce jest, żeby poradzić się lekarza przy karmieniu UU, a przecież nie będę teraz specjalnie jechać
![]() Zaraz łyknę też apap, bo nie mogę się podnieść, nie mówiąc o noszeniu małego, a go brzuszek męczy ![]()
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
mi podoba się 4
#2127 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz... wszyscy mowia, ze po porodzie @ ma mniej bolec... ![]() Cytat:
![]() (2 taki bardzo plastikowy a 3 ten motylek wyglada jak jakis nietoperz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczny i dzieciaczki
![]() Nocka super!!! Ale wczoraj yslalam, ze wyjde z siebie i stane obok... oczywiscie z mojej winy, bo tak przyzwyczailam syna do bujania, ze nie bylam w stanie nic zrobic ![]() ![]() Za to dzisaj pospalismy z synkiem do 10 ![]() Dzisiaj u nas wyjatkowo piekna pogoda i pradopodobnie moj tz zwolni sie z pracy i pojedziemny nad jeziorko, a potem moze jakies zakupy ![]() No i zamawiam sobie w koncu moj puder ukochany ![]() I po krotce: Atiz ja mysle, ze to calkiem fajny sposob. Ojciec napewno nie da krzywdy zrobic swojemu synowi, a poza tym nie jest jakims amatorem i doskonale wie co robi i jest absolutnie do tego przygotowany ![]() Grazin ja tez tak robie jesli chodzi o prysznic. Nie musze czekac az Antek zasnie tylko go pakuje z bujakiem i jak slyszy szum wodu to nie beczy ![]() A co do suszarki to polecam patent na fale radiowe. I oszczedniej i nie musisz trzymac suszary no i bezpieczniej przede wszystkim ![]() Camomile czytalam troszke o tym pasporcie. Podobno trzeba postarac sie o stala rezydenture [ta po 5 latach pobytu] i wtedy to tylko formalnosc ![]() Staralas sie o becikowe? Mi odmowili, bo nie mam zasilkow zadnych ![]() ![]() Andziot 1 i 4 ![]() Anulinka super kiecka ![]() Grazin moj maly nie byl wcale zaninteresownay karuzelka Rainforest, ale od jakiegos czasu go zafascynowala. Mysle, ze kazde dzidzi musi dojrzec. A mata poki co mojego tez nie interesuje, ale mam mega uboga ![]() Sto lat dla Igusi z okazji 3 miesiecy ![]() ![]() i spoznione, ale z serca szczere zyczonka dla Oliwki Bassienki tez z okazji ukonczenia 3 miesiecy ![]() ![]()
''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' Edytowane przez Paulizia Czas edycji: 2011-07-22 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
hej
doczytałam ale dużo tego było andziot nr 1 Co do Sab Simplex to też zamierzam się zaopatrzyć bo szwagierka ma podobnego charakterem synka i jemu pomagał. Dawała tylko jak bolał brzuszek nie regularnie co dzień tylko wg potrzeby i twierdzi że była poprawa.
#2130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaki puder zamawiasz? ![]() Pauliziu, z tego co wiem nie trzeba miec tego papierka potwierdzajacego rezydentury, jestes rezydentem automatycznie po ponad 5 latach pobytu w uk. Trzeba im tylko wyslac ten formularz, fotki dziecka i komplet dokumentow (jesli chodzi o konkretne info, ja wychodze z zalozenia, ze najlepiej dowiadywac sie u zdrodel, pod tym nr tel do identity & passport service adviceline wszystko mi wyjasnili 0300 222 0000) ![]() Ach, Moria ![]() matall, mamaoptymistka, u nas sab simplex tez nie dzialal ![]() Dzis tez od rana placz i bol brzuszka. Miska zasnela mi w koncu na kolankach, ale musze ja zaraz wybudzic na jedzonko a potem zabieram marudke na dluuuugi spacer, bo wreszcie jest ladna pogoda ![]() Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-07-22 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.