Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 21:50   #751
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
kochane wszystko oki mam nawet jedno zdjecie 3d odezwe sie jak przyjade do domu:-P
super wiadomość wiedziałam, że bedzie wszystko dobrze

dobrej nocki kochane

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:28   #752
kasiahexe
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

kochane padam na pyszczek opowiem wszystko jutro dobranoc

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 00:13   #753
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

dlatego moja chłopina się ze mną nie żeni ja mu takich pyszności na zimę nie szykuję. Odkryłam tajemnicę kosmosu
ja do dnia slubu utrzymywałam, że nie będę zapraw robić i mimo to ożenił sie,,,

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
ja zaprawiam ogórki co roku i papryke
ale to dopiero w sierpniu
ja masowo tez w sierpniu a papryke to nawet później - jest wtedy w przystępniejszej cenie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

I niech to będzie motto waszego wyjazdu.

Fajny masz avatar
dzięki

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
zebrawpaski ja też nie mam efektów ubocznych po wiesiołku. Teoretycznie powinnam go brać 2x1, ale nie chcę obciążać żołądka (i tak już za dużo tabletek biorę), więc zażywam 1x1.
zaczne przyjmować i zobacze jaka będzie reakcja - najwyżej zmniejsze dawki

Cytat:
zeberka - nie ma sie co stresować , spokojnie bym piła sobie alkohol na wczasach , moja kolezanka to sie upila do nieprzytomnosciw sylwestra a potem sie okazalo ze jest w ciazy , ciaza byla spokojna , dziecko zdrowe , mysle ze nie ma zadnych przeciwskazan ,
nie schizowałabym aż tak , żeby na wczasach sobie pifka nie wypić
Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
ja poprzednio nie piłam tak jak Ty i .... w cyklu kiedy zaciążyłam, dzień przed planowaną miesiączką byłam pewna, że dostanę okres, wypiłam kieliszek wina a 3 dni potem zobaczyłam II kreski. nie przejmowałam się tym aż do # wtedy analizowałam całe moje zachowanie i to był jedyny argument, który wskazywał na moją winę trochę mnie to dręczy
ale z drugiej strony nie można się też dać zwariować, znam parę dziewczyn, które nie wiedziały, że są w ciąży i ostro popiły, a urodziły zdrowe dzieci, więc reguły nie ma
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
zebra pij spokojnie i do woli ja znam takie przypadki gdzie gin wręcz kazała się małżeństwu upić i nie mysleć i w tedy im się udało zaciążyć więc głowa do góry i pij spokojnie i sie relaksuj
uspokoiłyście mnie to postaram się zrelaksować na maksa popijając niewielkie drinki

Cytat:
a tak w ogóle, to stwierdzam, że nasze starania były takie wolne od stresu, tzn nie powiem, że o tym nie myslałam, ale nie miałam obaw, że po zaciążeniu coś pójdzie nie tak. dopiero jak # i zaczęłam czytać w necie to dopiero sobie głowę nabiłam pustymi jajami płodowymi, poronieniami, hormonami, śluzami itp. teraz się zastanawiam jak to w ogóle możliwe, że tyle kobiet zachodzi w ciążę i rodzi dzieci?
ja dopiero teraz rozumiemi jaki cudem jest poczęcie i życie a dawniej to mi się tylko wydawało, że rozumiem

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
zebra miło się czyta, że facet mówi takie rzeczy można Ci go zazdrościć
byleby mi się na gorsze nie zmienił czasem mnie wkurza na maksa swoją upartością ale kocham go nad życie

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
kochane wszystko oki mam nawet jedno zdjecie 3d odezwe sie jak przyjade do domu:-P
cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
ja mierze dowcipnie i jakoś też nie bardzo mi to wychodzi jak narazie hmmm może coś źle robie ale cóż praktyka czyni mistrza więc może w późniejszych cyklach będzie lepiej
My z mezem stosujemy naturalne metody planowania i ja tez mierze dowcipnie ponad dwa lata. Wykresy dość czytelne ale mam regularne cykle więc to taż ułatwia sprawę

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Bayka Pokaż wiadomość
normalnie jak okres ale sama nie wiem cz to okres czy nie przestał mnie biust bolec nie wiem co mam myśleć??? :///////

tak robiłam wczesniej tes, byl pozytywny((((((((
z Tżtem nawet nie wiemy co sobie powiedzieć ide sie polożyc, to bylo wczoraj, jestem nie do zycia ((((((
BAYKA Przytulam Cię mocno - wirtualnie. Też uważam, że powinnaś szybko nawiązać kontakt z lekarzem. I zostan na forum jakkolwiek będzie - dziewczyny dają tutaj dużo wsparcia. Życzę aby wszystko było ok.

