|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
![]() kawa też dla obudzenia i ploty teraz będzie jeszcze lekarstwem na ból głowy ![]() o tak u mnie to samo zapasy wody niegazowanej a mówię ciągle po co tyle tego ale tata robi zapasy i w sumie dobrze bo zdarza mi sie pić nawet 4-5 litrów dziennie ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ja nie pije coli bo szczerze nie smakuje mi i nie lubię gazowanego żadnego od święta napije się ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]() Paulinka po Tobie też nic nie widać
|
|||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
![]() jutro melduje sie na rannej zmianie u Was i w pracy ![]() Pa
|
#1923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez różne przygody miałam jak leżałam w szpitalu. ale nic się nie martw dzwoń tak jakby sie paliło może wtedy jakaś się zjawi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Adzi
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-21 o 23:24 |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
pa pa
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z gazowanym to mam tak samo pare łyczków i mam dosyć zaraz mnie brzuch boli czuję się pełna i odbija się chyba nie dla mnie ale to bardzo dobrze
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu niecierpie , musi byc choć odrobine słodka a od gazowanych mnie tez brzuch boli i w dodatku mam wzdęcia ![]() znikam kochane dobranoc do jutra
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja zawsze po gazowanym nawet łyku mam czkawke ![]() Ale nie lubie gazowanego i słodkiego. Za to jak jest upał to super gasi pragnienie troche soku jabłkowego z wieksza iloscia wody. Taki leciutenko złamany smak. Encha Widze Cie ![]() Juz w pracy działasz
|
#1929 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej blondaski
lato, a za oknem taka pogoda.. aż wstawać z łóżka się nie chce ![]() Cytat:
![]() ja teraz zamówiłam kolor 9.1, czekam aż przyjdzie mamie ślicznie wyszedł a też ma swoje ciemne ![]() Cytat:
![]() czekamy aż się w niej pokażesz ![]() ja wczoraj w pepco kupiłam sobie szorty koralowe i bluzeczkę w paski za 6,99 ![]() gratulację oby miło Ci się stażowało ![]() mnie też zawsze na nim ściska.. ![]() Cytat:
może nawet dzisiaj Cytat:
![]() dla mnie to żadna zbrodnia a sama przyjemność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja szukam na yt jakiegoś aerobiku dance, co by sobie poskakać troszkę w domku
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-07-22 o 07:56 |
||||||
|
|
|
#1930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() normalnie urwanie du*y dzisiaj dzwonią jak szaleni ![]() a Ty też już na stanowisku?
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Jakby co farbowałam 219- po 3 tyg. i wyszło fajnie. Jestem zadowolona i polecam! ![]() A teraz uciekam do mojej bidy...
|
|
#1932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie ja bym mogła być o tak wczesnej godzinie ![]() U ciebie urwanie d. a u mnie puchy. Siedze sama od 1,5 h ![]() Tez ogladam youtube
|
|
#1934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie urwanie du*py bo taka pogoda to się wożą taxami ludziska ![]() ale teraz odrobinę spokojniej się zrobiło ![]() ja znalazłam coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=MzeRvMjNpX0 chyba na początek spróbuję to przyswoić
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję kochana
2 kg bym zrzuciła i by było idealnie... no może 3 mnie to chyba ratuję że ja jeszcze karmię cycem ![]() Cytat:
![]() moje dziecię bawi się FIOLETOWYM teletubisiem tinkiłinki czy jak mu tam
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
encha mam rozladowany aparat i musze sie zajac chora lola ale moze jak bede miec czas to na dniach wstawie.
tak czy inaczej wyszlo jak poprzednio- popielato i ładnie. nic nie pieklo. teraz mam inne zajecia niz wlosy...
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny a co się stało Loli ?
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem sama, wet tez nie wie... kuźwa tacy weterynarze teraz! aby kase zedrzec! wrr... jestem wsciekla i bezsilna...
jakis wirus jest na osiedlu i atakuje psy- juz kilka choruje, kilka wyzdrowialo. psiaki dostaja przeziebienia jakby- katar wodnisty, kaszel, ataki kaszlu az sie dusza- moja lola wczoraj mi to na spacerze zaliczyla myslalam ze padne ze strachu jak jej sie łapki rozjechaly...do tego goraczka... spia ciagle, nie chca sie bawic, jesc, niektore wymiotuja... mam o tyle ciezej ze lola nie byla nigdy szczepiona na zakazne i nosowke ![]() wet dal jej wczoraj 3 zastrzyki i kazal przyjsc dzis ale juz nie pojde do niego, bo leczy sam nie wie na co... poprawa lekka jest... nie ma juz atakow, tylko charcze przy oddychaniu i jak je. wygrzewam ja w domu, podaje witaminy... do zaufanego weta mam cale miasto do przejechania mpk, bo tz w pracy... i jeszcze musialabym trafic na jego dyzur. poczekam w weekend i jak nie minie to umowie sie prywatnie z tym moim na poniedzialek- bo w weekendy nie pracuja
|
#1939 |
|
Wtajemniczenie
|
o masz
