|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
dobrej nocki kochane
|
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
kochane padam na pyszczek opowiem wszystko jutro dobranoc
|
|
#753 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,,,ja masowo tez w sierpniu a papryke to nawet później - jest wtedy w przystępniejszej cenie dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to postaram się zrelaksować na maksa popijając niewielkie drinki![]() Cytat:
Cytat:
czasem mnie wkurza na maksa swoją upartością ale kocham go nad życie![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Cytat:
ale mam regularne cykle więc to taż ułatwia sprawę---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Wybaczcie taki długi post ale chciałam się dokładnie wczytać co u której nim wyjadę . Mam nadzieję, że po powrocie pozwolicie mi być z Wami nadal i dzięki Wam szybko nadrobię zaległości bo faktycznie z przeczytaniem wszystkiego może być trudno. Nad ranem wyjeżdżamy już na lotnisko więc zajrzę tu dopiero w sierpniu. Życzę wszystkim zafasolkowanym aby dzieciątka zdrowo rosły, starającym aby pojawiały się dwie kreski a kibicującym aby mogły szybko dołączyć do grona staraczek jeśli tylko tego chcą. Pozdrawiam Z Bogiem Do napisania ![]() P.S. Opiekujcie się Bayką bo napewno jest jej teraz bardzo trudno. Wygońcie ją do lekarza!!! |
||||||||||
|
|
|
#754 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobr
Kasiah super że z dzieciątkiem wszystko dobrze nie mogę się doczekać zdjęć Zebra udanego urlopu i dużżżo słońca i tak jak Twój tż powiedział wracajcie we troje do nas a ja jadę dziś zapoznać się z Tadkiem tak się cieszę tylko musze być twarda i nie rozkleić się tam wracam w niedzielę więc trzymajcie się cieplutko i tym razem postarajcie się bardziej o te II kreski nic samo ne przyjdzie ![]() słonecznego weekendu weekendu
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co za kraj ?? zimnica , deszczyca , ja chcę wracać na Chorwację !!! piję wodę , córcia zjadła płatki z mlekiem , żadnych planów na dziś , pranie nie wyprane czeka na lepsze czasy |
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
zebrawpaski udanego wyjazdu. akeneki bądź dzielna. Niedługo i Ty będziesz mieć takiego Tadzia . Baw się dobrze.Nita masz rację, pogoda jest do niczego. To chyba już jesień
|
|
#757 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak się czujecie? jak się Krystiankowi świat podoba?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() SUPER!!!!Podzielam opinię! Cytat:
![]() Drinkeny wskazane! BTW moja matka w ciąży ze mną leżała przez cały czas w szpitalu i jej ordynator przynosił koniaczki (łapówkowo, bradzo drogie ) na podniesienie ciśnienia. Nie polecam nikomu picia w ciąży, ale czasem - na zalecenie lekarza można sobie pozwolić na lampkę winka (choć ja bym się chyba bała...). Ale na etapie starań - TAK ![]() Paskudnie dziś wyjątkowo... W Krakowie leje, wieje i jest brrr |
|||||||
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Prowadzimy wykresy na stronie skarb mamy.
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
chociaż nie bardzo bo u mnie też deszczowy no ileż można na ten deszcz patrzeć?? ![]() Elcia o tak po trupach do celu dojdę!! Cytat:
Jesteś z Krakowa??
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-07-22 o 09:20 |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
a no to wyprasuje co mam do prasowania
ja juz po kawie umowilam sie z mamą do miasta , jade do hurtowni materiałów , kupie jakis materaial na pizamke dla córci , moja mama świetnie szyje |
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Ale zazdroszczę tym z Was co to są w domku... Też bym chciała chociaż kilka dni w domku spędzić!!! A tu codziennie trzeba wstać o 6 i do robotki marsz!!! Mam dziś jakiś kiepawy nastrój - najchętniej została bym w domu w piżamie, rozczochrana i gapiła się bezmyślnie. Dobrze, że tylko do 14 dziś pracuję Później zakupy, sprzątanko i może wieczorem będę mogła znowu do Was zajrzeć
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiorek =- spokojnie niedlugo i ty będziesz sie byczyć na L4
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj jak wróciłam to padłam, 140 zł poszło się czesać a jeszcze mam jedną małą dziurkę i umówiłam się - ale już na sierpień. lekarka zalecała też usunąć kamień, bo podobno w ciąży on się mocniej osadza i tam są bakterie i mogę tworzyć się stany zapalne ![]() czekałam tylko na wiadomość od kasi i szybko poszłam spać ![]() chociaż mogłam nie czekać, bo wiedziałam że będzie pięknie Cytat:
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil jak ten czas leci dopiero co test robiłaś
ahh Totuś dzień dobry Ciekawe jak tam mój pęcherzyk czy urósł czy nie?? dziewczyny a czytałam że jak stymuluje się właśnie owu poprzez CLO i pęcherzyk nie pęka to podają zastrzyk PERYGNAL miała tak któraś?? jak to z tym zastrzykiem jest?
|
#765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jam krakowianka importowana z lubelskiego, ale od 13stu lat w Krk ![]() SKARB Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie wiecie jak Wasze historie dodają mi otuchy....