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Wybaczcie taki długi post ale chciałam się dokładnie wczytać co u której nim wyjadę. Mam nadzieję, że po powrocie pozwolicie mi być z Wami nadal i dzięki Wam szybko nadrobię zaległości bo faktycznie z przeczytaniem wszystkiego może być trudno. Nad ranem wyjeżdżamy już na lotnisko więc zajrzę tu dopiero w sierpniu. Życzę wszystkim zafasolkowanym aby dzieciątka zdrowo rosły, starającym aby pojawiały się dwie kreski a kibicującym aby mogły szybko dołączyć do grona staraczek jeśli tylko tego chcą.
Pozdrawiam
Z Bogiem
Do napisania

P.S. Opiekujcie się Bayką bo napewno jest jej teraz bardzo trudno. Wygońcie ją do lekarza!!!
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 06:12   #754
akeneki
Rozeznanie

dzień dobr
Kasiah super że z dzieciątkiem wszystko dobrze nie mogę się doczekać zdjęć
Zebra udanego urlopu i dużżżo słońca i tak jak Twój tż powiedział wracajcie we troje do nas
a ja jadę dziś zapoznać się z Tadkiem tak się cieszę tylko musze być twarda i nie rozkleić się tam
wracam w niedzielę więc trzymajcie się cieplutko i tym razem postarajcie się bardziej o te II kreski nic samo ne przyjdzie
słonecznego weekendu weekendu
Stary 2011-07-22, 06:41   #755
Nita6
Zakorzenienie

dzień dobry

co za kraj ?? zimnica , deszczyca , ja chcę wracać na Chorwację !!!

piję wodę , córcia zjadła płatki z mlekiem , żadnych planów na dziś ,

pranie nie wyprane czeka na lepsze czasy
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:48   #756
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry!
zebrawpaski udanego wyjazdu.
akeneki bądź dzielna. Niedługo i Ty będziesz mieć takiego Tadzia . Baw się dobrze.
Nita masz rację, pogoda jest do niczego. To chyba już jesień

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:14   #757
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
. teraz się zastanawiam jak to w ogóle możliwe, że tyle kobiet zachodzi w ciążę i rodzi dzieci?
też się nad tym zastanawiam...

Cytat:
Napisane przez Bayka Pokaż wiadomość
albo spóżniał mi się okres i go dostałam albo................... ((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziekujemy oboje z Krystiankiem za gratulacje postaram sie wstawić fotki i opisać poród jeśli to wytrzymacie
a jak się czujecie? jak się Krystiankowi świat podoba?

Cytat:
pani22ka ja mierzę temperaturę w ustach. Termometrem elektronicznym. Ale moja temperatura wygląda dziwnie, więc może mierz tak jak dziewczyny, dowcipnie .
Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
ja mierze dowcipnie i jakoś też nie bardzo mi to wychodzi jak narazie hmmm może coś źle robie ale cóż praktyka czyni mistrza więc może w późniejszych cyklach będzie lepiej
Kurczę. Nie wyobrażam sobie tego. Od pierwszego dnia cyklu, czyli podczas @ też... nie wiem jak się przełamię. Ale lekarz powiedział, żebym kupiła zeszyt 16 kartkowy na wykresy i do dzieła....

Cytat:
SUPER!!!!

Cytat:
Kasiorek słów brak dla takiego lekarza!
Podzielam opinię!

