|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
no coś Ty
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
to i tak nie najgorzej, bo w k10 wydałam na avon 220
|
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2013 |
|
Rozeznanie
|
kurcze szalona, ja sobie nie mogę pozwolić na takie wydatki, chociaż czasami mam ogromną ochotę
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale trochę przyjemności się należy , a nie tylko rachunki i żarcie
|
||
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem też sobie pozwalam
mimo, że nie powinnam bo w perspektywie kredyt się czai. Ale w k10 kupiłam sobie zestaw SPA MM i Treselle nową i inne takie cuda i wyszło prawie 180zł :/Pierwszy tydzień w pracy za mną. Ufff I pizza jedzie To prawda, co ktoś powyżej napisał, z Wami jak na kawce z przyjaciółkami.
|
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musso - stres w ciąży też nie jest wskazany wy to i tak mało dokładacie w porównaniu do mnie , ale ten kto wie tutaj ile płace mniej wiecej ten wie ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochane ja już kończę prace a że teraz będzie weekend to pewnie do Was nie zajrzę chyba że znajdę moment żeby posiedzieć przy kompie aż mi się net rozrusza z telefonu, ale jakby co no to do poniedziałku miłego weekendu kochane i więcej słoneczka a mniej deszczu
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narzekać nie mogę , wiec wiesz ![]() póki co oczywiście , nie wiem jak moje życie bedzie wyglądało za pare lat
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-22 o 15:33 |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2022 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Postawiłam wodę na 3 kawkę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i tak będę musiała albo 12 albo 13 opuścić,więc zobaczę który jeszcze![]() Cytat:
przyjaźnię się z pewnym księdzem,i jak mu powiedziałam o sennikach,horoskopach to mnie tak opierdzielił że aż w szoku byłam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Staram się udzielać też i na głównym wątku,ale przyznaję się bez bicia,że na plotkowy zaglądam z większą pasją ![]() Cytat:
z wyjątkami,bo w 11 przekroczę bo będę składać całe zamówienie dla siebie Mam dłuuugą listę i jeszcze nie wiem co dobrać do tych 150 zł,na razie na pewno Up to You,szminkę uwodzicielkę,i krem Naturals Brzoskwiniowyidę zalać kawę a potem lecę zobaczyć na wątek głowny
|
|||||||
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2024 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rescue a nie pomyślałaś ze to przez hormony szalejące w ciąży Ci wypadają? Ja używam sprayu Orinoko- miętowo-lawendowy zapach, a jak już jakiś dziad mnie dopadnie i użre - i zaczyna swędzieć to smaruje to miejsce octem Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka a może pierścionek clear winner z k11
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w domku, Radek w pracy
![]() Wracając z pracy musielismy sie zatrzymać, bo po jezdni chodził... bocian Nigdy czegoś takiego nie widziałam... chciałam mu zrobić zdjęcie, ale musieliśmy odjechać, bo auta za nami jechały... spacerował sobie środkiem jezdni normalnie |
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś dużo tych znaków masz dzisiaj... |
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- ponoć to zależy od zapachu i krwi , ale ile w tym prawdy jest to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja córka mi oznajmiłam dzisiaj przez telefon tak- "Mamo ja nie wiem jak Ty mnie pakowałaś,że Ci się do walizki nie mieściło, mi się mieści i jeszcze miejsce mam"- ciekawe ile rzeczy zostawi na Mazurach. A tak w ogóle to jestem na opiekunów ich z tego obozu tak wkurzona, że jak wróci to chyba do tego Biura napiszę Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-22 o 17:16 |
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstrętne cholery jedne
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 0rh+ i jak mnie jakiś dziabnie, to katasrofa... od kiedy wróciłam z uk to jestem na nie uczulona... ostatnio mnie dziabnął koło oka to wygladało jakby mnie ktoś znokautował;(
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
tak tak, to niestety od ostatniego weekendu utrzymują się te ciche dni. Fakt, że on pracuje w delegacji więc się nie widujemy, tylko w weekendy ale to przeważnie ja zawsze dzwoniłam pierwsza, natomiast po jakichś kłótniach to on pierwszy się odzywał a tu nic. Chyba jedni i drugie uniosło się dumą. Jeszcze zacznie mnie tam zdradzać skoro żona nie chce się bzykać
![]() ja ten pierscionek muuuuszę mieć! a tak w ogole to zrobilam wczoraj ten cennik w wordzie z zamiarem włożenia go każdej klientce do 12 katalogu a dziś przyszła kupela i wzięła dwie rzeczy i jeszcze jej mama ma dziś do mnie wstąpić po tusz do rzęs :0 i babcia by coś wzięła dla wnuczek. Tak więc towar rozchodzi się na pniu zanim jeszcze klientki zdążyły cokolwiek zobaczyć hehehe---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

oj chyba musze chowac tyłek bo będzie lanie 

ale trochę przyjemności się należy
To prawda, co ktoś powyżej napisał, z Wami jak na kawce z przyjaciółkami.

przyjaźnię się z pewnym księdzem,i jak mu powiedziałam o sennikach,horoskopach to mnie tak opierdzielił że aż w szoku byłam
Mam dłuuugą listę i jeszcze nie wiem co dobrać do tych 150 zł,na razie na pewno Up to You,szminkę uwodzicielkę,i krem Naturals Brzoskwiniowy

Nigdy czegoś takiego nie widziałam... chciałam mu zrobić zdjęcie, ale musieliśmy odjechać, bo auta za nami jechały... spacerował sobie środkiem jezdni normalnie
wstrętne cholery jedne