leczy ją i nie wie na co ? masakra ! u mnie jest taki wet że jak leczy to nie bierze kasy, dopiero jak wyleczy. Tak miałam z szynszylem swoim, przychodziłam codziennie do niego - po tygodniu niestety nic się nie dało zrobić, a codziennie dawał mu kroplówkę zastrzyki itd. musiał go uśpić i nie wziął ode mnie nawet złotówki ! ehhh. Współczuję |
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dodatku lola reagowala na niego jakby diabla samego zobaczyla- podrapala mnie cala, histeria pelna- co posadzilam ja na stol to skakala przed siebie malo lap nie polamala i dalej uciekac- a nigdy na nikogo tak nie reagowala. jak reke wyciagal do niej to gryzc chciala- pierwszy raz mialam taki schiz z nia... nie moglam jej opanowac.w koncu trzymalam ja na kolanach mocno a on niby badal i zrobil ten zastrzyk... a moja lola ma nosa do ludzi i nie raz ostrzegla mnie przed niebezpieczenstwem, zreszta daje sie wszystkim glaskac i tulic... w dodatku w poczekalni nikogo nie bylo procz mnie a i po mnie nikogo, a wet byl bardzo nie mily dla jakiejs kobiety przez tel- stwierdzil ze wypisal jakies zwierze- nie wiem jakie- do domu bo byla poprawa a ona dzwonila ze cos znow jest zle i kazal jej jechac gdzie indziej bo on nie wie... ja powinnam byla stamtad wiac, ale jakos choroba loli zamknela mi klapki na oczy ![]() dzis juz wiem ze nigdy wiecej tam nie pojde! jeszcze na odchodne mi powiedzial ze leczenie bedzie drogie i dlugie, ale ze co wizyte bede miec taniej ![]() jestem bezsilna i wsciekla, od wczoraj rycze tylko co na lole spojrze albo sie zakrztusi oddychajac, a powietrze lapie jak ryba bokami pyszczka...
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie ja na chwilkę wróciłam nic ciekawego nie kupiłam zwykła biała bokserka kolejna mam już takich chyba z tysiąc
i biały pasek a teraz lecę zanieść spódniczkę do skrócenia i zaczerpnąć troszkę słońca sztucznego oczywiście bo jest szaro buro i pada i rozejrzę się za bucikami trzymajcie kciuki buziaki
|
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny, mam chwilkę, to wklejam zaległe fotki z 2 ostatnich farbowań. Może się komuś przydadzą
![]() Najpierw c10 na wodzie 10,5% z 18.06 (plus malaks na koniec) foty 1-3: przed (przedziałek góra głowy, bok i tył) foty 4-7: po Byłam zadowolona, ale po jednym dniu umyłam włosy przeciwłupieżowym, bo było mi za popielato i wtedy kolor był bomba. Niestety włoski bez połysku |
|
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
a teraz fotki z farbowania Wellatonem 12/1 na wodzie 9% (oryginalna z opakowania) + malaks na ostatnie 10-15 min.
foty 1-3: przed fota 4: po 2 tygodniach od farbowania, czyli dzisiaj Kolor wolę po c10 bo mniej żółty, ale włoski w znacznie lepszej kondycji po Wellatonie - mają trochę blasku i nie są takie "szorstkie" z wyglądu. |
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewuszki , mam zielone legginsy, kolor na żywo jest bardziej żywy, są one ze stradiego (może widziałyście) chodzić / czy nie? szczerze !śmiało komentować. trochę się w nich głupio czuję ! jak dzieciuch
i się śmieją ze mnie że elf
|
|
|
|
#1946 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny współczuję przeżyć z Lolą, biedny psiak nie powie co mu dolega
![]() trzymam kciuki, żeby kolejny wet postawił trafną diagnozę i wszystko był ok. ![]() A Wam Dziewczyny się w sekrecie zwierzę, że przymierzam się do przyciemnienia. Mam dosyć zniszczeń po blondach i tęskno mi do moich starych włosków (tych z albumu ). Prawdopodobnie odważę się na hennę z indygo i amlą, trochę sobie poczytałam o niej i jest szansa, że po jakichś 2 farbowaniach nią kolor się będzie trzymał, a włosy odżyją
|
|
|
|
#1947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacze jak to teraz bedzie wyglądać bo widze że jest lekko złoto, ale możliwe że jak robiłam Garnierem to mi sie ciapło na odrost i to dlatego.Wogóle jaki ja mam odrost Centymetrowy! A go wogole nie widac Dopiero jak wczoraj umyłam włosy to patrze i o maaaaatko A tak to jak podejde do okna to musze włosy pod odpowniednim kontem ustawic zeby odrost bylo widac Cytat:
Oby Lola doszła do siebie <przytul>Cytat:
Robiłam ten test........... No i mówiłam że to nie to! ![]() I sie pokłóciłam z TŻ po raz kolejny. Nie wiem co mi sie znowu do głowy wbiło
|
|||
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze nie jestes w ciazy to bylam pewna i bez testu
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadal nie wiem co mi jest, stawiam na to że dobrze dobrane tabletki przestały byc dobrze dobrane. A dogłowy mi sie wbiła taka głupota, no nieważne Ale juz jest ok No ale jeszcze 2 miesiace
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-22 o 12:08 |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z racji mojego wieku I dlatego ze sa zielone ![]() Lady To trzymam ![]() Czeko To nici z bycia ciociami
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

cherry coke uwielbiam

tez różne przygody miałam jak leżałam w szpitalu. ale nic się nie martw dzwoń tak jakby sie paliło 

leczy ją i nie wie na co ? masakra ! u mnie jest taki wet że jak leczy to nie bierze kasy, dopiero jak wyleczy. Tak miałam z szynszylem swoim, przychodziłam codziennie do niego - po tygodniu niestety nic się nie dało zrobić, a codziennie dawał mu kroplówkę zastrzyki itd. musiał go uśpić i nie wziął ode mnie nawet złotówki ! ehhh. Współczuję
Centymetrowy! A go wogole nie widac