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ja do dnia slubu utrzymywałam, że nie będę zapraw robić i mimo to ożenił sie,,,

uspokoiłyście mnie to postaram się zrelaksować na maksa popijając niewielkie drinki

My z mezem stosujemy naturalne metody planowania i ja tez mierze dowcipnie ponad dwa lata. Wykresy dość czytelne ale mam regularne cykle więc to taż ułatwia sprawę
heheh ale Ci się odmieniło i robisz te słoiczki. Muszę się nad tym poważnie zastanowić
Drinkeny wskazane! BTW moja matka w ciąży ze mną leżała przez cały czas w szpitalu i jej ordynator przynosił koniaczki (łapówkowo, bradzo drogie ) na podniesienie ciśnienia. Nie polecam nikomu picia w ciąży, ale czasem - na zalecenie lekarza można sobie pozwolić na lampkę winka (choć ja bym się chyba bała...). Ale na etapie starań - TAK

Cytat:
zimnica , deszczyca
Paskudnie dziś wyjątkowo... W Krakowie leje, wieje i jest brrr
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 08:17   #758
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Kurczę. Nie wyobrażam sobie tego. Od pierwszego dnia cyklu, czyli podczas @ też... nie wiem jak się przełamię. Ale lekarz powiedział, żebym kupiła zeszyt 16 kartkowy na wykresy i do dzieła....
Kochana, dziewczyny, które mierzą temperaturę dowcipnie, raczej nie mierzą podczas @ . Prowadzimy wykresy na stronie skarb mamy.

Stary 2011-07-22, 08:19   #759
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry chociaż nie bardzo bo u mnie też deszczowy no ileż można na ten deszcz patrzeć??

Elcia o tak po trupach do celu dojdę!!

Cytat:

Paskudnie dziś wyjątkowo... W Krakowie leje, wieje i jest brrr
Kochana podczas @ robisz przerwę i zaczynasz jak już się kończy najlepiej jest mierzyć dowcipnie bo pod językiem trzeba mieć wprawę mierzyć zawsze tak samo w tym samym miejscu a i istotne jak mierzysz dowcipnie to o tej samej porze i przed wstaniem z łóżka!!

Jesteś z Krakowa??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-07-22 o 08:20
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:20   #760
Nita6
Zakorzenienie

a no to wyprasuje co mam do prasowania
ja juz po kawie

umowilam sie z mamą do miasta , jade do hurtowni materiałów , kupie jakis materaial na pizamke dla córci , moja mama świetnie szyje
Stary 2011-07-22, 08:27   #761
Kasiorek211
Zadomowienie

Cześć dziewczynki.

Ale zazdroszczę tym z Was co to są w domku... Też bym chciała chociaż kilka dni w domku spędzić!!! A tu codziennie trzeba wstać o 6 i do robotki marsz!!! Mam dziś jakiś kiepawy nastrój - najchętniej została bym w domu w piżamie, rozczochrana i gapiła się bezmyślnie. Dobrze, że tylko do 14 dziś pracuję Później zakupy, sprzątanko i może wieczorem będę mogła znowu do Was zajrzeć
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 09:19   #762
Nita6
Zakorzenienie

Kasiorek =- spokojnie niedlugo i ty będziesz sie byczyć na L4
Stary 2011-07-22, 09:22   #763
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry

Wczoraj jak wróciłam to padłam, 140 zł poszło się czesać a jeszcze mam jedną małą dziurkę i umówiłam się - ale już na sierpień. lekarka zalecała też usunąć kamień, bo podobno w ciąży on się mocniej osadza i tam są bakterie i mogę tworzyć się stany zapalne

czekałam tylko na wiadomość od kasi i szybko poszłam spać

chociaż mogłam nie czekać, bo wiedziałam że będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Kochana przykro mi strasznie niestety coś wiem na ten temat, miałam podobnie całkiem niedawno... ciąża biochemiczna... Boże czemu nas ciągle coś złego spotyka....
ja tak miałam, w następnym cyklu zaszłam w ciążę i tak oto zaczynam dzisiaj 17tc
Stary 2011-07-22, 09:29   #764
agatkaa1
Zakorzenienie

Inutil jak ten czas leci dopiero co test robiłaś ahh

Totuś dzień dobry

Ciekawe jak tam mój pęcherzyk czy urósł czy nie?? dziewczyny a czytałam że jak stymuluje się właśnie owu poprzez CLO i pęcherzyk nie pęka to podają zastrzyk PERYGNAL miała tak któraś?? jak to z tym zastrzykiem jest?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-07-22, 09:33   #765
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, dziewczyny, które mierzą temperaturę dowcipnie, raczej nie mierzą podczas @ . Prowadzimy wykresy na stronie skarb mamy.
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Kochana podczas @ robisz przerwę i zaczynasz jak już się kończy najlepiej jest mierzyć dowcipnie bo pod językiem trzeba mieć wprawę mierzyć zawsze tak samo w tym samym miejscu a i istotne jak mierzysz dowcipnie to o tej samej porze i przed wstaniem z łóżka!!