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
dzien doberek :-P
a wiec tak maluszek ma 3.6 cm co wskazuje na 10t4d i wszystko jest w porzadeczku :-P odetchnelismy z ulga hihi i po pojechalismy na lody do mcdonalda hihi zmienil mi progesteron z dowcipnego na doustny i mam go brac jeszcze przek ok 2 tygodnie :-P i odradzil mi basen bo mowi ze moga sie przypalentac jakoes zapalnia i ciezko to leczyc lepeij zeby chodzic na spacery duzo :-P fotki w klubie :-P przepraszam ze tak skrotowo ale jestem w pracy i pisze z tel. dziekuje za kciuki i mile slowa :-P
|
|
#767 | |||
|
Zadomowienie
|
Dopiero na finiszu ciąży, o której jeszcze nawet nie wiem kiedy pomyślę
kupa czasu jeszcze, pewnie najwcześniej koło maja bo zamierzam i tak chodzić do pracy. Poprzednio normalnie chodziłam do pracy do końca (czyli do 20tyg)---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Kasieńko - pięknie niunio wygląda! Już za chwilkę będziesz miała brzuchol jak Nita!!! ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mam chociaż jedną duszyczkę blisko ![]() Kasiahexe tak sie ciesze że jest wszystko ok
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Ksiezniczki
Wykonczy mniE ten moj mamutek!!! No ale jedzie juz dzisiaj o 21 i w sama pore bo dzisiaj test owu pozytywny Wiedzcie ze cierpie niezmiernie nie zagladajac tu do was regularnie!!! Bayka kochana.... Nie wiem co mam powiedziec... Kasiu pieeeeekna dzidzia |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
witam moje robaczki
.... koszmar, nie lubie takich niespodzianek tym bardziej, ze kiepsko sie czuje.. ehhhhKasiahexe suuuper , ze z dzidziusiem w porzadeczku, zdjecia poogladam wieczorkiem bayka laleczko, nie wiem co Tobie powiedziec ,,, przytulam mocno..... Mam nadzieje, ze zglosisz sie do lekarza Miłego dzionka Wam zycze... nie wiem o ktorej dotre do domku.... Wiec nie martwcie sie w razie czego oki ? |
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej k0bietki.
Kasiah - cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze ![]() Bayka - kochana trzymaj się, tak mi przykro. Pędź do lekarza koniecznie i wszystko mu powiedz. zabrawpaski - udanego wypoczynku. Toto- to działaj dzisiaj kochana ![]() My zaraz zmykamy na plaże, chociaż pogoda nie sprzyja opalaniu ale powdychamy troche jodu. Jutro wyjazd do rodzinki. |
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
inutil 17 tydzień.
kasiahexe cudowne jest to Twoje maleństwo. cookie nie stresuj się. Pewnie Cie brzuch boli z nerwów. Z dzidzią jest wszystko ok. Szybko do nas wracaj ze zdjęciami. ![]() amilcia tak sobie o Was myślałam, że pogoda nie dopisuje. Ale z drugiej strony, jakby były upały, to byś się bardziej umęczyła. Toto szybciutko bierzcie się za robotę . I czekamy na efekty potrząsania.Przyznałam się wczoraj Tż-wi, że mierzę temperaturę, chociaż on uważa, że to niepotrzebne nakręcania się. Zgodził się ze mną, że moje wahania to efekt chwiejnego charakteru.
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Ale mnie dzś łeb nap...... boli..... Cytat:
hihihiihihi a ja mam odwrotnie na bezrobociu już nie wyrabiam, i wolałabym do pracy chodzić Dla poprawy nastroju zarezerwowałam sobie na wspólnych zakupach 10 ml Hypnotic Poison Diora nie wiem czy to brać nie mam kiedy przetestować Może w ciemno ![]() Cooke trzymam kciukasy innutil 17 tydzień ale ten czas leci kochana , tak się cieszę że wszystko dobrze Kasia Gratki za wizytę
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-07-22 o 11:47 |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Cookie no to czekamy cierpliwie i trzymamy mocno
a brzuch to pewnie z nerwów Cię boli nic sie nie martw bo będzie wszystko dobrze!!
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zabieram się za porządki
![]() Neska witaj, bierz tą odlewkę, na testowanie znajdziesz czas ![]() nie bulgocze, tzn sama nie wiem bo czasem mi się wydaje wieczorem jak się położę, że coś bulgocze, ale nie chcę się nakręcać i spokojnie sobie czekam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale niestety na mojej skorze po 30 min zmienia sie w nieladny zapach.. ale ja mam specyficzna skore ![]() Chomiczku wyslij do kogos eska czy wszysko ok ... plissss... bo ja sie bede martwic ![]() chociaz i tak wiem ze wsio oki kciukasy sa!! dobra ide prowiant mamie na droge kupic
|
||
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- jesteś aktualnie na L4 czy w ogóle nei pracujesz? jeszcze nie jestem we wszystkim zorientowana to się dopytuje.
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

wtedy analizowałam całe moje zachowanie i to był jedyny argument, który wskazywał na moją winę

a jak się czujecie? jak się Krystiankowi świat podoba?

niestety coś wiem na ten temat, miałam podobnie całkiem niedawno... ciąża biochemiczna... Boże czemu nas ciągle coś złego spotyka....
kupa czasu jeszcze, pewnie najwcześniej koło maja bo zamierzam i tak chodzić do pracy. Poprzednio normalnie chodziłam do pracy do końca (czyli do 20tyg)
Ahmed 10.05.2011
Zgodził się ze mną, że moje wahania to efekt chwiejnego charakteru.
a brzuch to pewnie z nerwów Cię boli nic sie nie martw bo będzie wszystko dobrze!!