Jesteś z Krakowa??
Muszę się oczytać o tej metodzie. Ale widzę, że w razie pytań i wątpliwości mam tu ekspertki

Jam krakowianka importowana z lubelskiego, ale od 13stu lat w Krk

Cytat:
a moja mama świetnie szyje
SKARB

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.

Ale zazdroszczę tym z Was co to są w domku... Też bym chciała chociaż kilka dni w domku spędzić!!! A tu codziennie trzeba wstać o 6 i do robotki marsz!!!
heh mam to samo... choć nie pyskuję
Cytat:
ja tak miałam, w następnym cyklu zaszłam w ciążę i tak oto zaczynam dzisiaj 17tc
nawet nie wiecie jak Wasze historie dodają mi otuchy....
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:35   #766
kasiahexe
Zadomowienie

dzien doberek :-P
a wiec tak maluszek ma 3.6 cm co wskazuje na 10t4d i wszystko jest w porzadeczku :-P
odetchnelismy z ulga hihi i po pojechalismy na lody do mcdonalda hihi
zmienil mi progesteron z dowcipnego na doustny i mam go brac jeszcze przek ok 2 tygodnie :-P
i odradzil mi basen bo mowi ze moga sie przypalentac jakoes zapalnia i ciezko to leczyc lepeij zeby chodzic na spacery duzo :-P

fotki w klubie :-P
przepraszam ze tak skrotowo ale jestem w pracy i pisze z tel.
dziekuje za kciuki i mile slowa :-P

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 09:43   #767
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Kasiorek =- spokojnie niedlugo i ty będziesz sie byczyć na L4
Dopiero na finiszu ciąży, o której jeszcze nawet nie wiem kiedy pomyślę kupa czasu jeszcze, pewnie najwcześniej koło maja bo zamierzam i tak chodzić do pracy. Poprzednio normalnie chodziłam do pracy do końca (czyli do 20tyg)

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:

heh mam to samo... choć nie pyskuję

nawet nie wiecie jak Wasze historie dodają mi otuchy....
Ja też zwykle nie narzekam ale raz na jakiś czas i mi wolno popyskować

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
a wiec tak maluszek ma 3.6 cm co wskazuje na 10t4d i wszystko jest w porzadeczku :-P
zmienil mi progesteron z dowcipnego na doustny i mam go brac jeszcze przek ok 2 tygodnie :-P
i odradzil mi basen bo mowi ze moga sie przypalentac jakoes zapalnia i ciezko to leczyc lepeij zeby chodzic na spacery duzo :-P

Kasieńko - pięknie niunio wygląda! Już za chwilkę będziesz miała brzuchol jak Nita!!!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Wczoraj jak wróciłam to padłam, 140 zł poszło się czesać a jeszcze mam jedną małą dziurkę i umówiłam się - ale już na sierpień. lekarka zalecała też usunąć kamień, bo podobno w ciąży on się mocniej osadza i tam są bakterie i mogę tworzyć się stany zapalne

czekałam tylko na wiadomość od kasi i szybko poszłam spać

chociaż mogłam nie czekać, bo wiedziałam że będzie pięknie

To niebawem pewnie poczujesz kopniaki!!! A może już coś bulgocze?
Stary 2011-07-22, 09:49   #768
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się oczytać o tej metodzie. Ale widzę, że w razie pytań i wątpliwości mam tu ekspertki

Jam krakowianka importowana z lubelskiego, ale od 13stu lat w Krk
Jasne w razie czego pytaj zawsze pomożemy ja też mało wiedziałam ale dziewczyny mi tu pomogły za co

No to mam chociaż jedną duszyczkę blisko

Kasiahexe tak sie ciesze że jest wszystko ok

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-07-22, 09:57   #769
Toto1
Zadomowienie

Dzien dobry Ksiezniczki

Wykonczy mniE ten moj mamutek!!!
No ale jedzie juz dzisiaj o 21 i w sama pore bo dzisiaj test owu pozytywny

Wiedzcie ze cierpie niezmiernie nie zagladajac tu do was regularnie!!!

Bayka kochana.... Nie wiem co mam powiedziec...

Kasiu pieeeeekna dzidzia

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 10:06   #770
Cookie24
Zadomowienie

witam moje robaczki ja z pracy tak szybciutko tylko... Za 2 godz mam wizyte i musze sie urwac z pracki.... Boje sie , nie wiem co mnie czeka a dzis boli mnie brzuch bardzo i nie wiem jak sie dam zbadac.... kurcze, wczoraj rodzinka do Nas wpadla niezapowiedzianie do niedzieli zostawiaja nam mojego tza chrzesniaka (ma 16 lat i kanapki sobie sam nie umie zrobic! Musze go przeszkolic !! ) .... koszmar, nie lubie takich niespodzianek tym bardziej, ze kiepsko sie czuje.. ehhhh
Kasiahexe suuuper , ze z dzidziusiem w porzadeczku, zdjecia poogladam wieczorkiem
bayka laleczko, nie wiem co Tobie powiedziec ,,, przytulam mocno..... Mam nadzieje, ze zglosisz sie do lekarza
Miłego dzionka Wam zycze... nie wiem o ktorej dotre do domku.... Wiec nie martwcie sie w razie czego oki ?
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:08   #771
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
Dzien dobry Ksiezniczki

Wykonczy mniE ten moj mamutek!!!
No ale jedzie juz dzisiaj o 21 i w sama pore bo dzisiaj test owu pozytywny

Wiedzcie ze cierpie niezmiernie nie zagladajac tu do was regularnie!!!

Bayka kochana.... Nie wiem co mam powiedziec...

Kasiu pieeeeekna dzidzia
No widzisz jak ładnie się układa
Stary 2011-07-22, 10:13   #772
amilcia
Wtajemniczenie

Hej k0bietki.

Kasiah - cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze

Bayka - kochana trzymaj się, tak mi przykro. Pędź do lekarza koniecznie i wszystko mu powiedz.

zabrawpaski - udanego wypoczynku.

Toto- to działaj dzisiaj kochana

My zaraz zmykamy na plaże, chociaż pogoda nie sprzyja opalaniu ale powdychamy troche jodu. Jutro wyjazd do rodzinki.
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:39   #773
shehzadi
Zadomowienie

inutil 17 tydzień. Ale ten czas szybko leci.
kasiahexe cudowne jest to Twoje maleństwo.
cookie nie stresuj się. Pewnie Cie brzuch boli z nerwów. Z dzidzią jest wszystko ok. Szybko do nas wracaj ze zdjęciami.
amilcia tak sobie o Was myślałam, że pogoda nie dopisuje. Ale z drugiej strony, jakby były upały, to byś się bardziej umęczyła.
Toto szybciutko bierzcie się za robotę . I czekamy na efekty potrząsania.
Przyznałam się wczoraj Tż-wi, że mierzę temperaturę, chociaż on uważa, że to niepotrzebne nakręcania się. Zgodził się ze mną, że moje wahania to efekt chwiejnego charakteru.

Stary 2011-07-22, 10:40   #774
neska951
Zakorzenienie

Hej piękne
Ale mnie dzś łeb nap...... boli.....

Cytat:
Cześć dziewczynki.

Ale zazdroszczę tym z Was co to są w domku... Też bym chciała chociaż kilka dni w domku spędzić!!! A tu codziennie trzeba wstać o 6 i do robotki marsz!!! Mam dziś jakiś kiepawy nastrój - najchętniej została bym w domu w piżamie, rozczochrana i gapiła się bezmyślnie. Dobrze, że tylko do 14 dziś pracuję Później zakupy, sprzątanko i może wieczorem będę mogła znowu do Was zajrzeć

hihihiihihi a ja mam odwrotnie na bezrobociu już nie wyrabiam, i wolałabym do pracy chodzić Dla poprawy nastroju zarezerwowałam sobie na wspólnych zakupach 10 ml Hypnotic Poison Diora nie wiem czy to brać nie mam kiedy przetestować Może w ciemno

Cooke trzymam kciukasy

innutil 17 tydzień ale ten czas leci kochana , tak się cieszę że wszystko dobrze

Kasia Gratki za wizytę

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2011-07-22 o 10:47
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:54   #775
agatkaa1
Zakorzenienie

Cookie no to czekamy cierpliwie i trzymamy mocno a brzuch to pewnie z nerwów Cię boli nic sie nie martw bo będzie wszystko dobrze!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-07-22, 10:59   #776
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A ja zabieram się za porządki

Neska
witaj, bierz tą odlewkę, na testowanie znajdziesz czas

Cytat:
To niebawem pewnie poczujesz kopniaki!!! A może już coś bulgocze?
nie bulgocze, tzn sama nie wiem bo czasem mi się wydaje wieczorem jak się położę, że coś bulgocze, ale nie chcę się nakręcać i spokojnie sobie czekam

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
witam moje robaczki ja z pracy tak szybciutko tylko... Za 2 godz mam wizyte i musze sie urwac z pracki.... Boje sie , nie wiem co mnie czeka a dzis boli mnie brzuch bardzo i nie wiem jak sie dam zbadac.... kurcze, wczoraj rodzinka do Nas wpadla niezapowiedzianie do niedzieli zostawiaja nam mojego tza chrzesniaka (ma 16 lat i kanapki sobie sam nie umie zrobic! Musze go przeszkolic !! ) .... koszmar, nie lubie takich niespodzianek tym bardziej, ze kiepsko sie czuje.. ehhhh
spokojnie, wracaj szybko do nas ze zdjęciami fasolki czekamy
Stary 2011-07-22, 11:06   #777
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Neska
witaj, bierz tą odlewkę, na testowanie znajdziesz czas

Kusicielka z Ciebie, miałam iść na perfumowy odwyk ale nie dam rady
Na razie trzymam się tego że nie kupuję pełnych flaszek

Ruchy poczujesz niebawem to pewne nie mogę się już doczekać
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:07   #778
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiedziałam, ze dzidzia w 10 tc jest już taka piękna. takie zwykłe usg nie jest w stanie tego zobrazować. cudowne te zdjęcie 3d.
Stary 2011-07-22, 11:09   #779
Toto1
Zadomowienie

Cytat:
Przyznałam się wczoraj Tż-wi, że mierzę temperaturę, chociaż on uważa, że to niepotrzebne nakręcania się. Zgodził się ze mną, że moje wahania to efekt chwiejnego charakteru.
hahah moj nie wie jakbym mu powiedziala to by mu chyba galki wypadly

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Dla poprawy nastroju zarezerwowałam sobie na wspólnych zakupach 10 ml Hypnotic Poison Diora nie wiem czy to brać nie mam kiedy przetestować Może w ciemno
ojjjj ladny on ladny. wczoraj wachalam ale niestety na mojej skorze po 30 min zmienia sie w nieladny zapach..
ale ja mam specyficzna skore

Chomiczku wyslij do kogos eska czy wszysko ok ... plissss...
bo ja sie bede martwic
chociaz i tak wiem ze wsio oki
kciukasy sa!!

dobra ide prowiant mamie na droge kupic

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:11   #780
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Kasiahexe suuuper , ze z dzidziusiem w porzadeczku, zdjecia poogladam wieczorkiem
bayka laleczko, nie wiem co Tobie powiedziec ,,, przytulam mocno..... Mam nadzieje, ze zglosisz sie do lekarza
Miłego dzionka Wam zycze... nie wiem o ktorej dotre do domku.... Wiec nie martwcie sie w razie czego oki ?
my się martwić nie mamy zamiaru, bo na pewno wszytko jest ok!!! innej opcji w ogóle nie ma!

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
hihihiihihi a ja mam odwrotnie na bezrobociu już nie wyrabiam, i wolałabym do pracy chodzić Dla poprawy nastroju zarezerwowałam sobie na wspólnych zakupach 10 ml Hypnotic Poison Diora nie wiem czy to brać nie mam kiedy przetestować Może w ciemno
jesteś aktualnie na L4 czy w ogóle nei pracujesz? jeszcze nie jestem we wszystkim zorientowana to się dopytuje.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości